5 ξενοδοχεία με πολυεπίπεδες πισίνες infinity στον κόσμο και 1 στην Ελλάδα

12 Μαΐου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  The Kayon Jungle Resort

Φανταστείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο καθώς κολυμπάτε σε μια πισίνα υπερχείλισης που εναρμονίζεται άψογα με τον ορίζοντα, προσφέροντας εκπληκτική θέα και μια απαράμιλλη αίσθηση χαλάρωσης. Όταν ακούτε για πισίνες infinity, πιθανόν να σας έρχονται κατά νου τα καταπληκτικά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη με τις πισίνες υπερχείλισης με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ή ίσως την εμβληματική rooftop πισίνα infinity στη Σιγκαπούρη που φαίνεται να συνδέει τρία ξεχωριστά κτίρια. Σίγουρα πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι;

Τώρα, φανταστείτε την ίδια πολυτέλεια με όχι μόνο ένα, αλλά πολλαπλά επίπεδα νερού που ρέει σαν καταρράκτης, δημιουργώντας ένα οπτικό αριστούργημα που θα σας εντυπωσιάσει. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των πολυεπίπεδων πισινών υπερχείλισης, όπου σας περιμένει η απόλυτη ξενοδοχειακή πολυτέλεια. Σε αυτό το blog post, η Travelmyth θα σας ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν πολυεπίπεδες πισίνες infinity, παρουσιάζοντας την ιδανική συγχώνευση της αρχιτεκτονικής λαμπρότητας και της φυσικής ομορφιάς. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε αυτές τις οάσεις που προκαλούν δέος και υπόσχονται να κάνουν την επόμενη απόδρασή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι πολυεπίπεδες πισίνες υπερχείλισης διαθέτουν μια μοναδική γοητεία που μαγεύει τους ταξιδιώτες, προσκαλώντας τους να απολαύσουν μια πολυτελή απόδραση από την πραγματικότητα. Αυτά τα αρχιτεκτονικά θαύματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το νερό εκτείνεται απεριόριστα, καθώς οι άκρες των πισινών φαίνεται να χάνονται στον ορίζοντα. Ο πολυεπίπεδος σχεδιασμός ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτό το μαγευτικό αποτέλεσμα, καθώς το νερό που πέφτει σαν καταρράκτης υφαίνει ένα περίπλοκο μωσαϊκό που μαγεύει τις αισθήσεις.

Ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία των πισινών υπερχείλισης πολλαπλών επιπέδων είναι η εκπληκτική θέα που συχνά προσφέρουν. Φωλιασμένες σε πλαγιές λόφων, στην κορυφή βράχων ή με θέα σε πεντακάθαρες παραλίες, αυτές οι πισίνες προσφέρουν ανεπανάληπτη θέα στα γύρω τοπία. Ο πολυεπίπεδος σχεδιασμός όχι μόνο ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα, αλλά επιτρέπει επίσης τη δημιουργία πολλαπλών χώρων χαλάρωσης, ο καθένας με τη δική του μοναδική οπτική.

Σε αρμονία με το περιβάλλον τους, οι πολυεπίπεδες πισίνες υπερχείλισης συχνά ενσωματώνουν στο σχεδιασμό τους φυσικά στοιχεία και τοπικά υλικά. Αυτή η προσεκτική ενσωμάτωση δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας, καθώς οι πισίνες γίνονται προέκταση του περιβάλλοντος, θολώνοντας τα όρια μεταξύ του τεχνητού και του φυσικού κόσμου.

Η γοητεία των πολυεπίπεδων πισινών infinity έγκειται στην ικανότητά τους να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν κόσμο απαράμιλλης πολυτέλειας και γαλήνης. Με το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που δημιουργούν, την εκπληκτική τους θέα και την απρόσκοπτη σύνδεσή τους με το περιβάλλον, αυτές οι πισίνες προσφέρουν μια πραγματικά αξέχαστη ξενοδοχειακή εμπειρία.

Hanging Gardens of Bali


Το ταξίδι μας ξεκινά σε ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία με πισίνες infinity στο Μπαλί, το εμβληματικό Hanging Gardens of Bali. Φωλιασμένο σε μια μαγευτική κοιλάδα που συνορεύει με καταπράσινα τροπικά δάση και γραφικούς ορυζώνες, αυτό το πολυτελές θέρετρο διαθέτει μια παγκοσμίως γνωστή πισίνα υπερχείλισης σε δύο επίπεδα που έχει κατακτήσει τις καρδιές ταξιδιωτών και διασημοτήτων. Με θέα τον μαγευτικό ποταμό Ayung και τον αρχαίο ναό Dalem Segara, αυτή η βραβευμένη πισίνα δεν είναι μόνο μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει επίσης χαρακτηριστεί ως η καλύτερη πισίνα του κόσμου από το Condé Nast Traveller.

Εμπνευσμένη από τους εμβληματικούς ορυζώνες του Ουμπούντ που εκτείνονται σε πολλά επίπεδα, η ελεύθερη σχεδίαση της πισίνας δημιουργεί μια μαγευτική, καθηλωτική εμπειρία, σαν να κολυμπάτε πάνω από τις κορυφές των δέντρων και την κοιλάδα. Με πολυτελείς παροχές, όπως δροσιστικά κοκτέιλ το ηλιοβασίλεμα, γκουρμέ καναπεδάκια, ακόμα και περιποιήσεις σπα δίπλα στην πισίνα, το Hanging Gardens of Bali προσφέρει ένα αξέχαστο καταφύγιο όπου μπορείτε πραγματικά να βουτήξετε στη μαγεία των πολυεπίπεδων πισινών infinity.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στο Μπαλί

Lesante Cape Resort & Villas - The Leading Hotels of the World


Στο γραφικό χωριό Ακρωτήρι, στο νησί της Ζακύνθου, το Lesante Cape Resort & Villas - The Leading Hotels of the World αποτελεί απόδειξη της ιστορικής πολιτιστικής αξίας του νησιού, ενώ παράλληλα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία με πισίνες infinity στην Ελλάδα. Χτισμένο ως ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό εμπνευσμένο από τη ζακυνθινή αρχιτεκτονική, αυτό το θέρετρο προσφέρει μια μοντέρνα αλλά αυθεντική εμπειρία με σύγχρονες ανέσεις. Στην καρδιά του θερέτρου βρίσκεται μια υπέροχη πισίνα υπερχείλισης τριών επιπέδων, που προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο στις ξαπλώστρες της. Οι όμορφες βαθμιδωτές πισίνες προσφέρουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα, με την επάνω βαθμίδα να προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες, απογειώνοντας περαιτέρω την πολυτελή εμπειρία σε αυτόν τον μαγευτικό προορισμό.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ελλάδα

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort - All Inclusive


Ο επόμενος προορισμός μας είναι το ειδυλλιακό Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort - All Inclusive, ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνες infinity στο Κανκούν, το οποίο βρίσκεται μέσα σε μια ήσυχη περιφραγμένη κοινότητα και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν. Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, ρομαντικές αποδράσεις, γάμους και μήνες του μέλιτος, αυτό το all-inclusive θέρετρο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Καταλαμβάνοντας μία έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων, το θέρετρο διαθέτει δύο εκπληκτικές πισίνες υπερχείλισης με επίπεδα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό, εδραιώνοντας περαιτέρω το Dreams Playa Mujeres ως έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθούν οι λάτρεις των πολυεπίπεδων πισινών infinity.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στο Μεξικό

Amankila


Το μαγευτικό Amankila βρίσκεται στην Καντιντάσα, στο Μπαλί της Ινδονησίας, κατά μήκος της μαγευτικής ακτογραμμής του πορθμού Λομπόκ και κάτω από το ιερό όρος Αγκούνγκ. Αυτό το πολυτελές θέρετρο διαθέτει σουίτες που συνδέονται μεταξύ τους με διαδρόμους γεμάτους πλουμέρια, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πλαγιά του λόφου. Στην καρδιά του καταλύματος, μια υπέροχη πισίνα υπερχείλισης τριών επιπέδων κατεβαίνει σαν καταρράκτης και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στον κόλπο Amuk και τη Nusa Penida. Με την πισίνα που βρίσκεται μπροστά στην ιδιωτική παραλία με μαύρη άμμο, το Amankila προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία που θα χαρίσει στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στο Μπαλί

Gaia Hotel & Reserve- Adults Only


Το Gaia Hotel & Reserve- Adults Only είναι ένα μαγευτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, πολυτελές μπουτίκ θέρετρο 5 αστέρων, αποκλειστικά για ενήλικες, καθώς και ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνες infinity στην Κόστα Ρίκα. Συνδυάζοντας τέλεια τις σύγχρονες ανέσεις με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του, το Gaia προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη τροπική απόδραση. Το θέρετρο διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης τριών επιπέδων, με ανεμπόδιστη θέα στη ζούγκλα και τον ωκεανό, την οποία μπορείτε να θαυμάσετε σχεδόν από κάθε γωνία.

Η πολυεπίπεδη πισίνα έχει άκρες υπερχείλισης με θέα στο τροπικό δάσος, που συμπληρώνεται από ένα υδρομασάζ, ένα swim-up bar και έναν ήρεμο καταρράκτη. Το μπαρ της πισίνας στην επάνω βαθμίδα συνδέεται με μια πέτρινη σκάλα και οδηγεί σε μια άνετη βεράντα από ξύλο που είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να γευτούν ελαφριά γεύματα, τάπας και σάντουιτς, καθώς απολαμβάνουν την απαράμιλλη ομορφιά αυτής της πολυτελούς όασης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Κόστα Ρίκα

The St. Regis Mardavall Mallorca Resort


Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό στη λίστα μας, είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ισπανία, το The St. Regis Mardavall Mallorca Resort, το οποίο βρίσκεται στη Μαγιόρκα. Αυτό το εξαίσιο θέρετρο προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο στην υπέροχη εξωτερική πισίνα του μαζί με ένα δροσιστικό ποτό ή ένα κλαμπ σάντουιτς στο Bar Sa Badia.

Στο επίκεντρο του καταλύματος είναι η εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης τριών επιπέδων, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τη γύρω φύση. Τοποθετημένη μέσα στους όμορφους κήπους του θερέτρου, η περιοχή της πισίνας είναι διακοσμημένη με άνετες ξαπλώστρες που είναι διάσπαρτες στο καταπράσινο γκαζόν, προσφέροντας στους επισκέπτες το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσουν. Η πισίνα infinity τριών επιπέδων, που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία, όχι μόνο διαθέτει απίστευτη θέα, αλλά επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να βυθιστούν πλήρως στην ομορφιά αυτού του πολυτελούς προορισμού.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ισπανία

Συμβουλές για την επιλογή ενός ξενοδοχείου με πολυεπίπεδη πισίνα

Η επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου με πισίνα υπερχείλισης πολλαπλών επιπέδων μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και δύσκολη. Για να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επόμενη πολυτελή απόδρασή σας, λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω συμβουλές:

1. Τοποθεσία: Λάβετε υπόψη τον προορισμό και όσα προσφέρει πέρα από την πισίνα. Είτε προτιμάτε έναν τροπικό παράδεισο, ένα ήσυχο ορεινό καταφύγιο είτε ένα πολυσύχναστο αστικό τοπίο, η τοποθεσία θα επηρεάσει σημαντικά τη συνολική σας εμπειρία. Ερευνήστε τον προορισμό και βεβαιωθείτε ότι προσφέρει τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα και την ατμόσφαιρα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

2. Προσβασιμότητα στην πισίνα: Ορισμένα ξενοδοχεία μπορεί να επιβάλλουν περιορισμούς με βάση παράγοντες όπως η ηλικία ή η ώρα της ημέρας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την ευκολία πρόσβασης στην πισίνα, ιδίως αν το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απότομη κλίση ή απαιτεί ανάβαση από σκάλες.

3. Τριγύρω παροχές: Οι παροχές που βρίσκονται δίπλα ή κοντά στην πολυεπίπεδη πισίνα infinity μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Αναζητήστε ξενοδοχεία που προσφέρουν μπαρ δίπλα στην πισίνα, εστιατόρια ή χώρους χαλάρωσης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας δίπλα στο νερό. Οι εγκαταστάσεις σπα, τα γυμναστήρια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες μπορούν επίσης να συμβάλουν σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

4. Λάβετε υπόψη σας την εποχή: Το κλίμα και η εποχικότητα του προορισμού σας μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία που θα έχετε με την πισίνα πολλαπλών επιπέδων. Ερευνήστε τα τοπικά καιρικά φαινόμενα και προγραμματίστε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία θα μπορέσετε να εκτίμησετε την πισίνα πλήρως.

5. Συνολική εμπειρία του ξενοδοχείου: Παρόλο που η πολυεπίπεδη πισίνα infinity μπορεί να αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας και την πλήρη εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο. Ερευνήστε τις επιλογές εστίασης του ξενοδοχείου, τα δωμάτια, την ποιότητα των υπηρεσιών και τις κριτικές των επισκεπτών για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα κατάλυμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας από όλες τις απόψεις. Οι αξέχαστες διακοπές δεν καθορίζονται μόνο από την πισίνα, αλλά από ολόκληρη την εμπειρία διαμονής που προσφέρει το ξενοδοχείο.

6. Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα φίλτρα κατηγοριών της Travelmyth: Με τα προηγμένα φίλτρα κατηγοριών της Travelmyth, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας για το ιδανικό ξενοδοχείο με πισίνα πολλαπλών επιπέδων. Επιλέγοντας κατηγορίες σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα ξενοδοχεία που όχι μόνο διαθέτουν εντυπωσιακές πισίνες αλλά και ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας προτιμήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά ένα ξενοδοχείο με πισίνα infinity πολλαπλών επιπέδων που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη και πολυτελή εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Συνδυασμός κατηγοριών στην Travelmyth για εξατομικευμένη εμπειρία αναζήτησης

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων της Travelmyth προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδυάζουν κατηγορίες για μια πραγματικά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία αναζήτησης. Συνδυάζοντας πολλαπλές κατηγορίες, μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας θα είναι τόσο μοναδική και αξέχαστη όσο και εσείς.

Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο με πολυεπίπεδη πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει επίσης μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στη φιλοξενία, μπορείτε να συνδυάσετε τις κατηγορίες "Ξενοδοχεία με πισίνα infinity" και "Οικολογικά ξενοδοχεία" στην Travelmyth. Παρομοίως, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο που όχι μόνο διαθέτει πισίνα infinity πολλαπλών επιπέδων, αλλά που παρέχει και μία ρομαντική ατμόσφαιρα ιδανική για ζευγάρια. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις κατηγορίες "Ξενοδοχεία με πισίνα infinity", "Πολυτελή ξενοδοχεία" και "Ρομαντικά ξενοδοχεία" για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς.

Μερικές ακόμα κατηγορίες που μπορούν να συνδυαστούν με τα "Ξενοδοχεία με πισίνα infinity" είναι:

- "Παραλιακά ξενοδοχεία" για όσους αναζητούν πισίνα με εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό
- "Ξενοδοχεία με σπα" για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας
- "Ξενοδοχεία για οικογένειες" για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με παιδιά
- "Ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες" για μια πιο γαλήνια και ήρεμη ατμόσφαιρα

Τα προηγμένα φίλτρα κατηγοριών της Travelmyth σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε με ευκολία ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Συνδυάζοντας κατηγορίες και χρησιμοποιώντας τις εκτεταμένες διαθέσιμες επιλογές αναζήτησης, μπορείτε να βρείτε χωρίς κόπο την τέλεια διαμονή για εσάς με πισίνα υπερχείλισης πολλών επιπέδων που ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσωπικές σας επιθυμίες.

Φυσικά, τα πλεονεκτήματα της χρήσης της Travelmyth για την αναζήτηση ξενοδοχείων δεν περιορίζονται μόνο στην ευκολία. Προσφέροντας έναν πλήρη και ακριβή κατάλογο ξενοδοχείων σε κάθε κατηγορία, η Travelmyth σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στον σχεδιασμό των τέλειων διακοπών. Επιπλέον, οι λεπτομερείς πληροφορίες που παρέχει η Travelmyth, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών που εξηγούν γιατί κάθε ξενοδοχείο ανήκει σε κάθε κατηγορία, σας βοηθούν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αισθάνεστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Κάντε λοιπόν μια βουτιά στον κόσμο των πολυεπίπεδων πισινών υπερχείλισης και βυθιστείτε στην επιτομή της πολυτέλειας, της χαλάρωσης και της αρχιτεκτονικής ευφυΐας. Οι ιδανικές διακοπές σας είναι μόνο μία ανάσα μακριά!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest




5.292.773

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις