Έξι Πισίνες Ξενοδοχείων με τα πιο Ασυνήθιστα Σχήματα

28 Ιουλιου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Paradise Bay Resort

Πως θα σας φαινόταν να κολυμπάτε σε μία πισίνα που μοιάζει με πιάνο, να χαλαρώνετε σε μία πισίνα με σχήμα κοχυλιού ή να απολαμβάνετε ένα δροσιστικό ποτό γύρω από μία πισίνα που φαίνεται σαν ψάρι; Στην Travelmyth, στοχεύουμε πάντα σε αυτές τις ασυνήθιστες εμπειρίες που κάνουν τα ταξίδια μας μοναδικά και αξέχαστα. Γνωρίζουμε πως, ένα βασικό στοιχείο που μπορεί να απογειώσει τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο είναι, πράγματι, η πισίνα. Δεν μιλάμε πλέον απλώς για μία αναζωογονητική βουτιά αλλά, για τον μοναδικό σχεδιασμό και την αύρα που εκπέμπεται από αυτές τις πισίνες.

Στόχος μας είναι ανακαλύπτουμε εκείνα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίζει, και σε αυτό το blog post, κάνουμε μία βουτιά σε πισινές λίγο πιο ιδιαίτερες από τις συνηθισμένες. Έτσι, αγαπητοί αναγνώστες, κρατηθείτε καθώς ξεκινάμε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο που παρουσιάζει έξι ξενοδοχεία με τόσο ιδιαίτερα σχήματα στις πισίνες τους που, σίγουρα, θα σας τραβήξουν την προσοχή και την περιέργεια. Πιστέψτε μας, μέχρι το τέλος, θα επιθυμείτε και εσείς να βουτήξετε σε τουλάχιστον μία (αν όχι σε όλες) από αυτές τις φανταστικές πισίνες!

Με συντροφιά το αγάπημενο σας δροσιστικό ποτό, αναπαυτείτε και αφήστε μας να σας βυθίσουμε σε έναν κόσμο υδάτινης ομορφιάς, στον οποίο η φαντασία, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση συνδυάζονται άψογα. Έτοιμοι λοιπόν; Ας βουτήξουμε!

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa


Μπροστά από τις αμμώδεις ακτές της εντυπωσιακής παραλίας Khem Beach στο Βιετνάμ, θα βρείτε το πολυτελές JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa. Αυτός ο παραθαλάσσιος παράδεισος, που κάποτε ήταν ένα γαλλικό πανεπιστήμιο του 19ου αιώνα, διαθέτει σήμερα πλήθος μοναδικών χαρακτηριστικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων, ενώ είναι επίσης ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για γιόγκα στο Βιετνάμ. Αναμφίβολα, όμως, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων είναι η πισίνα σε σχήμα κοχυλιού. Κατασκευασμένη με την ιδιαίτερη αυτή μορφή, η πισίνα του ξενοδοχείου είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού, προσφέροντας μία οπτική πανδαισία και μία συναρπαστική εμπειρία κολύμβησης.

Ανοιχτή από νωρίς το πρωί έως το ηλιοβασίλεμα, η πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης για όλους. Με τη ζεστή λευκή άμμο κάτω από τα πόδια σας όπως κατευθύνεστε προς την πισίνα, καθώς η παραθαλάσσια τοποθεσία προσδίδει τροπική γοητεία, βυθιστείτε στα καθαρά, αναζωογονητικά νερά της πισίνας, περικυκλωμένα από φοίνικες που προσφέρουν σκιά και μία αίσθηση γαλήνης. Οι ξαπλώστρες που παρέχονται σας προσκαλούν να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα μετά την κολύμβηση ενώ ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου εξασφαλίζει την ασφάλειά σας. Ακόμα, για μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, παρέχονται πετσέτες για την εξυπηρέτησή σας. Καθώς κολυμπάτε στην πισίνα κοχύλι, θα καταλάβετε πραγματικά το απαράμιλλο μείγμα πολυτέλειας και στιγμών χαλάρωσης που αντιπροσωπεύει το JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa.

Αν θέλετε να κολυμπήσετε σε μία πισίνα που απηχεί την ουσία της θάλασσας με το μοναδικό σχήμα κοχυλιού, η πισίνα Shell Pool στο JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa είναι το τέλειο υδάτινο καταφύγιο για εσάς. Η στρατηγική παραθαλάσσια θέση της σε συνδυασμό με τον ασυνήθιστο αλλά γοητευτικό σχεδιασμό της εξασφαλίζουν ένα αξέχαστο μπάνιο, καθιστώντας την κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή πισίνα - είναι ένας αυτοτελής προορισμός.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Βιετνάμ

Villa del Palmar at the Islands of Loreto


Κρυμμένο στις γραφικές εκτάσεις του Μεξικού, το Villa del Palmar at the Islands of Loreto είναι ένα θέρετρο σχεδιασμένο να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες. Είτε πρόκειται για οικογενειακές ή διακοπές με φίλους, είτε για μία ρομαντική απόδραση, αυτό το θέρετρο υπόσχεται ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και εμπειριών. Αλλά ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές, υπάρχει ένα πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό που κλέβει τις εντυπώσεις - όχι μία, αλλά πέντε πισίνες σε σχήμα θαλάσσιας χελώνας!

Κάθε μία έχει το σχήμα μίας θαλάσσιας χελώνας, αυτές οι ξεχωριστές εξωτερικές πισίνες αποτελούν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο στο οποίο η διασκέδαση και η χαλάρωση συναντούν τη δημιουργικότητα. Φανταστείτε να κολυμπάτε σε αυτές τις δημιουργικά σχεδιασμένες πισίνες, καθεμία από τις οποίες ενσαρκώνει τη μαγευτική αύρα αυτών των αγαπημένων θαλάσσιων πλασμάτων. Οι πισίνες, πλαισιωμένες από ηλιόλουστες ξαπλώστρες και ομπρέλες, προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για να χαλαρώσετε πλαισιωμένοι από φοίνικες.

Και όταν θέλετε να ξεφύγετε από τα δροσερά νερά της πισίνας, η θάλασσα και η παραλία είναι μόλις λίγα βήματα μακριά, καθιστώντας το ξενοδοχείο ένα από τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στο Μεξικό. Έτσι, είτε αναζητάτε μία δροσιστική βουτιά είτε ένα ηλιόλουστο απόγευμα, αυτές οι πισίνες σε σχήμα χελώνας στη Villa del Palmar προσφέρουν μία εμπειρία που όμοια της δεν υπάρχει. Κάθε βουτιά δεν είναι απλώς μία βουτιά, αλλά μία περιπέτεια που προσθέτει μία πινελιά χαράς και δημιουργικότητας στις διακοπές των ονείρων σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μεξικό

Disney's All-Star Music Resort


Στην ηλιόλουστη πολιτεία της Φλόριντα, των ΗΠΑ, μέσα στη μαγεία του Walt Disney World, θα βρείτε το Disney's All-Star Music Resort. Αυτή η όαση πισίνας αποτίει φόρο τιμής σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μουσικά είδη του κόσμου, δημιουργώντας ένα ζωντανό σκηνικό κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Καθώς εξερευνείτε αυτό το αρμονικό καταφύγιο, δύο μοναδικά χαρακτηριστικά σας εντυπωσιάζουν - μία πισίνα σε σχήμα πιάνου και μία πισίνα σε σχήμα κιθάρας!

Η πισίνα σε σχήμα πιάνου είναι μία μελωδία από μόνη της. Με ένα κατάστρωμα από μαύρα και λευκά πλήκτρα, αυτή η ξεχωριστή πισίνα προσφέρει στις οικογένειες ένα τέλειο μείγμα διασκέδασης και αναζωογόνησης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο μοναδικός σχεδιασμός προσθέτει μία συναρπαστική ανατροπή στη συμβατική εμπειρία της πισίνας, κάνοντας τη βουτιά σας να μοιάζει με έναν παιχνιδιάρικο χορό πάνω σε γιγαντιαία υδάτινα πλήκτρα.

Αλλά η μουσική δεν σταματά εκεί. Υπάρχει, ακόμα, η πισίνα σε σχήμα κιθάρας, που είναι και θερμενόμενη. Η πισίνα αυτή, φιλοξενεί ένα πανέμορφο σιντριβάνι με τους αγαπημένους Τρεις Καμπαλέρος - τον Ντόναλντ Ντακ, τον Χοσέ Καριόκα και τον Παντσίτο - που ψεκάζουν με χαρά νερό στους κολυμβητές. Για τους μικρούς ροκ σταρ, μία ειδική παιδική πισίνα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, εξασφαλίζοντας διασκέδαση για όλη την οικογένεια, καθώς πρόκειται για ένα από τα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές στη Φλόριντα. Είτε σιγοτραγουδάτε μία country μελωδία είτε χορεύετε με ρυθμούς του rock 'n' roll, αυτές οι πισίνες με μουσικό θέμα στο Disney's All-Star Music Resort αφήνουν την τέλεια νότα στη συμφωνία των αναμνήσεων των διακοπών σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Φλώριντα

Calilo


Στη γαλήνια γωνιά του νησιού της Ίου, στην Ελλάδα, περιτριγυρισμένο από βράχους και την ήρεμη θάλασσα, θα ανακαλύψετε το Calilo. Αυτό το μαγευτικό καταφύγιο, φωλιασμένο μέσα σε 1.000 στρέμματα προστατευόμενης γης και πλαισιωμένο από χιλιόμετρα χρυσής άμμου, προσφέρει μία απόδραση από την καθημερινότητα. Ωστόσο, ανάμεσα στην ηλιόλουστη απομόνωση και τα τοπία με τις ελιές, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτό το καταφύγιο - η μαγευτική πισίνα με σχήμα καρδιάς.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, η σουίτα Heart Pool Two-Bedroom και η σουίτα Heart Pool One-Bedroom διαθέτουν μία μοναδική πισίνα σε σχήμα καρδιάς. Αυτό το μοναδικό υδάτινο στοιχείο προσθέτει ένα στοιχείο ρομαντισμού και μοναδικότητας στη διαμονή σας, που συμπληρώνεται από τη μαγευτική θέα στη μαγική παραλία Πάπα. Η γοητεία μίας δροσερής βουτιάς σε αυτή την όαση σε σχήμα καρδιάς μέσα στην ήρεμη ομορφιά της Ελλάδας είναι αναμφισβήτητα δελεαστική. Η πισίνα εξυπηρετεί διπλό σκοπό, προσφέροντας όχι μόνο ένα δροσερό καταφύγιο από τον ζεστό ελληνικό ήλιο, αλλά και ένα έμβλημα αγάπης και χαράς, που αντανακλά την ουσία αυτού του εξαιρετικού καταφυγίου.

Ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία, οι σουίτες, που διαθέτουν χειροποίητες μαρμάρινες πινελιές και έπιπλα κατά παραγγελία, προσφέρουν ένα επίπεδο πολυτέλειας που πραγματικά ξεχωρίζει το Calilo. Είτε είστε μία οικογένεια που αναζητά αξέχαστες στιγμές είτε ένα ζευγάρι που κυνηγάει ρομαντικές αποδράσεις, οι πισίνες με σχήμα καρδιάς στο Calilo είναι το ειδυλλιακό σας καταφύγιο. Γιατί εδώ δεν κολυμπάτε απλώς σε μία πισίνα - βυθίζεστε σε μία εμπειρία που συμπυκνώνει την αγάπη, την πολυτέλεια και το ζωντανό πνεύμα της χώρας, καθώς πρόκειται για ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελλάδα

Paradise Bay Resort


Βυθιστείτε στη μαγεία της Μεσογείου στο Paradise Bay Resort, που βρίσκεται στην ειδυλλιακή βόρεια ακτή της Μάλτας. Λίγα βήματα μακριά από μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, το θέρετρο προσφέρει όχι μόνο ζεστή φιλοξενία και υπέροχη θέα στη θάλασσα, αλλά και ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που αφήνει τους επισκέπτες ενθουσιασμένους - μία μοναδική πισίνα σε σχήμα ψαριού.

Ενσαρκώνοντας την αίσθηση της διασκέδασης και της χαλάρωσης, η πισίνα σε σχήμα ψαριού στο Paradise Bay Resort έχει σχεδιαστεί για να δώσει μία πινελιά απόλαυσης στην ημέρα σας. Διαθέσιμή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για να χαλαρώσετε κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Μάλτας ή να ξεκουραστείτε στις ξαπλώστρες. Αλλά αυτή η πισίνα δεν είναι απλώς ένα μέρος για κολύμπι- είναι ένας χαρούμενος φόρος τιμής στην έντονη θαλάσσια ζωή που ευδοκιμεί γύρω από την ακτογραμμή της Μάλτας.

Καθώς απολαμβάνετε τα δροσιστικά νερά, σας υπενθυμίζει διακριτικά την αφοσίωση του θέρετρου στην αναβάθμιση κάθε πτυχής της διαμονής σας - από την πολυτελή άνεση των δωματίων και την ηρεμία της ιδιωτικής παραλίας μέχρι τις εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες στα εστιατόρια και τα μπαρ. Είτε το ταξίδι σας στη Μάλτα είναι για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα είτε για διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές, μία βουτιά στην πισίνα σε σχήμα ψαριού στο Paradise Bay Resort, ενός από τα 4 αστέρων ξενοδοχεία στη Μάλτα, προσθέτει μία πινελιά γοητείας στην εμπειρία σας - μία εμπειρία που πραγματικά αντανακλά το πνεύμα αυτού του παραθαλάσσιου καταφυγίου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Μάλτα

NEMO Hotel Resort & SPA


Καθώς ολοκληρώνουμε την παγκόσμια εξερεύνηση των μοναδικά διαμορφωμένων πισινών, η τελευταία μας στάση μας φέρνει στην εκπληκτική ακτογραμμή της Οδησσού, στην Ουκρανία. Εκεί βρίσκεται το υπέροχο ξενοδοχείο πέντε αστέρων NEMO Hotel Resort & SPA. Πέρα από τη βράβευση του, την πανοραμική θέα στη θάλασσα και τους προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που μαγεύει τους επισκέπτες - μία πισίνα σε σχήμα δελφινιού.

Αυτή η εξωτερική πισίνα αποτελεί το επίκεντρο του ξενοδοχείου και μιμείται την παιχνιδιάρικη σιλουέτα ενός δελφινιού. Με θερμαινόμενο, καθαρισμένο θαλασσινό νερό, η πισίνα σας προσκαλεί σε κολύμπι οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ο μοναδικός του σχεδιασμός το έχει καταστήσει αγαπημένο σημείο χαλάρωσης ενώ έχει κάνει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει μετατραπεί σε προτιμώμενο σκηνικό για τη λήψη αξέχαστων φωτογραφιών για τις διακοπές.

Είτε αναζητάτε μία χαλαρωτική βουτιά μέσα σε μία πισίνα που συμπυκνώνει τη χαρά της θαλάσσιας ζωής, είτε αναζητάτε ένα μοναδικό σκηνικό για τις διακοπές σας, η πισίνα σε σχήμα δελφινιού στο NEMO Hotel Resort & SPA είναι ένας απολαυστικός προορισμός. Βυθιστείτε σε αυτό το υδάτινο θαύμα που προσθέτει μία πινελιά ιδιαιτερότητας και χαράς στη διαμονή σας, συμπυκνώνοντας τέλεια την πολυτελή γοητεία αυτού του παραθαλάσσιου προορισμού. Η παγκόσμια περιήγησή μας στις ασυνήθιστα διαμορφωμένες πισίνες δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό και αξέχαστο τέλος.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ουκρανία

Και φτάσαμε στο τέλος μίας εντυπωσιακής περιήγησης σε μερικές από τις πιο ιδιαίτερα διαμορφωμένες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο! Από την πισίνα σε σχήμα καρδιάς που μιλάει τη γλώσσα της αγάπης στην Ελλάδα μέχρι την πισίνα σε σχήμα κοχυλιού που αντηχεί στη συμφωνία της θάλασσας στο JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa στο Βιετνάμ, καταδυθήκαμε σε έναν κόσμο όπου η φαντασία δεν έχει όρια.

Τα ξενοδοχεία που εξερευνήσαμε είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι υπάρχει στον έξω κόσμο. Μία πληθώρα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο παρουσιάζουν μία εντυπωσιακή σειρά από πισίνες, που ποικίλλουν σε σχήματα, μεγέθη και θέματα, όλες περιμένουν με ανυπομονησία να αποτελέσουν το αποκορύφωμα της εμπειρίας των διακοπών σας. Από ξενοδοχεία με πισίνες υπερχείλισης που δένουν άψογα με τον ορίζοντα μέχρι ξενοδοχεία με πισίνες με συναρπαστικές νεροτσουλήθρες για τους μικρούς σας φίλους, η πισίνα των ονείρων σας είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

Σε αυτό το σημείο εισέρχεται στη σκηνή η Travelmyth. Η εξελιγμένη μηχανή αναζήτησής μας και οι 14 ειδικές κατηγορίες πισινών έκαναν την εύρεση του τέλειου ξενοδοχείου δίπλα στην πισίνα πιο εύκολη από ποτέ. Βυθιστείτε στην εκτεταμένη συλλογή των ξενοδοχείων μας και ανακαλύψτε αυτό που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές, αναζητάτε μία ρομαντική απόδραση ή ξεκινάτε μία σόλο περιπέτεια; Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στο ταξίδι σας προς την τέλεια διαμονή, προσαρμοσμένη στο μοναδικό ταξιδιωτικό σας στυλ.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα και κάντε μία βουτιά στις επόμενες διακοπές σας με την πισίνα του ξενοδοχείου που σας ταιριάζει. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο αξέχαστων εμπειριών - γιατί κάθε ταξιδιωτικός μύθος που θέλετε να ζήσετε είναι μόνο μία αναζήτηση μακριά!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις