Ξενοδοχεία που θα είναι ανοιχτά το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020

29 Μαΐου 2020 από Travelmyth

Φέτος το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά. Με τα εποχιακά ξενοδοχεία κλειστά μέχρι 15/6 και μόνο ένα μικρό ποσοστό των 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχείων να έχουν ξανανοίξει, οι επιλογές προορισμών περιορίζονται... Εμείς αναζητήσαμε στην Ηπειρωτική Ελλάδα και σε κοντινά νησιά ποια ξενοδοχεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν επισκέπτες το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 6-8 Ιουνίου και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας:

Πελοπόννησος | Εύβοια | Λευκάδα | Σύρος | Πόρος | Αίγινα | Σκόπελος | Καρπενήσι | Λίμνη Πλαστήρα | Βόλος | Ιωάννινα | Καβάλα | Θεσσαλονίκη | Αθήνα

Πελοπόννησος

Hotel Ippoliti


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Ξεκινάμε από την Πελοπόννησο και το γραφικό Ναύπλιο, που είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οποιαδήποτε εποχή. Η Παλιά Πόλη του Ναυπλίου με τα αρχοντικά κτίρια του 19ου αιώνα, θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό μέγαρο του 19ου αιώνα, στεγάζει το ξενοδοχείο Ιππολύτη. Το τετράστερο ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται για τη λιτή πολυτέλεια και την προσεγμένη διακόσμηση με έμφαση στις λεπτομέρειες, όπως τα αυθεντικά έπιπλα Τοσκάνης που κοσμούν τα δωμάτια και τις σουίτες.

Nafsimedon Hotel


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Ένα ακόμη ανακαινισμένο νεοκλασικό μέγαρο του Ναυπλίου, φιλοξενεί το ξενοδοχείο Ναυσιμεδών. Οι άνετοι εσωτερικοί χώροι και η διακόσμηση των δωματίων με έπιπλα αντίκες και εντυπωσιακούς πίνακες ζωγραφικής, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές αποδράσεις.

3 Sixty Hotel & Suites


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Το 3 Sixty Hotel & Suites βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα από το λιμάνι του Ναυπλίου. Το ανακαινισμένο αρχοντικό σπίτι που χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τις πολυτελείς σουίτες, τον περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο, αλλά και τις υπηρεσίες φιλοξενίας του.

Kinsterna Hotel


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Το Kinsterna Hotel είναι ένα βυζαντινό αρχοντικό και κτήμα που δεσπόζει προσφέροντας θέα στη θρυλική μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς και το Αιγαίο Πέλαγος. Το πεντάστερο ξενοδοχείο με την πλούσια ιστορία, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με κύριο άξονα την άνετη διαμονή και την επαφή με τη φύση. Τα μονοπάτια ανάμεσα στους κήπους του αρχοντικού θα σας οδηγήσουν σε αμπελώνες, ελαιώνες και περιβόλια, τους καρπούς των οποίων θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κατά την διαμονή σας.

Lido Hotel


Ανοιχτό

Hotel Theasi


Ανοιχτό

Alkyon Resort Hotel & Spa


Ανοιχτό

Plaz Hotel


Ανοιχτό

Kokoni Beach Hotel


Ανοιχτό από 1/6

Bacchus


Ανοιχτό

Anilio Plaza


Ανοιχτό 6-7-8/06 και από 15/06 και μετά

Kaiafas Lake Hotel


Ανοιχτό

Poseidon Palace


Ανοιχτό από 1/6

Horizon Blu Boutique Hotel


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Δίπλα από την παραλία της Καλαμάτας βρίσκεται το μπουτίκ ξενοδοχείο πέντε αστέρων Horizon Blu Boutique Hotel. Οι σύγχρονες υποδομές του σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις υπηρεσίες του θα σας εντυπωσιάσουν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια και σουίτες με χαρακτηριστικά όπως θέα στη θάλασσα ή ακόμη και ιδιωτική πισίνα.

Messinian Bay


Το ξενοδοχείο τριών αστέρων Messinian Bay, συνδυάζει το πράσινο του τοπίου με το γαλάζιο του Μεσσηνιακού Κόλπου. Βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Αγριλιάς, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Καλαμάτας και προσφέρει άνετη διαμονή σε 65 δωμάτια και σουίτες.

Byzantino Hotel


Το Βυζαντινό είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 19ου αιώνα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Πάτρας και συνδυάζει την ομορφιά του κλασσικού με τη φιλοξενία στο πλαίσιο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου ταξιδιώτη.

Εύβοια

Kymi Palace


Το τετράστερο ξενοδοχείο Kymi Palace βρίσκεται στην Ανατολική Εύβοια και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας θέα στο λιμάνι της Κύμης και το Αιγαίο Πέλαγος. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 57 δωμάτια και 6 σουίτες για τη διαμονή τους δίπλα στην παραλία της Κύμης.

Club Agia Anna


Στην βορειοανατολική Εύβοια, μέσα σε 70 πευκόφυτα στρέμματα και δίπλα από την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας, βρίσκεται το Club Agia Anna. Το θέρετρο αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές όλων των ηλικιακών ομάδων και διαθέτει πληθώρα δραστηριοτήτων για τη χαλάρωση και τη διασκέδασή σας. Στο Club Agia Anna, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη καταλυμάτων όπως bungalows, ξενώνες, σκηνές, κυκλικά δωμάτια yurts και πολλά άλλα. Το Club Agia Anna θα προσφέρει τις υπηρεσίες του το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς και το δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ενώ από τις 19 Ιουνίου ξεκινά η συνεχόμενη λειτουργία του για το καλοκαίρι του 2020.

Λευκάδα

Ionian Blue Bungalows And Spa Resort


Ανοιχτό από 1/6 στο νησί της Λευκάδας που φέτος θα είναι περιζήτητο λόγω της πρόσβασης με αυτοκίνητο.

Σύρος

Hotel Hermes


Οι μέρες είναι λίγες αλλά αρκετές για ταξιδάκι σε κοντινά νησιά. Στη Σύρο, το ξενοδοχείο Ερμής παρέμεινε ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων. Το τριών αστέρων ξενοδοχείο που στεγάζεται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο, προσφέρει 70 ανακαινισμένα και άνετα δωμάτια. Η εξαιρετικά προνομιακή θέση του ξενοδοχείου επάνω σε μια λωρίδα γης που περιβάλλεται από θάλασσα, εξασφαλίζει απίστευτη θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος και τον κόλπο του λιμανιού.

Πόρος

The Manessi City Boutique Hotel


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Στον Πόρο, μπροστά από το λιμάνι του νησιού βρίσκεται το ξενοδοχείο τριών αστέρων Manessi που προφέρει άνετη διαμονή και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Αίγινα

Ela Mesa


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ela Mesa βρίσκεται σε μία ήσυχη και πανέμορφη τοποθεσία στην βόρεια ακτή της Αίγινας, στο γραφικό ψαροχώρι Σουβάλα. Απέχει 80 μέτρα από την κοντινότερη παραλία και αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμονή στο νησί.

Hotel Avra

SOLD OUT 6-8 Ιουνίου

Plaza

SOLD OUT 6-8 Ιουνίου

Ulrika

SOLD OUT 6-8 Ιουνίου

Hotel Areti

SOLD OUT 6-8 Ιουνίου

Aeginitiko Archontiko

SOLD OUT 6-8 Ιουνίου

Σκόπελος

Rigas Hotel Skopelos


Στη Σκόπελο και πιο συγκεκριμένα στη Χώρα του νησιού και μόλις 400 μέτρα από το λιμάνι, βρίσκεται το Rigas Hotel Skopelos. Αποτελείται από ένα συγκρότημα κτιρίων με 78 δωμάτια, διαμερίσματα και στούντιο, μερικά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική εξωτερική πισίνα.

Καρπενήσι

Hotel Lecadin


Ένας χειμερινός προορισμός στη λίστα μας για όσους δεν βιάζονται να βρεθούν κοντά στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο Hotel Lecadin στο Καρπενήσι, έμεινε ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων. Το τριών αστέρων ξενοδοχείο, προσφέρει διαμονή σε 104 ευρύχωρα δωμάτια και απέχει μόλις 1 χλμ. από το κέντρο του Καρπενησίου. Η προνομιακή του θέση σε ύψωμα, εξασφαλίζει στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στην ευρύτερη περιοχή.

Λίμνη Πλαστήρα

Mouzaki Palace Hotel & Spa


Ανοιχτό από 01/06

Naiades Hotel Resort & Conference


Ανοιχτό

Βόλος & Πήλιο

Domotel Xenia Volos


Το Domotel Xenia Volos είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται δίπλα στην παραλία και χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική και τον σύγχρονο σχεδιασμό του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τύπους δωματίων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία πολυτελή και άνετη διαμονή.

Gastronomy Hotel Kritsa

Για όποιον θέλει να ανηφορίσει προς το Πήλιο, στην Πορταριά θα είναι ανοικτό το Gastronomy Hotel Kritsa.

Ιωάννινα

Lake Spirit Boutique Hotel & Spa


SOLD OUT 6-8 Ιουνίου Στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, το Lake Spirit Boutique Hotel & Spa προσφέρει διαμονή σε 10 δωμάτια, άκρως λειτουργικά, με λιτή διακόσμηση. Η ζεστή ατμόσφαιρα του τετράστερου ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την προσωπική φιλοξενία που προσφέρει, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για μία αξέχαστη διαμονή.

Grand Serai Congress and Spa


Ανοίγει 5/6

Καβάλα

Lucy Hotel


Αν μένετε στη Βόρεια Ελλάδα, μία εξόρμηση στην πόλη της Καβάλας είναι πάντα μία καλή ιδέα. Στην Καβάλα, το πολυτελές ξενοδοχείο Lucy Hotel παρέμεινε ανοιχτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων. Βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της πόλης της Καβάλας και η προνομιακή του θέση στο άκρο μιας μικρή χερσονήσου, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε τρεις παραλίες που βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο. Προσφέρει διαμονή σε 149 δωμάτια και σουίτες που εξασφαλίζουν στους επισκέπτες άνεση και μοναδική θέα στην πόλη και το Αιγαίο Πέλαγος.

Θεσσαλονίκη

Anatolia Hotel


Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη κάθε εποχή και είναι μία ευκαιρία να την επισκεφθούμε πριν ανοίξει το αεροδρόμιο Μακεδονία για τις πτήσεις εξωτερικού στις 15 Ιουνίου. Το ξενοδοχείο Anatolia Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει φιλοξενία τεσσάρων αστέρων σε περιβάλλον προσιτής πολυτέλειας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για αποδράσεις διακοπών.

Αθήνα

Electra Hotel Athens


Αν δεν είστε κάτοικοι της πρωτεύουσας, είναι μία τέλεια ευκαιρία να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα της Αθήνας χωρίς πολυκοσμία, αφού οι πρώτοι τουρίστες στην πόλη αναμένονται από τις 15/6, οπότε και θα επιτραπούν οι πρώτες τουριστικές πτήσεις από το εξωτερικό. Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, στην αρχή της οδού Ερμού, βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Electra Hotel Athens που θα ανοίξει 5/6. Διαθέτει κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, αλλά και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Electra Hotel Athens, είναι ιδανική για να επισκεφθείτε με τα πόδια τα αξιοθέατα του κέντρου της πόλης αλλά και τις γύρω περιοχές, με το μετρό να βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά.

Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας υπάρχουν και άλλες επιλογές διαμονής που δεν τις καλύψαμε σε αυτό το post, γιατί μπορείτε να διαβάσετε το post που δημοσιεύσαμε πριν μερικές ημέρες σχετικά με τα ξενοδοχεία πόλης που είναι έτοιμα για να ανοίξουν από 1η Ιουνίου 2020.




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις