Η εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων για απαιτητικούς ταξιδιώτες

Αναζήτηση Ξενοδοχείων, Σύγκριση Τιμών, Online Κράτηση.

Τι είναι η Travelmyth;

Η Travelmyth είναι η μηχανή αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και κρατήσεων ξενοδοχείων όπου μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.

Οι αλγόριθμοι που έχουμε αναπτύξει επεξεργάζονται σύνθετες αναζητήσεις και προτείνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία σε κάθε επισκέπτη. Είμαστε συνδεδεμένοι σε πραγματικό χρόνο με όλα τα μεγάλα sites κρατήσεων ώστε να σας παρουσιάζουμε τις τιμές κάθε δωματίου για να μπορείτε να τις συγκρίνετε και να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά. Επιπλέον, σε δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία σας δίνουμε την επιλογή να ολοκληρώσετε την κράτησή σας στην Travelmyth χωρίς να μεταφερθείτε σε άλλο booking site, καθώς έχουμε εξασφαλίσει συμφωνίες που μας επιτρέπουν συχνά να μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερες τιμές σε σχέση με τα μεγάλα sites κρατήσεων. Συνολικά αυτή τη στιγμή έχουμε 4.196.642 ξενοδοχεία σε 60 θεματικές κατηγορίες.

Γιατί άλλη μία μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων;

Πρώτα απ' όλα, διαθέτουμε πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού και μπορούμε να απαντάμε σε σύνθετες αναζητήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν σωστά (ή καθόλου) από τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Παράδειγμα 1: Παραλιακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα

ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα στην Ελλάδα

Έχουμε αναπτύξει τεχνολογικά εργαλεία για τους συντάκτες μας ώστε να επιλέγουν εύκολα δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε παραλία. Τα παραλιακά ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας μπορεί να χωρίζονται από την παραλία από δρόμο, αλλά όχι από ενδιάμεσα κτίρια. Για πολλά παραλιακά ξενοδοχεία, έχουμε συλλέξει συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την προσβασιμότητα, το είδος της παραλίας, το κόστος της παροχής ομπρέλας και των watersports, την παρουσία ναυαγοσώστη και πολλές ακόμα πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού.

Ερωτηματολόγιο για παραλιακά ξενοδοχεία

Μπορείτε να δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Ευρώπη, είτε να περιορίσετε την αναζήτηση σας σε μια χώρα, περιοχή ή προορισμό. Παραδείγματα:

Φυσικά, μπορείτε επίσης να δοκίμάσετε συνδυασμό αναζητήσεων με τις αγαπημένες σας κατηγορίες, για παράδειγμα:

Δοκιμάστε την προβολή των αποτελεσμάτων σε χάρτη (κουμπί: "Προβολή στο Χάρτη"), ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε το ξενοδοχείο και την παραλία.

Παράδειγμα 2: Ξενοδοχεία που είναι φιλικά προς σκύλους στο Devon

Ρωτήσαμε τους ξενοδόχους πιο δύσκολες ερωτήσεις από αυτές που θα ρώταγε και ο πιο απαιτητικός ιδιοκτήτης σκύλων. Γνωρίζουμε τα κόστη, τους κανονισμούς και οποιοδήποτε έξτρα παροχή του ξενοδοχείου. Ξέρουμε ακόμη και αν επιτρέπονται οι σκύλοι πάνω στο κρεβάτι.

Devon dog friendly hotels and accommodations

Βασισμένοι στις απαντήσεις των ξενοδόχων, ταξινομούμε το πόσο φιλικό είναι το κάθε ξενοδοχείο για σκύλους. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο χωρίς έξτρα χρεώσεις και με χώρους για παιχνίδι θα έχει καλύτερη κατάταξη από ένα ξενοδοχείο με πρόσθετες χρεώσεις και με απαίτηση ο σκύλος να βρίσκεται σε κλουβί. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Travelmyth κατατάσσει τα καλύτερα ξενοδοχεία φιλικά προς σκύλους.

Αυτές είναι κάποιες από τις περιοχές για τις οποίες έχουμε ήδη συλλέξει εκτεταμένα δεδομένα:

Δημοφιλείς συνδυαστικές αναζητήσεις είναι:

Παράδειγμα 3: Ξενοδοχεία με πισίνες τύπου infinity για ενήλικες μόνο

Κάποιες από 60 κατηγορίες ξενοδοχείων που έχουμε είναι μοναδικές. Έχετε ονειρευτεί ποτέ να κολυμπάτε σε μια πισίνα τύπου infinity; Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε σε ένα μοναστήρι ή ένα κάστρο που πλέον είναι ξενοδοχείο; Τι θα λέγατε για ένα ξενοδοχείο που δεν δέχεται παιδιά; Για ένα ξενοδοχείο με αμπελώνα ή με bungalows που επιπλέουν πάνω στο νερό;. Υπάρχουν ακόμα και οικολογικά ξενοδοχεία. Ακόμα και στοιχειωμένα ξενοδοχεία. Ή καλύτερα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία ουρανοξύστες.

Έχουμε διαθέσιμες όλες αυτές τις κατηγορίες και μπορούν ακόμα και να συνδυαστούν σε μια αναζήτηση με πιο συμβατικές επιλογές όπως πολυτελή, με σπα, boutique, παραθαλάσσια, 5άστερα, μικρά, φθηνά ξενοδοχεία κ.λ.π...



Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να ορίζετε τον προορισμό σας όταν κάνετε μια αναζήτηση ξενοδοχείου. Η Travelmyth παρουσιάζει ένα νέο τρόπο αναζήτησης ξενοδοχείων εάν δεν είστε σίγουροι για το που θέλετε να πάτε.

Αντί να σας ζητάμε να ορίσετε τον προορισμό σας - όπως οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων - σας ζητάμε να επιλέξετε μια προτίμηση από την λίστα με τις κατηγορίες ξενοδοχείων. Έπειτα σας προτείνουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία με βάση τις βαθμολογήσεις και εξηγούμε γιατί είναι οι καλύτερες επιλογές.

Δίνουμε έμφαση στο "καλύτερες" καθώς θέλουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές - όχι απαραίτητα τις πιο οικονομικές προσφορές. Φυσικά, αφού σας προτείνουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία, συγκρίνουμε τις τιμές από πολλαπλές σελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων για να είστε σίγουροι ότι θα κλείσετε το καλύτερο ξενοδοχείο στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Πριν την Travelmyth, ήταν δύσκολο να βρείτε το καλύτερο ξενοδοχείο με βάση αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Έχετε ποτέ δοκιμάσει να βρείτε το καλύτερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που είναι επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια και έχει γήπεδο γκολφ; Είτε να μείνετε σε ένα πρώην κάστρο που έχει τον δικό του αμπελώνα; Δίνοντας την δυνατότητα πολύπλοκων αναζητήσεων και έχοντας κατηγορίες ξενοδοχείων που δεν είναι διαθέσιμες σε άλλες μηχανές αναζήτησης, η Travelmyth σας βοηθά να ανακαλύψετε ξενοδοχεία που σας αρέσουν αλλά δεν θα είχατε ανακαλύψει.

Γιατί άλλο ένα site online κρατήσεων;

Έχουμε κλείσει συμφωνίες και έχουμε αναπτύξει τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να σας δίνουμε ανταγωνιστικές τιμές, χαμηλότερες από τα μεγάλα sites κρατήσεων, σε δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία.

Πώς λειτουργεί;

Συλλέγοντας και αναλύοντας τεράστιο όγκο δεδομένων για εκατοντάδες χιλιάδες προορισμούς, ξενοδοχεία και σημεία ενδιαφέροντος ανά τον κόσμο, ταξινομούμε τα ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που έχουμε αναπτύξει. Στη συνέχεια, εμφανίζουμε τα πιο σχετικά αποτελέσματα με βάση την αναζήτησή σας και σας τα παρουσιάζουμε με κατανοητό τρόπο.

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προσωποποιημένες προτάσεις διακοπών - όπως ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που σας βοηθά να οργανώσετε αξέχαστες διακοπές με βάση τις ανάγκες σας πριν να κάνετε μια online κράτηση. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία αλγόριθμων που μας επιτρέπει να σας γυρνάμε αποτελέσματα για πιο πολύπλοκες αναζητήσεις που ακόμα και ο πιο ευφυής ταξιδιωτικός πράκτορας θα ονειρευόταν να διαχειρίζεται.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Travelmyth. Θα θέλαμε να μας στείλετε τα σχόλια σας!

Στον Τύπο

Επισκεφτείτε την σελίδα με τα νέα μας στον Τύπο για να δείτε συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, τα νέα μας, και τρόπους επικοινωνίας.

The New York Times ΣΚΑΙ Travel Massive the huffington post L'OBS Fortune Greece Skift eTourism Summit Kathimerini Star Channel Proto Thema Wiener Zeitung Rzeczpospolita Greek Reporter ERT1 Finance SI El Diario MX

















Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση τους..