6 εκπληκτικά all-inclusive θέρετρα μόνο για ενήλικες με swim-up δωμάτια

31 Ιανουαριου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Sandals Royal Barbados All Inclusive - Couples Only

Όλοι λατρεύουν μια δόση πολυτέλειας όταν ταξιδεύουν. Σίγουρα μία διαμονή σε ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία ενός all-inclusive θέρετρου μόνο για ενήλικες φαντάζει ιδανική. Για αναβαθμίστε αυτή την ιδέα προσθέτοντας τη μαγική αίσθηση του να οδηγείστε κατευθείαν από το δωμάτιό σας μέσα σε καταγάλανα νερά! Αυτή είναι η μαγεία των swim-up δωματίων, αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να περάσετε τις πιο πολυτελείς και ήρεμες διακοπές.

Ελάτε λοιπόν να εξερευνήσουμε τον κόσμο των all-inclusive ξενοδοχείων μόνο για ενήλικες, η ατμόσφαιρα των οποίων σφύζει από πολυτέλεια και χαλάρωση. Σκεφτείτε χώρους όπου ο παφλασμός των κυμάτων, το τσούγκρισμα των ποτηριών σαμπάνιας και η μυρωδιά των γκουρμέ γευμάτων συνθέτουν ένα σκηνικό πραγματικής ευδαιμονίας. Είτε θέλετε να γιορτάσετε μια ξεχωριστή στιγμή είτε απλά να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, αυτά τα θέρετρα είναι παράδεισοι κομψότητας. Μέσα στις εγκαταστάσεις τους, σας περιμένουν τα πάντα, από αναζωογονητικές περιποιήσεις σπα μέχρι εξαίσια γεύματα.

Αλλά μπορεί να αναρωτιέστε, τι ακριβώς είναι τα swim-up δωμάτια; Συχνά αναφέρονται και ως «swim-out δωμάτια», και πρόκειται για ισόγειες σουίτες σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορείτε να μπαίνετε απευθείας από τη βεράντα σας στην πισίνα. Σε αντίθεση με τα δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες που δίνουν προτεραιότητα στην απόλυτη απομόνωση, τα δωμάτια swim-up προσφέρουν τόσο μια προσωπική όαση όσο και μια κοινή εμπειρία, καθώς αυτή η πισίνα συχνά συνδέει μεταξύ τους πολλά δωμάτια σε όλο το θέρετρο. Αν αυτή η ιδέα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Μαζί, θα εξερευνήσουμε 6 από τα πιο μαγευτικά swim-up καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Πάμε λοιπόν να κάνουμε βουτιά στις λεπτομέρειες και να βρούμε την επόμενη ονειρεμένη μας απόδραση!

Breathless Montego Bay


Μέσα στη ζωντανή ατμόσφαιρα του Μοντέγκο Μπέυ της Τζαμάικα, το Breathless Montego Bay καλεί τον απαιτητικό ταξιδιώτη σε ένα βασίλειο απαράμιλλης πολυτέλειας. Ως ένα κατάλυμα μόνο για ενήλικες, το θέρετρο διαθέτει μία συλλογή από 150 πολυτελείς σουίτες, η καθεμία από τις οποίες αποτελεί απόδειξη της σύγχρονης κομψότητας. Για όσους αναζητούν το ζενίθ της απόλαυσης, τα swim-up δωμάτια προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία. Φανταστείτε να ξυπνάτε με θέα σε τροπικές αποχρώσεις, να βγαίνετε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι και να εισέρχεστε στα δροσερά νερά της πισίνας. Κάθε βράδυ μπορεί να κλείνει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο ιδιωτικό σας υδρομασάζ, ενώ είστε περιτριγυρισμένοι από τα καταπράσινα τοπία της Τζαμάικα.

Αλλά η πραγματική ουσία του Breathless Montego Bay, ενός από τα ξενοδοχεία στην Τζαμάικα που είναι μπροστά σε παραλία, είναι η δέσμευσή του για την εμπειρία της απεριόριστης πολυτέλειας. Πιστό στις all-inclusive υποσχέσεις του, το θέρετρο προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν απεριόριστο γκουρμέ φαγητό, να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις ή απλά να χαλαρώσουν στην παραλία με ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Κάθε στιγμή, είτε πρόκειται για διασκέδαση με ζωντανή μουσική είτε για 24ωρη υπηρεσία δωματίου, είναι επιμελημένη στην τελειότητα. Και για τις στιγμές απόλυτης ηρεμίας, ένας μπάτλερ περιμένει στη σουίτα xhale club, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επιθυμία σας θα ικανοποιηθεί.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στην Τζαμάικα

Sandals Royal Curacao All Inclusive Couples Only


Φωλιασμένο στις παρθένες ακτογραμμές των Αντίλλων, το Sandals Royal Curacao All Inclusive Couples Only είναι ένα στολίδι όπου η ομορφιά της φύσης και η ανθρώπινη τέχνη συγκλίνουν σε συμφωνική αρμονία. Περισσότερο από ένα απλό all-inclusive θέρετρο, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που αιχμαλωτίζει τον φυσικό ρομαντισμό που είναι μοναδικός στο νησί. Με θέα το βουνό Tafelberg που αγγίζει τον ορίζοντα, το θέρετρο αυτό σας καλεί να εξερευνήσετε, να ανακαλύψετε και να αφεθείτε σε όλα όσα έχει να σας προσφέρει.

Διακεκριμένο ως ένα από τα πιο πολυτελή all-inclusive θέρετρα στο Κουρασάο, το Sandals Royal Curacao All Inclusive Couples Only είναι ένα έμβλημα απεριόριστης απόλαυσης. Από τα γκουρμέ γεύματα σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης μέχρι τη γοητεία των δωρεάν μίνι μπαρ στη σουίτα σας, κάθε πτυχή του είναι σχεδιασμένη για τον απαιτητικό επισκέπτη. Και ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στο Κουρασάο, ο σχεδιασμός του μόνο για ενήλικες βρίσκει μεγάλη απήχηση στα ζευγάρια, είτε πρόκειται για μήνα του μέλιτος, επέτειο ή μια αυθόρμητη ρομαντική απόδραση. Το θέρετρο γοητεύει ακόμη περισσότερο με τα αποκλειστικά μπανγκαλόου και τις σουίτες του, καθένα από τα οποία προσφέρει τη δυνατότητα να κολυμπήσετε στην ιδιωτική σας πισίνα ή στην κοινή πισίνα που συνδέει τα swim-up δωμάτια μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στο Κουρασάο

Atelier Playa Mujeres- Adults Only - All Inclusive Resort


Στην Playa Mujeres, στο Κανκούν του Μεξικού, όπου τα λαμπερά νερά της Καραϊβικής συναντούν ένα καταπράσινο γήπεδο γκολφ, το Atelier Playa Mujeres- Adults Only - All Inclusive Resort παρουσιάζει μια εμπειρία 5+ αστέρων. Εμπνευσμένο από το πλούσιο μωσαϊκό της μεξικανικής τέχνης και σχεδιασμού, αυτό το θέρετρο μόνο για ενήλικες συνδυάζει αβίαστα τη σύγχρονη πολυτέλεια με τους ζωντανούς ρυθμούς της φύσης και του πολιτισμού. Ως ένα από τα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στο Κανκούν, υπόσχεται όχι απλώς μια διαμονή, αλλά μια μαγευτική εξερεύνηση σε έναν χώρο όπου ο ρομαντισμός ανθίζει, η πολυτέλεια είναι το στάνταρ και κάθε στιγμή είναι προσαρμοσμένη για να δημιουργήσει μόνιμες αναμνήσεις για τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Οι all-inclusive προσφορές του θέρετρου είναι ιδανικές αν θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας (ή και το άλλο σας μισό) λίγο παραπάνω. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να ξαπλώσουν στις πιο εκλεκτές παραλίες της Καραϊβικής, απολαμβάνοντας το μείγμα των μεξικανικών παραδόσεων και της διεθνούς υψηλής κουζίνας. Κάθε μία από τις 593 σουίτες είναι ένα αριστούργημα από μόνη της, συνδυάζοντας πινελιές ξύλου και μαρμάρου με την πρωτοποριακή επίπλωση, και όλα αυτά με φόντο το μαγευτικό σκηνικό του γηπέδου γκολφ και την απέραντη ωκεάνια έκταση.

Οι INSPIRA Junior Suites Swim Out αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης του Atelier για ιδιωτικότητα και απόλαυση. Με βεράντα που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια θερμαινόμενη ημι-ιδιωτική λωρίδα κολύμβησης, αυτές οι σουίτες είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν στιγμές απομόνωσης και πολυτέλειας. Από ένα πολυτελές κρεβάτι King-size μέχρι ένα μαρμάρινο μπάνιο εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις, κάθε λεπτομέρεια απηχεί την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του θέρετρου. Για να ενισχύσετε την εμπειρία, το Signature Upscale Minibar εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα καλύτερα γκουρμέ ποτά και σνακ.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στο Κανκούν

Sandals Royal Barbados All Inclusive - Couples Only


Το Sandals Royal Barbados All Inclusive - Couples Only, που βρίσκεται κατά μήκος της λευκής άμμου της παραλίας Dover Beach στα Μπαρμπέιντος, είναι η επιτομή της πολυτέλειας, όπου κάθε πτυχή είναι σχεδιασμένη για στιγμές χλιδής. Γνωστό ως το πιο αποκλειστικό Sandals Resort που έχει δημιουργηθεί ποτέ, είναι το μέρος όπου η σύγχρονη κομψότητα συναντά τη γοητεία της Καραϊβικής. Ως ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε γήπεδα γκολφ στα Μπαρμπέιντος, αυτό το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων ενσαρκώνει ένα μείγμα στυλ, εκλέπτυνσης και απαράμιλλης χλιδής. Με μια σειρά από 11 γκουρμέ επιλογές εστίασης, πολυτελή σαλόνια, τρεις μαγευτικές πισίνες και πολλές ακόμη πολυτελείς παροχές, οι επισκέπτες θα βρουν μια πληθώρα εμπειριών που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Από τα απεριόριστα γκουρμέ γεύματα και ποτά μέχρι τις πλούσιες προσφορές του δωρεάν μίνι μπαρ, κάθε επιθυμία σας θα ικανοποιηθεί. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ένα παιχνίδι τένις, μπόουλινγκ ή να εξερευνήσουν τον βυθό μέσω καταδύσεων και ψαροντούφεκου. Εκτός από τις πολυτελείς παροχές, η όλη ατμόσφαιρα του καταλύματος που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, και ειδικά σε ζευγάρια, το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει. Γιορτάζοντας τον έρωτα σε κάθε του έκφανση, από τον μήνα του μέλιτος μέχρι τις επετείους, αυτό το κατάλυμα στην Καραϊβική υπόσχεται αξέχαστες προσωπικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Ανεβάζοντας τα επίπεδα πολυτέλειας, οι σουίτες και τα δωμάτια Crystal Lagoon Swim-Up Butler αποτελούν το αποκορύφωμα. Τοποθετημένες δίπλα στη μεγαλύτερη πισίνα σε στυλ ποταμού των Μπαρμπέιντος, οι σουίτες Butler Love Nest υπόσχονται μια εμπειρία χλιδής και πραγματικής καλοπέρασης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στα Μπαρμπέιντος

Margaritaville Island Reserve Cap Cana Hammock - An Adults Only All-Inclusive Experience


Ως ένα από τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Πούντα Κάνα, το Margaritaville Island Reserve Cap Cana Hammock - An Adults Only All-Inclusive Experience μεταφέρει αβίαστα τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο όπου η γοητεία του νησιού συνδυάζεται με την απαράμιλλη πολυτέλεια. Καθώς τα κύματα κάνουν καντάδα στις αισθήσεις σας και η απαλή θαλασσινή αύρα ψιθυρίζει ιστορίες χαλάρωσης, οι επισκέπτες τυλίγονται στην πολυτέλεια με την υπογραφή του Margaritaville, με μια σειρά από ανέσεις που οδηγούν σε μια αξέχαστη απόδραση. Εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ατμοσφαιρικά μπαρ και συνεχής ζωντανή ψυχαγωγία διατηρούν την ουσία του νησιού ζωντανή, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή είναι ένα αρμονικό μείγμα χαλαρής πολυτέλειας και της φιλόξενης ζεστασιάς της Καραϊβικής.

Το The Hammock - ένα αποκλειστικό κατάλυμα μόνο για ενήλικες στο Cap Cana - υπόσχεται μια εμπειρία προσαρμοσμένη για όσους αναζητούν μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με αποκλειστική πρόσβαση στην πισίνα του ξενοδοχείου μόνο για ενήλικες, το γκουρμέ εστιατόριο και το καλά εξοπλισμένο μπαρ. Αλλά είναι οι swim-up σουίτες του θέρετρου που πραγματικά αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας. Είτε πρόκειται για τη Beachfront Honeymoon Swim Up Suite με τη ρομαντική θέα και την άμεση πρόσβαση στην πισίνα, είτε για την ευρύχωρη Swim Up Premium Suite με πανοραμική θέα στον ωκεανό, είτε για την κομψά διακοσμημένη Swim Up Luxury Junior Suite, κάθε χώρος υπόσχεται άμεση πρόσβαση στα ήρεμα νερά, απευθείας από τη βεράντα της σουίτας σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στην Πούντα Κάνα

Secrets Tulum Resort & Beach Club - Adults Only - All Inclusive


Τελευταίο στη λίστα μας, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το Secrets Tulum Resort & Beach Club - Adults Only - All Inclusive, ένα καταφύγιο όπου η μαγεία του Τουλούμ ζωντανεύει. Φωλιασμένο ανάμεσα στην πυκνή ζούγκλα του Τουλούμ και τη γοητεία των ανέγγιχτων παραλιών με λευκή άμμο, αυτό το θέρετρο είναι ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στο Τουλούμ, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό καταφύγιο μόνο για ενήλικες, περιτριγυρισμένο από γαλήνια καταπράσινα τοπία.

Κάθε γωνιά του boho-elegant σχεδιασμού του ξενοδοχείου, από τη γήινη διακόσμηση μέχρι την αρχιτεκτονική του που είναι εμπνευσμένη από τις χαρακτηριστικές cenotes (φυσικές δεξαμενές νερού που συνδέονται με υπόγεια ποτάμια, σήμα κατατεθέν του Μεξικού), αποτυπώνει την καρδιά και την ψυχή του Τουλούμ. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 300 ξεχωριστά σχεδιασμένες σουίτες ή μια αποκλειστική πολυτελή βίλα. Κάθε κατάλυμα περιβάλλεται από γαλήνιους χώρους διαλογισμού και ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες ενσαρκώνουν την υπόσχεση του θέρετρου για απεριόριστη πολυτέλεια. Σε απόσταση αναπνοής, το εξαίσιο beach club του θέρετρου γιορτάζει το γεμάτο ζωντάνια πνεύμα του Τουλούμ, παρουσιάζοντας μια παρθένα παραλία και τη φιλόξενη αγκαλιά της γαλαζοπράσινης θάλασσας.

Το Secrets Tulum Resort & Beach Club - Adults Only - All Inclusive εξασφαλίζει μια all-inclusive εμπειρία που δεν έχει προηγούμενο. Από την άψογη εξυπηρέτηση και τις γκουρμέ γαστρονομικές περιπέτειες μέχρι τα κορυφαία ποτά και τις αδιάκοπες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν μέρα και νύχτα, κάθε πτυχή είναι σχεδιασμένη για διασκέδαση. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, τα δωμάτια Junior Suite Swim Out ξεχωρίζουν, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν απευθείας στην ηρεμία από την ιδιωτική τους βεράντα. Σχεδιασμένες με γνώμονα τα πλούσια τοπία του Τουλούμ, αυτές οι σουίτες ανοίγουν σε αυλές σε στιλ cenote, κάθε μία από τις οποίες συνοδεύεται από μια γαλήνια πισίνα και είναι περιτριγυρισμένη από την τοπική βλάστηση της περιοχής.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στο Μεξικό

Το ταξίδι μας σε αυτούς τους παραδεισένιους προορισμούς ήταν σίγουρα συναρπαστικό. Κάθε ξενοδοχείο, από τα γεμάτα ρυθμό σοκάκια της Τζαμάικα μέχρι τη μυστικιστική αγκαλιά του Τουλούμ, προσφέρει ένα μοναδικό μωσαϊκό εμπειριών. Σε πολλούς από αυτούς τους παραδείσους, οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να απολαύσουν τη χλιδή των swim-up δωματίων τους, αλλά και να αφεθούν σε θεραπευτικές περιποιήσεις σπα, κάνοντας την απόδρασή τους ακόμη πιο χαλαρωτική.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές διαμονής, τότε η συλλογή μας από ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις δύο αυτές κατηγορίες στον ιστότοπό μας. Για όσους από εσάς γοητεύεστε από τα swim-up δωμάτια, ίσως σας ενδιαφέρει επίσης η κατηγορία μας Ξενοδοχεία με Swim-up Bar, που περιλαμβάνει μπαρ τα οποία είναι προσβάσιμα χωρίς να βγαίνετε από την πισίνα του ξενοδοχείου, επιτρέποντάς σας να βιώσετε την απόλαυση του αγαπημένου σας κοκτέιλ χωρίς να βγείτε καθόλου από το νερό. Και μην ξεχνάτε ότι αυτό που κάνει την πλατφόρμα μας μοναδική είναι η ευελιξία της, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε οποιαδήποτε από τις ξεχωριστές κατηγορίες μας για να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας ώστε να αντικατοπτρίζει πραγματικά τις επιθυμίες σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για ενήλικες μόνο με πακέτα all-inclusive στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις