Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά - Τιμές & Κρατήσεις (2020)

24 Μαρτιου 2020 από Travelmyth

Με απόφαση των αρμόδιων Υπουργών (ΦΕΚ Β’987/22.3.2020), στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού, επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας από 23 Μαρτίου μέχρι 30 Απρίλιου 2020. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων μέχρι τέλος Απριλίου. Κατ' εξαίρεση προβλέπεται να μείνουν ανοικτά ένα ξενοδοχείο ανά περιφερειακή ενότητα και τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τα ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν λόγω της πανδημίας είναι:

Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Πάτρα | Πειραιάς | Λάρισα | Βόλος | Καβάλα | Τρίκαλα | Ιωάννινα | Κρήτη | Δωδεκάνησα | Κυκλάδες | Ιόνιο | Βόρειο Αιγαίο | Μακεδονία & Θράκη | Πελοπόννησος | Θεσσαλία & Στερεά Ελλάδα & Σποράδες | Ήπειρος & Δυτική Ελλάδα | Αργοσαρωνικός

NJV Athens Plaza


Το γνωστό πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο πάνω στην Πλατεία Συντάγματος θα συνεχίσει να φιλοξενεί όσους επισκέπτες χρειαστεί να βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας.

Hellinis Hotel


Το ξενοδοχείο 3 αστέρων ΕΛΛΗΝΙΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης και θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα όσους πρέπει να μείνουν κοντά στα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής Ωνάσειο και Metropolitan Hospital και το μαιευτήριο Ρέα.

Athens Golden City Hotel


To Athens Golden City Hotel στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο είναι μία οικονομική επιλογή διαμονής πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Twentyone


Όσοι έχουν δουλειές ή υποχρεώσεις στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ή στις επιχειρήσεις που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού, μπορούν να διαμείνουν στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Κατά την περίοδο αυτή η διαμονή δεν περιλαμβάνει πρωινό.

Myrto Hotel


Το Ξενοδοχείο Myrto Hotel που βρίσκεται στο Μάτι, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Ραφήνας, θα συνεχίσει να προσφέρει φιλοξενία σε όσους θα χρειαστεί να διαμείνουν στην Ανατολική Αττική.

Marathon Beach Resort

Στην Ανατολική Ατιική θα λειτουργεί και το Marathon Beach Resort, αλλά μόνο για να εξυπηρετεί κρατήσεις ειδικού σκοπού.

Elefsina Hotel


Το ξενοδοχείο Elefsina Hotel θα παραμείνει ανοικτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων λόγω κορωνοϊού για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που θα πρέπει να διανυκτερεύσουν κοντά στα διυλιστήρια ή στις βιομηχανίες της περιοχής ή έχουν άλλες υποχρεώσεις.

The Park Hotel Piraeus


Για όσους πρέπει να μείνουν στον Πειραιά, το ξενοδοχείο Park Hotel Piraeus είναι μια ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και από το κέντρο της πόλης.

Rotonda Hotel


Το ξενοδοχείο Rotonda Hotel είναι ένα από τα τρία ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετώντας όσους χρειάζονται να διανυκτερεύσουν κοντά.

Vergina Hotel


Το ξενοδοχείο Vergina Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό σιδηδρομικό σταθμό, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή διαμονής στην συμπρωτεύσουσα.

Hotel Panorama


Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Hotel Panorama βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας όσους επισκέπτες έχουν υποχρεώσεις στα προάστια της πόλης.

Astir


Για όσους επισκέπτες χρειάζονται να διαμείνουν στην Πάτρα, το 4 αστέρων ξενοδοχείο Astir θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Dionisos Hotel


Στην πόλη της Λάρισας, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Dionisos Hotel, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και διαθέτει επίσης δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑμΕΑ.

Dioni Hotel


Παρόλο που το ξενοδοχείο Dioni Hotel βρίσκεται στη λίστα που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Τουρισμού, εμείς επικοινωνήσαμε με το ξενοδοχείο και μας ενημέρωσε ότι θα παραμείνει κλειστό.

Kentrikon

Το ξενοδοχείο που λειτουργεί στα Γιάννενα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού είναι το Kentrikon στο κέντρο της πόλης.

Yiannis Apartments

Ανοικτά στα Ιωάννινα είναι επίσης τα Yiannis Apartments που λειτουργούν ως ειδικού σκοπού.

Lato Boutique Hotel


Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel βρίσκεται ακριβώς απένταντι από το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης και προσφέρει άνετη διαμονή σε όσους βρίσκονται στο Ηράκλειο λόγω υποχρεώσεων.

Irene Hotel


Στην πόλη των Χανίων Κρήτης, το ξενοδοχείο Irene παραμένει ανοικτό και προσφέρει ανετες εγκαταστάσεις διαμονής σε όσους χρειάζεται να μείνουν στην πόλη.

Elina Hotel Apartments


Αντίστοιχα, στην πόλη του Ρεθύμνου, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο 3 αστέρων Elina Hotel Apartments, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.

Naiades Marina Hotel


Παρόλο που το ξενοδοχείο Naiades Marina Hotel βρίσκεται στη λίστα που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Τουρισμού, εμείς επικοινωνήσαμε με το ξενοδοχείο και μας ενημέρωσε ότι θα παραμείνει κλειστό. Οι ανάγκες διαμονής των πολιτών στην περιοχή καλύπτονται από το ξενοδοχείο Mistral Bay.

Mistral Bay Hotel

Στον Άγιο Νικόλαο παραμένει ανοικτό το ξενοδοχείο Mistral Bay Hotel.

Mediterranean Hotel


Το 4 αστέρων Mediterranean Hotel βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν ένα κατάλυμα στο νησί.

Kos Divine Hotel & Suites


Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Kos Divine Hotel & Suites βρίσκεται στην καρδιά του νησιού της Κω και προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο του νησιού.

Titania Hotel Karpathos


Το Titania Hotel Karpathos θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού σε δωμάτια κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Cavalieri Hotel


Το ιστορικό ξενοδοχείο Cavalieri Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Κέρκυρας και προσφέρει διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος σε όσους βρίσκονται στο νησί.

Ionian Plaza Hotel


Όσοι αναζητούν διαμονή στο νησί της Κεφαλονιάς μπορούν να διαμείνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο Ionian Plaza Hotel, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Αργοστολίου και θα εξακολουθήσει να δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του κλεισίματος λόγω κορωνοϊού.

Hotel Boschetto


Στη Λευκάδα, το 4 αστέρων νεοκλασικό ξενοδοχείο Hotel Boschetto βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Λευκάδας και μπορεί να φιλοξενήσει όσους επισκέπτες χρειάζονται διαμονή στο νησί.

Familia


Το ξενοδοχείο Familia πρόκειται για ένα ιστορικό μπουτίκ ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι στο Βαθύ της Ιθάκης, προσφέροντας φιλοξενία και διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί της Ιθάκης.

Strada Marina Hotel


Το πολυτελές τετράστερο ξενοδοχείο Strada Marina Hotel με θέα στο λιμάνι της Ζακύνθου, θα μείνει ανοιχτό προσφέροντας διαμονή σε 102 δωμάτια και σουίτες για όσους θα βρίσκονται στο νησί.

Mykonos Beach Hotel


Στο νησί της Μυκόνου, το Mykonos Beach Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι όσο και από το αεροδρόμιο του νησιού και θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί τους επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί για τις υποχρεώσεις τους.

Suites of the Gods Cave Spa Hotel


Το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο Suites of the Gods Cave Spa Hotel στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης προσφέρει επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν κατάλυμα στο νησί.

Hotel Hermes


Το Ξενοδοχείο Hotel Hermes βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο και διατίθεται για όσους βρίσκονται στο νησί και αναζητούν διαμονή.

Archontiko Eleni Hotel


Στην Άνδρο, οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στο Archontiko Eleni Hotel που στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο στη Χώρα.


Το ξενοδοχείο θα μείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία όσων χρειαστεί να βρεθούν στο νησί της Μήλου.

Xenia Hotel


Στην καρδιά της χώρας της Νάξου, το Ξενοδοχείο Xenia Hotel θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.

Hotel Messaria


Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας της Κύθνου, το Hotel Messaria θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.

Byzantio City Hotel


Όσοι βρίσκονται στην Τήνο και αναζητούν έναν χώρο διαμονής, μπορούν να μείνουν στο Byzantio City Hotel το οποίο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και θα παραμείνει ανοικτό.

Hotel Kontes Comfort


Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Hotel Kontes Comfort βρίσκεται στην Παροικιά, την πρωτεύσουσα της Πάρου και προσφέρει διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί.

Chios Chandris


Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Chios Chandris βρίσκεται στην Προκυμαία της Χίου, μπροστά ακριβώς από το λιμάνι του νησιού, προσφέροντας διαμονή στο νησί της Χίου.

Hotel Diamantidis


Το Ξενοδοχείο Hotel Diamantidis που βρίσκεται στη Μύρινα, θα λειτουργεί για τη φιλοξενία όσων θα χρειαστεί να βρεθούν στη Λήμνο.

Mytilana Village Hotel


Το Ξενοδοχείο Mytilana Village Hotel που διαθέτει 62 δωμάτια και βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης, θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στη Λέσβο.

Κastro Ηotel


Το ξενοδοχείο Κastro Ηotel που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου και σε απόσταση 11 χλμ από το αεροδρόμιο της Ικαρίας, θα συνεχίσει τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Kentrikon


Το Ξενοδοχείο Kentrikon που βρίσκεται δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στην περιοχή.

Hotel Jason


Το Ξενοδοχείο Hotel Jason, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Βόλου και θα παραμείνει ανοικτό προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες διαμονής όσων βρίσκονται στο Βόλο και στις γύρω περιοχές.

Australia


Για όσους βρίσκονται στο νησί της Σκιάθου, το ξενοδοχείο Australia βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του νησιού, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους το χρειάζονται.

Trokadero Boutique Hotel


Το παραλιακό Ξενοδοχείο Trokadero Boutique Hotel στην Ιτέα θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Hotel Lecadin


Όσοι βρεθούν στο Καρπενήσι, μπορούν να διαμείνουν στο Ξενοδοχείο Hotel Lecadin, που διαθέτει 104 δωμάτια καθώς και εκπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Hotel Delta


Το Ξενοδοχείο Hotel Delta που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής στην περιοχή.

Philippos


Το ξενοδοχείο Philippos θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής των πολιτών στην πόλη της Λειβαδιάς και την ευρύτερη περιοχή αυτής.

Aeton Melathron Hotel


Το τετράστερο ξενοδοχείο Aeton Melathron Hotel, με τοποθεσία δίπλα στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων, θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής στην πόλη των Τρικάλων αλλά και των γειτονικών περιοχών.

Hotel Kierion


Το Hotel Kierion στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας θα παραμείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία των πολιτών.

Hotel Avra


Το νησί της Αίγινας θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε διαμονή κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με το ξενοδοχείο Hotel Avra που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι. Όπως ενημερωθήκαμε το ξενοδοχείο Άυρα είναι προσωρινά κλειστό λόγω εργασιών.

Lucy Hotel


Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Lucy Hotel στην Καβάλα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους πρέπει να μείνουν στην περιοχή.

Evridiki


Το μοντέρνο ξενοδοχείο Evridiki βρίσκεται στην καρδιάς της πόλης του Κιλκίς και παρέχει άνετες εγκαταστάσεις διαμονής και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σε όσους χρειάζεται να διαμείνουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος.

Orfeas Classic


Στην Κατερίνη της Πιερίας, το ξενοδοχείο Orfeas Classic παραμένει ανοικτό και προσφέρει φιλοξενία σε όσους βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και χώρο στάθμευσης κοντά στο κατάλυμα.

Chris & Eve Mansion


Το Αρχοντικό Ξενοδοχείο Chris & Eve Mansion, θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας φιλοξενία τεσσάρων αστέρων στους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Κομοτηνής.

Hotel Aiges Melathron


Σε προνομιακή θέση, στην Περιφερειακή Βέροιας, το ξενοδοχείο αυτό θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής των επισκεπτών την ευρύτερης περιοχής.

Hotel Alfa


Στην Έδεσσα, το Hotel Alfa θα συνεχίσει να προσφέρει διαμονή στους πολίτες που θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.

Marelia hotel


Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το Ξενοδοχείο Marelia hotel θα συνεχίσει να φιλοξενεί επισκέπτες που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην περιοχή.

Kouros Hotel


Το πολυτελές Ξενοδοχείο Kouros Hotel που βρίσκεται στην πόλη της Δράμας, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας 4 αστέρων κατά το διάστημα της προσωρινής απαγόρευσης των υπολοίπων καταλυμάτων της περιοχής.

Hotel Αchillion Grevena


Το Ξενοδοχείο Hotel Αchillion Grevena, σε προνομιακή θέση απόστασης 2 χλμ από την πόλη των Γρεβενών και διπλα στην έξοδο για τη Εγνατία Οδό, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας.

Hotel Ermis

Το ξενοδοχείο Hotel Ermis παραμένει ανοιχτό στο ΔΙδυμότειχο ως ειδικού σκοπού για να καλύπτει ανάγκες σωμάτων ασφαλείας.

Agnantio Hotel & Spa

Στο Σιδηρόκαστρο λειτουργεί το Agnantio Hotel & Spa (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ) ως ειδικού σκοπού για στελέχη των σωμάτων ασφαλείας.

Hotel Siatista

Στα Σιάτιστα παραμένει ανοικτό το Hotel Siatista (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ) ως ειδικού σκοπού.

Premier Agrinio Heart Hotel


Στην πόλη του Αγρινίου, το ξενοδοχείο Premier Agrinio Heart Hotel θα παραμείνει ανοιχτό για την κάλυψη των αναγκών διαμονής σε όσους χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.

Arta Palace


Το τετράστερο ξενοδοχείο Arta Palace που βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ από το κέντρο της Άρτας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή.

Hotel Avra


Επικοινωνήσαμε με το Ξενοδοχείο Hotel Avra και μας ενημέρωσε ότι θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο κτίριο αυτό το διάστημα.

Hotel Korinthos


To Ξενοδοχείο Hotel Korinthos θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας υπηρεσίες διαμονής στους πολίτες που θα βρεθούν στην περιοχή.

Hotel Plaza


Δίπλα στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται το Hotel Plaza που θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Menelaion Hotel


Το ξενοδοχείο Menelaion Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Σπάρτης, σε ένα νεοκλασικό κτίριο, και προσφέρει διαμονή σε όσους βρίσκονται στη Σπάρτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Hotel Pantheon


Το Ξενοδοχείο Hotel Pantheon στον Πύργο, θα καλύπτει τις ανάγκες για φιλοξενία όσων πρέπει να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας ή την ευρύτερη περιοχή αυτής.

Hera Hotel


Για όσους αναζητούν επιλογές διαμονής στο Ναύπλιο, το Ξενοδοχείο Hera Hotel θα παραμείνει ακοικτό και θα δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των καταλυμάτων λόγω κορωνοϊού.

Mainalon Resort


Το ξενοδοχείο Mainalon Resort βρίσκεται στην καρδιά της Τρίπολης και προσφέρει 30 δωμάτια και μία σουίτα για όσους βρίσκονται στην Τρίπολη ή τις γύρω περιοχές.

Πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατ' εξαίρεση θα μείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια του lockdown δεν μπορέσαμε να τα βρούμε στη βάση μας. Πρόκειται για το ΠΟΔΕΙΔΩΝ στο Λιμένα Θάσου, το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στη Θάσο, το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στην Κάλυμνο, το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην Ηγουμενίτσα και το ξενοδοχείο ΞΑΝΘΗ στην Ξάνθη.

Επίσης, ανοιχτά παραμένουν 268 ξενοδοχεία και καταλύματα για να καλύψουν ανάγκες ειδικού σκοπού, επειδή έχει κριθεί ότι είναι απολύτως αναγκαία για τη στέγαση (α) προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, (β) πάσης φύσεως ιατρικού, νοσηλευτικού ή υγειονομικού προσωπικού, (γ) προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνών οργανισμών, (δ) προσώπων που έχουν πληγεί λόγω φυσικών καταστροφών, (ε) προσφύγων ή αιτούντων άσυλο, (στ) φοιτητών των Α.Ε.Ι. και αλλοδαπών επισκεπτών των Α.Ε.Ι. που βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω ευρωπαϊκών ή διεθνών προγραμμάτων ή συνεργασιών, οι οποίοι στεγά- ζονται με φροντίδα των Α.Ε.Ι. ή/και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποδεδειγμένα δεν δύνανται να διαμείνουν σε κατοικία στην ημεδαπή, (ζ) εκπαιδευτικών, μονίμων ή αναπληρωτών, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του δήμου της μόνιμης κατοικίας τους και διαμένουν ήδη σε τουριστικά καταλύματα για τον σκοπό αυτό. Πολλά από αυτά τα ξενοδοχεία είναι στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός (ή κορωνοϊός ή κοροναϊός) δεν θα κρατήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα κλειστές για πολύ καιρό ακόμα και όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα μπορέσουν να υποδεχθούν επισκέπτες το καλοκαίρι. Από το Υπουργείο Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ενημερωνόμαστε ότι η λίστα ανοιχτών ξενοδοχείων λόγω κορονοϊού είναι δυναμική, οπότε είναι πιθανό να προστεθούν και άλλα καταλύματα ανάλογα με τις ανάγκες σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.




5.292.778

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις