Ξενοδοχεία με πισίνα με Swim-Up Bar: μια εισαγωγή από την Travelmyth

8 Αυγουστου 2022, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία του  Lujo Hotel Bodrum

Τι θα ήταν ιδανικότερο από ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα; Σίγουρα ένα μπαρ μέσα στην πισίνα!
Πράγματι, ένα μπαρ τοποθετημένο στη μέση της πισίνας, όπου θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα νόστιμο πρωινό με την οικογένειά σας ενώ τα μικρά σας κολυμπούν δίπλα σας στα γαλαζοπράσινα νερά, θα πήγαινε τις διακοπές σε ένα άλλο επίπεδο χαλάρωσης. Και ποιος είναι ο πιο εύκολος και συναρπαστικότερος τρόπος για να γνωρίσετε νέα άτομα και να κοινωνικοποιηθείτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών; Το μυστικό είναι λίγη ζωντανή μουσική και ένα daiquiri φράουλα στο χέρι όσο κολυμπάτε στα κρυστάλλινα νερά! Ο Ιούλιος είναι ήδη εδώ και σίγουρα ανυπομονείτε να περάσετε αμέτρητες δροσιστικές ώρες στο νερό κάτω από τον καυτό ήλιο.

Υπάρχουν φυσικά από τη μία τα pool bars (τα μπαρ δίπλα στην πισίνα) που γνωρίζουμε όλοι και έπειτα έχουμε και τα swim-up bars (τα μπαρ μέσα στην πισίνα). Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα ήθελαν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το νερό και το κολύμπι με μία piña colada, έτσι κατά τη δημιουργία της κατηγορίας ΄΄Ξενοδοχεία με πισίνα με swim-up bar΄΄, η ομάδα της Travelmyth αποφάσισε να ορίσει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια προκειμένου να συμπεριλάβει σε αυτήν ξενοδοχεία και καταλύματα. Το νούμερο ένα κριτήριο είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει απλά ένα μπαρ στο χώρο δίπλα στην πισίνα, αλλά ένα μέρος ή ολόκληρο το μπαρ είναι απαραίτητο να βρίσκεται ακριβώς μέσα στο νερό. Γύρω από αυτό υπάρχουν συνήθως καθίσματα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας το κρύο ποτό σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Το κυριότερο, αλλά και το πιο cool στοιχείο αυτής της κατηγορίας είναι ότι δεν χρειάζεται να βγείτε ούτε για ένα λεπτό από την πισίνα και να περπατήσετε μέχρι το μπαρ, αλλά μπορείτε να κολυμπήσετε ως εκεί και να παραγγείλετε τα επόμενα κοκτέιλ ενώ είστε ακόμη στο νερό. Και όσο περιμένετε να ετοιμαστούν, έχετε την ευκαιρία για μια ακόμα βουτιά!


Φωτογραφία του  Courtyard by Marriott Phuket, Patong Beach Resort

Κάναμε μια έρευνα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με τα κορυφαία swim-up pool bars σε διάφορους hot προορισμούς του κόσμου. Αν φαντάζεστε συχνά τον εαυτό σας να περνά τις διακοπές του σε μια δροσερή πισίνα ανάμεσα σε τροπικά κοκτέιλ και σνακ, τότε δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτά τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία με swim-up pool bar! Θα βρείτε επιλογές που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και που θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού luxury traveler!

Μπορείτε να μαντέψετε ποια χώρα έχει τα περισσότερα ξενοδοχεία με swim-up bar; Είναι το Μεξικό με 506 ξενοδοχεία! Η Ταϊλάνδη έρχεται δεύτερη με 318 ξενοδοχεία και η Ινδονησία τρίτη με 177! Η Ινδία, η Μαλαισία, η Κίνα και οι Φιλιππίνες είναι επίσης μερικοί υπέροχοι προορισμοί για να βρείτε το επόμενο ειδυλλιακό ξενοδοχείο με μπαρ στην πισίνα!


Φωτογραφία του  Mövenpick Myth Hotel Patong Phuket

Το swim-up pool bar του  Paradisus Cancun All Inclusive στο Μεξικό θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όπου θα αισθανθείτε τη ζωντανή και ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα από το πρώτο λεπτό. Μην ξεχάσετε το κρύο mojito που σας περιμένει στο μπαρ ενώ απολαμβάνετε το κολύμπι στα καταγάλανα νερά! Στο  Hilton Sanya Yalong Bay Resort & Spa στην Κίνα θα χαλαρώσετε και θα αναζωογονηθείτε νιώθοντας σαν να βρίσκεστε σε έναν τροπικό παράδεισο. Οι γνήσιοι λάτρεις του νερού και αληθινοί aquaholics δεν μπορούν να χάσουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του  Karon Sea Sands Resort-SHA PLUS στην Ταϊλάνδη. Στο  Kenilworth Resort & Spa, Goa στην Ινδία θα βιώσετε την απόλυτη γαλήνη θαυμάζοντας το γραφικό τοπίο και την τροπική θέα με τους φοίνικες με μια δροσιστική margarita στα χέρια σας.


Φωτογραφία του  The Wind Mills Hydropark

Όσον αφορά την Ευρώπη, η Βουλγαρία μπορεί να μην είναι η πρώτη χώρα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε ένα swim-up pool bar, αλλά κάνει την έκπληξη και κερδίζει την πρώτη θέση με 122 ξενοδοχεία. Φυσικά, η Ισπανία με 111 ξενοδοχεία, η Ελλάδα με 73 ξενοδοχεία και η Κύπρος με 32 ξενοδοχεία δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη λίστα μας κατέχοντας μερικά από τα πιο μαγευτικά μεσογειακά μπαρ στο νερό. Το εντυπωσιακό swim-up bar του  Imperial Palace Hotel στη Βουλγαρία με τις πεντάστερες υπηρεσίες και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, τα νόστιμα ελαφριά γεύματα και τα περιζήτητα κοκτέιλ του θα σας κάνει να αισθανθείτε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τα swim-up pool bars του  Aqualand Resort, του  Eagles Palace, του  Nikki Beach Resort & Spa Santorini, του  Faros Hotel Ayia Napa και του  Olympic Lagoon Resort Paphos στην Ελλάδα και στην Κύπρο αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας, της υψηλής αισθητικής και της κομψότητας και θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες σας.


Φωτογραφία του  Iberotel Makadi Beach

Στη Μέση Ανατολή, η Αίγυπτος με 91 ξενοδοχεία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 45 ξενοδοχεία διαθέτουν επίσης μερικά από τα πιο αξιοθαύμαστα swim-up bars για τις ιδανικές διακοπές. Αν ψάχνετε την απόλυτη τροπική απόδραση, τότε το  Sultan Gardens Resort στην Αίγυπτο είναι αυτό που αναζητάτε. Στο τέλος της ημέρας μετά από ένα πολύωρο κολύμπι, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαλαρώστε με ένα ποτό στο swim-up bar του ξενοδοχείου. Στην πισίνα του  Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν θα θέλετε να βγείτε από το νερό ούτε για ένα λεπτό! Το  Burj Al Arab Jumeirah, μια αστική όαση σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου, συνδυάζει αρμονικά τις πολυτελείς υπηρεσίες με την αριστοκρατική ατμόσφαιρα και την άνεση. Ειλικρινά, γιατί να επιλέξετε ανάμεσα σε μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά και στη χαλάρωση με ένα mai tai όταν μπορείτε να κάνετε και τα δύο;


Φωτογραφία του  WakaGangga

Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική και δροσερή μέσα σε μια πισίνα! Βρείτε την παραδεισένια πισίνα των ονείρων σας στην Travelmyth και ανακαλύψτε ξενοδοχεία με εντυπωσιακά swim-up bars στην Ασία, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στα Νησιά της Καραϊβικής, στη Βόρεια, στη Νότια και στην Κεντρική Αμερική!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest



Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα με swim-up bar στον κόσμο




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις