8 μοναδικά ξενοδοχεία στην Αθήνα με rooftop πισίνα και θέα την Ακρόπολη

6 Νοεμβριου 2022, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία από  Coco-mat Athens BC

“Experience, travel – these are as education in themselves” – Euripides

Ήδη από τον Σεπτέμβριο που έρχεται το πρώτο κρύο αεράκι, πολλοί αρχίζουν να φτιάχνουν τα ζεστά τους ρούχα και ετοιμάζονται για τις επερχόμενες βροχές του χειμώνα. Στην Travelmyth, ωστόσο, υποστηρίζουμε την άποψη ότι κάπου στον κόσμο είναι ακόμη καλοκαίρι. Παρόλο που η πανέμορφη πατρίδα μας φημίζεται για τα νησιά της, σίγουρα αξίζει μία επίσκεψη στην πρωτεύουσα. Υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κάνετε μία δροσιστική φθινοπωρινή βουτιά σε μία rooftop πισίνα με όλη την Αθήνα να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας; Η Αθήνα, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, είναι ο τόπος στον οποίο άνθισαν η δημοκρατία, οι τέχνες, η επιστήμη και η φιλοσοφία. Σήμερα, έχει μία σύγχρονη πολυπολιτισμική διάσταση, ωστόσο, διατηρεί απόλυτα τον ιστορικό της χαρακτήρα και δεν ξεχνά το παρελθόν της και τις ρίζες της.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί τουρίστες έχουν συνδέσει την Ελλάδα αποκλειστικά με τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά η ποικιλομορφία της την καθιστά ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλο το χρόνο. Ανάλογα με την εποχή κατά την οποία την επισκέπτεστε προσφερεί διαφορετικές εμπειρίες και έχει ξεχωριστούς κρυμμένους θησαυρούς να σας αποκαλύψει. Ο Νοέμβριος είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους μήνες για ένα φθινοπωρινό city break στην Αθήνα με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και δίχως την πολυκοσμία που συνηθίζεται.

Και για τι είναι ευρέως γνωστή η μεγαλοπρεπής πρωτεύουσα της Ελλάδας; Μα φυσικά για την Ακρόπολη! Φανταστείτε τον εαυτό σας μετά από μία μέρα περιήγησης και εξερεύνησης των αξιοθέατων κάθε γωνιάς της πόλης, σίγουρα θα νιώθει εξουθενωμένος. Τι καλύτερο από το να χαλαρώσετε και να πάρετε μία δόση Ελλάδας στην πισίνα που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου σας; Ως locals, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία για να περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θέα της Ακρόπολης και του Παρθενώνα. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε εξακολουθείτε να κάνετε island hopping στις Κυκλάδες, τα Επτάνησα και τα Δωδεκάνησα και θέλετε να κάνετε μία στάση στην Αθήνα, απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ και σχεδιάστε την απόλυτη απόδραση στα παρακάτω ξενοδοχεία, που μπορείτε πολύ εύκολα να τα βρείτε στην Travelmyth!

Grand Hyatt Athens


Το Grand Hyatt Athens βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας σας την ευκαιρία να θαυμάσετε και να εξερευνήσετε την γοητεία της πόλης. Τα μοντέρνα και κομψά δωμάτια και οι σουίτες του, που προσφέρουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις, αποτελούν την επιτομή της υψηλής αισθητικής και περιλαμβάνουν ευρύχωρους χώρους εργασίας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή διαμονής για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εργαστούν στο 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο του ξενοδοχείου, να γυμναστούν στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και να απολαύσουν τις κορυφαίες γαστρονομικές επιλογές επηρεασμένες από τη μεσογειακή και την ασιατική κουζίνα. Η καταπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο με τα γυάλινα τοιχώματα και τα κρυστάλλινα νερά είναι το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας κοκτέιλ και να απολαύσετε την μοναδική θέα της Ακρόπολης μετά από μία κουραστική μέρα. Συνδυάστε εργασία και αναψυχή και απολαύστε μία απαράμιλλη διαμονή!

Electra Palace Athens


Δημιουργήστε τον δικό σας μοναδικό μύθο στο Electra Palace Athens που βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Πλάκας, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να επισκεφθούν όλα τα αξιομνημόνευτα ιστορικά αξιοθέατα και να γνωρίσουν την ελληνική κουλτούρα. Όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική και την αριστοκρατική ατμόσφαιρα. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο περιλαμβάνει άνετα και κομψά δωμάτια και σουίτες με μαρμάρινα μπάνια και τζακούζι, ένα βραβευμένο εστιατόριο με μοναδικές μεσογειακές γεύσεις και εκπληκτική θέα στην πόλη, έξι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων για τη διοργάνωση αξέχαστων δεξιώσεων και συνεδρίων και ένα αναζωογονητικό κέντρο σπα με ιδιαίτερες θεραπείες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Στον τελεύταιο όροφο του ξενοδοχείου θα βρείτε μία θερμαινόμενη rooftop γαλάζια όαση για να αναζωογονήσετε το μυαλό και το σώμα σας απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη και την περιοχή της Πλάκας.

Neoma


Το Neoma διαθέτει μία προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα αρχιτεκτονικό στολίδι, ένας πραγματικός παράδεισος απόλυτης φιλοξενίας και υψηλής αισθητικής μέσα στη φασαρία της πόλης. Τα δωμάτια και οι σουίτες με το μίνιμαλ ντιζάιν και τις εκλεπτυσμένες πινελιές, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες και η φροντίδα προς τον κάθε επισκέπτη, η μοντέρνα ατμόσφαιρα καθώς και το concept σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να βιώσετε την απόλυτη πολυτέλεια και σας εγγυώνται μία μοναδική διαμονή. Η μαγευτική rooftop πισίνα με τα γυάλινα τοιχώματα που προσφέρει ένα αδιάκοπο γραφικό πανόραμα της Αθήνας είναι το ειδυλλιακό μέρος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μέσα στα δροσερά γαλάζια νερά και να απολαύσετε τον μεσογειακό ήλιο στην πρωτεύουσα με φόντο την Ακρόπολη.

Divani Caravel


Το Divani Caravel είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας που συνδυάζει τη νεωτερικότητα, τη χλιδή και την πολυτέλεια και αντικατοπτρίζει απόλυτα την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Διαθέτοντας φωτεινά και κομψά δωμάτια και σουίτες διαφορετικών κατηγοριών, το ξενοδοχείο υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες και τα γούστα κάθε ταξιδιώτη και θα γίνει σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για ένα city break για να γνωρίσετε τον αθηναϊκό τρόπο ζωής. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις άλλες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως το άψογο επιχειρηματικό κέντρο, το Peak Health Club & SPA, τα απίστευτα εστιατόρια και την εκπληκτική rooftop πισίνα που προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά και τη γοητεία της Αθήνας.

Coco-mat Athens BC


Το Coco-mat Athens BC βρίσκεται σε μία ιδανική θέση στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα αθηναϊκά μνημεία και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλες τις κρυφές ομορφιές και τα αξιοθέατα. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τον αθηναϊκό τρόπο ζωής, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει ονειρεμένα δωμάτια και σουίτες, προσφέρει προϊόντα με την υπογραφή της COCO-MAT καθώς και εξαιρετικές ανέσεις, σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, σπιτικές επιλογές μοναδικών πιάτων, ξύλινα ποδήλατα COCO-MAT για μοναδικές βόλτες στην πόλη και ένα κέντρο γυμναστικής και σπα για να ξεφύγετε από την ένταση της αστικής ζωής. Στον τελευταίο όροφο μπορείτε να χαλαρώσετε στη rooftop πισίνα, που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στην ΑΘήνα και την Ακρόπολη, και να κολυμπήσετε σε έναν παράδεισο υψηλής αισθητικής και ανεπιτήδευτης άνεσης.

King George, a Luxury Collection Hotel, Athens


Μα τον Δια! - Τι θέα! Ακριβώς μπροστά στην πλατεία Συντάγματος, κοντά σε όλα τα σημαντικά ιστορικά ορόσημα, το King George, a Luxury Collection Hotel, Athens, είναι ένα εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο που θα σας μαγέψει με τη μεγαλοπρέπεια και το κύρος του. Τα κομψά δωμάτια και οι σουίτες, τα πολυτελή έπιπλα, οι λαμπεροί πολυέλαιοι, οι ζωντανές ζωγραφιές και η εντυπωσιακή αριστοκρατική διακόσμηση θα σας δώσουν την εντύπωση ότι μένετε σε παλάτι. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν εκλεκτά πιάτα του βραβευμένου με Michelin Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, και του ταλαντούχου Chef de Cuisine, Νίκου Λειβαδιά, να κρατηθούν σε φόρμα στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή να πραγματοποίησουν εκδηλώσεις στους μεγάλους χώρους εκδηλώσεων. Το αγαπημένο του μήνα μας είναι η Penthouse Suite με την ιδιωτική rooftop πισίνα που προσφέρει μοναδική αξέχαστη θέα σε ολόκληρη την πόλη. Κάντε απεριόριστες βουτιές στην πισίνα, θαυμάστε την Ακρόπολη και νιώστε σαν Έλληνας Θεός.

Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection


Το Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο του Κολωνακίου, της αριστοκρατικής περιοχής της Αθήνας, και είναι ένα ξενοδοχείο που θα σας προσφέρει την πιο κομψή και άνετη εμπειρία διαμονής σε μία από τις παλαιότερες πόλεις του πλανήτη. Μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, να ταξιδέψετε στη μεσογειακή κουζίνα και να χρησιμοποιήσετε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστικής ή τις αίθουσες συνεδριάσεων. Η υπέροχη πισίνα στον τελευταίο όροφο, με φόντο τη μαγευτική θέα της πόλης, δημιουργεί την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για να αφεθείτε και θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε μόλις ένα βήμα μακριά από την Ακρόπολη.

The Stanley


Στην καρδιά της πόλης, κοντά στα πιο διάσημα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, το The Stanley είναι ένα πολυτελές και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο, ένα πραγματικό αθηναϊκό στολίδι που θα σας κερδίσει και θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Διαθέτει άνετα δωμάτια και σουίτες διακοσμημένα σε ανοιχτούς τόνους, μοναδικά μπαρ και εστιατόρια για να απολαύσετε μεσογειακές σπεσιαλιτέ και να πιείτε ιδιαίτερα κοκτέιλ, 8 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, σάουνα, σύγχρονο γυμναστήριο και μία πανέμορφη πισίνα στον τελευταίο όροφο που χωρίζει το φυσικό περιβάλλον από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Συνδυάστε την πολυτέλεια, τις κορυφαίες υπηρεσίες, την ελληνική ζεστασιά και τη σύγχρονη άνεση σε ένα ξενοδοχείο που θα σας εξασφαλίσει μία μοναδική, κομψή και ευχάριστη διαμονή.

Θέλετε μια έξτρα δόση Αθήνας; Ανακαλύψτε εκπληκτικές πισίνες για όλα τα γούστα!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερικές πισίνες στην Αθήνα
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτικές πισίνες στην Αθήνα
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με rooftop πισίνες στην Αθήνα
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εσωτερικές πισίνες στην Αθήνα
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνες με πανοραμική θέα στην Αθήνα
Μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.773

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις