Akroyali Hotel & Villas

Άγιος Ανδρέας 36.86369100, 21.92101300, Agios Andreas Messinias (Προβολή στο Χάρτη)


Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Πληροφορίες
Περίληψη των κριτικώνΤο Akroyali Hotel & Villas είναι ένα ξενοδοχείο που συνιστάται ανεπιφύλακτα και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα σε ένα γοητευτικό λιμάνι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε δύο παραλίες και είναι ιδανικό για την εξερεύνηση της περιοχής με πολλές όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για το πρωινό και το δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει σπιτικό φαγητό που παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις. Τα δωμάτια είναι καθαρά και άνετα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και το προσωπικό περιγράφεται ως ωραίο, φιλικό και εξυπηρετικό. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασφαλείς και εύκολες επιλογές στεγασμένου χώρου στάθμευσης και τα κρεβάτια είναι άνετα και ευρύχωρα. Συνολικά, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη και φιλόξενη εμπειρία στο Akroyali Hotel & Villas.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Οικολογικό ξενοδοχείο
Το Akroyali Hotel & Villas αποτελεί την επιτομή της οικολογικής πολυτέλειας, επιδεικνύοντας μια δέσμευση για βιώσιμες πρακτικές που διαπερνά κάθε πτυχή του θέρετρου. Με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, το κατάλυμα μειώνει την εξάρτησή του από τα ορυκτά καύσιμα, ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα άνθρακα. Η βιωσιμότητα αντανακλάται επίσης στη φυσική δομή του θέρετρου, το οποίο χρησιμοποιεί οικοδομικά υλικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές, ενισχύοντας περαιτέρω τα φιλικά προς το περιβάλλον διαπιστευτήριά του.

Η δέσμευση αυτή για την προστασία του περιβάλλοντος επεκτείνεται και στις καθημερινές λειτουργίες. Προτιμώνται μη τοξικά προϊόντα καθαρισμού, διασφαλίζοντας ότι το θέρετρο ελαχιστοποιεί τη συμβολή του στη χημική ρύπανση. Ο φωτισμός σε όλη την ιδιοκτησία βασίζεται στην τεχνολογία LED, προσφέροντας ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό. Η εξοικονόμηση νερού αποτελεί κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής βιωσιμότητας του ξενοδοχείου, με τις τουαλέτες να έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε καζανάκι να περιορίζεται σε 6 λίτρα το πολύ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ένα αυτόματο σύστημα που απενεργοποιεί τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν τα δωμάτια δεν χρησιμοποιούνται, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού έχουν σχεδιαστεί ώστε να κλείνουν αυτόματα κάθε φορά που ανοίγουν τα παράθυρα, βελτιστοποιώντας περαιτέρω τη χρήση ενέργειας. Στους χώρους εστίασης, δίνεται έμφαση στην προσφορά βιολογικών τροφίμων, με τα περισσότερα συστατικά να προέρχονται από την τοπική αγορά, μειώνοντας τα χιλιόμετρα τροφίμων και υποστηρίζοντας την τοπική γεωργία. Αυτή η οικολογική προσέγγιση του Akroyali Hotel & Villas επιβεβαιώνει την αφοσίωσή του στη βιώσιμη πολυτέλεια.
Χρησιμοποιείτε πηγές ανανεώσιμης ενέργειας για να παράγετε ενέργεια στο ξενοδοχείο/κατάλυμά σας;
Ηλιακή ακτινοβολία
Τι καθιστά το ξενοδοχείο/κατάλυμά σας φιλικό προς το περιβάλλον;
Οικοδομικά υλικά από βιώσιμες πηγές
Χρήση μη τοξικών καθαριστικών προϊόντων
Παροχή οργανικού φαγητού στο εστιατόριο
Φωτισμός LED σε όλο το κατάλυμα
Το καζανάκι στις τουαλέτες ρίχνει έως και 6 λίτρα ανά τράβηγμα
Αυτόματο σύστημα ή κάρτα-κλειδί που σβήνει τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν οι επισκέπτες φεύγουν από το δωμάτιο
Ο κλιματισμός και η θέρμανση σβήνουν αυτόματα όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή γευμάτων παράγονται τοπικά
Τελευταία ενημέρωση απαντήσεων από Akroyali Hotel & Villas

Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία

Ξενοδοχείο με πάρκινγκ

Φθηνό ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο που είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες
Για ποια άτομα υπάρχει πρόσβαση στο ξενοδοχείο/κατάλυμά σας;
Άτομα σε αναπηρικό καροτσάκι  
Υπάρχει επίπεδη διαδρομή από τον δρόμο μέχρι τα δωμάτια (μπορεί να συμπεριλαμβάνει και ανελκυστήρες); Ναι, σε όλα τα δωμάτια
Υπάρχουν κάποιες εγκαταστάσεις τις οποίες δεν φτάνουν όσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι; Όχι
Δείτε περισσότερα...

Ξενοδοχείο με λίγα δωμάτια

Ξενοδοχείο 3 αστέρων

Ξενοδοχείο που έχει λάβει επιπλέον μέτρα υγιεινής και ασφάλειας
Άφιξη
Χρειάζεται οι επισκέπτες να έχουν πιστοποιητικά υγείας (τεστ) πριν από την άφιξη;
Ναι
Upon entry in the country.
Πραγματοποιείτε ελέγχους θερμοκρασίας κατά την άφιξη των επισκεπτών;
Όχι
Δείτε περισσότερα...

Δωμάτια
Δίκλινο Δωμάτιο με 1 Διπλό ή 2 Μονά Κρεβάτια και θέα στο Βουνό Αυτό το κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο βουνό, δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Τρίκλινο Δωμάτιο με θέα στη Θάλασσα Αυτό το κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων Αυτό το κλιματιζόμενο διαμέρισμα διαθέτει μικρή κουζίνα, επιπλωμένο αίθριο με θέα στον κήπο, δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Δίκλινο Δωμάτιο με 2 Μονά Κρεβάτια και θέα στη Θάλασσα Αυτό το κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Σχετικά με το Akroyali Hotel & Villas
Προβολή Χάρτη
Κριτικές Επισκεπτών
8.8
Εξαιρετικό
Γενικά
Το Akroyali Hotel & Villas είναι ένα ξενοδοχείο που συνιστάται ανεπιφύλακτα και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα σε ένα γοητευτικό λιμάνι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε δύο παραλίες και είναι ιδανικό για την εξερεύνηση της περιοχής με πολλές όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για το πρωινό και το δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει σπιτικό φαγητό που παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις. Τα δωμάτια είναι καθαρά και άνετα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και το προσωπικό περιγράφεται ως ωραίο, φιλικό και εξυπηρετικό. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασφαλείς και εύκολες επιλογές στεγασμένου χώρου στάθμευσης και τα κρεβάτια είναι άνετα και ευρύχωρα. Συνολικά, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη και φιλόξενη εμπειρία στο Akroyali Hotel & Villas.

Τοποθεσία
Το Akroyali Hotel & Villas είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με θέα σε ένα γοητευτικό λιμανάκι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, ωστόσο σε άμεση γειτνίαση, υπάρχουν μικρά καταστήματα, φαρμακείο, καφετέρια και άλλα εστιατόρια & μικρά μπαρ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά σε δύο παραλίες, μία αμμώδη και μία με βότσαλα. Οι επισκέπτες βρίσκουν πολύ εύκολο να κάνουν ημερήσιες εκδρομές από αυτή την τοποθεσία σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κορώνη, η Μεθώνη και ο Πίλος. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 40 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η τοποθεσία είναι απαράμιλλη και αντικρίζει το μικροσκοπικό λιμανάκι των ψαράδων. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα και είναι ευχάριστα για διαμονή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης ακριβώς πάνω στη θάλασσα και η παραλία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την περιοχή με πολλές όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση, όπως η Περούλια και η Κορώνη. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να φτάσουν σε ό,τι χρειάζονται με τα πόδια, καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό.

Πρωινό
Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για το πρωινό στο Akroyali Hotel & Villas με καθημερινές αλλαγές στον μπουφέ και μεγάλη ποικιλία νόστιμων επιλογών για να διαλέξετε. Ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού είναι αγαπημένος και πολλοί επισκέπτες εκτιμούν τα μαγειρεμένα κατά παραγγελία πιάτα και τα σπιτικά προϊόντα που παρασκευάζονται επιτόπου. Με έμφαση στις ελληνικές σπεσιαλιτέ και τα φρέσκα φρούτα, το πρωινό περιγράφεται από πολλούς επισκέπτες ως υπέροχο, εξαιρετικό και καταπληκτικό. Ορισμένοι αναφέρουν την άτυπη ατμόσφαιρα και την υπέροχη βεράντα όπου σερβίρεται το πρωινό. Παρά τις μερικές μικρές προτάσεις για βελτίωση, οι περισσότεροι επισκέπτες συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πρωινά ξενοδοχείων που έχουν φάει ποτέ, με πολλές επιλογές για κάθε γούστο.

Βραδινό
Οι επισκέπτες του Akroyali Hotel & Villas παραληρούν για το φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η επιλογή της ημιδιατροφής άξιζε την τιμή της, προσφέροντας επιλογή από σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια. Το εστιατόριο σερβίρει πολλά σπιτικά φαγητά που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις και όλα όσα υπάρχουν στο μενού είναι φρέσκα και νόστιμα. Το ίδιο το εστιατόριο ήταν επίσης υπέροχο, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και μερικές φορές θερμαίνεται από μια ζεστή ξυλόσομπα. Για όσους έχουν χαμηλό προϋπολογισμό, η εξαιρετική σπιτική κουζίνα και οι λογικές τιμές καθιστούν το δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου απαραίτητο. Τόσο η ποιότητα όσο και η ποσότητα του φαγητού επαινέθηκαν με τους επισκέπτες να σημειώνουν ότι οι μερίδες δεν ήταν τόσο μικρές όσο φημολογείται στο διαδίκτυο. Το πρωινό και το δείπνο στο εστιατόριο στον κήπο του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα ανεκτίμητα. Συνολικά, οι επισκέπτες έμειναν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού, καθώς και από τη φιλική και προσεκτική εξυπηρέτηση στο εστιατόριο.

Δωμάτια
Τα δωμάτια του Akroyali Hotel & Villas έχουν λάβει θετικές κριτικές από τους επισκέπτες που έχουν μείνει εκεί. Πολλοί επισκέπτες εκτίμησαν την καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού και τα φρέσκα σεντόνια και πετσέτες που παρέχονται κάθε μέρα. Τα δωμάτια με θέα στη θάλασσα και μικρή βεράντα με μπαλκόνι ήταν τα αγαπημένα των επισκεπτών, όπως και τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια με άνετα κρεβάτια. Ορισμένοι επισκέπτες απολάμβαναν επίσης την ησυχία και την ηρεμία των δωματίων του παραρτήματος απέναντι από το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν ότι τα δωμάτια ήταν λίγο παλαιότερα ή ξεπερασμένα, εξακολουθούσαν να τα βρίσκουν καθαρά και άνετα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως αποτελεσματικό κλιματισμό και μίνι κουζινάκι. Ορισμένοι επισκέπτες είχαν επίσης όμορφη θέα στο μικρό λιμάνι από τα μπαλκόνια τους. Αν και κάποιες ανέσεις έλειπαν ή δεν ήταν όπως διαφημίζονταν, συνολικά η καθαριότητα και η άνεση των δωματίων έλαβαν επαίνους από τους προηγούμενους επισκέπτες.

Κρεβάτια
Εάν ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για εσάς κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, το Akroyali Hotel & Villas σας έχει καλύψει. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τα άνετα και ευρύχωρα κρεβάτια με τα μαξιλάρια με γέμιση φτερών που είναι τα καλύτερα που έχετε δει ποτέ. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ότι ζήτησαν κούνια για τα μικρά τους και το ξενοδοχείο ικανοποίησε εύκολα το αίτημα. Ενώ ένας κριτικός βρήκε το κρεβάτι λίγο υπερβολικά σκληρό, συνολικά οι ρυθμίσεις ύπνου φαίνονται να είναι κορυφαίες. Η μόνη πρόταση για βελτίωση ήταν να υπάρχουν πιο άνετα μαξιλάρια. Συνολικά, μπορείτε να περιμένετε να κοιμηθείτε ήσυχοι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Akroyali Hotel & Villas.

Καθαριότητα
Αν ψάχνετε για ένα καθαρό και άνετο ξενοδοχείο, μην κοιτάξετε παραπέρα από το Akroyali Hotel & Villas. Το προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζει να διατηρεί υψηλό επίπεδο υγιεινής σε όλο το ξενοδοχείο, με καθημερινή καθαριότητα και παροχή φρέσκων σεντονιών και πετσετών σε όλα τα δωμάτια. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την καθαριότητα των δωματίων και του συνόλου του καταλύματος, σημειώνοντας ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και γυαλιστερά. Αν και αναφέρθηκαν μερικά μικρά ζητήματα συντήρησης - όπως πολύ κοντές κουρτίνες ντους και νεροχύτες που είχαν διαρροή - αυτά ήταν εξαιρέσεις σε μια κατά τα άλλα άψογη εγκατάσταση. Το πρωινό ήταν εξαιρετικό με καθαρά και άνετα δωμάτια που διέθεταν όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Συνολικά, το ξενοδοχείο έλαβε υψηλή βαθμολογία για την καθαριότητα, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για τους ταξιδιώτες που εκτιμούν ένα τακτοποιημένο και καλά συντηρημένο περιβάλλον.

Προσωπικό
Το προσωπικό του Akroyali Hotel & Villas επαινείται ιδιαίτερα από τους επισκέπτες, με όλους, από τον διευθυντή μέχρι το προσωπικό καθαριότητας, να περιγράφονται ως συμπαθητικοί, φιλικοί και εξυπηρετικοί. Οι επισκέπτες εκτιμούν το αποτελεσματικό και γοητευτικό προσωπικό της ρεσεψιόν, όπως η Άννα Μαρία, που παρέχει συστάσεις για τοπικές δραστηριότητες. Η ζεστασιά και ο φιλόξενος χαρακτήρας όλου του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων του Γιώργου και της Αλεξάνδρας, κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Πολλές κριτικές επαινούν επίσης την καθαριότητα και την άνεση του ξενοδοχείου, μαζί με το εξαιρετικό εστιατόριο που διευθύνει το υπέροχο προσωπικό. Συνοψίζοντας, οι επισκέπτες του Akroyali Hotel & Villas μπορούν να περιμένουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη και φιλόξενη εμπειρία χάρη στο ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

Κοντά σε Παραλία
Το Akroyali Hotel & Villas βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή με δύο παραλίες σε μικρή απόσταση με τα πόδια - η μία με αμμώδεις ακτές και η άλλη με μικρά βότσαλα. Οι επισκέπτες έχουν απολαύσει την υπέροχη θερμοκρασία του νερού και εκτιμούν τη δυνατότητα να δανείζονται πετσέτες παραλίας από το ξενοδοχείο. Η κοντινή παραλία είναι ήσυχη και ιδανική για μια χαλαρωτική μέρα δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν ένα μικρό μπαρ και επιλογές για θαλάσσια σπορ, όπως καγιάκ και SUP. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου δίπλα στη θάλασσα αποτελεί σημείο αναφοράς με τους επισκέπτες να το περιγράφουν ως κοντά σε εξαιρετικές παραλίες όπως η Περούλια και η Κορώνη. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία και υπάρχουν διαθέσιμες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η θάλασσα είναι καθαρή και φιλόξενη και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν να κάθονται στην ταβέρνα δίπλα στο νερό. Παρά τις κοντινές ανακαινίσεις στο λιμάνι, οι επισκέπτες έχουν απολαύσει τη διαμονή τους και εκτιμούν την ομορφιά της περιοχής, την οποία επισκέπτονται κυρίως ντόπιοι. Συνολικά, πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ήλιο, άμμο, νόστιμη ελληνική κουζίνα και καλό ύπνο.

Πάρκινγκ
Ένας τομέας στον οποίο το Akroyali Hotel & Villas υπερέχει είναι οι επιλογές στάθμευσης. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασφαλή και εύκολο στεγασμένο χώρο στάθμευσης απέναντι από το δρόμο, καθώς και ασφαλή χώρο στάθμευσης και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με πύλη. Οι επισκέπτες εκτιμούν το γεγονός ότι μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο του ξενοδοχείου. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές στάθμευσης για μοτοσικλέτες και δυνατότητα στάθμευσης σε κλειστό χώρο στάθμευσης. Συνολικά, οι επιλογές ιδιωτικού χώρου στάθμευσης στο Akroyali Hotel & Villas εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους επισκέπτες και καθιστούν τη διαμονή τους ξέγνοιαστη.


Όχι, το Akroyali Hotel & Villas δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το Akroyali Hotel & Villas δεν διαθέτει σπα.

Όχι, το Akroyali Hotel & Villas δεν δέχεται σκύλους.

Ναι, υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο Akroyali Hotel & Villas.

Όχι, το Akroyali Hotel & Villas δεν διαθέτει γυμναστήριο.
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία

  • 8.2 Πολύ Καλό

  • Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα

  • 8.4 Πολύ Καλό

  • Ξενοδοχείο στη Ρίγκλια

  • 9.2 Εξαιρετικό

  • Ξενοδοχείο στη Μεθώνη

  • 9.2 Εξαιρετικό4.639.206

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Plugin for ChatGPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις