Γιορτινά ξενοδοχεία του 2022 για να περάσετε ονειρικά Χριστούγεννα

9 Δεκεμβριου 2022, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία από: Pexels

Έλατα ντυμένα με ένα λευκό χιονισμένο πέπλο, χιονάνθρωποι, αγγελάκια, καρυοθραύστες και Άγιοι Βασίληδες με δώρα να στολίζουν τον χώρο, κάλαντα, χαρούμενες φωνές και γέλια να αντηχούν στους δρόμους και οι μυρωδιές των μπισκότων και της κανέλας να κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα. Η αγαπημένη εποχή όλων πλησιάζει. Επιτέλους Χριστούγεννα! Σε ποιον δεν αρέσει να περιβάλλεται από λαμπερά γιορτινά φωτάκια παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, να πίνει ζεστή σοκολάτα δίπλα σε ένα όμορφα στολισμένο δέντρο με πολύχρωμες μπάλες και να θαυμάζει το χιονισμένο τοπίο;

Αποφασίσατε τελευταία στιγμή να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα κάπου διαφορετικά από το σπίτι σας, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε αυτό και εξακολουθείτε να ψάχνετε για το τέλειο μέρος με μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που γιορτάζουν αυτή τη μαγική γιορτή στο έπακρο και δεν παραλείπουν να διακοσμούν τους χώρους τους κάθε χρόνο μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στους επισκέπτες τους. Είναι αλήθεια πως άμα δεν έχετε δει πως γιορτάζει μια πόλη τα Χριστούγεννα τότε δεν την έχετε γνωρίσει πραγματικά. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν μια πολυτελή διαμονή και τις υψηλού επιπέδου ανέσεις με τη σπιτική και τη γιορτινή ατμόσφαιρα, η ομάδα της Travelmyth (οι αγαπημένοι βοηθοί του Άγιου Βασίλη) συγκέντρωσε μερικά από τα αγαπημένα της ξενοδοχεία με την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για την απόλυτη γιορτινή εξόρμηση. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας είτε με τον σύντροφό σας είτε μόνοι σας, τα παρακάτω ξενοδοχεία δεν θα αφήσουν σε καμία περίπτωση κανέναν αδιάφορο και σίγουρα θα σας παρασύρουν με την εορταστική τους ατμόσφαιρα.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest


Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, μας ακούς; Αυτό που θέλουμε για φέτος τα Χριστούγεννα είναι μια πολυτελή διαμονή στο Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest. Αυτό το υπέροχο Αρ Νουβό (Art Nouveau) ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Βουδαπέστης, προσφέροντας απίστευτη θέα στον ποταμό Δούναβη και τη Βούδα ενώ σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την χριστουγεννιάτικη αγορά και τα κρυμμένα στολίδια της πόλης. Η πολυτελής επίπλωση και οι εσωτερικοί χώροι, οι παροχές 5 αστέρων, οι χρυσές λεπτομέρειες, οι πολυέλαιοι και η κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα σας χαρίσουν την πιο μεγαλοπρεπή και μέσα στη χλιδή διαμονή και θα κάνουν τα Χριστούγεννα του 2022 αξέχαστα. Απολαύστε γιορτινά δείπνα στο KOLLÁZS ή ένα απογευματινό τσάι με τη συνοδεία κέικ στο μπαρ MÚZSA, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με θεραπείες ευεξίας και απολαύστε το brunch σας παρέα με τον Άγιο Βασίλη. Στο ξενοδοχείο αυτό σίγουρα θα νιώσετε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία που περιφέρεται στην ατμόσφαιρα!

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens


Το Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens, βρίσκεται στην πιο κεντρική τοποθεσία της Αθήνας ακριβώς δίπλα στην πλατεία Συντάγματος και αποτελεί το ιδανικό σημείο για να νιώσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να θαυμάσετε τη γοητεία της πόλης. Το λόμπι αυτού του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου με το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργεί ένα σκηνικό ανεπιτήδευτης ομορφιάς και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να πρωταγωνιστείτε σε χριστουγεννιάτικη ταινία. Υπάρχει ομορφότερος τρόπος για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με θέα την Ακρόπολη; Οι εγκαταστάσεις και οι παροχές που προσφέρονται, η βασιλική ατμόσφαιρα και ο εσωτερικός σχεδιασμός, τα εκλεκτά δείπνα με τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, η πλούσια εμπειρία απογευματινού τσαγιού στον Χειμερινό Κήπο και οι χαρακτηριστικές θεραπείες και τα μασάζ σας εγγυώνται τα απόλυτα Χριστούγεννα και θα σας ταξιδέψουν σε μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

The Peninsula New York


Κάντε στον εαυτό σας ένα (προ)χριστουγεννιάτικο δώρο και κάντε μια κράτηση στο The Peninsula New York στη Νέα Υόρκη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Το εξαιρετικό αυτό ξενοδοχείο με την ιδιαίτερή του διακόσμηση αποπνέει vibes από την ταινία ''Home Alone 2'': Lost in New York'' και είναι ένα υπέροχο μέρος για τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή σας. Η μεγαλοπρέπεια του κτιρίου σε συνδυασμό με τα λαμπερά φώτα του μαγνητίζουν το βλέμμα κάθε περαστικού κάνοντας τον να το κοιτάζει για ώρες. Προσφέροντας από κομψά δωμάτια και σουίτες, εκλεπτυσμένη κουζίνα και μια πισίνα περιβαλλόμενη από γυάλινα παράθυρα μέχρι ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χαλαρωτικές θεραπείες σπα, αυτό το ξενοδοχείο είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη όαση στην καρδιά του Μανχάταν. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το The Peninsula Sweet Shoppe, να διακοσμήσετε το δικό σας μπισκότο με πιπερόριζα και να απολαύσετε ένα εορταστικό δείπνο παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Le Meurice – Dorchester Collection


Ορισμένα ξενοδοχεία τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και το Le Meurice – Dorchester Collection στο Παρίσι είναι ένα από αυτά. Σε αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο-παλάτι οι σύγχρονες ανέσεις, η βασιλική ατμόσφαιρα, το κύρος του 18ου αιώνα και η περίτεχνη αρχιτεκτονική θα σας αφήσουν άναυδους. Με τα γιορτινά εκλεκτά πιάτα και τις γλυκές λιχουδιές που προσφέρουν την απόλυτη εορταστική γευστική εμπειρία, τις θεραπείες σώματος και προσώπου στο κέντρο σπα, τις μοναδικές ιδιωτικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά απογεύματα τσαγιού θα ικανοποιηθούν ακόμα και εκείνοι με τις πιο υψηλές προσδοκίες. Απολαύστε το πνεύμα των Χριστουγέννων και κάντε τα Χριστούγεννα που πάντα ονειρευόσασταν πραγματικότητα, περνώντας μοναδικές γιορτινές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Glenlo Abbey Hotel


Το Glenlo Abbey Hotel στο Γκάλγουεϊ θα πρέπει να βρίσκεται στη χριστουγεννιάτικη λίστα όλων μας. Στα καλόγουστα και πλούσια δωμάτια και σουίτες του θα βιώσετε τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο έπακρο. Από την πλούσια επίπλωση και τις κορυφαίες παροχές μέχρι την αυθεντική ιρλανδική φιλοξενία και τις εκλεπτυσμένες χριστουγεννιάτικες χρυσές πινελιές, η διαμονή σε αυτό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο είναι το απόλυτο όνειρο. Ζήστε μια αξέχαστη εορταστική εμπειρία απολαμβάνοντας γκουρμέ δείπνα υπό το φως των κεριών, εκλεκτά κρασιά και το παγκοσμίως γνωστό εορταστικό απογευματινό τσάι παρακολουθώντας υπέροχες χριστουγεννιάτικες ταινίες στο σινεμά του ξενοδοχείου, περάστε το χρόνο σας παίζοντας γκολφ και αναζωογονηθείτε στο Glo Spa & Wellness.

Conservatorium Hotel


Το Conservatorium Hotel είναι σίγουρα ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά ξενοδοχεία και ένα αγαπημένο ορόσημο του Άμστερνταμ. Συνδυάζοντας αρμονικά και αντικατοπτρίζοντας τέλεια τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το διαχρονικό στυλ και το υψηλό design, το ξενοδοχείο σίγουρα θα σας μαγέψει με τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διακόσμησή του. Οι ιδιαίτερες σουίτες του είναι η επιτομή του σύγχρονου σχεδιασμού, προσφέροντας στους επισκέπτες του τις πιο κομψές διακοπές και προσθέτοντας λίγη επιπλέον λάμψη στις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις τους. Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι επίσης κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν εταιρικές εκδηλώσεις ή ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Santa Claus Holiday Village


Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά από τότε που ήταν μικρός; Πάμε στοίχημα ότι όλοι μας έχουμε μείνει ξύπνιοι τουλάχιστον ένα βράδυ για να τον πιάσουμε επ' αυτοφώρω την ώρα που έφερνε τα δώρα! Το Santa Claus Holiday Village στο Ροβανιέμι είναι σαν μια χιονισμένη χώρα των θαυμάτων και η διαμονή σας εκεί θα κάνει τα Χριστούγεννα σας ακόμα πιο μαγικά από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Τα απίστευτα άνετα και ευρύχωρα διαμερίσματα και σπίτια υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους στιγμές χαλάρωσης και ξέγνοιαστες διακοπές σε ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Santa's Cuisine Restaurant ή στο εστιατόριο Three Elves Restaurant, κάντε σαφάρι με χάσκυ και ταράνδους, παρακολουθήστε και φωτογραφίστε το Βόρειο Σέλας και δοκιμάστε συναρπαστικές δραστηριότητες όπως ψάρεμα στον πάγο, snowmobiling και σάουνα στο χιόνι. Γρήγορα! Ο Άγιος Βασίλης σας περιμένει ήδη στην πόλη.

Όπως κι αν θέλετε να περάσετε τις γιορτές, σε αυτά τα ξενοδοχεία θα απολαύσετε σίγουρα τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Αν χρειάζεστε περισσότερη χριστουγεννιάτικη μαγεία και έμπνευση, επισκεφθείτε την Travelmyth και ανακαλύψτε περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!

Πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο

Μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.773

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις