9 εντυπωσιακές εσωτερικές-εξωτερικές πισίνες ξενοδοχείων που δεν πρέπει να χάσετε

24 Νοεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Moselschlösschen Spa & Resort

Ονειρεύεστε τον απαλό κυματισμό μιας εσωτερικής πισίνας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι σας ανεξάρτητα από τον καιρό έξω; Ή μήπως λαχταράτε την εμπειρία μιας εξωτερικής πισίνας, με τις ηλιαχτίδες να φωτίζουν την επιφάνεια του νερού, όπου μπορείτε να νιώσετε το απαλό αεράκι να σας χαϊδεύει το πρόσωπο; Η επιλογή πολλές φορές είναι δύσκολη. Τι θα λέγατε, όμως, αν δεν χρειαζόταν να διαλέξετε και μπορούσατε να απολαύσετε τη γοητεία και των δύο εμπειριών κολύμβησης; Αν κάτι τέτοιο σας ακούγεται ιδανικό, τότε ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε μαζί μας ξενοδοχεία όπου αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Φανταστείτε ένα μέρος όπου απλώς κολυμπάτε από μια κλιματιζόμενη εσωτερική όαση σε έναν ηλιόλουστο εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την πισίνα. Αυτή την εμπειρία μπορείτε να τη ζήσετε σε ξενοδοχεία που διαθέτουν μία εσωτερική-εξωτερική πισίνα. Πρόκειται για μία πισίνα η οποία βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και συνεχίζεται μέχρι έξω, επιτρέποντας στους επισκέπτες να κολυμπήσουν όπου θέλουν, χωρίς να χρειαστεί να επιλέξουν.

Η ομάδα μας, λοιπόν, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο - εικονικά, φυσικά - από απομονωμένα πολυτελή θέρετρα μέχρι αστικά μπουτίκ ξενοδοχεία, αναζητώντας τις καλύτερες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Ελάτε να βουτήξουμε στον κόσμο 9 εκπληκτικών ξενοδοχείων με εσωτερικές-εξωτερικές πισίνες, όπου κάθε μέρα μπορεί να είναι μια τέλεια μέρα στην πισίνα!

Maximus Resort


Με τοποθεσία μέσα στην ηρεμία του φυσικού πάρκου Podkomorské Lesy, το Maximus Resort είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για διαμονή - είναι ένα μαγευτικό κατάλυμα που αναδεικνύει την ομορφιά της υπαίθρου της Τσεχίας. Σε απόσταση αναπνοής από το φράγμα του Μπρνο και σε μικρή, γραφική απόσταση με το αυτοκίνητο από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Μπρνο, αυτό το θέρετρο επιτυγχάνει μια απίστευτη ισορροπία μεταξύ της φυσικής γοητείας και των σύγχρονων ανέσεων. Ως ένα από τα ξενοδοχεία στο Μπρνο με σπα, το Maximus Resort διαθέτει 12 σάουνες, καθώς και μια υπέροχη εσωτερική-εξωτερική πισίνα.

Βυθιστείτε στο μοναδικό Infinit Thermal Pools and Sauna World - έναν συναρπαστικό κόσμο αφιερωμένο στην ηρεμία και την αναζωογόνηση. Καλύπτοντας μια έκταση 7.800 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το κέντρο ευεξίας λειτουργεί ως ειδυλλιακό καταφύγιο από τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Καθώς βυθίζεστε στα καταπραϋντικά νερά της εσωτερικής πισίνας χαλάρωσης, βρίσκεστε μόλις μια ανάσα από τη μεγάλη εξωτερική πισίνα, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας υποβρύχιας πύλης.

Αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό συνδυάζει άψογα την εσωτερική και την εξωτερική εμπειρία, με αποτέλεσμα το συνολικό μήκος της πισίνας να φτάνει τα 30 μέτρα. Εξοπλισμένη με υδρομασάζ, αυτή η εξωτερική πισίνα παραμένει φιλόξενα ζεστή, προσαρμόζεται στο περιβάλλον κλίμα και καλωσορίζει τους επισκέπτες για μια απολαυστική βουτιά ανεξαρτήτως καιρού. Η μετάβαση από την ανακουφιστική ζεστασιά του εσωτερικού χώρου στην εξωτερική έκταση δημιουργεί μια εμπειρία κολύμβησης που πραγματικά συνδυάζει ιδανικά τους χώρους αυτούς, καθιστώντας το Maximus Resort έναν απαραίτητο προορισμό για τους λάτρεις του νερού και της χαλάρωσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Τσεχία

Forestis Dolomites


Το Forestis Dolomites βρίσκεται στην Ιταλία, 1.800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, περιτριγυρισμένο από ένα πυκνό δάσος και με θέα τους μαγευτικούς Δολομίτες, αποτελώντας ένα καταφύγιο γαλήνης και αναζωογόνησης. Το παρελθόν του ως βασιλικό σανατόριο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά η πραγματική μαγεία του Forestis Dolomites γίνεται εμφανής με τη στενή επαφή που έχει με τη φύση ολόγυρά του. Καθαρό νερό πηγής, φρέσκος ορεινός αέρας, άφθονη ηλιοφάνεια και ήπιο κλίμα - αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται για να εμπλουτίσουν τη διαμονή σας με μια απαράμιλλη αίσθηση ευεξίας. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά τα θαύματα, μια πτυχή της εμπειρίας του Forestis ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες - μια εμπειρία στην πισίνα που εξυψώνει τις αισθήσεις και σας συνδέει με την ομορφιά της φύσης με έναν εξαιρετικό τρόπο.

Η εσωτερική-εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, που ενσαρκώνει την τέλεια ένωση αυτών των φυσικών στοιχείων. Κατασκευασμένη από πέτρα δολομίτη, ο μοναδικός σχεδιασμός της πισίνας τονίζει την εγγενή καθαρότητα των νερών από το βουνό Plose που την γεμίζει. Καθώς περνάτε από τους εσωτερικούς χώρους στους εξωτερικούς, τα όρια θολώνουν, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι κολυμπάτε ανάμεσα στα γύρω βουνά. Είτε κάτω από την απέραντη έκταση του ουρανού είτε μέσα στην ηρεμία του εσωτερικού χώρου, η πισίνα προσφέρει μια μοναδική υδάτινη απόδραση που αναζωογονεί τις αισθήσεις σας. Το αρμονικό μείγμα νερού και πέτρας της πισίνας, σε συνδυασμό με τη μαγευτική τοποθεσία της, προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία κολύμβησης - μια πραγματική απόδειξη της καθηλωτικής και αναζωογονητικής ουσίας του Forestis Dolomites.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ιταλία

Ockenden Manor Hotel & Spa


Στην καρδιά του Δυτικού Σάσσεξ, το Ockenden Manor Hotel & Spa ξεδιπλώνει κομψά την ιστορία του ελισαβετιανού μεγαλείου του. Περιτριγυρισμένο από εννέα στρέμματα μαγευτικών κήπων, αυτό το υπέροχο αρχοντικό, το οποίο αποτελεί επίσης ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία του Ηνωμένου Βασιλείου, διαθέτει είκοσι οκτώ πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια, ένα εξαιρετικό εστιατόριο και ένα βραβευμένο σπα. Καθώς ανακαλύπτετε τις πολυάριθμες παροχές του ξενοδοχείου αυτού, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό κλέβει τις εντυπώσεις - η εξαιρετική εσωτερική-εξωτερική πισίνα του, που τροφοδοτείται από την ίδια τη φυσική πηγή του κτήματος.

Το Ockenden Manor Hotel & Spa, μια εκπληκτική όαση σχεδιασμένη με ακρίβεια μέσα σε έναν περιφραγμένο κήπο του 19ου αιώνα, είναι ξεχωριστό από την έπαυλη, αλλά μοιράζεται τους εκτεταμένους κήπους. Το Spa αποτελεί έναν τέλειο σύγχρονο αντίποδα στο ελισαβετιανό αρχοντικό, προσφέροντας μια αναγκαία ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Στην καρδιά αυτού του καταφυγίου ευεξίας βρίσκεται η εξαιρετική εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το υδάτινο ταξίδι σας στα ήρεμα όρια της εσωτερικής πισίνας και να κολυμπήσετε απρόσκοπτα στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Αυτή η αξέχαστη εμπειρία κολύμβησης, εμπλουτισμένη από το νερό της φυσικής πηγής, προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση αναζωογόνησης, μετατρέποντας κάθε βουτιά σε μια ανάμνηση που αξίζει να θυμάστε.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Rosewood Washington DC


Στο γεμάτο ζωντάνια τοπίο της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, το Rosewood Washington DC φημίζεται για τις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες του. Το Rosewood δεν ανταποκρίνεται απλώς στις ανάγκες σας, αλλά τις προβλέπει, προσφέροντας μια εμπειρία φιλοξενίας που είναι σχολαστικά προσαρμοσμένη ώστε η διαμονή σας να μην είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική, καθώς είναι ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ουάσινγκτον. Κάθε μία από τις παροχές του ξενοδοχείου προσφέρει την απαιτούμενη ηρεμία και πολυτέλεια, με την περίφημη εσωτερική-εξωτερική πισίνα να κλέβει την παράσταση.

Η πισίνα στον τελευταίο όροφο του Rosewood, που διαθέτει και ένα ενσωματωμένο τζάκι, προσφέρει έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά και χαλάρωση. Καθώς μεταβαίνετε από τα ήρεμα, εσωτερικά νερά στο εκτεταμένο, υπαίθριο πανόραμα, τα εμβληματικά ορόσημα της πόλης - ο ποταμός Potomac, το Kennedy Center και το Μνημείο της Ουάσινγκτον - αποτελούν το σκηνικό της κολύμβησής σας. Και το καλύτερο είναι πως μετά τη βουτιά σας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπαρ και το καθιστικό που βρίσκονται και αυτά στον τελευταίο όροφο και σερβίρουν μια απολαυστική ποικιλία από σνακ και αναψυκτικά. Στο ξενοδοχείο αυτό, κάθε βουτιά μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία, μεταφέροντάς σας σε έναν κόσμο πολυτέλειας που συνδυάζει αβίαστα τη χαλάρωση, την αναζωογόνηση και τη μαγευτική θέα. Αυτή η μοναδική προσφορά αναβαθμίζει όχι μόνο την εμπειρία της κολύμβησης, αλλά και την αντίληψή σας για την πολυτελή φιλοξενία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στις ΗΠΑ

Moselschlösschen Spa & Resort


Με γραφική τοποθεσία κατά μήκος του ποταμού Moselle στη Γερμανία, το Moselschlösschen Spa & Resort καλωσορίζει όσους αναζητούν ένα μείγμα ευεξίας, γαστρονομικών απολαύσεων και σπιτικής άνεσης. Ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στη Γερμανία, πρόκειται για ένα κατάλυμα που προσφέρει άπλετο χρόνο για να αφιερώσετε στον εαυτό σας. Είτε πρόκειται για τις θεραπείες ευεξίας που καταπραΰνουν την ψυχή σας, είτε για τα γαστρονομικά αριστουργήματα που δελεάζουν τον ουρανίσκο σας, είτε για τα δωμάτια και τις σουίτες που σας περιβάλλουν με άνεση, η εμπειρία του Moselschlösschen Spa & Resort θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Αλλά μέσα σε όλη αυτή την απόλαυση, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, υποσχόμενο ένα απαράμιλλο μείγμα ηρεμίας και αναζωογόνησης - η μοναδική εσωτερική-εξωτερική πισίνα υπερχείλισης.

Στην καρδιά του χώρου ευεξίας, η εσωτερική-εξωτερική πισίνα καταλαμβάνει 130 τετραγωνικά μέτρα. Καθώς βυθίζεστε στο νερό, θα νιώσετε σαν να βουτάτε κατευθείαν στον ίδιο τον ποταμό Moselle. Η άκρη της πισίνας υπερχείλισης προσφέρει εκπληκτική θέα στο πάρκο και τον ποταμό, δημιουργώντας μια χαλαρωτική αλλά και αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Μετά το κολύμπι, χαλαρώστε στις ξαπλώστρες δίπλα στην εξωτερική πισίνα, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα των βουνών και του ποταμού Moselle. Ή χαλαρώστε σε κάποιον από τους εσωτερικούς χώρους, όπου σας περιμένουν άνετες ξαπλώστρες, συνοδευόμενες από λίγη απαλή μουσική. Αυτή η μοναδική εμπειρία στην πισίνα του Moselschlösschen Spa & Resort είναι μια απόλαυση που ξεπερνά τα συνηθισμένα και μετατρέπεται σε ένα ταξίδι που θρέφει τόσο το σώμα όσο και την ψυχή.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Γερμανία

Hotel Antumalal


Στις όχθες της λίμνης Villarrica, με φόντο το μαγευτικό ηφαίστειο Villarrica, το Hotel Antumalal στη Χιλή προσφέρει ένα μείγμα φυσικής ομορφιάς, κομψού σχεδιασμού και εκλεπτυσμένης φιλοξενίας. Αυτό το εμβληματικό μπουτίκ ξενοδοχείο, που ενσωματώνει αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από το Bauhaus, βρίσκεται μέσα σε ένα ιδιωτικό πάρκο 5 εκταρίων, σε απόσταση αναπνοής από τη γεμάτη ζωντάνια πόλη Pucón. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν στο ξενοδοχείο, η εσωτερική-εξωτερική πισίνα στο Spa Antumaco αναδεικνύεται ως ένα αρμονικό πάντρεμα της φύσης, της αρχιτεκτονικής και της ηρεμίας, παρέχοντας μια ξεχωριστή εμπειρία που αντανακλά την αφοσίωση του ξενοδοχείου στη γαλήνη και τη χαλάρωση.

Η πισίνα στο Spa Antumaco, λαξευμένη από φυσική πέτρα, συνδυάζει αριστοτεχνικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό που κάποτε ήταν μια ενιαία έκταση έχει χωριστεί με χάρη σε δύο ξεχωριστά τμήματα, μια εσωτερική και μια εξωτερική πισίνα, που συνδέονται με ένα εκπληκτικό κρυστάλλινο διαχωριστικό. Αυτοί οι κρύσταλλοι βυθίζονται στο νερό, δημιουργώντας ένα μαγευτικό οπτικό αποτέλεσμα που θολώνει τα όρια μεταξύ των δύο πισινών. Αυτός ο προσεγμένος σχεδιασμός δίνει στους κολυμβητές την αίσθηση της συνέχειας με το περιβάλλον τοπίο. Είτε βυθίζεστε στην εσωτερική ηρεμία είτε απολαμβάνετε την εξωτερική ατμόσφαιρα, η εμπειρία της πισίνας στο Hotel Antumalal προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα γαλήνης και ενότητας με τη φύση, ενσαρκώνοντας την ουσία της εμπειρίας του Antumalal.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Χιλή

Hotel du Vin Exeter


Στην καρδιά της πόλης του Έξετερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Hotel du Vin Exeter λειτουργεί ως ένα καταφύγιο που συνδυάζει σύγχρονες ανέσεις και πολυτελείς παροχές. Αυτό το εμβληματικό κτίριο, που κάποτε λειτουργούσε ως οφθαλμιατρείο, αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη «χώρα των θαυμάτων», με πλούσια ιστορία, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και έναν όμορφο περιφραγμένο κήπο. Καθένα από τα εξαιρετικά δωμάτια του ξενοδοχείου, εξοπλισμένα με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και με ντουζιέρες ή ανεξάρτητες μπανιέρες, αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής του στην άνεση και την πολυτέλεια. Μέσα σε αυτό το ήρεμο κατάλυμα βρίσκονται και παροχές που προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία αναψυχής, όπως η εσωτερική-εξωτερική πισίνα, μια ιδανική ενσάρκωση του μοναδικού μείγματος στυλ, άνεσης και προσοχής στη λεπτομέρεια του ξενοδοχείου.

Η εσωτερική-εξωτερική πισίνα βρίσκεται στον περιφραγμένο κήπο, ακριβώς απέναντι από το χαλαρωτικό REN Spa, και αποτελεί ένα ήσυχο καταφύγιο που προσαρμόζεται αβίαστα στον ιδιόρρυθμο βρετανικό καιρό. Ανοιχτή καθημερινά από την ανατολή έως τη δύση του ήλιου, η πισίνα προσκαλεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και όσους έχουν αγοράσει κάποιο πακέτο σπα να βουτήξουν στα νερά της, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Είτε επιλέξετε να απολαύσετε την εσωτερική ηρεμία είτε να βυθιστείτε στην εξωτερική γοητεία, η εμπειρία της πισίνας στο Hotel du Vin Exeter υπόσχεται τόσο αναζωογόνηση όσο και χαλάρωση που αρμόζει σε ένα ξενοδοχείο με σπα στο Έξετερ. Το ξενοδοχείο διασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια της διαμονής σας είναι προσεγμένη, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην απόλαυση αυτού του ιδιαίτερου κομματιού ηρεμίας στην πόλη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Hotel Reinerhof


Στην καρδιά της Κάτω Βαυαρίας, το Hotel Reinerhof σας καλωσορίζει σε μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας. Φωλιασμένο στην καταπράσινη φύση που περιβάλλει την περιοχή Sankt Englmar, αυτό το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο προσφέρει μια ήρεμη διαμονή, με υπέροχη πανοραμική θέα στα υψώματα του Βαυαρικού Δάσους και μια ατμόσφαιρα που προκαλεί αμέσως μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης. Ωστόσο, η πραγματική γοητεία του Hotel Reinerhof έγκειται σε ένα χαρακτηριστικό που όχι μόνο γοητεύει τους επισκέπτες του, αλλά και συμβαδίζει απόλυτα και με τη δέσμευση του ξενοδοχείου να προσφέρει μια μοναδική, αναζωογονητική εμπειρία - την εσωτερική-εξωτερική πισίνα του.

Η εσωτερική-εξωτερική πισίνα, που αποτελεί μέρος του σπα του ξενοδοχείου, είναι αρχιτεκτονικά εντυπωσιακή, καθώς συνδυάζεται αβίαστα με το εκπληκτικό πράσινο που περιβάλλει το ξενοδοχείο. Πρόκειται για μια πισίνα υπερχείλισης που εκτείνεται στο γύρω τοπίο, προσφέροντας μια γαλήνια εμπειρία κολύμβησης με πανοραμική θέα στο Βαυαρικό Δάσος, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στη Γερμανία. Καθώς μεταβαίνετε από τα ζεστά, εσωτερικά νερά στην εξωτερική έκταση, σας υποδέχεται μια ανεμπόδιστη θέα που μοιάζει να συγχωνεύεται με την ατελείωτη άκρη της πισίνας. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου, σε συνδυασμό με το ήρεμο περιβάλλον, κάνει μια βουτιά στην πισίνα του Hotel Reinerhof μια εμπειρία που αναζωογονεί τις αισθήσεις και ενισχύει την ομορφιά του Βαυαρικού Δάσους.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Γερμανία

Balcones de Piedad


Καθώς φτάνουμε στον τελικό προορισμό μας, ταξιδεύουμε στο Balcones de Piedad, ένα συναρπαστικό συγκρότημα οργανικών, βιοκλιματικών σπηλαιωδών κατοικιών που βρίσκεται στην Ισπανία. Με τοποθεσία σε ένα φυσικό μπαλκόνι κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστερισμούς, αυτά τα καταλύματα κρύβουν ιστορίες από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια παρελθόντος. Μέσα σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον γεμάτο ιστορία, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και περικλείει με τρόπο ιδανικό την ουσία του Balcones de Piedad - μια εξαιρετική εσωτερική-εξωτερική πισίνα.

Η πισίνα στο Balcones de Piedad είναι ένα αριστούργημα από μόνη της. Τροφοδοτούμενη από νερό που αναδύεται από μια σπηλιά, αυτή η εντυπωσιακή πισίνα συνδυάζει άψογα τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου. Το περιβάλλον, που διατηρείται ανέγγιχτο λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας του, προσφέρει ένα σκηνικό ειρήνης και πνευματικότητας, ενισχύοντας περαιτέρω το κολύμπι σας. Αυτό το αρμονικό μείγμα φύσης, ιστορίας και ηρεμίας καθιστά την εμπειρία κολύμβησης στο Balcones de Piedad το ιδανικό φινάλε για το άρθρο μας - όχι απλώς μια βουτιά σε μια πισίνα, αλλά μία εμπειρία που θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ισπανία

Καθώς ολοκληρώνουμε την εξερεύνηση αυτών των εξαιρετικών ξενοδοχείων και των αξιοσημείωτων εσωτερικών και εξωτερικών πισινών τους, είναι σαφές ότι η μαγεία αυτών των εμπειριών έγκειται σε κάτι περισσότερο από τις εκπληκτικές τοποθεσίες ή τις πολυτελείς παροχές τους. Είναι στην άψογη συγχώνευση της εσωτερικής άνεσης και της εξωτερικής μεγαλοπρέπειας, στο μοναδικό μείγμα αρχιτεκτονικής και φύσης και στις συναρπαστικές ιστορίες που αφηγείται κάθε πισίνα. Αυτές οι πισίνες, από τα βάθη του βαυαρικού δάσους μέχρι τη μαγευτική έκταση με τα αστέρια πάνω από την Ισπανία, υπόσχονται κάτι περισσότερο από μια δροσιστική βουτιά - προσφέρουν μια πρόσκληση για να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι, διεγείροντας τις αισθήσεις σας και χαράζοντας μόνιμες αναμνήσεις.

Αν αυτή η πρώτη ματιά σας κίνησε την περιέργεια και σας άφησε να λαχταράτε για περισσότερα, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες μοναδικές υδάτινες εμπειρίες στην Travelmyth, όπου έχουμε ταξινομήσει εκατομμύρια ξενοδοχεία με βάση συγκεκριμένες κατηγορίες. Για να συνεχίσετε το ταξίδι σας, επιλέξτε τις κατηγορίες Ξενοδοχεία με εσωτερική πισίνα και Ξενοδοχεία με εξωτερική πισίνα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η περιπέτεια μόλις άρχισε. Βουτήξτε στον κόσμο των μοναδικών καταλυμάτων και ανακαλύψτε την τέλεια διαμονή σας, με τον δικό σας τρόπο!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εσωτερική πισίνα στον κόσμο
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με εξωτερική πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις