Ο απόλυτος οδηγός ξενοδοχείων με εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες στον κόσμο

17 Ιανουαριου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Marriott's MountainSide

Πολλά μέρη του κόσμου είναι ήδη σκεπασμένα με χιόνι, οπότε τι θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο από μία χαλαρωτική βουτιά σε μία θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα; Στην Travelmyth, είμαστε ειδικοί σε κάθε τι που αφορά τις πισίνες, κι έτσι επιλέξαμε μερικά ξενοδοχεία απ' όλο τον κόσμο, το καθένα από τα οποία διαθέτει εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Για φανταστείτε πόσο μαγική είναι η εμπειρία του να βυθίζεστε σε ζεστά νερά μέσα σε ένα τοπίο τυλιγμένο στο χιόνι, ή να απολαμβάνετε μια βουτιά κάτω από έναν χειμερινό ουρανό γεμάτο αστέρια.

Η επιλογή μας των ξενοδοχείων με εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες είναι μια ωδή τόσο στην πολυτέλεια των καταλυμάτων όσο και στην εκπληκτική ομορφιά του χειμώνα. Περιλαμβάνοντας ξενοδοχεία που εκτείνονται από τις χιονισμένες κορυφές διάσημων χιονοδρομικών κέντρων μέχρι πιο ήρεμες και απομονωμένες περιοχές, το άρθρο αυτό είναι το ιδανικό αντίδοτο στον κρύο καιρό. Είναι σαν να έχετε πρόσβαση σε μια προσωπική θερμή πηγή, ένα μέρος για να απολαύσετε το μαγευτικό περιβάλλον ενώ χαλαρώνετε με θέα το πιο εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο. Μην ξεχάσετε λοιπόν το μαγιό σας καθώς ξεκινάμε ένα εξαιρετικό ταξίδι στις πιο φιλόξενες θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες σε όλο τον κόσμο, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας για τις χειμερινές σας διακοπές.

Hotel Alpenroyal - The Leading Hotels of the World


Μέσα στο μεγαλείο των Δολομιτών, μια τοποθεσία που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκεται το Hotel Alpenroyal - The Leading Hotels of the World που αποτελεί σύμβολο της αλπικής φινέτσας. Ιδρυμένο το 1956, αυτό το κατάλυμα 5 αστέρων έχει μαγέψει τους επισκέπτες του με την κλασική γοητεία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, ενώ το μοναδικό σχήμα πετάλου του επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν πανοραμική θέα στα γύρω βουνά. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μια αρμονική συγχώνευση της ηρεμίας και της αναζωογόνησης. Φτάνοντας τους 33°C, η πισίνα προσφέρει στους επισκέπτες έναν χώρο για να απολαμβάνουν την ηρεμία του βουνού, που ενισχύεται από τον χαρακτηριστικό ήχο της υποβρύχιας μουσικής.

Γνωστό ως ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στην Ιταλία, το Hotel Alpenroyal - The Leading Hotels of the World διαθέτει έναν υπέροχο χώρο ευεξίας που αποτελεί αρχιτεκτονικό στολίδι. Αυτό το κατάλυμα ξεπερνά τις τυπικές προσδοκίες για σπα, με την εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο ταξίδι ευεξίας των επισκεπτών του. Αφεθείτε σε μία αίσθηση πολυτέλειας καθώς μεταβαίνετε από μία αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα στην ηρεμία του χώρου υδρομασάζ, όπου καταπραΰνονται οι κουρασμένοι μύες σας και ανυψώνεται η ψυχολογία σας. Αυτή η πισίνα, η οποία διαθέτει κανάλι τρεχούμενου νερού και υδρομασάζ, αποτελεί μέρος του εκτεταμένου "Water World" του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 2.200 τ.μ. ποικίλων υδάτινων εμπειριών. Κάθε στιγμή που περνάτε σε αυτά τα νερά, είτε κολυμπάτε στον ρυθμό υποβρύχιων μελωδιών είτε χαλαρώνετε στην πισίνα με το υδρομασάζ, υπόσχεται βασιλικές στιγμές με φόντο το δραματικό σκηνικό των Δολομιτών.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Ιταλία

Lenkerhof gourmet spa resort - Relais & Châteaux


Το Lenkerhof gourmet spa resort - Relais & Châteaux στην Ελβετία είναι το σημείο όπου η πολυτέλεια συναντά τα γραφικά τοπία, σχηματίζοντας ένα απαράμιλλο καταφύγιο χαλάρωσης. Φημισμένο για τις κορυφαίες υπηρεσίες του και την κουζίνα που έχει βραβευτεί από το Gault Millau, αυτό το κομψό ξενοδοχείο βρίσκεται στις εκπληκτικές Ελβετικές Άλπεις, προσφέροντας ένα σκηνικό εκπληκτικής ομορφιάς. Σε αυτό το ξενοδοχείο, κάθε επισκέπτης, από οικογένειες μέχρι σόλο ταξιδιώτες, βρίσκει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που απηχεί τις αρχές του Relais & Chateaux για τον χαρακτήρα, τη φιλικότητα, την ηρεμία, τη γοητεία και την κουζίνα ενός καταλύματος αυτού του βεληνεκούς.

Η εξωτερική πισίνα του θέρετρου, γνωστή ως Lüwi-Wyyer, αποτελεί μαρτυρία της μακρόχρονης παράδοσης του νερού και της κολύμβησης που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 350 χρόνια με την πηγή Balmen του ξενοδοχείου. Βυθιστείτε στην φιλόξενη εξωτερική πισίνα γεμάτη με νερό της πηγής του Lenk, που θερμαίνεται στους χαλαρωτικούς 34°C. Αυτό το φυσικό νερό της πηγής δεν προσφέρει μόνο χαλάρωση, αλλά κάνει και απαλό μασάζ στους μυς σας με τους πίδακές του. Καθώς χαλαρώνετε και παρασύρεστε στη ζεστή αγκαλιά της πισίνας, σας υποδέχεται το εκπληκτικό πανόραμα των βουνών, μια εμπειρία που είναι τόσο γαλήνια όσο και αναζωογονητική. Επιπλέον, ως ένα από τα ξενοδοχεία στην Ελβετία που είναι δίπλα σε σκι λιφτ, στο Lenkerhof gourmet spa resort - Relais & Châteaux μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας χειμερινό σπορ με πλήθος επιλογών αναψυχής μετά το σκι.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Ελβετία

Gartenhotel Linde 4 Sterne Superior


Φωλιασμένο ανάμεσα στα εκπληκτικά βουνά της Αυστρίας, το Gartenhotel Linde 4 Sterne Superior, ένα αγαπημένο κατάλυμα που διατηρείται από την ίδια οικογένεια εδώ και τέσσερις γενιές, προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα αναψυχής και χαλάρωσης. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γαστρονομικές απολαύσεις που παρασκευάζονται από τοπικά προϊόντα, να χαλαρώσουν στις βεράντες ή στα δωμάτια Linde, καθένα από τα οποία είναι προσεκτικά διαμορφωμένο ώστε να εξασφαλίζει τον πιο ξεκούραστο ύπνο. Ανάμεσα στα σημαντικότερα σημεία του είναι η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα που λειτουργεί όλο το χρόνο, μια γαλήνια όαση όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν τις καθημερινές τους ανησυχίες πίσω.

Ως ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Αυστρίας, οι προσφορές ευεξίας του Gartenhotel Linde 4 Sterne Superior είναι εξαιρετικές. Το Garten SPA του ξενοδοχείου εκτείνεται σε τρεις ορόφους και απευθύνεται σε ενήλικες που αναζητούν ηρεμία, ενώ το Family SPA καλωσορίζει επισκέπτες κάθε ηλικίας για μια ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης. Το αποκορύφωμα είναι η θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε νερά θερμαινόμενα στους 35°C, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την εκπληκτική θέα στο βουνό. Αυτή η εμπειρία ενισχύεται ακόμη περισσότερο στον κήπο της ταράτσας, ένα ιδανικό σημείο για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να απολαύσετε τον ήλιο του βουνού. Αυτή η συγχώνευση πολυτελών ανέσεων και φυσικού μεγαλείου καθιστά το Gartenhotel Linde 4 Sterne Superior ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για όσους αναζητούν τόσο αναζωογόνηση όσο και περιπέτεια.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Αυστρία

Marriott's MountainSide


Ξεκινήστε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι στο Marriott's MountainSide, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Παρκ Σίτι στη Γιούτα. Σε ιδανική θέση στην καρδιά της πόλης, αυτό το θέρετρο είναι ένας παράδεισος για όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στις πιο διάσημες πίστες του σκι. Φιλοξενώντας οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων, αποτυπώνει πραγματικά τη φιλόξενη πλευρά του Παρκ Σίτι. Αν και το σκι αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης, αυτό που προσελκύει πολλούς στο Marriott's MountainSide είναι η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα του. Λειτουργώντας από το πρωί έως το βράδυ, η πισίνα είναι ένα ονειρικό μέρος για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την εξαιρετική θέα στο βουνό, προσφέροντας έναν υπέροχο χώρο για χαλάρωση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα στο Marriott's MountainSide είναι ένα καταφύγιο ζεστασιάς και γαλήνης μέσα στη μαγευτική φυσική ομορφιά της Γιούτα. Οι επισκέπτες που επιστρέφουν από τις πίστες του σκι μπορούν να αναζωογονηθούν στα ζεστά νερά της, περιτριγυρισμένοι από τοπία που προκαλούν δέος. Αυτή η πισίνα, γεμάτη με διακριτικές ανέσεις, αναδεικνύει την αφοσίωση του θέρετρου στη δημιουργία μόνιμων και εμπλουτιστικών εμπειριών, κάνοντας κάθε επίσκεψη ένα ταξίδι γαλήνης και πολυτέλειας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στις ΗΠΑ

die berge lifestyle-hotel sölden


Το die berge lifestyle-hotel sölden, που βρίσκεται στο κέντρο των Άλπεων Ötztal, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε έναν κόσμο όπου η συναρπαστική περιπέτεια συναντά την ήρεμη χαλάρωση. Προσαρμοσμένο για όσους απολαμβάνουν τις δραστήριες διακοπές και τις ορεινές περιπέτειες, αυτό το ξενοδοχείο λειτουργεί ως ιδανικό καταφύγιο για τους λάτρεις των ορεινών σπορ και της εξερεύνησης της φύσης. Το αποκορύφωμα αυτού του καταλύματος είναι το Sky Spa, το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό σημείο χαλάρωσης: την infinity πισίνα Sky Pool. Αυτή η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, ανοιχτή όλο το χρόνο, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, προσφέροντας την πιο εντυπωσιακή θέα. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν αβίαστα στην πισίνα, με το μαγευτικό πανόραμα του βουνού να αντανακλάται στο νερό, δημιουργώντας μια αίσθηση ενότητας με τη φύση.

Εκτός από ένα από τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Αυστρία, το die berge lifestyle-hotel sölden προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Μετά από μια συναρπαστική μέρα στα βουνά, οι επισκέπτες μπορούν να αποφορτιστούν στην πανοραμική σάουνα, τη βιολογική σάουνα ή το αρωματικό ατμόλουτρο. Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονήσουν το κυκλοφορικό σύστημα και να καταπραΰνουν τους κουρασμένους μύες. Αφού απολαύσουν τις διάφορες παροχές ευεξίας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στα γαλήνια νερά της πισίνας υπερχείλισης Sky Pool. Όσοι δίνουν προτεραιότητα στη γυμναστική θα εκτιμήσουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, το οποίο αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στις επιλογές υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το Sky Spa, που διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με άνετες ξαπλώστρες, προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες μετά το μπάνιο τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο του βουνού Ötztal.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Αυστρία

El Lodge, Ski & Spa


Βρείτε το ιδανικό καταφύγιό σας στο El Lodge, Ski & Spa, που βρίσκεται στη Σιέρα Νεβάδα, ένα μπουτίκ κατάλυμα με αλπική κομψότητα που προσφέρει μια απόδραση από τη βαβούρα της καθημερινότητας. Το El Lodge, Ski & Spa, μέλος των Small Luxury Hotels, βρίσκεται σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στις πλαγιές της Γρανάδας, στην Ανδαλουσία. Με την εγγύτητά του στην πολυσύχναστη πόλη της Μάλαγα και τις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή της Μαρμπέλλα, είναι ένας τέλειος προορισμός για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα. Σε αυτό το γραφικό περιβάλλον, το El Lodge, Ski & Spa ξεχωρίζει με τις αποκλειστικές υπαίθριες προσφορές του, ιδιαίτερα με την εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα του, η οποία είναι και η μοναδική στην περιοχή!

Στο El Lodge, Ski & Spa, η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., προσκαλεί τους επισκέπτες να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν με τη ζεστασιά του ήλιου της Σιέρα στην πλάτη τους, σε ένα γραφικό ορεινό σκηνικό. Η εμπειρία αναβαθμίζεται με την προσθήκη μιας ευρύχωρης σάουνας, που κατακλύζεται από φυσικό φως, και ενός παραδοσιακού φινλανδικού υδρομασάζ, δημιουργώντας έναν χώρο απόλυτης ευεξίας. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός χιονιού, ήλιου και καταπραϋντικών νερών, με θέα στις πλαγιές από την άνεση των ξαπλώστρων, καθιστά το El Lodge, Ski & Spa όχι μόνο ένα αναζωογονητικό καταφύγιο αλλά και ένα από τα αγαπημένα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στην Ισπανία, προσφέροντας μια αξέχαστη και ρομαντική εμπειρία στη φύση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Ισπανία

Καθώς ολοκληρώνουμε την εξερεύνηση αυτών των μαγευτικών ξενοδοχείων, το καθένα από τα οποία διαθέτει εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, είναι προφανές ότι το ιδανικό μείγμα πολυτέλειας, χαλάρωσης και εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς μπορεί να αναγάγει μία απλή βουτιά στην πισίνα σε μια εξαιρετική εμπειρία. Από την ήρεμη ομορφιά των Άλπεων στο Hotel Alpenroyal μέχρι τη λαμπερή γοητεία της πλαγιάς του El Lodge στην Ανδαλουσία, καθένας από αυτούς τους προορισμούς ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο ηρεμίας και ανανέωσης. Προσφέροντας κάτι περισσότερο από απλή διαμονή, αυτά τα ξενοδοχεία ξεχωρίζουν με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και την εντυπωσιακή τοποθεσία τους.

Εάν ο κόσμος των πολυτελών ξενοδοχείων με εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την πλήρη συλλογή μας των ξενοδοχείων με εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες. Όσοι προτιμούν τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός εσωτερικού περιβάλλοντος, μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία με εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προτιμήσεις τους. Επιλέξτε όποια από τις 15 κατηγορίες πισίνων θέλετε ή συνδυάστε τις με οποιεσδήποτε άλλες κατηγορίες σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για μια ρομαντική απόδραση, είτε για ένα ταξίδι με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, η Travelmyth προσφέρει τις ιδανικές επιλογές για να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας στις ανάγκες σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις