6 ξενοδοχεία στην Ευρώπη με εσωτερικά water parks για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές

1 Δεκεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Aquaworld Resort Budapest

Στις μέρες μας, οι διακοπές έχουν μετατραπεί από απλές περιηγήσεις στα αξιοθέατα σε πραγματικά συναρπαστικές εμπειρίες. Για τις οικογένειες, ιδίως εκείνες με μικρά παιδιά, η προτίμηση για μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα είναι αναμφισβήτητη, καθώς προσφέρουν ένα μείγμα άνεσης και ψυχαγωγίας με ποικίλες μορφές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα ξενοδοχεία με εσωτερικά water park, ένα πιο σπάνιο χαρακτηριστικό σε σύγκριση με τα αντίστοιχα υπαίθρια, τα οποία όμως έχουν τη δική τους ξεχωριστή γοητεία. Εντός των ορίων αυτών των ξενοδοχείων, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν έναν κόσμο υδάτινων περιπετειών, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να απολαύσουν στιγμές διασκέδασης και αναψυχής χωρίς να χρειαστεί να βγουν από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Η ομάδα της Travelmyth προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη, και με αυτόν τον σκοπό ξεκινήσαμε μια εξερεύνηση στα ξενοδοχεία με εσωτερικό water park στην Ευρώπη. Δεν αναζητήσαμε απλώς ξενοδοχεία με πισίνες ή καταλύματα κοντά σε διάσημα waterparks, αλλά ξενοδοχεία και θέρετρα με τα δικά τους εσωτερικά υδάτινα πάρκα - ιδανικά για τις πιο κρύες ευρωπαϊκές ημέρες που κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα φαίνεται λιγότερο δελεαστική. Στην Ευρώπη βρίσκει κανείς μία πληθώρα διαφορετικών πολιτισμών, εμβληματικών αξιοθέατων και, φυσικά, μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία με water parks. Για όσους αγαπούν τις βουτιές, δεν χρειάζεται πάντα να περιμένετε το καλοκαίρι. Τα ξενοδοχεία με εσωτερικό υδάτινο πάρκο στην Ευρώπη προσφέρουν μια ιδανική απόδραση για κάθε εποχή.

Αυτό που κάνει ένα water park αξέχαστο δεν είναι μόνο το μέγεθός του ή ο αριθμός των νεροτσουλήθρων που διαθέτει, αλλά οι αναμνήσεις που δημιουργούνται με κάθε βουτιά και κάθε τσουλήθρα. Αυτές οι στιγμές κάνουν τις διακοπές αξέχαστες. Και για να εξασφαλίσετε τέτοιες στιγμές, η Travelmyth έχει επιμεληθεί σχολαστικά μια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία με εσωτερικά υδάτινα πάρκα στην Ευρώπη, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αυτοί οι προορισμοί δεν αποτελούν μόνο την αφρόκρεμα των ξενοδοχείων με water parks, αλλά και την επιτομή των οικογενειακών θέρετρων της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Ελάτε μαζί μας, καθώς βουτάμε στα βαθιά και αποκαλύπτουμε τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης, όπου σας περιμένουν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω.

Aquapalace Hotel Prague


Βυθιστείτε σε έναν κόσμο αξέχαστης περιπέτειας στο νερό στο Aquapalace Hotel Prague στην Τσεχία, όπου θα βρείτε το πιο μαγευτικό εσωτερικό υδάτινο πάρκο της Κεντρικής Ευρώπης. Σε μια έκταση 9.150 μ2, αυτό το μοναδικό στο είδος του πάρκο προσκαλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα τρία ξεχωριστά παλάτια του, το καθένα προσεκτικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε μυριάδες γούστα. Είτε αισθάνεστε την αδρεναλίνη στο "Crazy Tube", είτε παρασύρεστε από το "Spacebowl", είτε μοιράζεστε οικογενειακές στιγμές στη νεροτσουλήθρα "Slavia pojišťovna", το κάθε τι εδώ υπόσχεται να σας προσφέρει τόσο διασκέδαση όσο και αξέχαστες αναμνήσεις.

Το Aquapalace Hotel Prague είναι ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα με διαδρομές στην Τσεχία, ιδανικό για όσους αναζητούν τόσο αναψυχή όσο και άσκηση. Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από πισίνες και νεροτσουλήθρες διαφόρων μεγεθών και... βαθμών δυσκολίας, το water park του ξενοδοχείου αυτού έχει κάτι για όλους. Με την υπόσχεση περιπέτειας, χαλάρωσης και μιας δόσης αδρεναλίνης, αυτό το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να αφήσετε πίσω την καθημερινότητα για μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στην Τσεχία

Tropical Islands


Μόλις 60 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, στη Γερμανία, το Tropical Islands διαθέτει ένα τεράστιο εσωτερικό υδάτινο πάρκο. Ως ένα από τα κορυφαία εσωτερικά υδάτινα πάρκα με χώρο διαμονής στην Ευρώπη, διαθέτει πληθώρα αξιοθέατων, όπως το μεγαλύτερο εσωτερικό τροπικό δάσος και μερικές συναρπαστικές νεροτσουλήθρες. Οι οικογένειες εκτιμούν ιδιαίτερα τις ζώνες παιχνιδιού και πλατσουρίσματος που έχουν σχεδιαστεί για τα μικρότερα παιδιά. Το αξιοθέατο που ξεχωρίζει σε αυτή την όαση είναι αναμφίβολα η τσουλήθρα Double Racer - διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό μήκος άνω των 200 μέτρων, δεν διεκδικεί απλώς τον τίτλο της μεγαλύτερης τσουλήθρας Double Racer στον κόσμο, αλλά είναι σίγουρο πως θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε κάθε στροφή.

Όμως το Tropical Islands δεν προσφέρει μόνο αποδράσεις γεμάτες αδρεναλίνη. Είναι ένα κατάλυμα τόσο για όσους αναζητούν χαλάρωση και για όσους αγαπούν την περιπέτεια. Είτε επιθυμείτε ένα αναζωογονητικό ταϊλανδέζικο μασάζ, είτε έναν καθηλωτικό γύρο μίνι γκολφ, είτε την εμπειρία μιας βόλτας με αερόστατο με το Island Ballooning, σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας συνεπάρει. Ο εκτεταμένος πύργος με τις νεροτσουλήθρες, το ήρεμο Whitewater River και το μαγευτικό τροπικό δάσος Rainforest το καθιστούν έναν προορισμό που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Πρόκειται επίσης και για ένα από τα ξενοδοχεία με θερμαινόμενη πισίνα στη Γερμανία, εξασφαλίζοντας ότι η άνεση και η πολυτέλεια συνυπάρχουν άψογα με τη σειρά των αξιοθεάτων του.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στη Γερμανία

Aquaworld Resort Budapest


Μπαίνοντας στο Aquaworld Resort Budapest είναι σαν να μπαίνετε σε μια όαση αναψυχής και περιπέτειας. Με τοποθεσία στη βόρεια πλευρά της Βουδαπέστης, το θέρετρο υπόσχεται κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη χαλάρωση, προσκαλώντας σας σε συναρπαστικές τροπικές διακοπές χωρίς να φύγετε από την Ουγγαρία. Και το καλύτερο; Το Aquaworld Resort Budapest διαθέτει ένα από τα πιο εκτεταμένα εσωτερικά υδάτινα θεματικά πάρκα της Ευρώπης, που μαγεύει τους επισκέπτες με μία εντυπωσιακή σειρά από αξιοθέατα και διάφορες περιπέτειες στο νερό. Επιλέξτε ανάμεσα σε 11 τεράστιες νεροτσουλήθρες, μία πισίνα με τεχνητά κύματα που προσφέρει την αίσθηση παραθαλάσσιων διακοπών ή τις μυριάδες σάουνες και τα ιαματικά λουτρά που αποτελούν καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και αναζωογόνηση.

Για τις οικογένειες, το θέρετρο δεν είναι μόνο για συναρπαστικές αποδράσεις στο νερό, παρά τις συναρπαστικές εσωτερικές εγκαταστάσεις κολύμβησης. Ως ένα από τα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές στη Βουδαπέστη, το Aquaworld Resort Budapest ισορροπεί σχολαστικά τη διασκέδαση με τη χαλάρωση. Είτε πρόκειται για τα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια σχεδιασμένα με μινιμαλιστική κομψότητα, είτε για το Bongo Kids Club που εξασφαλίζει τη διασκέδαση των μικρότερων επισκεπτών, είτε για τον ήρεμο Κόσμο της Σάουνας που προσφέρει μία ανάπαυλα από τη φασαρία του υδάτινου πάρκου, κάθε επισκέπτης θα βρει τη δραστηριότητα που του ταιριάζει. Οι πολυάριθμες υδάτινες προσφορές του θέρετρου περιλαμβάνουν 19 πισίνες που εκτείνονται σε πάνω από 4000 μ2, ενώ όσοι επιθυμούν να κατακτήσουν την τέχνη της κολύμβησης μπορούν να επιδοθούν στα προγράμματα που προσφέρει το Aquaworld Swim Academy. Εδώ, το μείγμα πολυτέλειας, αναψυχής και απαράμιλλων υδάτινων περιπετειών δημιουργεί μια εμπειρία που είναι πραγματικά αξέχαστη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στην Ουγγαρία

Center Parcs Les Bois Francs


Φωλιασμένο μέσα στη μαγευτική εξοχή της Νορμανδίας και σε απόσταση αναπνοής από την πολυσύχναστη ζωή του Παρισιού, το Center Parcs Les Bois Francs αναδεικνύεται σε όαση αναψυχής και χαλάρωσης στη Γαλλία. Καθώς περιηγείστε στο θέρετρο, από την ήρεμη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μέχρι τις συναρπαστικές βόλτες με αλογάκια στο Pony Club, θα ανακαλύψετε το αποκορύφωμά του: το Aqua Mundo. Αυτός ο υδάτινος παράδεισος έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει συναρπαστικές αποδράσεις για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Απολαύστε μία βουτιά στο Water Tree ή προκαλέστε τον εαυτό σας ενάντια στα συναρπαστικά ρεύματα και τις στροφές του Wild Water Slide. Η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο στις νεροτσουλήθρες - μυριάδες αξιοθέατα, από τη γαλήνια ατμόσφαιρα του Lazy River μέχρι τις ζωηρές προκλήσεις του Aqua Cyclo Fit, υπόσχονται μια απαράμιλλη περιπέτεια στο water park.

Στην καρδιά του Aqua Mundo, που κάνει το Center Parcs Les Bois Francs να ξεχωρίζει ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα με τεχνητά κύματα στη Γαλλία, βρίσκεται η μαγευτική πισίνα Wave Pool. Κάθε τεχνητό κύμα αποτυπώνει τέλεια την εμπειρία του ωκεανού, ακριβώς στη μέση της γαλλικής υπαίθρου. Είτε έχετε τη διάθεση για ένα απόγευμα γεμάτο αδρεναλίνη στις τσουλήθρες, είτε απλά επιθυμείτε να επιπλεύσετε στην ήρεμη αγκαλιά της εξωτερικής πισίνας, αυτό το υδάτινο πάρκο εξασφαλίζει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Και για όσους αναζητούν χαλάρωση πέρα από τη διασκέδαση στο νερό, το ειδικό τμήμα ευεξίας και οι εγκαταστάσεις σάουνας προσφέρουν ένα καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας, ολοκληρώνοντας την ιδανική υδάτινη απόδραση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στη Γαλλία

Lalandia Billund


Μέσα στα γραφικά τοπία της Δανίας, το Lalandia Billund προσκαλεί τους επισκέπτες να ξεκινήσουν μια απολαυστική απόδραση διαφορετική από τα συνηθισμένα. Στην καρδιά αυτού του μαγευτικού καταλύματος βρίσκεται το Aquadome, που φημίζεται ως το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Σκανδιναβίας. Εδώ, οι λάτρεις της περιπέτειας και της αναψυχής έχουν την πολυτέλεια της επιλογής ανάμεσα σε μία πληθώρα ατραξιόν, όπως το Turbo Racer, μια τσουλήθρα με ταχύτητα αστραπής που προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία ελεύθερης πτώσης ή το Twister, μια τσουλήθρα που σας πετάει παιχνιδιάρικα μέσα σε ένα τεράστιο χωνί πριν σας εκτοξεύσει προς το Aquadome. Αν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε, σας περιμένει η πισίνα στις τεχνητές σπηλιές, προσφέροντας μαγευτική θέα σε πολύχρωμα τροπικά ψάρια.

Μέσα σε όλα αυτές τις συναρπαστικές ατραξιόν, το Lalandia Billund ξεχωρίζει ως ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στη Δανία. Από την εκτεταμένη πισίνα με τα τεχνητά κύματα που απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε τολμηρούς ενήλικες, μέχρι την παιδική χαρά Aqua Splash με κανόνια νερού, γιγάντιους κουβάδες και ειδικές τσουλήθρες για τους νεότερους επισκέπτες, κάθε λεπτομέρεια του water park αυτού έχει σχεδιαστεί σχολαστικά. Είτε επιθυμείτε μια περιπέτεια υψηλής αδρεναλίνης στο Wild River, είτε μια ήρεμη στιγμή στα ζεστά τζακούζι, είτε στοχεύετε να σκοράρετε στα δίχτυα μπάσκετ στην πισίνα δραστηριοτήτων, το Lalandia Billund προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία υδάτινου πάρκου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στη Δανία

Vakantiepark Slagharen


Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται με το Vakantiepark Slagharen, έναν προορισμό γεμάτο ζωντάνια στην Ολλανδία που υπόσχεται ένα ευχάριστο μείγμα περιπέτειας και χαλάρωσης. Στην καρδιά αυτού του συναρπαστικού θέρετρου βρίσκεται το Aqua Mexicana, ένα υδάτινο πάρκο που βρίθει από συναρπαστικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να βουτήξουν σε μία από τις 10 συναρπαστικές νεροτσουλήθρες, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη δική της μοναδική βουτιά. Για όσους αναζητούν μια πιο χαλαρή εμπειρία, η εσωτερική πισίνα με θέμα τα Βραχώδη Όρη προσελκύει με την καθηλωτική ατμόσφαιρά της. Από την άλλη πλευρά, η εξωτερική πισίνα, που είναι σχεδιασμένη για να μιμείται μια ήρεμη παραλία, προσφέρει το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον ήλιο ή να κάνετε μια χαλαρή βουτιά. Τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν επίσης να απολαύσουν τους δύο υδάτινους παιδότοπους και τα spray parks που υπόσχονται χαλάρωση για όλους.

Εκτός από τις βουτιές στο υδάτινο πάρκο, το Vakantiepark Slagharen είναι ένα από τα ξενοδοχεία με γήπεδα τένις στην Ολλανδία, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία που συνδυάζει άψογα την ψυχαγωγία με την αναψυχή. Το Winter Slagharen διασφαλίζει ότι η διασκέδαση συνεχίζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά επιλογών διαμονής, από άνετα σαλέ και καταλύματα μέχρι μοναδικά ξύλινα σπιτάκια και άνετες εξοχικές κατοικίες. Και με πρόσβαση σε περισσότερες από 40 ατραξιόν, τρενάκια, τον σιδηρόδρομο και καθημερινές παραστάσεις τσίρκου και θεάτρου, κάθε στιγμή που περνάτε εδώ υπόσχεται αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στην Ολλανδία

Η εξερεύνηση μερικών από τα καλύτερα ξενοδοχεία με εσωτερικά υδάτινα πάρκα στην Ευρώπη ήταν αναμφίβολα μια συναρπαστική εμπειρία. Από τις διασκεδαστικές εμπειρίες του Aquapalace Hotel Prague στην Τσεχία μέχρι την παιχνιδιάρικη γοητεία του Vakantiepark Slagharen στην Ολλανδία, κάθε προορισμός που παρουσιάσαμε προσφέρει το δικό του ξεχωριστό μείγμα ευθυμίας και χαλάρωσης. Αυτοί οι προορισμοί δεν είναι απλώς μέρη για διαμονή- είναι η ίδια η ουσία των ευρωπαϊκών θέρετρων με waterparks, που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία και απευθύνονται σε όλους, από τους λάτρεις της διασκέδασης μέχρι εκείνους που αναζητούν ένα πιο ήρεμο κατάλυμα.

Ήδη σχεδιάζετε την επόμενη απόδρασή σας; Κάντε μια βουτιά στην κατηγορία μας "Ξενοδοχεία με Water Park"! Είτε ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στην Ευρώπη είτε σκέφτεστε να ανακαλύψετε υδάτινα πάρκα σε όλο τον κόσμο, η Travelmyth σας έχει καλυμένους. Καθώς σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας, αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στον επόμενο αξέχαστο υδάτινο προορισμό σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με water park στην Ευρώπη

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις