8 ξενοδοχεία στον κόσμο με τις πιο εντυπωσιακές κόκκινες πισίνες

22 Δεκεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  The Library - SHA Extra Plus

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που κάνει μερικές από τις πιο πολυτελείς πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο να ξεχωρίζουν; Ανάμεσα στις μυριάδες εντυπωσιακές πισίνες, οι κόκκινες πισίνες είναι σίγουρα πιο σπάνιες στον κόσμο των πολυτελών ταξιδιών, προσφέροντας ένα οπτικό θέαμα που αψηφά τα συνηθισμένα. Η ομάδα μας συγκέντρωσε μερικά εξαιρετικά ξενοδοχεία, το καθένα από τα οποία διαθέτει τη δική του κόκκινη πισίνα, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βουτήξουν σε ένα διαφορετικό είδος πολυτέλειας.

Καθώς ανακαλύπτουμε αυτά τα μοναδικά ξενοδοχεία, είναι σαφές ότι οι κόκκινες πισίνες τους είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ιδιόρρυθμη επιλογή. Αποτελούν ένα σκόπιμο μείγμα στυλ, πολυτέλειας και δημιουργικότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες κάτι παραπάνω από ένα απλό μέρος για κολύμπι. Αν σας κεντρίσαμε ήδη την περιέργεια, τότε ελάτε μαζί μας να εξερευνήσουμε 8 από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία με κόκκινες πισίνες στον κόσμο!

The Library - SHA Extra Plus


Στην καρδιά της παραλίας Chaweng του Κο Σαμούι, το The Library - SHA Extra Plus είναι ένα ποιητικό καταφύγιο όπου η πολυτέλεια και η ομορφιά της φύσης συνδυάζονται άψογα. Αυτό το παραλιακό ξενοδοχείο, που μοιάζει περισσότερο με μια καλοσχεδιασμένη μονογραφία, γοητεύει με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του σε 12.800 τετραγωνικά μέτρα. Με 46 κομψά διακοσμημένα στούντιο, σουίτες και βίλες με πισίνα που προσφέρουν ένα καταφύγιο για περισυλλογή, αυτό το ξενοδοχείο προσκαλεί τους επισκέπτες να βυθιστούν σε έναν κόσμο όπου η ανάγνωση, η χαλάρωση και η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια γίνονται ένα.

Κεντρικό σημείο αυτής της γαλήνιας όασης είναι η εμβληματική κόκκινη πισίνα του The Library - SHA Extra Plus. Στολισμένη με ζωηρά ψηφιδωτά πλακάκια σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου και του κόκκινου, η πισίνα αποτελεί ένα εκθαμβωτικό οπτικό θέαμα, το οποίο αντανακλά την ιδιαίτερη γοητεία και το δημιουργικό πνεύμα του ξενοδοχείου. Αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο υπέροχες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο, συγκαταλέγεται επίσης ανάμεσα στα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ταϊλάνδη, συνδυάζοντας το καλλιτεχνικό της layout με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ταϊλάνδη

Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Adults Only-Entrance to Ushuaia Club included


Στην παλλόμενη καρδιά της Ίμπιζας, το Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Adults Only-Entrance to Ushuaia Club included επαναπροσδιορίζει τη σημασία των παραθαλάσσιων διακοπών. Αυτό το ξενοδοχείο, η κορυφή της σύγχρονης πολυτέλειας στην Playa d'en Bossa, έχει αναδιαμορφώσει το τοπίο της Ίμπιζας με τα 415 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του, καθένα από τα οποία προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μία αξέχαστη διαμονή. Το Ushuaia δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, είναι μια εμπειρία από μόνο του, ένα μέρος όπου οι ρυθμοί των παγκοσμίου φήμης DJs αναμειγνύονται άψογα με τα κύματα της Μεσογείου.

Στο ξενοδοχείο αυτό μόνο για ενήλικες θα βρείτε και την πισίνα του Ushuaia Tower, μια όαση σε βυσσινί χρώμα που προσφέρει καταφύγιο από τις έντονες νύχτες της Ίμπιζας. Είναι ένα σύμβολο χαλάρωσης και κομψότητας, μια πισίνα που ατενίζει ακριβώς τη Μεσόγειο. Αυτή η κόκκινη πισίνα, σε συνδυασμό με την απόλαυση ενός φρέσκου Bloody Mary από το Infinity Cocktail Bar, καθιστά το Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Adults Only-Entrance to Ushuaia Club included όχι απλώς ένα από τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Ίμπιζα, αλλά έναν προορισμό όπου τα πρωινά είναι τόσο δελεαστικά όσο και οι νύχτες και κάθε βουτιά αποτελεί ένα αναζωογονητικό ελιξίριο για τις αισθήσεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ίμπιζα

The Tiing Tejakula Villas


Με τοποθεσία εκεί όπου τα υψίπεδα του Μπαλί ενώνονται με τις εξωτικές παραλίες με τη μαύρη άμμο, το The Tiing Tejakula Villas είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της ηρεμίας. Αυτό το μπουτίκ θέρετρο, με τις 14 ευρύχωρες βίλες του, είναι ενσωματωμένο στην πλούσια φυσική ομορφιά και τον αρχαίο μπαλινέζικο πολιτισμό της βόρειας ακτής. Σε αυτή την όαση, το ταξίδι είναι τόσο γοητευτικό όσο και ο προορισμός, με τους δαιδαλώδεις δρόμους που οδηγούν μέσα από το καταπράσινο τοπίο του Μπαλί σε ένα μέρος που υπόσχεται μια μοναδική απόδραση.

Το επίκεντρο του θέρετρου είναι μια εντυπωσιακή κόκκινη πισίνα κολύμβησης, μια έντονη αντίθεση με την πράσινη ζούγκλα που το περιβάλλει. Σχεδιασμένη να προσφέρει ένα ενεργητικό καλωσόρισμα, αυτή η πισίνα είναι μια οπτική πανδαισία, που εναρμονίζεται με τον ωκεανό και τον ουρανό στον ορίζοντα. Μαζί με την ιδιότητά του ως ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στο Μπαλί, το The Tiing Tejakula Villas μετατρέπεται σε ένα πραγματικά αξέχαστο καταφύγιο, όπου η γοητεία της ανακάλυψης συναντά τη γαλήνη του νησιού.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μπαλί

Art Hotel Santorini


Στην καρδιά της Σαντορίνης, το Art Hotel Santorini αποτελεί απόδειξη της κομψότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης, όπου η πολυτέλεια και η άνεση εξυμνούνται σε κάθε λεπτομέρεια. Το ξενοδοχείο, με τις μινιμαλιστικές, ολόλευκες σουίτες του, κοσμείται από εντυπωσιακά έργα τέχνης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένη και γεμάτη έμπνευση.

Στο επίκεντρο του Art Hotel Santorini, η κεντρική πισίνα λειτουργεί ως καταφύγιο τόσο για κοινωνικοποίηση όσο και για χαλάρωση, όπου οι κόσμοι της τέχνης και της αναψυχής συνδυάζονται άψογα. Αυτή η φιλόξενη πισίνα δεν είναι απλώς για κολύμπι- είναι ένα σημείο συνάντησης για όσους έχουν πάθος με την τέχνη, ενθαρρύνοντας ουσιαστικές ανταλλαγές και συνδέσεις. Πλαισιωμένη από άνετες ξαπλώστρες και ένα μπαρ στην πισίνα που σερβίρει κοκτέιλ με δημιουργικά ονόματα, η περιοχή της πισίνας στο Art Hotel Santorini αναδεικνύεται σε ένα καταφύγιο δημιουργικότητας και ηρεμίας. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει ένα αποκλειστικό και οικείο περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να εκτιμήσουν τις λεπτότερες πτυχές της τέχνης και της ζωής.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Σαντορίνη

Murano Resort Marrakech


Γνωστό και ως η «Κόκκινη Πόλη», το Μαρακές φιλοξενεί το Murano Resort Marrakech που αποτελεί ένα ανατολίτικο θαύμα, ένα αρμονικό μείγμα μαροκινής παράδοσης και σύγχρονου στυλ. Οι πλούσιες προσόψεις του σε χρώμα ώχρας, που βρίσκονται στο φοινικόδασος, οδηγούν στο κύριο αξιοθέατο - την Κόκκινη Πισίνα. Αυτή η εξαίσια πισίνα προσφέρει ένα αισθητηριακό καταφύγιο, υποσχόμενη μια μοναδική εμπειρία ηρεμίας και ευεξίας. Καθώς βραδιάζει, τα νερά της πισίνας αντανακλούν τα μαγικά χρώματα της περιοχής του Palmeraie με τους αμέτρητους φοίνικες, μετατρέποντάς την σε ένα ακόμη πιο μαγευτικό θέαμα.

Περιτριγυρισμένη από τις ζεστές αποχρώσεις της ώχρας ενός από τα ξενοδοχεία με μπουτίκ χαρακτήρα στο Μαρόκο, η κόκκινη πισίνα του καταλύματος αποτελεί ένα γαλήνιο καταφύγιο. Αυτή η εξαίσια πισίνα, που βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο και κάτω από τις σκιές των ελαιόδεντρων, προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή βουτιά. Είναι ένα καταφύγιο πολυτέλειας και χαλάρωσης, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν σε μια κατάσταση ευδαιμονίας, περιτριγυρισμένοι από την καταπράσινη ηρεμία των φοινικόδεντρων του Μαρακές.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μαρόκο

Broadway Hotel & Suites


Το Broadway Hotel & Suites βρίσκεται στο γεμάτο ζωντάνια κέντρο του Μπουένος Άιρες και αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης εκλέπτυνσης και του πρωτοποριακού στυλ. Ως ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, αυτό το κατάλυμα σε στιλ Art Deco συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική με μια πλούσια ιστορική ατμόσφαιρα, που συμπληρώνεται από τις τελευταίες σύγχρονες ανέσεις. Η στρατηγική του θέση στη λεωφόρο Corrientes, κοντά στον εμβληματικό οβελίσκο, το τοποθετεί ανάμεσα στις καλλιτεχνικές και οικονομικές περιοχές της πόλης.

Στην κορυφή αυτού του αρχιτεκτονικού στολιδιού βρίσκεται η κόκκινη πισίνα και το σολάριουμ του ξενοδοχείου, ένα καταφύγιο στον ουρανό ιδανικό για τους θερινούς μήνες. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με rooftop πισίνα στο Μπουένος Άιρες, προσφέρει ένα μοναδικό πλεονεκτικό σημείο για να απολαύσετε τον ενεργητικό παλμό της πόλης. Από εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια ενός αστικού καταφυγίου, με τα νερά της πισίνας να αντανακλούν το δυναμικό πνεύμα του Μπουένος Άιρες από την αυγή μέχρι το σούρουπο.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μπουένος Άιρες

Hard Rock Hotel Los Cabos


Στο νότιο άκρο της χερσονήσου Μπάχα του Μεξικού, το Hard Rock Hotel Los Cabos συνδυάζει τη διασκέδαση και τη χαλάρωση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κορυφαίες διακοπές. Η κόκκινη πισίνα του ξενοδοχείου, μία από τις πολλές πισίνες του, φημίζεται για το εντυπωσιακό κόκκινο δάπεδό της και ξεχωρίζει ως σύμβολο ζωντανής ενέργειας και ψυχαγωγίας. Ένας κεντρικός θάλαμος για DJ δίνει τον τόνο για ξέφρενα πάρτι στην πισίνα και ατμόσφαιρα γεμάτη χορό, δημιουργώντας έναν χώρο που ξεχειλίζει από ασταμάτητα ροκ vibes και στιγμές διασκέδασης.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία στο Μεξικό που είναι μπροστά σε παραλία, το Hard Rock Hotel Los Cabos προσφέρει κάτι περισσότερο από γραφική θέα. Η κόκκινη πισίνα ενσαρκώνει το πνεύμα διασκέδασης και ενθουσιασμού του ξενοδοχείου, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βυθιστούν σε μια ατμόσφαιρα όπου η μουσική, ο χορός και η χαλάρωση δίπλα στην πισίνα συγκλίνουν σε μια δυναμική γιορτή κάτω από τον ήλιο του Κάβο σαν Λούκας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μεξικό

Memmo Alfama - Design Hotels


Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στις κόκκινες πισίνες ανά τον κόσμο με το Memmo Alfama - Design Hotels στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής συνοικίας Alfama της Λισαβόνας, παντρεύει την αυθεντική πορτογαλική κουλτούρα με τη σύγχρονη άνεση, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Alfama και τον ποταμό Τάγο.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου, μια δροσερή κόκκινη εξωτερική πισίνα, ενσωματώνεται έξυπνα με τις κόκκινες κεραμοσκεπές της γειτονιάς, δημιουργώντας μια εκπληκτική οπτική συμφωνία. Αυτή η γαλήνια όαση στην ταράτσα του ξενοδοχείου, που πλαισιώνεται από άνετα σημεία χαλάρωσης και προσφέρει μια υπέροχη θέα, ενσαρκώνει την κομψότητα και τη γοητεία της ίδιας της Λισαβόνας. Ως ένα από τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Πορτογαλία, το Memmo Alfama - Design Hotels μοιράζεται το ίδιο πνεύμα αποκλειστικής, γαλήνιας φιλοξενίας, καθιστώντας το μια αξέχαστη στάση στην εξερεύνησή μας στις πιο γοητευτικές κόκκινες πισίνες του κόσμου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Πορτογαλία

Κατά το ταξίδι μας σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία με κόκκινες πισίνες στον κόσμο, είδαμε ξενοδοχεία που συνδυάζουν αβίαστα πολυτέλεια, στυλ και μοναδική γοητεία. Από τη γαλήνια θέα της Ταϊλάνδης μέχρι τη ζωντανή καρδιά της Ίμπιζας, κάθε ξενοδοχείο προσφέρει μια ξεχωριστή εκδοχή αυτού του σπάνιου χρώματος της πισίνας, υποσχόμενο αξέχαστες εμπειρίες. Αυτές οι κόκκινες πισίνες δεν προσφέρουν μόνο έναν άνετο και στιλάτο χώρο για κολύμπι - αποτελούν απόδειξη της δημιουργικότητας και της ιδιαιτερότητας κάθε καταλύματος.

Αν αυτές οι αξιοσημείωτες κόκκινες πισίνες σας ενέπνευσαν, η Travelmyth προσφέρει μια εκτεταμένη επιλογή ξενοδοχείων με πισίνες για να συνεχίσετε την εξερεύνησή σας. Βουτήξτε στην κατηγορία μας «Ξενοδοχεία με πισίνα» ή ανακαλύψτε κάτι μοναδικό στις 14 υποκατηγορίες πισίνων, όπως «Ξενοδοχεία με πισίνα infinity» ή «Ξενοδοχεία με rooftop πισίνα». Σε όποιον τύπο πισίνας κι αν προτιμάτε να κολυμπάτε ή να χαλαρώνετε, η Travelmyth έχει μια κατηγορία να σας προτείνει, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας, με λίγα μόνο κλικ!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις