Kontokali Bay Resort & Spa
Resort στο Κοντόκαλι
8.8
Εξαιρετικό
Από $129
Από $129
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η παραλία του Kontokali Bay Resort & Spa αποτελεί σίγουρα ένα από τα κορυφαία σημεία σύμφωνα με τους επισκέπτες, με πολλούς να την περιγράφουν ως όμορφη, καθαρή και καλά συντηρημένη. Υπάρχουν πολλές άνετες ξαπλώστρες και πετσέτες, καθώς και εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Τα ρηχά νερά καθιστούν εύκολη τη χαλάρωση και το κολύμπι και πολλοί εκτίμησαν τη δυνατότητα να καλέσετε εύκολα έναν σερβιτόρο από την παραλία. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου απευθείας στην παραλία εκτιμήθηκε επίσης και οι επισκέπτες λάτρεψαν την ευκολία του να έχουν το δικό τους ιδιωτικό χώρο. Συνολικά, η παραλία είναι ένα σημείο που πρέπει να επισκεφθούν όσοι διαμένουν στο θέρετρο.
Δείτε περισσότερα
 
Nido, Mar-Bella Collection
Ξενοδοχείο στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών
9.5
Εξαιρετικό
Από $184
Από $184
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Nido, Mar-Bella Collection διαθέτει μια όμορφη τοποθεσία κοντά σε μια παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παραλία, άλλοι την απόλαυσαν και εκτίμησαν την παροχή ξαπλώστρων από το ξενοδοχείο. Η παραλία του ξενοδοχείου είναι ξεχωριστή από το ξενοδοχείο και απαιτεί τη διάσχιση ενός πολυσύχναστου δρόμου. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να παραγγείλουν φαγητό και ποτά στην παραλία πατώντας ένα κουμπί. Σε κοντινή απόσταση, υπάρχουν τρεις ταβέρνες σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, οι οποίες σερβίρουν νόστιμο ελληνικό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές. Αν και η παραλία μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη στην Κέρκυρα, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να κάνετε μια βουτιά στα εκπληκτικά νερά.
Δείτε περισσότερα
 
MarBella, Mar-Bella Collection
8.5
Πολύ Καλό
Από $208
Από $208
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την όμορφη παραλία του MarBella, Mar-Bella Collection, η οποία διαθέτει κρυστάλλινα νερά και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ενώ ορισμένοι σημειώνουν ότι η παραλία είναι τεχνητή και δεν έχει άμμο, εξακολουθεί να επαινείται ιδιαίτερα για την καθαριότητα και τις ανέσεις της. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσερό beach bar, Bali Beds με θέα στο νερό και ένα εστιατόριο στην παραλία. Οι οικογένειες εκτιμούν τον καλό συνδυασμό επιλογών πισίνας, παραλίας και υδάτινου πάρκου, αλλά σημειώνουν ότι η παραλία είναι λιγότερο κατάλληλη για παιδιά. Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο μακριά από ορισμένα δωμάτια, η παραλία είναι εξαιρετικά προσβάσιμη και καλά συντηρημένη. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει ένας πολυσύχναστος δρόμος μεταξύ του ξενοδοχείου και της παραλίας, ο οποίος δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Συνολικά, η παραλία είναι ένα από τα κορυφαία σημεία του ξενοδοχείου με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ευνοϊκές κριτικές από τους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Grecotel Eva Palace
Resort στο Κομμένο
7.8
Καλό
Από $140
Από $140
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η παραλία στο Grecotel Eva Palace έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές από τους επισκέπτες. Κάποιοι τη λάτρεψαν απόλυτα, επαινώντας την ως ένα ιδιωτικό και καταπληκτικό σημείο για χαλάρωση και θαλάσσιες δραστηριότητες. Η καθαρή και ήσυχη περιοχή της παραλίας αποτέλεσε επίσης βασικό σημείο πώλησης για πολλούς. Ωστόσο, υπήρχαν και μερικά αρνητικά σχόλια για την κατάσταση της παραλίας, με έναν επισκέπτη να φτάνει στο σημείο να τη χαρακτηρίζει εντελώς απαράδεκτη λόγω των παλιών ξαπλωστρών και των φυσικών σκουπιδιών. Παρά τις κριτικές αυτές, η ιδιωτική πισίνα και οι παραλίες κοντά στο ξενοδοχείο τονίστηκαν ως δημοφιλές χαρακτηριστικό για πολλούς. Συνολικά, φαίνεται ότι η παραλία στο Grecotel Eva Palace μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά η εγγύτητα και η προσβασιμότητά της στο ξενοδοχείο την καθιστούν μια βολική επιλογή για τους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu - Adults Only
Ξενοδοχείο στα Μωραΐτικα
9.0
Εξαιρετικό
Από $250
Από $250
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Domes Miramare στην Κέρκυρα διαθέτει μια εκπληκτική παραλία που παρέχει στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Η τοποθεσία είναι ιδανική με τα πάντα κοντά στην παραλία. Οι επισκέπτες έχουν άφθονες πετσέτες παραλίας και οι ξαπλώστρες έχουν καλά στρώματα. Αν και η παραλία είναι βοτσαλωτή, ο πυθμένας της θάλασσας γίνεται αμμώδης μετά τα πρώτα μέτρα και μπορεί να περπατήσει κανείς για μεγάλη απόσταση. Εκτός αυτού, το ξενοδοχείο παρέχει ένα ήσυχο περιβάλλον με εκπληκτικό τοπίο. Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι επισκέπτες κρατούν ξαπλώστρες νωρίς το πρωί, η παραλία είναι όμορφα οργανωμένη και καλά συντηρημένη με άφθονο νερό και πετσέτες διαθέσιμες. Το ξενοδοχείο είναι άψογο και γραφικό με μια υπέροχη παραθαλάσσια ιδιοκτησία που παρέχει μια φανταστική τοποθεσία. Αν και η παραλία έχει πέτρες, εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη και τα καθαρά και διαυγή θαλάσσια νερά μαγεύουν τους επισκέπτες. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου και η παραλία το καθιστούν μια bellissima spiaggia privata που αφήνει μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Corfu Imperial, Grecotel Beach Luxe Resort
Resort στο Κομμένο
9.0
Εξαιρετικό
Από $246
Από $246
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Οι παραλίες κοντά στο Corfu Imperial, Grecotel Beach Luxe Resort, είναι απλά εκπληκτικές: καθαρές, καλά συντηρημένες και διαθέτουν κρυστάλλινα νερά. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε σε άνετες ξαπλώστρες κάτω από ομπρέλες είτε να εξερευνήσετε τις όμορφες ιδιωτικές παραλίες, το ξενοδοχείο παρέχει πετσέτες θαλάσσης και δωρεάν πόσιμο νερό για την εξυπηρέτησή σας. Ενώ οι περισσότερες από τις παραλίες κόβουν την ανάσα, υπάρχει δυστυχώς ένα μέρος που πρέπει να φτιαχτεί. Παρ' όλα αυτά, οι επισκέπτες εξακολουθούν να είναι τυλιγμένοι στο όμορφο περιβάλλον που προσφέρουν οι παραλίες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική, καθώς ο χώρος υποδοχής βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Οι πισίνες είναι εξίσου πανέμορφες με τις παραλίες, προσφέροντας μια πολυτελή και χαλαρωτική εμπειρία. Δυστυχώς, το σπα του ξενοδοχείου ήταν κλειστό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους επισκέπτες να απολαύσουν την πολύ όμορφη παραλία. Συνολικά, οι επισκέπτες συνιστούν ανεπιφύλακτα αυτό το θέρετρο για τις εκπληκτικές παραλίες και την ιδανική τοποθεσία του.
Δείτε περισσότερα
 
Capo Di Corfu
Resort στον Κάβο
7.9
Καλό
Από $114
Από $114
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Στο Capo Di Corfu, θα βρείτε μια συμπαγή και ωραία αμμώδη παραλία με ρηχά νερά, γεγονός που την καθιστά ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Αν και ορισμένες κριτικές λένε ότι η παραλία θα μπορούσε να είναι πιο καθαρή και να έχει φύκια, άλλοι επαινούν τη συντήρηση και την προσβασιμότητά της. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση στην παραλία. Μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση στα πολλά bequeme Liegen frei zur Verfügung στην παραλία του ξενοδοχείου. Επιπλέον, τα νερά είναι κρυστάλλινα και κατάλληλα για να κολυμπήσουν τα παιδιά, επειδή μπορούν να αγγίξουν τον πυθμένα για πολλά μέτρα. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε άλλες όμορφες παραλίες σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο. Όταν σας πιάσει η πείνα, μπορείτε να απολαύσετε το καλό φαγητό στον μπουφέ αυτοεξυπηρέτησης του ξενοδοχείου και ακόμη και να απολαύσετε μια ειδική λιχουδιά από το Il Pirata για μεσημεριανό γεύμα. Συνολικά, το Capo Di Corfu είναι ένα ιδανικό θέρετρο για οικογένειες που αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές με απίστευτες δυνατότητες παραλίας για τα παιδιά.
Δείτε περισσότερα
 
The Olivar Suites
Ξενοδοχείο στη Μεσογγή
9.3
Εξαιρετικό
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Olivar Suites βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό με μια ονειρεμένη παραλία λίγα μόλις βήματα μακριά, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για παραθαλάσσιες αποδράσεις. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τη μαγευτική παραλία και τα καταγάλανα νερά που είναι ιδανικά για μεγάλες βουτιές. Η περιοχή της παραλίας είναι όμορφη για χαλάρωση με πολλά άνετα κρεβάτια παραλίας και πετσέτες που παρέχονται. Η παραλία είναι καθαρή και καλά συντηρημένη με καθαρά νερά και πολλά καθίσματα. Η παραλία είναι υπέροχη και το προσωπικό είναι εξαιρετικά εξυπηρετικό με μια υπηρεσία εφημερίας για να παραγγείλετε ποτά και φαγητό χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε την ξαπλώστρα σας. Η τοποθεσία είναι ιδανική για εύκολη πρόσβαση στο χωριό και την παραλία. Υπάρχουν δωμάτια στην παραλία του Ιονίου, ιδιωτικές πισίνες και ξαπλώστρες στην παραλία. Παρόλο που η παραλία μπορεί να είναι λίγο βραχώδης ή γεμάτη κόσμο, εξακολουθεί να είναι όμορφη και το προσωπικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Akrotiri Beach Resort Hotel - Adult Friendly
Ξενοδοχείο στην Παλαιοκαστρίτσα
8.9
Εξαιρετικό
Από $160
Από $160
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Akrotiri Beach Resort Hotel - Adult Friendly διαθέτει μια εκπληκτική τοποθεσία με όμορφο περιβάλλον και μια υπέροχη παραλία. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ιδιωτικές παραλίες, μία βραχώδη και μία αμμώδη, οι οποίες συνδέονται με το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο παρέχει πλήρη υποδομή στην παραλία, συμπεριλαμβανομένων των beach bars και των εστιατορίων. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν ότι η παραλία του ξενοδοχείου ήταν μικροσκοπική και δεν υπήρχαν αρκετές ξαπλώστρες και ομπρέλες για όλους. Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές για να χαλαρώσετε αλλού, συμπεριλαμβανομένης μιας δημόσιας παραλίας ακριβώς δίπλα. Η βραχώδης παραλία αποτέλεσε κορυφαία στιγμή για πολλούς, καθώς προσέφερε εξαιρετική πρόσβαση στον ωκεανό, ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και εκπληκτική θέα. Παρά τις λίγες μικρές ενοχλήσεις, οι επισκέπτες έμειναν συνολικά ευχαριστημένοι από την παραλία και τις εγκαταστάσεις της, χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Κέρκυρας.
Δείτε περισσότερα
 
Ikos Dassia
Resort στη Δασιά
9.3
Εξαιρετικό
Από $332
Από $332
Πληροφορίες
Διαθέτοντας μια υπέροχη τοποθεσία ακριβώς μπροστά από μια παραλία με λευκή άμμο στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, το Ikos Dassia είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης. Προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, μια εκπληκτική πισίνα infinity ακριβώς μπροστά από την παραλία, εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα, εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών και μια πληθώρα δραστηριοτήτων για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Το 5στερο αυτό θέρετρο είναι επίσης ιδανικό για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές, καθώς προσφέρει διάφορες παροχές για παιδιά κάθε ηλικίας, όπως επίσης και δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Πολυτελές ξενοδοχείο


Παραλιακό ξενοδοχείο


Δείτε περισσότερα
 
Aeolos Beach Resort
Resort στο Γαστούρι
8.4
Πολύ Καλό
Από $122
Από $122
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Aeolos Beach Resort διαθέτει μια όμορφη παραλία με εκπληκτική θέα στην τιρκουάζ και κρυστάλλινη θάλασσα. Παρόλο που η παραλία είναι μικρή και στενή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξαπλώστρες και ένα παραλιακό εστιατόριο που σερβίρει νόστιμα γεύματα και δροσιστικά ποτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, μια μικρή σήραγγα κάτω από τον πολυσύχναστο δρόμο παρέχει ασφαλή και εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες σημειώνουν ότι η παραλία μπορεί να είναι βραχώδης ή απροσμέτρητη μερικές φορές, άλλοι εκτιμούν την ευκαιρία να νοικιάσουν εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ, όπως κανό και σανίδες θαλάσσης. Συνολικά, η παραλία στο Aeolos Beach Resort αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς επισκέπτες και ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον μεσογειακό ήλιο.
Δείτε περισσότερα
 
Pelekas Monastery
Ξενοδοχείο στον Πέλεκα
7.7
Καλό
Από $102
Από $102
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η Μονή Mayor Pelekas βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από μια εκπληκτική αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Η παραλία είναι σίγουρα το σημείο αναφοράς αυτού του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών. Η άμμος είναι λεπτή και καθαρή και υπάρχουν πολλές ξαπλώστρες και ομπρέλες διαθέσιμες δωρεάν. Το ιδιωτικό τμήμα της παραλίας είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα. Η θέα από το ξενοδοχείο προς τη θάλασσα και την παραλία είναι εξαιρετική. Η υπηρεσία beach bar είναι διαθέσιμη και τα νερά είναι ιδανικά για κολύμπι. Η λωρίδα της παραλίας είναι μεγάλη και δεν έχει πολύ κόσμο με βραχώδεις σχηματισμούς στις πλευρές για εξερεύνηση. Τα νερά είναι καθαρά και ρηχά, ιδανικά για τα παιδιά. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι φανταστική, καθιστώντας εύκολη και βολική την πρόσβαση στην παραλία. Οι επισκέπτες λατρεύουν τόσο πολύ την παραλία που αναφέρεται επίσης ως το μοναδικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου. Παρ' όλα αυτά, το εστιατόριο του ξενοδοχείου είχε επίσης υπέροχη θέα στην παραλία και σερβίριζε νόστιμο φαγητό. Συνολικά, η παραλία είναι πραγματικά καταπληκτική, όμορφη, καθαρή και περιγράφεται από ορισμένους επισκέπτες ως πιθανώς η καλύτερη παραλία στην Κέρκυρα. Οι επισκέπτες απλά λατρεύουν να μένουν εδώ και να ξυπνούν σε αυτή την παραδεισένια παραλία.
Δείτε περισσότερα
 
Corfu Holiday Palace
7.3
Καλό
Από $105
Από $105
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Corfu Holiday Palace μπορεί να υπερηφανεύεται για την όμορφη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα με μια μικρή αλλά άνετη παραλία διαθέσιμη για τους επισκέπτες. Ορισμένες κριτικές περιγράφουν την παραλία ως ωραία και comodissima, ενώ άλλες σημειώνουν ότι θα μπορούσε να επωφεληθεί από περισσότερη προσοχή και επιπλέον ξαπλώστρες. Η επίπλωση και η καθαριότητα της παραλίας έχουν επισημανθεί ως σημεία ανησυχίας για ορισμένους επισκέπτες, αλλά η εύκολη πρόσβαση στην παραλία και η παρουσία ανέσεων όπως η πισίνα και η παιδική χαρά έχουν εκτιμηθεί από άλλους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η παραλία δεν είναι ιδιωτική και μπορεί να έχει πολύ κόσμο. Ωστόσο, για όσους επιλέξουν να περάσουν χρόνο στην παραλία του ξενοδοχείου, η θέα και η βολική τοποθεσία είναι βέβαιο ότι θα τους ικανοποιήσουν.
Δείτε περισσότερα
 
Sidari Beach Hotel
Ξενοδοχείο στο Σιδάρι
9.4
Εξαιρετικό
Από $77
Από $77
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Sidari Beach Hotel είναι το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της παραλίας, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην προκυμαία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειρηνικό και ήσυχο περιβάλλον, ενώ παράλληλα απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης του Σιδαρίου. Η παραλία κοντά στο ξενοδοχείο είναι μια όμορφη "άγρια" αμμώδης παραλία που προσφέρει άπλετο χώρο για χαλάρωση. Μπορεί το ξενοδοχείο να μην διαθέτει δική του παραλία, αλλά η petite plage à deux pas de l'hôtel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο και είναι εύκολα προσβάσιμη. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήχο των κυμάτων τη νύχτα όταν κοιμούνται με ανοιχτό παράθυρο.

Οι παραλίες μπροστά από το ξενοδοχείο είναι σχεδόν άδειες, γεγονός που τις καθιστά καθαρές και ήσυχες. Για όσους θέλουν περισσότερες δραστηριότητες, υπάρχει μια φουσκωτή παιδική περιπέτεια στον ωκεανό και το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε άλλες ωραίες παραλίες όπως ο Άγιος Γεώργιος. Το ξενοδοχείο είναι carino sul mare, βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και προσφέρει όμορφο τοπίο. Είναι το τέλειο σημείο για ένα ξενοδοχείο en rez de mer, ακριβώς πάνω στην παραλία.

Ενώ οι μικρές παραλίες μπροστά από το ξενοδοχείο δεν διαχειρίζονται, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια υπάρχουν παραλίες με transat. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαμβάνουν θέα στην παραλία κατά τη διάρκεια του πρωινού και να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε διακοπές βγαίνοντας από το ξενοδοχείο και να βρίσκονται στη θάλασσα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Συνολικά, το Sidari Beach Hotel είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές.
Δείτε περισσότερα
 
Messonghi Beach Holiday Resort
Ξενοδοχείο στα Μωραΐτικα
7.7
Καλό
Από $91
Από $91
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Messonghi Beach Holiday Resort διαθέτει μια εκπληκτική τοποθεσία που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Η ίδια η παραλία είναι πανέμορφη με καθαρά νερά και ένα μείγμα άμμου και βότσαλου. Συνιστάται για την ευκολία και την εγγύτητά της στη θάλασσα. Η περιοχή της παραλίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σπορ για να απολαύσουν οι πιο δραστήριοι επισκέπτες. Λίγα βήματα μακριά από το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις καρέκλες και τις ομπρέλες που βρίσκονται στην παραλία. Υπήρξαν ανάμεικτες κριτικές σχετικά με την καθαριότητα της παραλίας, καθώς ορισμένοι θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είχε συντηρηθεί καλύτερα. Ωστόσο, πολλοί επαίνεσαν το γραφικό σκηνικό της παραλίας και την υπέροχη θέα. Ορισμένες περιοχές της παραλίας είχαν προβλήματα με λάσπη ή βλάστηση, αλλά συνολικά ήταν μια ωραία παραλία ιδανική για παιδιά. Οι επισκέπτες απολάμβαναν επίσης τον μπουφέ σνακ στο εστιατόριο της παραλίας με την όμορφη θέα, αν και υπήρχαν προβλήματα με την έλλειψη τουαλέτας κοντά στην παιδική πισίνα. Η άμεση πρόσβαση του θέρετρου στην παραλία ήταν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αν και ορισμένοι επισκέπτες θεώρησαν ότι άλλες γύρω παραλίες ήταν ακόμη πιο όμορφες. Παρά κάποια μικρά ζητήματα, η τοποθεσία στην παραλία είναι ιδανική για όσους αναζητούν χαλαρωτικές και ευχάριστες διακοπές στην παραλία.
Δείτε περισσότερα
 
San Antonio Corfu Resort (Adults Only)
Resort στο Καλάμι
8.7
Πολύ Καλό
Από $114
Από $114
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το San Antonio Corfu Resort (μόνο για ενήλικες) διαθέτει μια φανταστική τοποθεσία στον όμορφο κόλπο Καλάμι με μια ωραία παραλία και έναν σούπερ κόλπο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Αν και πρόκειται για δημόσια παραλία, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και προσφέρει κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για κολύμπι ή για να δοκιμάσετε τις πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ, συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης μηχανοκίνητου σκάφους ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Η παραλία είναι πολυσύχναστη αλλά όχι γεμάτη και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε ένα εστιατόριο και ένα beach club. Ορισμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν προτείνει ότι το ξενοδοχείο θα πρέπει να κάνει μια συνεργασία με το Callao για να προσφέρει εγγυημένη πρόσβαση στην παραλία, ενώ άλλοι έχουν απολαύσει την εγγύτητα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού-την παραλία του κόλπου Καλάμι. Το παραλιακό μπαρ και το εστιατόριο είναι επίσης υπέροχα και υπάρχουν πολλές ταβέρνες για να δοκιμάσετε. Πολλοί επισκέπτες έχουν εκτιμήσει την εγγύτητα στην ήσυχη, χαλαρωτική παραλία, η οποία διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες που διατίθενται για καθημερινή ενοικίαση. Συνολικά, η παραλία κοντά στο San Antonio Corfu Resort είναι ένα εξαιρετικό σημείο με πολλές κοντινές επιλογές για φαγητό και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Δείτε περισσότερα
 
La Grotta Verde - Adults Only
Ξενοδοχείο στον Άγιο Γόρδιο
7.8
Καλό
Από $110
Από $110
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Οι επισκέπτες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την παραλία στο La Grotta Verde - Adults Only. Περιγράφεται ως ένας πανέμορφος κόλπος με υπέροχη παραλία με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Οι κριτικοί εκτιμούν την εγγύτητα της παραλίας με το ξενοδοχείο, που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν εκπληκτική θέα από τα δωμάτιά τους. Δεν λείπουν οι τοπικές ταβέρνες και τα εστιατόρια που περιβάλλουν την παραλία, παρέχοντας στους επισκέπτες πολλές επιλογές για φαγητό. Η παραλία επαινείται επίσης για την οργάνωση της καθαριότητας και την ιδιωτική της πρόσβαση. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες σημειώνουν ότι η κράτηση μιας καρέκλας παραλίας απαιτεί πρωινό ξύπνημα. Παρά το γεγονός αυτό, η παραθαλάσσια τοποθεσία και η εκπληκτική θέα κάνουν την παραλία χαλαρωτική και ήρεμη.
Δείτε περισσότερα
 
Hotel Kaiser Bridge
Ξενοδοχείο στις Μπενίτσες
9.0
Εξαιρετικό
Από $101
Από $101
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Hotel Kaiser Bridge διαθέτει μια παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, προσφέροντας στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η παραλία είναι μικρή και αποτελείται από βότσαλα, αλλά η χρήση της είναι δωρεάν για τους επισκέπτες με τις παρεχόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Τα καθαρά νερά είναι ιδανικά για κολύμπι και οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν δωρεάν πλωτήρες νερού. Η παραλία είναι ένα απόλυτο στολίδι και είναι εύκολα προσβάσιμη από το ξενοδοχείο. Ενώ ορισμένοι κριτικοί εξέφρασαν την άποψη ότι θα μπορούσαν να γίνουν βελτιώσεις στην παραλία, οι περισσότεροι τη βρήκαν άνετη και βολική. Η περιοχή της παραλίας του ξενοδοχείου είναι επίσης πολύ ωραία, προσφέροντας ξαπλώστρες και ομπρέλες στους επισκέπτες. Αν και ορισμένες κριτικές αναφέρουν ότι οι κοντινές δημόσιες παραλίες χρειάζονται βελτίωση, η παραλία του ξενοδοχείου είναι μια ευχάριστη εναλλακτική λύση. Συνολικά, η εγγύτητα της παραλίας ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της διαμονής των επισκεπτών, με πολλούς να αναφέρουν την ευκολία και την ευκολία πρόσβασης.
Δείτε περισσότερα
 
Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia
Ξενοδοχείο στη Δασιά
7.6
Καλό
Από $174
Από $174
Πληροφορίες
Το Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην καταπράσινη πλαγιά ενός λόφου με υπέροχη θέα στον Κόλπο της Δασιάς.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Παραλιακό ξενοδοχείο


Πολυτελές ξενοδοχείο


Δείτε περισσότερα
 
Akron Seascape Resort, a member of Brown Hotels
Ξενοδοχείο στο Σιδάρι
8.6
Πολύ Καλό
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Akron Seascape Resort διαθέτει μια όμορφη τοποθεσία ακριβώς πάνω από τη διάσημη παραλία Canal d'Amour. Το ξενοδοχείο έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία, γεγονός που καθιστά πολύ βολικό για τους επισκέπτες να περάσουν τη μέρα τους στη θάλασσα. Αν και ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν την πρόσβαση στην παραλία λίγο δύσκολη λόγω των σπασμένων σκαλοπατιών, οι περισσότεροι την βρήκαν εύκολη. Η ίδια η παραλία περιγράφηκε ως υπέροχη και όμορφη με καθαρά γαλάζια νερά και ορισμένοι ανέφεραν ότι είχε ακόμη και το καθεστώς γαλάζιας σημαίας. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν την παρουσία σκουπιδιών, άλλοι ανέφεραν ότι η άφιξη νωρίς τους έδωσε πρόσβαση σε δωρεάν καρέκλες παραλίας. Εκτός από την παραλία, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα που τα παιδιά λάτρεψαν. Αν και ορισμένοι βρήκαν την περιοχή της παραλίας λίγο γεμάτη, καθώς ήταν ανοιχτή για μη επισκέπτες, υπήρχαν ακόμη πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ και κρατήσεις εκδρομών. Συνολικά, το Akron Seascape Resort είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να μείνουν κοντά στην παραλία και να απολαύσουν το όμορφο τοπίο της περιοχής.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Κοντά σε Παραλία (2992)
 •     Πάρκινγκ (1902)
 •     Πισίνα (1334)
 •     Εξωτερική Πισίνα (1200)
 •     Δέχεται Σκύλους (850)
 •     Πολυτελές (675)
 •     Δωρεάν WiFi (574)
 •     Μικρό (410)
 •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (329)
 •     Φθηνό (327)
 •     Παραλιακό (232)
 •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (181)
 •     Για Οικογένειες (160)
 •     Ενήλικες Μόνο (152)
 •     Πισίνα για Παιδιά (136)
 •     Business (112)
 •     Οικολογικό (111)
 •     Για Νιόπαντρους (109)
 •     Ρομαντικό (100)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (99)
 •     3 αστέρων (93)
 •     Γιόγκα (77)
 •     Πισίνα με Πανοραμική Θέα (65)
 •     Θερμαινόμενη Πισίνα (56)
 •     Γυμναστήριο (54)
 •     Σπα (49)
 •     4 αστέρων (46)
 •     Πισίνα Infinity (41)
 •     Τένις (39)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (28)
 •     5 αστέρων (26)
 •     Πισίνα με Διαδρομές (25)
 •     Εσωτερική Πισίνα (25)
 •     Υγιεινή & Ασφάλεια (21)
 •     Νυχτερινή Ζωή (16)
 •     Δωμάτια με τζακούζι (15)
 •     Πισίνα με Νεροτσουλήθρα (10)
 •     Γκολφ (5)
 •     Χώρος Παιχνιδιού για Σκύλους (5)
 •     Πακέτα all-inclusive (5)
 •     Δωμάτια με τζάκι (4)
 •     Πισίνα με Swim Up Bar (3)
 •     Μπουτίκ-Στυλ (2)
 •     Αμπελώνας (1)
 •     Water Park (1)
 •     Ιστορικό (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Plugin for ChatGPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις