6 μοναδικά Bubble Hotels για την απόλυτη εμπειρία Glamping στην Ελλάδα και τον κόσμο

14 Νοεμβριου 2022, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία από  Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να κοιμάστε κάτω από τα αστέρια; Ή να ξυπνάτε με θέα το καταπράσινο τοπίο της φύσης; Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά δωμάτια των ξενοδοχείων και θέλετε να επισκεφθείτε και να μείνετε σε κάτι εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο, τότε, αναμφίβολα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο σε σχήμα φούσκας για το επόμενο ταξίδι σας και να φτάσετε το κάμπινγκ σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο. Οι νέες τάσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πανδημία έχουν επηρεάσει και συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονοι ταξιδιώτες επιλέγουν ξενοδοχεία. Είναι προφανές ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν αρκούνται μόνο στα υλικά αγαθά, αλλά αναζητούν ιδιαίτερες υπηρεσίες και δίνουν μεγάλη έμφαση στο concept, τις εγκαταστάσεις και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Αλλά τι ακριβώς είναι τα bubble hotels; Ενδεχομένως να τα έχετε ήδη δει στο Instagram σας. Πρόκειται για τεράστιες, διαφανείς, κλιματιζόμενες στρογγυλές σκηνές σε σχήμα φούσκας και σίγουρα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις σύγχρονες ανέσεις και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων. Συνήθως είναι πλήρως επιπλωμένα και επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα από τους διαφανείς τοίχους τους τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας. Τα ξενοδοχεία αυτά μπορούν να βρεθούν μέσα σε δάση, σε ερήμους, δίπλα από μία αμμώδη παραλία ή σε μία χιονισμένη βουνοπλαγιά. Οι σκηνές απέχουν αρκετά η μία από την άλλη, ώστε να δημιουργείται το ιδανικό περιβάλλον ιδιωτικότητας και ηρεμίας, διαθέτουν ένα αθόρυβο σύστημα εξαερισμού, το οποίο ανανεώνει τον αέρα κάθε λίγες ώρες, διατηρώντας το δωμάτιο "φουσκωμένο", και αποτρέπουν τη δημιουργία υγρασίας στο εσωτερικό του.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τη φύση χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε τις πολυτελείς και σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου. Η ομάδα της Travelmyth συγκέντρωσε μερικά από τα καλύτερα bubble hotels που αξίζει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Σίγουρα τα παρακάτω bubble hotels θα σας κάνουν να ερωτευτείτε το κάμπινκ ακόμη και αν δεν είστε λάτρης του.

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort


Το Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort στην Ταϊλάνδη σας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία με αξέχαστες αναμνήσεις, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μείνετε σε ένα εξωπραγματικό ξενοδοχείο σε σχήμα φούσκας. Τι πιο τέλειο από το να ξυπνάτε στη μέση μίας ζούγκλας και να παρατηρείτε ελέφαντες να περπατούν γύρω από το δωμάτιό σας από την άνεση, τη ζεστασιά και την προστασία του κρεβατιού σας; Θαυμάστε τα απίστευτα χρώματα της φύσης και το μαγευτικό τροπικό τοπίο της ζούγκλας, δοκιμάστε το μασάζ μπαμπού και τις signature θεραπείες σπα, που βασίζονται στις παραδοσιακές τεχνικές του βορρά, εξερευνήστε τις ιδιαίτερες γεύσεις της ταϊλανδέζικης κουζίνας και απολαύστε γκουρμέ δείπνα με το άλλο σας μισό με θέα το μαγικό σκηνικό της φύσης!

Petra Bubble Luxotel


Στο Petra Bubble Luxotel, που βρίσκεται στην Ιορδανία, θα εισέλθετε σε έναν κόσμο εξαιρετικής πολυτέλειας, όπου μπορείτε να συνδυάσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εκπληκτική πανοραμική θέα στα βουνά της Πέτρας. Στο ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο στην πλαγιά του βουνού, θα έχετε μία ξεχωριστή εμπειρία και σίγουρα μία επίσκεψη σε αυτό θα σας βγάλει από το comfort zone σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε στη σουίτα Bubble Suite Twin, στη σουίτα Bubble Suite King ή στην οικογενειακή σουίτα Bubble. Κάθε μία από αυτές διαθέτει το δικό της υπαίθριο υδρομασάζ και μία ξύλινη βεράντα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Χαλαρώστε στην άνεση του δωματίου σας με το προσωπικό σας υδρομασάζ και απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο με το πανέμορφο ορεινό σκηνικό να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Romantic Bubble Dome


Αποδράστε από την πραγματικότητα με το άλλο σας μισό. Το Romantic Bubble Dome είναι σίγουρα η πιο ειδυλλιακή ρομαντική απόδραση για εσάς και το έτερον ήμισύ σας. Τοποθετημένο στην Ινδονησία, το ξενοδοχείο προσφέρει απίστευτη θέα στη ζούγκλα και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να παίζετε σε ταινία δράσης. Τι καλύτερο από το να ξυπνάτε δίπλα στο αγαπημένο σας άτομο με το πράσινο τοπίο της φύσης να σας περιβάλλει; Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε στο πολυτελές bubble με την ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει πανοραμική θέα ή στο bubble με το ιδιωτικό χαλαρωτικό λουτρό με λουλούδια. Είτε προσπαθείτε να βρείτε το τέλειο ξενοδοχείο για το μήνα του μέλιτος είτε θέλετε απλώς να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στο άλλο σας μισό, σε αυτό το ξενοδοχείο με τις φυσαλίδες όχι μόνο θα γίνετε ένα με τη φύση, αλλά και θα ζήσετε τον έρωτά σας δημιουργώντας μοναδικές αξέχαστες αναμνήσεις. Κατά τη διαμονή σας μην ξεχάσετε να χαλαρώσετε και να βγάλετε φωτογραφίες στο καταπληκτικό κρεμαστό δίχτυ και στον γραφικό κήπο.

Bubble Lodge Bois Chéri Plantation


Στο Bubble Lodge Bois Chéri Plantation στον Μαυρίκιο, το οποίο μοιάζει με κάτι βγαλμένο από παραμύθι, θα ζήσετε μία πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής και τις πιο αξέχαστες και συναρπαστικές διακοπές. Φανταστείτε τον εαυτό σας να κοιμάται σε ένα τόσο ιδιαίτερο ξενοδοχείο, κάτω από τα αστέρια και να ξυπνάει περιτρυγισμένος από το καταπράσινο τοπίο και τους μαύρους κύκνους της περιοχής, δεν θα ήταν καταπληκτικό; Αυτή η παραδεισένια όαση διαθέτει μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο πιο δημοφιλές Tea Estate του Μαυρίκιου και προσφέρει εκπληκτική θέα. Τα δωμάτια σε σχήμα φούσκας του ξεχωρίζουν με τα ονόματα ΄΄Vanilla΄΄, ΄΄Lemon΄΄ και ΄΄Ginger΄΄ και συνδυάζουν αρμονικά την άνεση με το φυσικό περιβάλλον. Ανακαλύψτε τους μεγάλους θησαυρούς του Le Domaine de Bois Chéri, δοκιμάστε ιδιαίτερες γεύσεις στο εστιατόριο και πάρτε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες όπως ενοικίαση ποδηλάτων, γευσιγνωσία τσαγιού και επίσκεψη στο εργοστάσιο και το μουσείο τσαγιού. Απολαύστε τη θέα και την αξιοσημείωτη φυσική ομορφιά, ενώ αναπαύεστε στην άνεση και την απόλυτη ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Hotel Aire de Bardenas


Το Hotel Aire de Bardenas, που βρίσκεται στο Bardenas Reales Natural Park στην Ισπανία, είναι η ιδανική επιλογή για μία απόδραση ώστε να κάνετε ένα διάλειμμα από το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το σαγηνευτικό αυτο bubble hotel, το οποίο είναι η επιτομή του σύγχρονου σχεδιασμού και των πολυτελών ανέσεων, προσφέρει στους επισκέπτες του θαυμάσια θέα στην έρημο και μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής που θα τους κάνει να απολαύσουν ένα διαφορετικό από το συνηθισμένο κάμπινγκ. Η σουίτα Bubble διαθέτει εξωτερική θερμαινόμενη μπανιέρα και ιδιωτικό χώρο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε στο έπακρο, ακούγοντας τους ήχους των πουλιών. Εξερευνήστε το Natural Park, βγάλτε απίστευτες φωτογραφίες, απολαύστε αναζωογονητικά μασάζ και την εξωτερική πισίνα, γευτείτε μοναδικά πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις με υλικά από τον λαχανόκηπο, δοκιμάστε ελαιόλαδο και περάστε ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισύ σας.

Bubble Tents


Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα, με το εντυπωσιακό Bubble Tents το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα ελαιόδασος. Στο ξενοδοχείο αυτό θα επανασυνδεθείτε με τη φύση και θα φτάσετε τις διακοπές σας σε ένα άλλο επίπεδο χαλάρωσης και ηρεμίας. Κάθε bubble αποτελείται από 3 δωμάτια και διαθέτει το δικό της χώρο στάθμευσης και κήπο, όπου μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε τον πρωινό σας καφέ ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα λαμπερά αστέρια και τον βραδινό ουρανό. Τα υπέρδιπλα κρεβάτια έχουν επίσης κουρτίνες γύρω τους για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον απομόνωσης και ηρεμίας. Το Bubble Tents δίνει, χωρίς αμφιβολία, ένα νέο νόημα στην έννοια του οικολογικού camping και σας υπόσχεται μία μαγική διαμονή!

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν να πραγματοποιήσουν διαμονή σε ιδιαίτερα ξενοδοχεία. Η διαμονή σε ένα πολυτελές και κομψό ξενοδοχείο σε σχήμα φούσκας είναι κάτι τόσο αξιοσημείωτο και μοναδικό που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά σας. Αν ψάχνετε νέες εμπειρίες και μοναδικές εξορμήσεις τότε στην Travelmyth μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Δείτε όλα ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο
Μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.778

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις