Casa Delfino Hotel & Spa
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.3
Εξαιρετικό
Από $153
Από $153
Ιστορικό ξενοδοχείο
Αρχικά ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, το Casa Delfino ανήκε στον Giovanni Delfino, έναν ιππότη και εφοπλιστή από τη Μασσαλία από τα μέσα του 19ου αιώνα. Χρησιμοποιήθηκε ως οικογενειακό σπίτι μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε υπέστη μεγάλες ζημιές και εγκαταλείφθηκε. Το 1986, η 5η γενιά της οικογένειας Delfino ξεκίνησε την ανακαίνιση του σπιτιού προκειμένου να το μετατρέψει σε ένα μαγευτικό ξενοδοχείο, διατηρώντας παράλληλα τον αρχικό ιστορικό του χαρακτήρα.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Το Casa Delfino Hotel & Spa είναι ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς ενετικής πόλης των Χανίων. Το ξενοδοχείο χτίστηκε τον 17ο αιώνα και διαθέτει μια πλούσια ιστορία που σας μεταφέρει πίσω στην εποχή της Βενετίας. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική και το φαγητό της πόλης. Η ιστορική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου είναι πραγματικά μοναδική με κουβάδες χαρακτήρα και γοητεία. Το ίδιο το κτίριο είναι καλά συντηρημένο και οι επισκέπτες εκτιμούν την βολική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι. Πολλοί κριτικοί εκστασιάζονται για την ομορφιά αυτού του ιστορικού ξενοδοχείου, περιγράφοντάς το ως μια φούσκα φρεσκάδας σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Για μια διαμονή σε ένα όμορφο βενετσιάνικο κτίριο γεμάτο ιστορία και χαρακτήρα, το Casa Delfino Hotel & Spa είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε.
Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα
Ερωτηματολόγιο
Έτος ανέγερσης: 17TH CENTURY
Ποια είναι η ιστορία του κτιρίου;
The history of Casa Delfino is a story of romance, adventure, and extraordinary twists of fate. The tale begins in 1835 with Giovanni Delfino, a knight and ship-owner from Marseille, who made his fortune transporting goods across the Mediterranean.

On one fateful trip bound for Syria, a storm cast Delfino aground at the Castle of Gramvousa on Crete. He sought refuge in the Capuchin monastery. Delfino managed to salvage his precious cargo of cod, which he sold to the locals at a handsome profit. Quick to spot a gap in the market, Delfino requested another shipment of fish to be sent from Marseille. Along with the cargo, his wife Bianca and their children, Petro and Margaritte, were also dispatched to Crete.

As Delfino’s business continued to flourish, the family decided to settle in Chania permanently. Between 1840-1860, Delfino purchased a grand Venetian mansion in the heart of town, conveniently located close to the harbour.

When Giovanni Delfino’s daughter Margaritte came of marrying age, a suitable groom was found in Marseille. So Margaritte began the long sea voyage to meet her future husband. But destiny intervened: on the way, she fell in love with the captain of the ship, who was a charming Italian. In a flash, Marseille was forgotten, and the young couple turned the ship around and returned to Chania. 

The family home was given to Margaritte as part of her dowry. From then on, it became known as Casa Delfino. The happy couple raised six children in the house. All future generations continued to live in the family house, until the Second World War. Casa Delfino suffered severe damages during the German occupation. The house was abandoned and gradually fell into ruin.

Eventually, in 1986, Manthos Markantonakis - a fifth generation descendant of the Delfino family - made it his mission to restore the family home to its former splendour. With great love and care, Casa Delfino was renovated, upgraded, and converted into a luxury hotel. Manthos’ ambition was to recreate the sense of a private residence in the heart of Chania.

Today, the building’s rich and colourful heritage is as much a trademark of Casa Delfino as the exceptional hospitality and elegant interiors. Period antiques and personalised service capture the authentic spirit of this timeless landmark. To this day, Casa Delfino remains a part of the original family's legacy, and is deeply engrained in their hearts.
Σε ποια εποχή και/ή σύμφωνα με ποιο αρχιτεκτονικό στιλ χτίστηκε το κτίριο;
17th century venetian building
Το κτίριο περιβάλλεται και από άλλα ιστορικά κτίρια;
yes
Έχουν γίνει εργασίες αναπαλαίωσης;
yes
Υπάρχουν στοιχεία ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας στο κτίριο;
18th century authentic hammer and lots of antiques
Έχουν υπάρξει σημαντικοί επισκέπτες ή προηγούμενοι ιδιοκτήτες που αξίζει να αναφέρετε;
queen sofia, jean paul gaultier, viggo mortensen, kirsten dunst, duke of kensington, al gore
Το κτίριο έχει λάβει κάποιο πιστοποιητικό για την ιστορική του κατάσταση;
no
Θα περιγράφατε το κτίριο του καταλύματός σας (ή έχει υπάρξει ποτέ) ως:
Έπαυλη
Δείτε περισσότερα
 
Halepa Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
8.4
Πολύ Καλό
Από $70
Από $70
Ιστορικό ξενοδοχείο
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Το ξενοδοχείο Halepa είναι ένα ιστορικό κτίριο που έχει συντηρηθεί καλά με τα χρόνια, διατηρώντας τη γοητεία και τα παλιά χαρακτηριστικά ενός κρητικού παλιού σπιτιού. Το κλασικό στυλ του ξενοδοχείου προσφέρει μια μοναδική και ιστορική ατμόσφαιρα που οι επισκέπτες αγάπησαν. Το κτίριο ήταν αρχικά η βρετανική πρεσβεία και έχει περάσει από την ιστορία της Ελλάδας από τις αρχές του 1900. Το ξενοδοχείο εκπέμπει τη γοητεία της πρώην πρεσβείας και είναι ένα εξαιρετικό ακίνητο που βασίζεται σε μια παλιά βρετανική πρεσβεία. Το ξενοδοχείο είναι μια αριστοκρατική, παλιά πρεσβεία με ψηλά ταβάνια και έναν υπέροχο μπροστινό κήπο για να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τη θάλασσα. Είναι ένα ευχάριστο μέρος για να μείνετε σε ένα ιστορικό κτίριο για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Κρήτη.
Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα
Ερωτηματολόγιο
Έτος ανέγερσης: 1850
Ποια είναι η ιστορία του κτιρίου;
Main building used as the British Embassy in Crete, when the island was independent.
Σε ποια εποχή και/ή σύμφωνα με ποιο αρχιτεκτονικό στιλ χτίστηκε το κτίριο;
"New Classical Style" Italian
Το κτίριο περιβάλλεται και από άλλα ιστορικά κτίρια;
Yes.
Έχουν γίνει εργασίες αναπαλαίωσης;
Yes. Many. Last one took place in 2021.
Υπάρχουν στοιχεία ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας στο κτίριο;
Marble Round
Θα περιγράφατε το κτίριο του καταλύματός σας (ή έχει υπάρξει ποτέ) ως:
Έπαυλη
Embassy
Δείτε περισσότερα
 
Domus Renier Boutique Hotel - Historic Hotels Worldwide
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.5
Εξαιρετικό
Από $142
Από $142
Ιστορικό ξενοδοχείο
Αυτό το κομψό και μαγευτικό ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα χρονολογείται 5 αιώνες πίσω, όταν αποτελούσε την οικία της αρχοντικής οικογένειας Renier.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Για όσους εκτιμούν την ιστορία και την αρχιτεκτονική, το Domus Renier Boutique Hotel είναι ένα must-visit. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο κατάλυμα βρίσκεται σε ένα παλιό βενετσιάνικο αρχοντικό και αποτίει φόρο τιμής στην ιστορική του σημασία, καθώς κάθε δωμάτιο φέρει το όνομα της βενετσιάνικης κυριαρχίας κατά την οποία χτίστηκε. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι ένα ανακαινισμένο ιστορικό αρχοντικό του 16ου αιώνα και αποτελεί μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας. Οι επισκέπτες παραληρούν για το πώς αισθάνονται την ιστορία και την παράδοση όταν εισέρχονται. Είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά ιστορικά κέντρα για να μείνετε και είναι ένα πιο χαριτωμένο, μικρό ιστορικό μπουτίκ ξενοδοχείο που έχει αποκαταστήσει πολλά από τα στοιχεία που έκαναν το κτίριο όμορφο και ιστορικό. Η τοποθεσία του σε ένα βενετσιάνικο κτίριο και η εκδρομή σε περασμένες βενετσιάνικες εποχές το καθιστούν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε μια περιοχή όπου αντικρίζει το τζαμί του παλιού λιμανιού, γεγονός που προσθέτει στην εμπειρία. Συνολικά, αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο είναι ένα must-stay κατά την επίσκεψή σας στην περιοχή.
Δείτε περισσότερα
 
Elia Fatma Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
8.8
Εξαιρετικό
Από $113
Από $113
Πληροφορίες
Σε ένα σοκάκι στο κέντρο του Παλιού Λιμανιού των Χανίων, υπάρχει το ξενοδοχείο Elia Fatma, ένα παλιό αρχοντικό που συνδυάζει αρμονικά την Οθωμανική με την Ενετική αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και έχει ανακτήσει τη μεγαλοπρέπεια του παρελθόντος.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα


Ξενοδοχείο για νιόπαντρους


Δείτε περισσότερα
 
Serenissima Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.3
Εξαιρετικό
Από $165
Από $165
Ιστορικό ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα βενετσιάνικο σπίτι του 15ου αιώνα, στη γραφική πόλη των Χανίων, μόλις 100 μέτρα από την παραλία.
Δείτε περισσότερα
 
Alcanea Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.4
Εξαιρετικό
Από $60
Από $60
Ιστορικό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Το Alcanea Boutique Hotel είναι ένα ιστορικό στολίδι που βρίσκεται στην καρδιά του παλιού λιμανιού των Χανίων. Το 500 ετών κτίριο είναι όμορφα διατηρημένο και είναι εμφανές στον πρωτότυπο χαρακτήρα της εσωτερικής διακόσμησης. Το ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή επίπλωση, καθιστώντας τη διαμονή σας ρομαντική και αυθεντική. Το κτίριο αποτελεί μέρος του αρχαίου βενετσιάνικου φρουρίου, προσθέτοντας στη γοητεία και την ιστορική του σημασία. Παρά την ηλικία του, το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας με όμορφο τρόπο την ιστορική του ουσία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα στο λιμάνι και το γραφικό περιβάλλον του από το ξενοδοχείο. Πρόκειται για μια όαση ηρεμίας σε ένα γοητευτικό και γεμάτο χαρακτήρα ξενοδοχείο με αρχιτεκτονική και ιστορική σημασία. Η τοποθεσία του, το πρωινό και το προσωπικό του είναι εξαιρετικά, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή σε αυτό το μοναδικό και όμορφο ξενοδοχείο. Το Alcanea Boutique Hotel είναι ένα must-stay για όσους αγαπούν την αρχιτεκτονική, την ιστορία και την εκπληκτική θέα σε συνδυασμό με την άνεση.
Δείτε περισσότερα
 
Splanzia Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.3
Εξαιρετικό
Από $184
Από $184
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα


Ξενοδοχείο κοντά σε μπαρ και club


Δείτε περισσότερα
 
Palazzo Duca
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.1
Εξαιρετικό
Από $108
Από $108
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα


Οικολογικό ξενοδοχείο


Δείτε περισσότερα
 
Ambassadors Residence Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.4
Εξαιρετικό
Από $178
Από $178
Ιστορικό ξενοδοχείο
Το σπίτι χτίστηκε το 1890 από τον Γερμανό Πρέσβη και το 2014 μετατράπηκε στο πρώτο 5 αστέρων μπουτίκ ξενοδοχείο στο παλιό λιμάνι των Χανίων.
Δείτε περισσότερα
 
ELG Contessa Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
8.3
Πολύ Καλό
Από $96
Από $96
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα


Ρομαντικό ξενοδοχείο


Δείτε περισσότερα
 
Monastery Estate Venetian Harbor
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.5
Εξαιρετικό
Από $204
Από $204
Ιστορικό ξενοδοχείο
Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στην Παλιά Πόλη των Χανίων και στεγάζεται σε μία έπαυλη ενός Ενετού άρχοντα που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Ανακαινισμένη και αναπαλαιωμένη, αλλά διατηρώντας ακόμα τον ιστορικό χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική της, η έπαυλη αυτή μετατράπηκε σε ένα ξενοδοχείο μόνο με σουίτες.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Στην καρδιά του La Canée βρίσκεται το Monastery Estate Venetian Harbor, ένα πραγματικά ιστορικό ξενοδοχείο που χτίστηκε στα θεμέλια του ρωμαϊκού Haniá. Το πανέμορφο παλιό βενετσιάνικο κτίριο έχει ανακαινιστεί τέλεια με όμορφα σχεδιασμένες λεπτομέρειες, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά κομψό σύγχρονο χώρο μέσα σε ένα ιστορικό κτίριο. Οι επισκέπτες μαγεύονται από την αρχιτεκτονική και ενθαρρύνονται να ρωτήσουν για την ιστορία του ξενοδοχείου, καθώς είναι γεμάτο ιστορία και πολιτισμό. Αυτό το βενετσιάνικο μοναστήρι είναι ένα εκπληκτικό και ιστορικό mille-fuille, alliant luxe et monument historique. Πρόκειται για ένα όμορφα ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο με εξαιρετική τοποθεσία σε ένα ιστορικό τμήμα της πόλης. Το ξενοδοχείο είναι ένα εξαίσια κομψό και τέλεια εξοπλισμένο ιστορικό μνημείο με καλαίσθητο σχεδιασμό. Το ξενοδοχείο επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία με την stimmige Architektur του, η οποία ενσωματώνει όμορφα το παλιό Gemäuer σε νέες, μοντέρνες αίθουσες. Με την όμορφη και συναρπαστική ιστορική δομή του, το Monastery Estate Venetian Harbor είναι σίγουρα ένα από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία στο La Canée, ένα πραγματικό hotel de charme.
Δείτε περισσότερα
 
Villa Andromeda
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.4
Εξαιρετικό
Από $161
Από $161
Ιστορικό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Η Villa Andromeda είναι ένα όμορφο ακίνητο εποχής που αποτελούσε τη γερμανική πρεσβεία. Το κτίριο έχει μια συναρπαστική ιστορία που χρονολογείται από την εποχή της οθωμανικής κατοχής και τώρα είναι ένα κρυμμένο στολίδι σε ένα ιστορικό αλλά εκσυγχρονισμένο κτίριο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια παλιά πρεσβευτική κατοικία και έχει άφθονο χαρακτήρα. Απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη, κρυμμένο σε ένα προξενικό κτίριο από την εποχή που τα Χανιά ήταν η πρωτεύουσα του νησιού. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα μέχρι το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η ίδια η βίλα είναι πλούσια σε ιστορία και έχει ανακαινιστεί και διακοσμηθεί με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Πρόκειται για ένα υπέροχο ιστορικό σπίτι που αποπνέει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Δείτε περισσότερα
 
Ionas Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.0
Εξαιρετικό
Από $76
Από $76
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο για νιόπαντρους


Ξενοδοχείο για οικογενειακές διακοπές


Δείτε περισσότερα
 
TheJoy
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
9.0
Εξαιρετικό
Από $51
Από $51
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με δωρεάν WiFi


Ξενοδοχείο για νιόπαντρους


Δείτε περισσότερα
 
Porto Antico
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
8.4
Πολύ Καλό
Από $60
Από $60
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο που δέχεται σκύλους

Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  

Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  


Ξενοδοχείο για οικογενειακές διακοπές

Δείτε περισσότερα
 
Villa Venezia
Ξενοδοχείο στην Πόλη Χανίων
7.9
Καλό
Από $57
Από $57
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο κοντά σε μπαρ και club

Ξενοδοχείο για νιόπαντρους

Δείτε περισσότερα
 
Nostos Hotel
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Πόλη Χανίων
8.7
Πολύ Καλό
Από $49
Από $49
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο που δέχεται σκύλους

Ξενοδοχείο κοντά σε μπαρ και club

Δείτε περισσότερα
 
Anemones Rooms
Ξενώνας στην Πόλη Χανίων
9.2
Εξαιρετικό
Από $56
Από $56
Ιστορικό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Ιστορικό»Το Anemones Rooms βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Χανίων, σε μια γοητευτική και αυθεντική γειτονιά του ενετικού λιμανιού. Το ξενοδοχείο είναι κρυμμένο σε έναν ήσυχο δρόμο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γαλήνια απόδραση, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τους "όμορφους βενετσιάνικους δρόμους" και το "μαγευτικό ιστορικό κέντρο" που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην παλιά πόλη, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον δωρεάν χώρο στάθμευσης και το βενετσιάνικο λιμάνι. Η ιστορική σημασία του ξενοδοχείου δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς βρίσκεται σε ένα "ιστορικό σπίτι στη γειτονιά των σκαλοπατιών της παλιάς πόλης" και προσφέρει "το μοναδικό δωμάτιο με μπαλκόνι με θέα στην πόλη και έπιπλα". Το γεγονός ότι βρίσκεται στην παλιά πόλη επιτρέπει να απολαύσετε ένα μαγευτικό τοπίο και μια αυθεντική εμπειρία που οι επισκέπτες δεν μπορούν να βιώσουν αλλού. Με την τέλεια τοποθεσία του, το Anemones Rooms είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για όσους αναζητούν μια γεύση ιστορίας και γοητείας στην καρδιά των Χανίων.
Δείτε περισσότερα
 
Ifigenia Rooms
Διαμερίσματα στην Πόλη Χανίων
8.4
Πολύ Καλό
Από $65
Από $65
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό κατάλυμα

Κατάλυμα που δέχεται σκύλους

Κατάλυμα κοντά σε μπαρ και club

Δείτε περισσότερα
 
Narkissos 'SUPERB'
Ξενώνας στην Πόλη Χανίων
8.3
Πολύ Καλό
Από $52
Από $52
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ιστορικό κατάλυμα

Κατάλυμα κοντά σε μπαρ και club

Κατάλυμα με δωρεάν WiFi

Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Ιστορικό (35)
 •     Μικρό (25)
 •     Ρομαντικό (24)
 •     Νυχτερινή Ζωή (22)
 •     Για Νιόπαντρους (18)
 •     Για Οικογένειες (16)
 •     Μπουτίκ-Στυλ (15)
 •     Business (15)
 •     Δέχεται Σκύλους (11)
 •     Πάρκινγκ (11)
 •     Δωρεάν WiFi (7)
 •     Φθηνό (6)
 •     Οικολογικό (6)
 •     Δωμάτια με τζακούζι (6)
 •     Πισίνα (6)
 •     Πολυτελές (5)
 •     3 αστέρων (5)
 •     Εξωτερική Πισίνα (4)
 •     Σπα (4)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (4)
 •     Γιόγκα (4)
 •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (4)
 •     Κοντά σε Παραλία (4)
 •     5 αστέρων (3)
 •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (3)
 •     Ενήλικες Μόνο (2)
 •     4 αστέρων (2)
 •     Υγιεινή & Ασφάλεια (2)
 •     Εσωτερική Πισίνα (1)
 •     Γυμναστήριο (1)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (1)
 •     Παραλιακό (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Plugin for ChatGPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις