5 Ξενοδοχεία με Overwater Bungalows σε απροσδόκητες χώρες: ανάμεσά τους και η Ελλάδα

25 Νοεμβριου 2022, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία από  Granada Luxury Belek - Family Kids Concept

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε overwater bungalows το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στις Μαλδίβες. Σίγουρα, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε βίλες ή μπανγκαλόου πάνω από το νερό είναι τα πολυτελή και ξύλινα σπίτια που βρίσκονται συνήθως σε ιδιωτικά νησιά στις Μαλδίβες, στη Γαλλική Πολυνησία ή σε άλλα παρόμοια εξωτικά μέρη. Τι θα κάνατε όμως αν σας λέγαμε ότι η ομάδα μας ανακάλυψε 5 ξενοδοχεία με overwater βίλες ή μπανγκαλόου σε χώρες που δεν θα το περιμένατε;

Από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ευρώπη και από τη Βόρεια Αμερική έως την Αφρική, τα ξενοδοχεία που συγκεντρώσαμε βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Εκτός του ότι είναι τοποθετημένα σε απροσδόκητα μέρη, τα περισσότερα από αυτά δεν είναι τα τυπικά μπανγκαλόου πάνω από τη θάλασσα, καθώς βρίσκονται μέσα σε λίμνες, λιμνοθάλασσες ή ακόμα και σε πισίνες! Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας εξερευνήσουμε μαζί αυτά τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία με overwater villas!

Chale Island Resort


Το Chale Island Resort βρίσκεται στο καταπράσινο Chale Island, μόλις 3 ώρες από το Ναϊρόμπι και είναι το μοναδικό θέρετρο σε νησί στην Κένυα. Η φιλοσοφία του είναι η δημιουργία ενός άνετου και κομψού χώρου, ο οποίος θα συνδυάζεται άψογα με τη φύση γύρω του, προσφέροντας μια πραγματικά μοναδική και χαλαρωτική εμπειρία διαμονής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσφέρει διάφορους τύπους καταλυμάτων για να επιλέξουν οι επισκέπτες, ένα από τα οποία είναι οι σουίτες πάνω από το νερό, οι πρώτες του είδους τους σε ολόκληρη τη χώρα! Τοποθετημένες σε πασσάλους πάνω από το νερό, κάθε σουίτα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό, ξύλινη βεράντα και σκαλοπάτια που οδηγούν κατευθείαν στο νερό για άμεση πρόσβαση στην καταγάλανη θάλασσα. Και φυσικά, ας μη ξεχνάμε την υπέροχη θέα προς το Bird Island, τον κόλπο Gazi Bay, τους λόφους Shimba Hills και το πανεμόρφο τοπίο, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το αγαπημένο σας κοκτέιλ ή τον πρωινό σας καφέ.

Granada Luxury Belek - Family Kids Concept


Το Granada Luxury Belek - Family Kids Concept στο Μπέλεκ της Τουρκίας, είναι ο ορισμός της πολυτέλειας, με ένα κεντρικό κτίριο που μοιάζει με παλάτι, καθώς και ένας προνομιακός οικογενειακός προορισμός με μεγάλη ποικιλία ανέσεων και δραστηριοτήτων για επισκέπτες κάθε ηλικίας. Όσοι από εσάς αναζητάτε μια πιο εξωτική εμπειρία διαμονής μπορείτε να επιλέξετε τα Maldivian Houses, τις overwater βίλες που είναι τοποθετημένες πάνω σε πασσάλους, που βρίσκονται σε έναν καθορισμένο χώρο μέσα σε μία από τις εξωτερικές πισίνες του ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός αυτών των σπιτιών θυμίζει τα αντίστοιχα στις Μαλδίβες (εξ ου και το όνομα Maldivian Houses) και μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο ενήλικες επισκέπτες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση. Eίναι κομψά διακοσμημένα και διαθέτουν δική τους ιδιωτική βεράντα με σκαλοπάτια που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα.

Panorama Bungalows Resort El Gouna


Διαθέτοντας μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Χουργκάντα της Αιγύπτου, το Panorama Bungalows Resort El Gouna, γνωστό και ως η Μικρή Βενετία της Ερυθράς Θάλασσας, θεωρείται μια εμπειρία ζωής από μόνο του. Ανάμεσα στις διάφορες επιλογές διαμονής σε δωμάτια και μπανγκαλόου, θα βρείτε επίσης μπανγκαλόου πάνω από το νερό, τα οποία βρίσκονται ακριβώς πάνω από την ιδιωτική λίμνη του ξενοδοχείου, προσφέροντας υπέροχη θέα στη λιμνοθάλασσα και τη γύρω περιοχή. Τα μπανγκαλόου διαθέτουν ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα, μεγάλα παράθυρα και βεράντα με ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με το άλλο σας μισό και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στην ιδιωτική σας όαση.

Rosewood Mayakoba


Φωλιασμένο μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Πλάγια Ντελ Κάρμεν στο Μεξικό, το 5 αστέρων Rosewood Mayakoba είναι το ιδανικό μέρος για τις πιο πολυτελείς, χαλαρωτικές και ρομαντικές διακοπές λόγω του γαλήνιου και κομψού περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται. Προσφέρει overwater σουίτες στο χρώμα του νεφρίτη, οι οποίες επιπλέουν πάνω από τη λιμνοθάλασσα και διαθέτουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, μινιμαλιστικούς αλλά πολυτελείς εσωτερικούς χώρους σε ζεστούς τόνους, μεγάλη βεράντα με καταπληκτική θέα στο μοναδικό τοπίο καθώς και υπηρεσία μπάτλερ, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για ζευγάρια.

Stella Island Luxury Resort & Spa (Adults Only)


Τελευταία αλλά επίσης σημαντική στη λίστα μας είναι η Ελλάδα, ο ιδανικός προορισμός για να βρει κάποιος αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Γνωρίζατε ομως ότι εκτός από πολυτελή παραθαλάσσια θέρετρα μπορείτε να βρείτε και θέρετρα με μπανγκαλόου πάνω από το νερό; Το Stella Island Luxury Resort & Spa (Adults Only) στη Χερσόνησο, ένα χωριό της Κρήτης, διαθέτει πολυτελή μπανγκαλόου πάνω σε πασσάλους που βρίσκονται μέσα στην εξωτερική πισίνα του θέρετρου, προσφέροντας όχι μόνο μια πραγματικά μοναδική και ιδιαίτερη διαμονή, αλλά και άμεση πρόσβαση στην πισίνα από την ξύλινη βεράντα του κάθε μπανγκαλόου.

Είτε ενδιαφέρεστε για overwater βίλες είτε για overwater μπανγκαλόου στις Μαλδίβες ή σε μια άλλη πιο ασυνήθιστη χώρα, η παρακάτω λίστα μας θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση του ιδανικού για εσάς ξενοδοχείου:

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με overwater βίλες >>

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.778

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις