Βουτιά στην Πολυτέλεια: 7 εκπληκτικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα με εσωτερικές πισίνες στα δωμάτια

27 Οκτωβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort

Γνωστή για όλους ως ο τόπος των μύθων και της ιστορίας, η Ελλάδα καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με τις ηλιόλουστες παραλίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα αρχαία μνημεία της. Εκτός όλων αυτών, όμως, η χώρα μας προσφέρει και μερικές πραγματικά πολυτελείς και μοναδικές εμπειρίες. Η ομάδα της Travelmyth, της εξειδικευμένης μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων, επέλεξε επτά απίστευτα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, το καθένα από τα οποία διαθέτει εσωτερική πισίνα μέσα σε κάποια δωμάτιά του. Έτσι λοιπόν, είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση είτε απλά θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια αξέχαστη διαμονή, αυτά τα ξενοδοχεία υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές σας ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.

Τα ξενοδοχεία με εσωτερικές πισίνες στα δωμάτια προσφέρουν ένα επίπεδο απαράμιλλης πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, ξεχωρίζοντας από τα αντίστοιχα ξενοδοχεία με κοινόχρηστες ή εξωτερικές πισίνες. Αυτά τα εξαιρετικά καταλύματα απευθύνονται σε απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν μια αποκλειστική υδάτινη εμπειρία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων ταξιδιωτών. Με μια εσωτερική πισίνα μέσα στο δωμάτιό σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό κολύμπι με τον δικό σας ρυθμό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς να ανησυχείτε για τις ώρες λειτουργίας της πισίνας ή τους υπερπλήρεις χώρους.

Ιδανικά για ρομαντικές αποδράσεις, γιορτές ή απλώς για λίγη παραπάνω περιποίηση όπως σας αξίζει, αυτά τα πολυτελή καταλύματα προσφέρουν έναν χώρο χαλάρωσης, όπου μπορείτε να βυθιστείτε στο νερό και να αφήσετε τις έγνοιες σας πίσω, και όλα αυτά στην ιδιωτικότητα της σουίτας σας. Όταν επιλέγετε ένα ξενοδοχείο με εσωτερική πισίνα στο δωμάτιο, δεν κλείνετε απλώς ένα δωμάτιο για διαμονή, αλλά απολαμβάνετε μια αξέχαστη, εξατομικευμένη εμπειρία που ανεβάζει τις διακοπές σας σε νέα ύψη χλιδής.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξυπνά με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, καθώς πίνετε τον πρωινό σας καφέ σε μια ιδιωτική βεράντα. Καθώς ο ήλιος δύει και ο ουρανός μεταμορφώνεται σε έναν καμβά με λαμπρές αποχρώσεις, απολαύστε μία αναζωογονητική βουτιά στην εσωτερική πισίνα σας, μέσα στην άνεση του δωματίου σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τα συνηθισμένα και να αγκαλιάσετε το διαφορετικό, με την πολυτέλεια ως έμπιστο σύντροφό σας. Ελάτε μαζί μας να εξερευνήσουμε αυτά τα επτά εκπληκτικά ξενοδοχεία, όπου η χλιδή συναντά την ιδιωτικότητα και όπου μια βουτιά στην πισίνα αναδεικνύεται σε μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Calilo


Το Calilo είναι ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνες στα δωμάτια στην Ίο, καθώς και ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στις ανέγγιχτες ακτές του νησιού, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα ήσυχο καταφύγιο με οικολογική συνείδηση, σκαλισμένο από γηγενή βράχο. Μακριά από τα πολυσύχναστα νησιά με τα ξέφρενα πάρτι όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, τα μοναδικά καταλύματα του Calilo προσκαλούν τους επισκέπτες να αφεθούν στην ηλιόλουστη απομόνωση, περιτριγυρισμένοι από το μεγαλείο της φύσης. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει πραγματικά με τις μαγευτικές εσωτερικές πισίνες του, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία από εξαιρετικές σουίτες, καθεμία από τις οποίες διαθέτει τη δική της ξεχωριστή γοητεία. Η Calilo Suite διαθέτει εσωτερική πισίνα σκαλισμένη μέσα στον βράχο με swim-up bar και ένα ιδιαίτερο διπλό κρεβάτι που αιωρείται πάνω από το νερό, ενώ η Passage to Love Suite δελεάζει με ένα πέρασμα από νερό που οδηγεί σε μια εσωτερική πισίνα στον βράχο. Τα ζευγάρια και οι νεόνυμφοι θα ενθουσιαστούν με τη Heart Pool One-Bedroom Suite, που διαθέτει εσωτερική μαρμάρινη πισίνα σε σχήμα καρδιάς. Στο Calilo, θα βυθιστείτε στις μαγευτικές εσωτερικές πισίνες των δωματίων και θα αγκαλιάσετε τη μαγεία του νησιού της Ίου, καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και αξέχαστων αναμνήσεων.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στην Ίο

Winery Hotel 1870


Βυθιστείτε σε ένα κυκλαδίτικο όνειρο στο Winery Hotel 1870, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Σαντορίνη. Αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μια αυθεντική εμπειρία στη Σαντορίνη, συνδυάζοντας την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό με πολυτελείς ανέσεις και ζεστή φιλοξενία. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν είναι οι μαγευτικές εσωτερικές πισίνες των δωματίων, με πολλά δωμάτια και σουίτες να διαθέτουν εσωτερικό υδρομασάζ, ενώ η King Suite προσφέρει μια απολαυστική εσωτερική πισίνα, δημιουργώντας το απόλυτο κυκλαδίτικο καταφύγιο.

Η King Suite, σε στυλ μεζονέτας, λαξευμένης σε ηφαιστειακούς βράχους, αναδεικνύει τη γοητεία του παλιού οινοποιείου μέσα από ένα κομψό καθιστικό, μια ευρύχωρη κουζίνα και μια μοντέρνα τραπεζαρία. Η σουίτα φιλοξενεί άνετα έως και οκτώ άτομα και διαθέτει ένα πολυτελές δωμάτιο σπα σε σπηλιά με εσωτερικό τζακούζι και πισίνα. Στο Winery Hotel 1870, αφεθείτε στη μαγεία της Σαντορίνης και στη γοητεία των εσωτερικών πισινών του, που σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο απαράμιλλης πολυτέλειας και γαλήνης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Σαντορίνη

Pylaia Boutique Hotel & Spa


Στο εκπληκτικό Pylaia Boutique Hotel & Spa, ένα από τα ξενοδοχεία στην Αστυπάλαια με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ιδανικό συνδυασμό παραδοσιακής ελληνικής γοητείας και σύγχρονης πολυτέλειας. Ανάμεσα στα 27 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες του, η Pylaia Suite with Indoor Plunge Pool είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια εξαιρετική διαμονή.

Η Pylaia Suite διαθέτει μοναδικό και εμπνευσμένο σχεδιασμό που συνδυάζεται άψογα με τη φυσική ομορφιά που περιβάλλει το ξενοδοχείο. Κατά την είσοδό τους στη σουίτα, οι επισκέπτες υποδέχονται ένα κομψό καθιστικό που κοσμείται σε αποχρώσεις ναυτικού μπλε. Λίγα σκαλιά πιο κάτω, οι επισκέπτες θα βρουν ένα κρεβάτι από πέτρα που αποτελεί το κεντρικό σημείο του δωματίου, συνοδευόμενο από μια εσωτερική πισίνα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Αυτή η εκπληκτική πισίνα, με πίδακες υδρομασάζ, έχει ενσωματωθεί προσεκτικά στο δωμάτιο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Η Pylaia Suite with Indoor Plunge Pool προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για έως και δύο άτομα, ανεβάζοντας κάθε επίσκεψη στην Αστυπάλαια σε νέα ύψη χαλάρωσης και απόλαυσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στην Αστυπάλαια

Grace Hotel, Auberge Resorts Collection


Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας στα πιο πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία με πισίνες μέσα στο δωμάτιο, φτάνουμε στο Grace Hotel, Auberge Resorts Collection που κόβει την ανάσα. Με τοποθεσία στην κορυφή των βράχων του μαγευτικού νησιού της Σαντορίνης, αυτό το κατάλυμα προσφέρει ένα μείγμα αισθησιακής φινέτσας και παραθαλάσσιου μεγαλείου. Με μια ποικιλία από πολυτελείς σουίτες που διαθέτουν απολαυστικές ανέσεις, όπως χαμάμ, ευρύχωρες βεράντες και εξωτερικές πισίνες, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία μεσογειακού παραδείσου.

Η Grace Suite with Plunge Pool είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των εκπληκτικών καταλυμάτων του ξενοδοχείου, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα πολυτελών ανέσεων και διαμονής δίπλα στο κύμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας σε αυτή την ευρύχωρη σουίτα ξυπνώντας με τον ήλιο να φιλτράρεται απαλά μέσα από το παράθυρό σας, προσφέροντας μοναδική θέα στην καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Αναζωογονηθείτε με ένα ντους βροχής, προτού αφεθείτε σε ένα ατμόλουτρο χαμάμ και μια βουτιά στην ιδιωτική εσωτερική πισίνα σας, καθώς θαυμάζετε τη θέα στον ορίζοντα. Βγείτε στην ιδιωτική σας εξωτερική βεράντα, με ξαπλώστρες και θερμαινόμενη πισίνα, ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο ή ένα ποτήρι τοπικό κρασί, καθώς οι ασβεστωμένες εκκλησίες του νησιού και τα σπιτάκια με τους θόλους από κοβάλτιο λούζονται στις χρυσές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Στο Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, οι μαγευτικές εσωτερικές πισίνες στα δωμάτια και το σαγηνευτικό περιβάλλον δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας μαγέψει.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Σαντορίνη

Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort


Βυθιστείτε στον κόσμο της πολυτέλειας στο Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort, ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο κατάλυμα που βρίσκεται ανάμεσα στα ξενοδοχεία με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα στη Μύκονο. Το θέρετρο διαθέτει μια συλλογή από πάλλευκα πέτρινα μπανγκαλόου, σουίτες και βίλες διακοσμημένες με φυσικά λευκά και μπλε υφάσματα, με εκπληκτική θέα που εμπνέει και εκπλήσσει. Το πραγματικό highlight του θέρετρου, ωστόσο, είναι η επιλογή των καταλυμάτων που διαθέτουν εσωτερική πισίνα στο δωμάτιο.

Για μια αξέχαστη ρομαντική απόδραση, η σουίτα Luna Blu προσφέρει μια ιδιωτική θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα 20μ² με μπανιέρα υδρομασάζ. Το Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort αποτελεί ένα καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης, με μαγευτικές εσωτερικές πισίνες που απογειώνουν τη διαμονή σας σε αυτό το μαγευτικό ελληνικό νησί.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Μύκονο

Dana Villas & Infinity Suites


Το Dana Villas & Infinity Suites βρίσκεται στο εκπληκτικό νησί της Σαντορίνης, τοποθετημένο στην άκρη της καλντέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα ήσυχο καταφύγιο την ημέρα και πρόσβαση στην έντονη νυχτερινή ζωή του κέντρου των Φηρών σε λίγα μόλις βήματα. Το ξενοδοχείο διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων με εσωτερικές πισίνες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και οικείου ρομαντισμού για τους επισκέπτες.

Η Honeymoon Pool Villa, προσαρμοσμένη για ζευγάρια που αναζητούν τον απόλυτο ρομαντισμό, συνδυάζει τους γήινους εσωτερικούς χώρους ενός σπηλαίου με το καταπραϋντικό στοιχείο του νερού. Αυτή η βίλα περιλαμβάνει μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα σπα και ένα ατμοσφαιρικό μπάνιο που μεταμορφώνεται σε ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο χαμάμ ατμού. Από την ιδιωτική βεράντα μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στην καλντέρα της Σαντορίνης και το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα, ενώ η υπερσύγχρονη τεχνολογία, η ηχομόνωση και το ηχοσύστημα Bluetooth δημιουργούν την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η Grand Pool Villa, μέρος της αποκλειστικής συλλογής Infinity Suites, είναι ιδανική για φίλους και οικογένειες. Διαθέτει δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με υπέρδιπλα κρεβάτια, καθώς και εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ, εξοπλισμένη με ισχυρό ηχοσύστημα και διακοσμητικά φώτα, προσφέροντας έναν ήσυχο χώρο για να χαλαρώσετε.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Σαντορίνη

Acro Suites - A Wellbeing Resort


Η τελευταία μας στάση (προς το παρόν!) είναι στο Acro Suites - A Wellbeing Resort που προσφέρει ένα γαλήνιο και αναζωογονητικό καταφύγιο, καθώς είναι ένα από τα ξενοδοχεία στην Κρήτη με ιδιωτικές πισίνες. Ο σαγηνευτικός σχεδιασμός του θέρετρου, ο οποίος συνδυάζει οργανικά, μποέμικα και σύγχρονα στοιχεία, συμπληρώνει το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις υπέροχες ιδιωτικές πισίνες του θέρετρου, κάνοντας τη διαμονή τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Η Cave σουίτα με θέα στη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα αναδεικνύει τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, συνδυάζοντας το boho chic με τις σύγχρονες ανέσεις για μια αποκλειστική και άνετη ατμόσφαιρα. Αν και δεν πρόκειται για μια συμβατικά εσωτερική πισίνα, η ιδιωτική πισίνα αυτής της σουίτας περιβάλλεται από τοίχους σπηλαίου από τρεις πλευρές, ενώ μπορεί και να θερμανθεί με σχετική ενημέρωση του προσωπικού 48 ώρες πριν. Καθώς βυθίζεστε στα νερά της ιδιωτικής σας πισίνας, απολαύστε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα λίγα βήματα μόνο από το κρεβάτι σας. Αυτό το εκπληκτικό θέρετρο υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία διαμονής στην καρδιά της Κρήτης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στην Κρήτη

Καθώς εξερευνήσαμε μερικά από τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα με εσωτερικές πισίνες στο δωμάτιο, ένα είναι σίγουρο: το καθένα προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα πολυτέλειας, χαλάρωσης και αξέχαστων εμπειριών με εσωτερικές πισίνες στο δωμάτιο που θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και εμπνευσμένοι. Από τα μαγευτικά ηφαιστειακά τοπία της Σαντορίνης μέχρι τα αστραφτερά γαλάζια νερά της Μυκόνου και την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης, αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για τη δημιουργία αναμνήσεων που θα κρατήσουν μια ζωή.

Αν αυτά τα ξενοδοχεία σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας στην κατηγορία μας «Ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα», αλλά και να τη συνδυάσετε με όποιες άλλες κατηγορίες επιθυμείτε, ώστε να βρείτε το ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προτιμήσεις σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στην Ελλάδα

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις