Travelmyth - Βρείτε την τέλεια για εσάς διαμονή, με τον τρόπο σας

Καλώς ήρθατε στην Travelmyth, την καινοτόμο μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων όπου μπορείτε να βρείτε την τέλεια για εσάς διαμονή, με τον δικό σας τρόπο.
Φωτογραφία από:Perivolas Hotel

Ο σκοπός μας είναι απλός: να αλλάξουμε ριζικά την εμπειρία αναζήτησης ξενοδοχείων, προσφέροντας μια εξαιρετικά εξατομικευμένη, λεπτομερή και αξιόπιστη υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τα μοναδικά ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πιστεύουμε ότι στα ταξίδια δεν υπάρχει κάποιο πρότυπο που να ταιριάζει σε όλους και γι' αυτό προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζήτησης ξενοδοχείων.

Με πάνω από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία ταξινομημένα σε 60 διαφορετικές και συχνά μοναδικές κατηγορίες, σας προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο. Από παραθαλάσσια ξενοδοχεία για τους λάτρεις του ήλιου μέχρι στοιχειωμένα ξενοδοχεία για τους λάτρεις της περιπέτειας, από δωμάτια σε δεντρόσπιτα για όσους αναζητούν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα μέχρι ξενοδοχεία με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τους ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση - τα έχουμε όλα.

Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοί μας αναλαμβάνουν τα δύσκολα για εσάς. Όχι μόνο ταξινομούν και κατατάσσουν τα ξενοδοχεία σε κάθε κατηγορία, αλλά και εμφανίζουν πρώτα τα ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Συνδεόμαστε με τους μεγαλύτερους ιστότοπους κρατήσεων, αντλώντας διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικό χρόνο για κάθε ξενοδοχείο. Το αποτέλεσμα; Μια ενδελεχής σύγκριση των καλύτερων προσφορών που υπάρχουν, έτοιμη στα χέρια σας.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Προσφέρουμε επίσης λεπτομερή εξήγηση των λόγων για τους οποίους κάθε ξενοδοχείο κερδίζει τη θέση του σε συγκεκριμένες κατηγορίες, αποτέλεσμα της σχολαστικής εργασίας των editors μας και των λεπτομερών ερωτηματολογίων που συμπληρώνονται από τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων. Υποστηρίζουμε τη διαφάνεια, φροντίζοντας να έχετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να λάβετε την πιο τεκμηριωμένη απόφαση.

Στην Travelmyth, συνδυάζουμε την τεχνολογία αιχμής με τη βαθιά κατανόηση των διαφόρων αποχρώσεων που μπορεί να έχει το κάθε ταξίδι. Αποδεχόμαστε ότι κάθε ταξιδιώτης και κάθε ταξίδι είναι μοναδικά και είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα ξενοδοχείο που δεν είναι απλώς ένα μέρος για να κοιμηθείτε, αλλά ένα βασικό μέρος της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας.

Γι' αυτό, είτε επιθυμείτε μια ήρεμη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο με πισίνα infinity, είτε ένα δωμάτιο με θέα που βρίσκεται σε έναν πανύψηλο ουρανοξύστη, είτε μια βασιλική εμπειρία σε ένα μαγευτικό κάστρο, επιτρέψτε στην Travelmyth να σας καθοδηγήσει προς την ιδανική διαμονή σας.

Travelmyth - Βρείτε την τέλεια για εσάς διαμονή, με τον τρόπο σας

Συλλέγοντας και αναλύοντας τεράστιο όγκο δεδομένων για εκατοντάδες χιλιάδες προορισμούς, ξενοδοχεία και σημεία ενδιαφέροντος ανά τον κόσμο, ταξινομούμε τα ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που έχουμε αναπτύξει. Στη συνέχεια, εμφανίζουμε τα πιο σχετικά αποτελέσματα με βάση την αναζήτησή σας και σας τα παρουσιάζουμε με κατανοητό τρόπο.

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προσωποποιημένες προτάσεις διακοπών - όπως ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που σας βοηθά να οργανώσετε αξέχαστες διακοπές με βάση τις ανάγκες σας πριν να κάνετε μια online κράτηση. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία αλγόριθμων που μας επιτρέπει να σας γυρνάμε αποτελέσματα για πιο πολύπλοκες αναζητήσεις που ακόμα και ο πιο ευφυής ταξιδιωτικός πράκτορας θα ονειρευόταν να διαχειρίζεται.

Παράδειγμα 1: Παραλιακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα

ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα στην Ελλάδα

Έχουμε αναπτύξει τεχνολογικά εργαλεία για τους συντάκτες μας ώστε να επιλέγουν εύκολα δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε παραλία. Τα παραλιακά ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας μπορεί να χωρίζονται από την παραλία από δρόμο, αλλά όχι από ενδιάμεσα κτίρια. Για πολλά παραλιακά ξενοδοχεία, έχουμε συλλέξει συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την προσβασιμότητα, το είδος της παραλίας, το κόστος της παροχής ομπρέλας και των watersports, την παρουσία ναυαγοσώστη και πολλές ακόμα πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού.

Ερωτηματολόγιο για παραλιακά ξενοδοχεία

Μπορείτε να δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Ευρώπη, είτε να περιορίσετε την αναζήτηση σας σε μια χώρα, περιοχή ή προορισμό. Παραδείγματα:

Φυσικά, μπορείτε επίσης να δοκίμάσετε συνδυασμό αναζητήσεων με τις αγαπημένες σας κατηγορίες, για παράδειγμα:

Δοκιμάστε την προβολή των αποτελεσμάτων σε χάρτη (κουμπί: "Προβολή στο Χάρτη"), ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε το ξενοδοχείο και την παραλία.

Παράδειγμα 2: Ξενοδοχεία που είναι φιλικά προς σκύλους στο Devon

Ρωτήσαμε τους ξενοδόχους πιο δύσκολες ερωτήσεις από αυτές που θα ρώταγε και ο πιο απαιτητικός ιδιοκτήτης σκύλων. Γνωρίζουμε τα κόστη, τους κανονισμούς και οποιοδήποτε έξτρα παροχή του ξενοδοχείου. Ξέρουμε ακόμη και αν επιτρέπονται οι σκύλοι πάνω στο κρεβάτι.

Devon dog friendly hotels and accommodations

Βασισμένοι στις απαντήσεις των ξενοδόχων, ταξινομούμε το πόσο φιλικό είναι το κάθε ξενοδοχείο για σκύλους. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο χωρίς έξτρα χρεώσεις και με χώρους για παιχνίδι θα έχει καλύτερη κατάταξη από ένα ξενοδοχείο με πρόσθετες χρεώσεις και με απαίτηση ο σκύλος να βρίσκεται σε κλουβί. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Travelmyth κατατάσσει τα καλύτερα ξενοδοχεία φιλικά προς σκύλους.

Αυτές είναι κάποιες από τις περιοχές για τις οποίες έχουμε ήδη συλλέξει εκτεταμένα δεδομένα:

Δημοφιλείς συνδυαστικές αναζητήσεις είναι:

Παράδειγμα 3: Ξενοδοχεία με πισίνες τύπου infinity για ενήλικες μόνο

Κάποιες από 60 κατηγορίες ξενοδοχείων που έχουμε είναι μοναδικές. Έχετε ονειρευτεί ποτέ να κολυμπάτε σε μια πισίνα τύπου infinity; Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε σε ένα μοναστήρι ή ένα κάστρο που πλέον είναι ξενοδοχείο; Τι θα λέγατε για ένα ξενοδοχείο που δεν δέχεται παιδιά; Για ένα ξενοδοχείο με αμπελώνα ή με bungalows που επιπλέουν πάνω στο νερό; Υπάρχουν ακόμα και οικολογικά ξενοδοχεία. Ακόμα και στοιχειωμένα ξενοδοχεία. Ή καλύτερα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία ουρανοξύστες.

Έχουμε διαθέσιμες όλες αυτές τις κατηγορίες και μπορούν ακόμα και να συνδυαστούν σε μια αναζήτηση με πιο συμβατικές επιλογές όπως πολυτελή, με σπα, boutique, παραθαλάσσια, 5άστερα, μικρά, φθηνά ξενοδοχεία κ.λ.π...

Ακολουθήστε μας


Στον Τύπο

Επισκεφτείτε την σελίδα με τα νέα μας στον Τύπο για να δείτε συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, τα νέα μας, και τρόπους επικοινωνίας.

The New York Times ΣΚΑΙ Travel Massive the huffington post L'OBS Fortune Greece Skift eTourism Summit Kathimerini Star Channel Proto Thema Wiener Zeitung Rzeczpospolita Greek Reporter ERT1 Finance SI El Diario MX

5.292.763

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

Προορισμοί ανά χώρα


 

ΗΠΑ
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις