7 Πολυτελή Θέρετρα με Σπα στην Ασία

28 Αυγουστου 2022, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία του  The Udaya Resorts and Spa

Η χαλάρωση είναι το πιο σημαντικό μέρος κάθε απόδρασης και όταν συνδυάζεται με πολυτελείς ανέσεις και πλούσιο περιβάλλον, γίνεται η συνταγή για υπέροχες διακοπές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας από το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με σπα και θεραπείες ευεξίας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καθώς βυθίζεστε σε ένα περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας.

Η Ασία θεωρείται από πολλούς ένας ονειρεμένος προορισμός, είτε επιθυμούν ένα απομονωμένο τροπικό καταφύγιο περιβαλλόμενο από τη φύση είτε ένα σύγχρονο κτίριο στην καρδιά μιας μητρόπολης. Ανεξαρτήτως την κατηγορία ταξιδιώτη στην οποία ανήκετε, θα βρείτε σίγουρα ένα ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις σπα που να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας. Προκειμένου να κάνουμε την αναζήτηση του τέλειου ξενοδοχείου για εσάς λίγο πιο εύκολη, εμείς στην Travelmyth συντάξαμε μία λίστα με 7 πολυτελή θέρετρα που διαθέτουν σπα σε όλη την Ασία. Επομένως, ελάτε μαζί μας για μία μικρή γεύση πολυτέλειας και χαλάρωσης σε μερικά πραγματικά μοναδικά ξενοδοχεία.

Pimalai Resort & Spa - SHA Extra Plus


Με θέα τη θάλασσα Ανταμάν και φωλιασμένο στο καταπράσινο τοπίο και τα εκπληκτικά φυσικά τοπία του Κο Λαντά στην Ταϊλάνδη, το Pimalai Resort & Spa - SHA Extra Plus θεωρείται μία πραγματική όαση πολυτέλειας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο προσφέρει αποκλειστική διαμονή σε ιδιωτικές βίλες και σουίτες, μία μεγάλη πισίνα υπερχείλισης ακρίβως μπροστά από τη θάλασσα, και, φυσικά, έναν βραβευμένο χώρο σπα με μεγαλή ποικιλία υπηρεσιών εμπνευσμένων από τη φύση. Οι χώροι που πραγματοποιούνται οι θεραπείες σπα είναι εμπνευσμένοι και έχουν ονομαστεί με βάση τοπικά φυτά ενώ παράλληλα είναι διακοσμημένοι με ξύλα, μπαμπού και τοπικά κεραμικά, δημιουργώντας μία πραγματικά μοναδική και μαγευτική αναζωογονητική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Fairmont Baku, Flame Towers


Η πολυτέλεια έχει πολλές μορφές και στο Fairmont Baku, Flame Towers στο Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, παίρνει τις μορφές της φλόγας, με τη μοναδική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου όπου τρεις πύργοι-φλόγες σχηματίζουν ένα τρίγωνο. Κάθε πύργος προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια και σουίτες που διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ενώ παράλληλα να δοκιμάσουν εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές. Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει το πολυτελές Carol Joy Spa, το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους και συνολικά 3,500 τετραγωνικά μέτρα. Στον πρώτο όροφο μπορείτε να απολαύσετε μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα, θεραπείες για την αποβολή της έντασης και του στρες καθώς και θεραπείες απευθυνόμενες σε ζευγάρια, ενώ ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στη χαλάρωση και τη βαθιά ξεκούραση μέσα από το μοντέρνο design και τη διακόσμησή του. Αφού έχετε εξερευνήσει την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο - το ιστορικό και γραφικό παλιό κέντρο της πόλης - μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της Κασπίας θάλασσας από το Sky Garden του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσετε στο χαμάμ, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο χαμάμ της περιοχής.

Avani Quy Nhon Resort


Τοποθετημένο ακριβώς μπροστά από μία χρυσαφένια αμμώδη παραλία και περιβαλλόμενο από πλούσιο πράσινο, το Avani Quy Nhon Resort στο Quy Nhon, στο Βιετνάμ, αποτελεί μία ιδανική επιλογή αν αναζητάτε ένα μακρινό μέρος στο οποίο μπορείτε να γίνετε ένα με τη φύση δίχως να στερηθείτε όλες τις πολυτελείς ανέσεις που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το ξενοδοχείο προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια σε μοντέρνο στυλ με κομψές αποχρώσεις, ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για μία ρομαντική απόδραση. Φυσικά, στο παραδεισένιο αυτό κατάλυμα, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πολυτελές σπα. Εκεί θα μπορείτε να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση, ενώ περιβάλλεστε από το τροπικό τοπίο.

Paradise City


Περάστε παραδεισένιες διακοπές κατά την διαμονή σας στο Paradise City, τοποθετημένο στο Ιντσόν, στη Νότια Κορέα, προσφέροντας ό,τι θα αναζητούσατε από ένα θέρετρο 5 αστέρων στην πόλη. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες του ξενοδοχείου διαθέτουν ένα μοντέρνο και κομψό design, ενώ το εστιατόριο του, που έχει βραβευτεί με αστέρια Michelin, θα σας ταξιδέψει σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γευστικών απολαύσεων. Ακόμα, μπορείτε να περάσετε ένα χαλαρωτικό απόγευμα στο Live Music Lounge, να δοκιμάσετε τη τύχη σας στο καζίνο ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπα, το οποίο διαθέτει αναζωογονητικές και αντιγηραντικές θεραπείες σε έναν αισθητικά ευχάριστο χώρο που θα σας ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις και θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά μοναδικοί!

The Ritz-Carlton Okinawa


Αν έχετε βαρεθεί τα αστικά θέρετρα, αλλά δεν ψάχνετε και ένα απομονωμένο θέρετρο στη ζούγκλα, τότε μπορείτε να έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους στο The Ritz-Carlton Okinawa, που τοποθετείται στο Nago της Οκινάουα, το νοτιότερο νησί της Ιαπωνίας. Το ξενοδοχείο συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια και τις ανέσεις με τη γαλήνη των φυσικών τοπίων της Οκινάουα προκειμένου να δημιουργήσει έναν παράδεισο χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες του. Είτε επισκέπτεστε το θέρετρο με οικογένεια, φίλους, ή το έτερον ήμισύ σας, μπορείτε να απολαύσετε τα πολυτελή δωμάτια, να εξασκήσετε τις ικανότητες σας στο γήπεδο γκολφ που διαθέτει το ξενοδοχείο και να χαλαρώσετε στην παραλία Kise, η οποία βρίσκεται λίγα λεπτά από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και είναι προσβάσιμη μέσω μιας σήραγγας μπαμπού που περνά μέσα από το καταπράσινο δάσος Yambaru. Εκεί, μπορείτε να αφεθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών σώματος, προσώπου, και ομορφιάς, καθώς και σε άλλες μοναδικές και τοπικές περιποιήσεις που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση διώχνοντας όλες τις ανησυχίες σας μακριά.

The Udaya Resorts and Spa


Φυσικά το διάσημο Μπαλί με τα πολυτελή θέρετρα που βρίσκονται μέσα σε τροπικά τοπία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Το The Udaya Resorts and Spa στο Ουμπούντ, στην Ινδονησία, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού: πολυτελείς σουίτες και βίλες που διαθέτουν κομψή διακόσμηση εμπνευσμένη από την αισθητική του Μπαλί, τοποθετημένες σε έναν καταπράσινο λόφο με εκπληκτική θέα. Στο σπα του ξενοδοχείου, μπορείτε όχι μόνο να απολαύσετε κλασικές τεχνικές, αλλά και μερικές πιο ιδιαίτερες, όπως μπάνιο με εσπεριδοειδή απολαμβάνοντας ένα ποτηρί κρασί, ένα λουτρό στο λυκόφως για εσάς και το αγαπημένο σας άτομο ή ακόμα ένα λουτρό με λουλούδια, αφήνοντας τα αρώματα και τις θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης να καταπραΰνουν το μυαλό και το σώμα σας σε μία από τις μοναδικότερες εμπειρίες σπα.

Dusit Thani Maldives


Η τελευταία μας στάση (για την ώρα) δεν είναι άλλη από τις Μαλδίβες και το μαγευτικό Dusit Thani Maldives στην Ατόλη Μπαα, σε κοντινή απόσταση από τη πρωτεύουσα, τη Μαλέ. Το θέρετρο προσφέρει μία πολυτελή διαμονή σε βίλες τοποθετημένες πάνω από τη θάλασσα ή σε πελάδες με μοντέρνους και κομψούς εσωτερικούς χώρους, υπηρεσίες μπάτλερ και ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ρομαντικά δείπνα στην παραλία. Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης στο σπα, το οποίο περιβάλλεται από κοκοφοίνικες και παρέχει μοναδικές τεχνικές ευεξίας, από ολιστικές θεραπείες μέχρι φροντίδα του δέρματος και διαλογισμό, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη πολυτελή εμπειρία σπα.

Αυτές έιναι μερικές από τις προτάσεις μας αν θέλετε να προσθέσετε λίγη επιπλέον πολυτέλεια και ευεξία στο επόμενο ταξίδι σας στην Ασία. Για να ανακαλύψετε περισσότερα, δείτε τη πλήρη λίστα με τα πολυτελή ξενοδοχεία που παρέχουν σπα παρακάτω!

Δείτε όλα τα πολυτελή ξενοδοχεία με σπα στην Ασία

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest




5.292.778

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις