Πισίνα ή Θάλασσα; Και τα Δύο!: 8 Ξενοδοχεία Σε Όλο Τον Κόσμο Με Πισίνα Που Μοιάζει Με Παραλία

18 Αυγουστου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  The Lodge at Kukuiula - CoralTree Residence Collection

Το να συνδυάσετε μία ηλιόλουστη μέρα στην παραλία με την άνεση μίας πισίνας δεν ακούγεται σαν μία μοναδική εμπειρία διακοπών; Αν συμφωνείτε, τότε ετοιμαστείτε για μία περιήγηση σε οχτώ από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπου το κάθε ένα πρόσφερει μία ιδιαίτερη παροχή: μία πισίνα που μοιάζει με παραλία!

Στην Travelmyth, πιστεύουμε ότι κάθε ταξίδι είναι τόσο μοναδικό όσο και ο ταξιδιώτης, και ότι κάθε ταξίδι πρέπει να έχει τις δικές του μοναδικές στιγμές που το κάνουν αξέχαστο. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, επιμεληθήκαμε προσεκτικά μία λίστα με ξεχωριστά ξενοδοχεία που προσφέρουν αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό παραλίας και πισίνας. Η ομάδα μας, μετά από σχολαστική αναζήτηση ανάμεσα σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία, κατάφερε να ξεχωρίσει αυτά τα ξεχωριστά καταλύματα που προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία για εσάς.

Οι πισίνες που μοιάζουν με παραλία, γνωστές και ως πισίνες zero entry, προσφέρουν μία σταδιακή κάθοδο στο νερό, που θυμίζει φυσική παραλία. Αυτό το χαρακτηριστικό φέρνει ένα κομμάτι παράκτιου παραδείσου στο ξενοδοχείο, όπου κι αν βρίσκεται. Αποτελούν την ιδανική πισίνα για οικογένειες, καθώς είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά αλλά και για εκείνους που γενικά προτιμούν μία απαλή βύθιση στο νερό.

Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε οχτώ απίστευτα ξενοδοχεία που απογειώνουν την πολυτέλεια με τις πισίνες τους. Στο τέλος αυτού του άρθρου, ίσως διαπιστώσετε ότι η λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε μόλις έγινε λίγο μεγαλύτερη!

Hôtel Marinca & Spa


Πρώτο στη λίστα μας είναι το Hôtel Marinca & Spa, ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στη γραφική Κορσική, στη Γαλλία. Γνωστό ως ένας ήσυχος παράδεισος, καθώς και ως ένα από τα ξενοδοχεία με μπουτίκ χαρακτήρα στην Κορσική, το Hôtel Marinca & Spa βρίσκεται στην παραλία Olmeto, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γήπεδο γκολφ Valinco. Όμως, αυτό που κάνει το κατάλυμα αυτό να ξεχωρίζει είναι οι τρεις εξωτερικές πισίνες, κάθε μία από τις οποίες είναι όμορφα τοποθετημένη μέσα σε έναν πολυτελή κήπο και έχει θέα στην καταγάλανη θάλασσα, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης.

Οι πισίνες έχουν σχεδιαστεί με μία είσοδο που μοιάζει με παραλία, ενώνοντας τον γύρω χώρο της πισίνας με το λαμπερό νερό. Οι πέτρες και η άμμος που έχουν τοποθετηθεί με τέχνη στην άκρη δημιουργούν μία εμπειρία τόσο αυθεντική, που μπορεί να ξεχάσετε ότι δεν βρίσκεστε στην παραλία. Κρυμμένες ανάμεσα στο σκιερό δάσος, οι ξαπλώστρες προσφέρουν στους επισκέπτες ένα γαλήνιο σκηνικό για να χαλαρώσουν, παρασυρόμενοι από τους ήχους της φύσης και το υπέροχο άρωμα της μακίας. Βυθιστείτε σε αυτή τη γαλήνια υδάτινη όαση, όπου η πολυτέλεια του ξενοδοχείου συνδυάζεται με την ομορφιά της γύρω φύσης προκειμένου να δημιουργηθεί μία πραγματικά μοναδική και απολαυστική εμπειρία στην πισίνα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Γαλλία

Relais Casina Miregia


Συνεχίζοντας την ηλιόλουστη περιοδεία μας, βρισκόμαστε στη Σικελία, στην Ιταλία, στο μαγευτικό Relais Casina Miregia. Τοποθετημένο ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα, πλούσιους αμπελώνες και ηλιόλουστα μονοπάτια στρωμένα με πέτρες, αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα από τα ξενοδοχεία με λίγα δωμάτια στη Σικελία, μία αρωματική συμφωνία μεσογειακών αρωμάτων, που συγχωνεύονται αρμονικά με τον ζεστό αφρικανικό άνεμο. Είναι ένας τόπος όπου η φύση αφηγείται ιστορίες όχι μόνο του παρόντος αλλά και του μακρινού παρελθόντος.

Το επίκεντρο αυτού του γοητευτικού καταλύματος είναι η εξωτερική πισίνα, μία αστραφτερή μπλε όαση που μοιάζει με παραλία. Ενσωματώνοντας άψογα το καταπράσινο σκηνικό της Σικελίας, η πισίνα προσφέρει μία καθηλωτική εμπειρία που μιμείται τη θάλασσα και τη ροή μίας ήρεμης παραλίας. Εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, είναι ένα σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο της Σικελίας και απολαμβάνοντας την άνεση της πισίνας. Αυτή η πισίνα που βρίσκεται σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον προσφέρει έναν χώρο χαλάρωσης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν τη dolce vita στα καλύτερά της.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ιταλία

Airotel Alexandros


Φωλιασμένο στην καρδιά της Ελλάδας, μίας χώρας που φημίζεται για την αρχαία ιστορία της και τα ηλιόλουστα νησιά της, το Airotel Alexandros δημιουργεί μία μικρή παραδεισένια γωνιά όχι μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Καθώς μπαίνετε σε αυτό το αστικό καταφύγιο, υπάρχει μία άμεση αίσθηση ότι έχετε ανακαλύψει ένα κρυμμένο στολίδι, μία αίσθηση που εντείνεται όταν επιχειρήσετε να ανεβείτε στην ταράτσα του θερέτρου. Υπό την ονομασία «Παραλία Μαβίλη», το θέρετρο υπόσχεται μία νησιώτικη εμπειρία, αλλά δεν είναι μόνο η αέρινη γοητεία των Κυκλάδων που σας περιμένει.

Το σημείο του ξενοδοχείου που ξεχωρίζει είναι αδιαμφισβήτητα η πισίνα του με είσοδο που μοιάζει με παραλία. Καθώς πλησιάζετε, η κεκλιμένη είσοδος της πισίνας θυμίζει μία ήρεμη ακτογραμμή. Περιτριγυρισμένοι από μαλακή, χρυσή άμμο και άνετες ξαπλώστρες, θα βρείτε χαλάρωση σε κάθε γωνιά. Το απαλό θρόισμα των φυτών και η γαλήνια ατμόσφαιρα διευκολύνουν την ονειροπόληση, με τους ήχους της πόλης να μοιάζουν χιλιόμετρα μακριά. Δεν πρόκειται απλώς για μία πισίνα, αλλά για μία παραθαλάσσια απόδραση στην καρδιά της Αθήνας. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μία μέρα περιήγησης στα αξιοθέατα είτε απλά θέλετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας χωρίς να φύγετε από την πόλη, το Airotel Alexandros υπόσχεται μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελλάδα

Anahita Golf & Spa Resort


Το ταξίδι μας συνεχίζεται, καθώς φτάνουμε στο ειδυλλιακό νησί του Μαυρίκιου, όπου βρίσκεται το εξαιρετικό Anahita Golf & Spa Resort. Ανάμεσα σε τεράστιες εκτάσεις τροπικών κήπων και περικυκλωμένο από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Ernie Els, το Anahita Golf & Spa Resort προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα αυθεντικής μαυριτανικής γοητείας, πολυτελούς διαμονής και αποκλειστικών υπηρεσιών, κερδίζοντας τη φήμη του ως ένα από τα ξενοδοχεία στον Μαυρίκιο κοντά σε γήπεδα γκολφ.

Τοποθετημένο στην ανατολική ακτή του νησιού που κόβει την ανάσα, το θέρετρο διαθέτει μία εξωτερική πισίνα σχεδιασμένη με ρηχή είσοδο - ένα αντίγραφο της πραγματικής παραλίας στην οποία βρίσκεται. Η πισίνα αυτή προσφέρει εκπληκτική θέα στη λαμπερή θάλασσα και τη γύρω περιοχή, προκαλώντας μία αίσθηση γαλήνης και θαυμασμού. Πλαισιωμένη από τροπικό πράσινο και εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, η πισίνα είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον ήλιο και το μαγευτικό πανόραμα. Είτε βουτάτε στα κρυστάλλινα νερά είτε χαλαρώνετε στον χώρο της πισίνας, η εξωτερική πισίνα του Anahita Golf & Spa Resort προσφέρει ένα μαγευτικό και πολυτελές καταφύγιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον Μαυρίκιο

The Lodge at Kukuiula - CoralTree Residence Collection


Η επόμενη στάση μας οδηγεί στη Χαβάη, στο The Lodge at Kukuiula - CoralTree Residence Collection. Χτισμένο στη νότια ακτή του Καουάι, αυτό το αποκλειστικό πολυτελές θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες μία πραγματικά απαράμιλλη εμπειρία. Χάρη στην ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και την πανοραμική θέα του ιδιωτικού γηπέδου γκολφ και του Ειρηνικού Ωκεανού που προσφέρει, το The Lodge at Kukuiula - CoralTree Residence Collection αποπνέει μία μοναδική γοητεία που είναι τόσο διαχρονική όσο και κατεξοχήν χαβανέζικη.

Στην καρδιά των παροχών αναψυχής του καταλύματος βρίσκεται το συγκρότημα με τις πισίνες Makai, που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από το Clubhouse και βρίσκεται σε μία πλαγιά με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το επίκεντρο είναι μία πισίνα που μοιάζει με παραλία, που οδηγεί απευθείας στην άκρη του Makai Grill + Bar, δημιουργώντας μία απρόσκοπτη μετάβαση από την αναζωογονητική υδάτινη χαλάρωση στη γευστική γαστρονομική εξερεύνηση. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στη Χαβάη η πισίνα αντικατοπτρίζει τη γύρω φυσική ομορφιά, ενώ οι ξαπλώστρες εντός της σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τον ήλιο της Χαβάης. Πλαισιωμένη από πισίνες με αλμυρό νερό που συνδέονται μεταξύ τους με καταρράκτες, η πισίνα αυτή αποτελεί έναν τέλειο χώρο όχι μόνο για παιδιά αλλά και για μεγάλους.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Χαβάη

Naples Grande Beach Resort


Από το τροπικό αρχιπέλαγος της Χαβάης, ας ταξιδέψουμε στις ηλιόλουστες ακτές της Νάπολης στη Φλόριντα, και ας κάνουμε check-in στο Naples Grande Beach Resort. Αυτό το φημισμένο θέρετρο κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει στους επισκέπτες του ένα μείγμα από γνήσια εξυπηρέτηση, δραστηριότητες αναψυχής και κοντινή απόσταση από τα τοπικά αξιοθέατα. Μέσα σε αυτή τη ζεστή παραλία, η χαλάρωση και η εξερεύνηση συμβαδίζουν, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για απόδραση.

Το Naples Grande Beach Resort προσφέρει τρεις ξεχωριστές πισίνες για βέλτιστη χαλάρωση, αλλά αυτή που πραγματικά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας είναι η πισίνα Mangrove. O σχεδιασμός της πισίνας έτσι ώστε να μοιάζει με θάλασσα είναι ιδανικός για παιδιά αφού τα διευκολύνει να μπούνε στο νερό, το οποίο βαθαίνει σταδιακά από λίγα εκατοστά έως περίπου 1,5 μέτρο. Επιπλέον, αν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία σας δίπλα στην πισίνα, το θέρετρο προσφέρει ιδιωτικές καμπάνες εξοπλισμένες με ανέσεις όπως ξαπλώστρα με διπλό κρεβάτι, τραπέζι φαγητού, τηλεόραση, φρέσκα φρούτα και μίνι-ψυγείο εφοδιασμένο με απεριόριστο εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά. Είτε αναζητάτε διασκέδαση, είτε χαλάρωση, είτε και τα δύο, η πισίνα Mangrove στο Naples Grande Beach Resort ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Φλόριντα

Mandarin Oriental, Sanya


Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας στις ανατολικές ακτές της Χαϊνάν στην Κίνα, όπου το Mandarin Oriental, Sanya κατέχει μία κομψή θέση. Αυτό το ειδυλλιακό κατάλυμα βρίσκεται σε μία απομονωμένη παραλία μήκους 1,2 χιλιομέτρων και συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με την ηρεμία της παραλίας. Φανταστείτε τον εαυτό σας να βυθίζεται στο πολυτελές περιβάλλον που σχεδίασε ο Bill Bensley, όπου οι κήποι σε στυλ Νοτιοανατολικής Ασίας απηχούν την τοπική κουλτούρα της Χαϊνάν και δημιουργούν μία τέλεια αρμονία με τον κόλπο που βλέπει στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Στο επίκεντρο αυτού του παραδεισένιου σκηνικού βρίσκεται μία εκπληκτική εξωτερική πισίνα ελεύθερης μορφής, δημιουργώντας ένα γραφικό σκηνικό βγαλμένο από όνειρο. Περιτριγυρισμένη από πανύψηλους φοίνικες, η πισίνα έχει είσοδο που μοιάζει με παραλία, ενώνοντας φυσικά την άμμο με το νερό της. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο ενισχύει την αυθεντικότητα της εμπειρίας σας, αλλά καθιστά επίσης την πισίνα ιδανική για παιδιά. Περιτριγυρισμένη από ένα μωσαϊκό τροπικών φυλλωμάτων, η περιοχή δίπλα στην πισίνα είναι γεμάτη με ξαπλώστρες, αποτελώντας ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για χαλάρωση ή ηλιοθεραπεία. Η περιπλάνηση στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας προσφέρει ένα μαγευτικό θέαμα με πανοραμική θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα. Το Mandarin Oriental, Sanya γοητεύει πραγματικά με την αβίαστη συγχώνευση της πολυτέλειας, της φύσης και του πολιτισμού, ενώ η πισίνα είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Κίνα

Tahiti Village Resort & Spa


Ολοκληρώνοντας τη λίστα με τα ξενοδοχεία με πισίνες που μοιάζουν με παραλία, επισκεπτόματε ένα μοναδικό θέρετρο εμπνευσμένο από νησί, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο του Λας Βέγκας, το Tahiti Village Resort & Spa. Αυτό το θέρετρο διαθέτει μόνο σουίτες και προσφέρει ένα τροπικό καταφύγιο σε μικρή απόσταση από το λαμπερό Las Vegas Strip, με ανέσεις που συνδυάζονται άψογα με την πολυτέλεια των διακοπών. Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του θέρετρου είναι ο χώρος της πισίνας με θέμα την Ταϊτή. Δεν διαθέτει μόνο μία μοναδική είσοδο που μοιάζει με αμμώδη παραλία, αλλά χρησιμεύει επίσης ως μία απαράμιλλη υδάτινη παιδική χαρά, ακριβώς στην καρδιά του Λας Βέγκας, κερδίζοντας δικαίως τη θέση του ανάμεσα στα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές στο Λας Βέγκας.

Η πισίνα με είσοδο παραλίας δημιουργεί το σκηνικό για οικογενειακή διασκέδαση και γαλήνια χαλάρωση. Τα παιδιά θα περάσουν στιγμές ανεμελιάς χτίζοντας κάστρα στην άμμο, ενώ οι ενήλικες θα εκτιμήσουν την αίσθηση της άμμου χωρίς να χρειάζεται να βγουν από την πισίνα. Αλλά τα υδάτινα αξιοθέατα του θέρετρου εκτείνονται πέρα από την αμμώδη παραλία. Βυθιστείτε βαθύτερα στη χαλάρωση με το βραβευμένο lazy river που κοσμείται από καταρράκτες. Και όταν χρειάζεστε ένα δροσιστικό τροπικό ποτό, τα SandBox Bars που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στην περιοχή της πισίνας και του lazy river, είναι έτοιμα να σας σερβίρουν κλασικά ποτά και κοκτέιλ με την υπογραφή του Tahiti Village Resort & Spa. Αυτό το τελευταίο θέρετρο στη λίστα μας συνδυάζει τέλεια την ιδιαιτερότητα του Λας Βέγκας με την ηρεμία μίας τροπικής απόδρασης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Λας Βέγκας

Ορίστε, φίλοι ταξιδιώτες - επτά απίστευτα ξενοδοχεία που απογειώνουν την έννοια της πισίνας που μοιάζει με παραλία σε νέα επίπεδα πολυτέλειας. Κάθε ένα από αυτά τα εξαιρετικά θέρετρα προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα χαλάρωσης, διασκέδασης και εκπληκτικής αισθητικής. Αλλά να θυμάστε, το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Αν είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερες πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την εκτεταμένη κατηγορία 'Ξενοδοχεία με πισίνα' της Travelmyth.

Με την πλατφόρμα μας, οι επιλογές σας για υδάτινες αποδράσεις είναι απεριόριστες. Ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο με πισίνα infinity που μοιάζει να συγχωνεύεται με τον ορίζοντα ή μήπως για ένα ξενοδοχείο με θερμαινόμενη πισίνα για τις πιο κρύες εποχές; Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας σάς καλύπτουμε με τις 14 υποκατηγορίες πισινών που διαθέτουμε για να διαλέξετε.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να συνδυάσετε τις κατηγορίες της πισίνας και με άλλες κατηγορίες. Ίσως αναζητάτε ένα ξενοδοχείο με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα που δέχεται σκύλους ή ένα ξενοδοχείο με rooftop πισίνα το οποίο να έχει επίσης πανοραμική θέα. Με την Travelmyth, έχετε την ευελιξία να συνδυάσετε τις κατηγορίες για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο για τις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ο κόσμος είναι γεμάτος απίστευτα ξενοδοχεία που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα και, ποιος ξέρει, στις επόμενες διακοπές σας μπορεί να βρεθείτε με ένα κοκτέιλ στο χέρι, δίπλα σε μία εκπληκτική πισίνα που μοιάζει με παραλία, απολαμβάνοντας τη θέα και δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακκολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις