7 ξενοδοχεία με παγοδρόμιο για την απόλυτη χειμερινή απόδραση

8 Δεκεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Grand Hyatt Seoul

Καθώς ο χειμώνας έχει έρθει πια για τα καλά, πολλοί ταξιδιώτες αρχίζουν την αναζήτησή τους για διασκεδαστικές και μοναδικές δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των διακοπών τους. Υπάρχει κάτι εγγενώς μαγικό σε αυτή την εποχή του χρόνου, με μία υπόσχεση για χιονονιφάδες και περιπέτειες στον πάγο να πλανάται στον αέρα. Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την αδρεναλίνη των χειμερινών σπορ με την πολυτέλεια της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, τα καταλύματα με τα δικά τους παγοδρόμια προσφέρουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία. Πολύ περισσότερο από ένα απλό μέρος για να ξεκουραστείτε, αυτά τα ξενοδοχεία παρέχουν μια μαγευτική χειμερινή χώρα των θαυμάτων ακριβώς στο κατώφλι σας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να αφεθούν στη χαρά του πατινάζ στον πάγο σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης άνεσης και κομψότητας.

Τα ξενοδοχεία που διαθέτουν τα δικά τους παγοδρόμα προσφέρουν μια εμπειρία που διαφέρει σαφώς από εκείνα που βρίσκονται απλώς κοντά σε δημόσιες πίστες. Εδώ, η εμπειρία του πατινάζ στον πάγο είναι άψογα συνυφασμένη με τον χαρακτήρα του ξενοδοχείου, παρέχοντας μια αποκλειστική και οικεία εμπειρία μόλις λίγα βήματα μακριά από το δωμάτιό σας. Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα δραστηριότητας και χαλάρωσης, όπου η γοητεία μερικών στιγμών στον πάγο συγχωνεύεται με τη ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείου, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μια αξέχαστη ανάμνηση.

Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε μερικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, το καθένα από τα οποία διαθέτει το δικό του μαγικό παγοδρόμιο. Είτε είστε φανατικός πατινέρ είτε θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, αυτά τα ξενοδοχεία με παγοδρόμια προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία, συνδυάζοντας τη χαρά του πατινάζ με την άνεση των πολυτελών καταλυμάτων, βυθίζοντάς σας σε έναν κόσμο χειμερινής μαγείας και πολυτέλειας.

The William Vale


Στην καρδιά του Μπρούκλιν, το The William Vale ενσαρκώνει τη σύγχρονη πολυτέλεια και δημιουργικότητα, ενώ πρόκειται για το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο του Williamsburg. Φέτος το χειμώνα, το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια στο Vale Rink, ένα παγοδρόμιο στον τελευταίο όροφο που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία. Φανταστείτε τον εαυτό σας να γλιστρά με χάρη κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, με τον εμβληματικό ορίζοντα της Νέας Υόρκης να αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό, αγκαλιάζοντας τη χαρά του χειμώνα σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Εκτός από τη χαρά που προσφέρει το Vale Rink, το The William Vale ενισχύει περαιτέρω τη χειμερινή σας απόδραση με μία σειρά παροχών ευεξίας. Το ξενοδοχείο μετατρέπει τη βεράντα του τέταρτου ορόφου του σε ένα χειμερινό σπα, όπου σάουνες σε σχήμα βαρελιού και υδρομασάζ από κέδρο περιμένουν να καταπραΰνουν τις αισθήσεις σας. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα με πανοραμική θέα στη Νέα Υόρκη, το The William Vale προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο μέσα στο αστικό τοπίο. Φανταστείτε να χαλαρώνετε στη ζεστή αγκαλιά των εγκαταστάσεων σπα, με το βλέμμα σας να περιπλανιέται στο χιονισμένο τοπίο της πόλης, καθώς κάθε ίχνος άγχους διαλύεται στον καθαρό χειμωνιάτικο αέρα. Αυτός ο συνδυασμός πατινάζ στον πάγο και αναζωογονητικών εμπειριών σπα καθιστά το The William Vale έναν εξαίσιο χειμερινό προορισμό, όπου η πολυτέλεια και η περιπέτεια συνυπάρχουν άψογα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Μπρούκλιν

Kulm Hotel St. Moritz


Το Kulm Hotel St. Moritz, με τη μεγαλοπρέπειά του, που διαπνέεται από 165 χρόνια ιστορίας, προσφέρει κάτι περισσότερο από μια πολυτελή διαμονή. Στο επίκεντρο αυτής της εμπειρίας βρίσκεται το παγοδρόμιο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται μπροστά από το ιστορικό Kulm Country Club, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πατινάζ στον ίδιο πάγο που κάποτε φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1928 και του 1948, νιώθοντας μια σύνδεση με το παρελθόν καθώς χαράζουν τη δική τους πορεία στο παγοδρόμιο. Το St. Moritz Skating Club προσκαλεί τους πατινέρ όλων των επιπέδων να συμμετάσχουν σε μια συναρπαστική εμπειρία, όπου η κληρονομιά των Ολυμπιονικών συναντά τον ενθουσιασμό μιας νέας γενιάς που στροβιλίζεται και περιστρέφεται στο μέλλον.

Η αφοσίωση του Kulm Hotel St. Moritz στην τέχνη του πατινάζ στον πάγο είναι εμφανής στα δομημένα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Οι αρχάριοι μπορούν να κατακτήσουν τα βασικά υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών, μαθαίνοντας βασικές δεξιότητες. Για όσους επιδιώκουν μια πιο ανταγωνιστική εμπειρία, το πρόγραμμα Elite Training προσφέρει εξειδικευμένη προπόνηση σε άλματα, περιστροφές και ανταγωνιστικές ρουτίνες, όλα υπό το έμπειρο μάτι της εκπαιδεύτριας Valentina Persico, παρέχοντας μια δυναμική ευκαιρία ιδιαίτερα για τις γυναίκες πατινέρ. Μετά από μια ημέρα στον πάγο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις υπόλοιπες πολυτέλειες του ξενοδοχείου, το οποίο αποτελεί ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ελβετία, προσφέροντας έναν χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης. Μέσα στο μαγευτικό ελβετικό τοπίο, το Kulm Hotel St. Moritz αποτελεί ένα καταφύγιο όπου το πνεύμα των χειμερινών σπορ και η κορυφαία πολυτέλεια δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ελβετία

Grand Hyatt Seoul


Στην καρδιά της Σεούλ, το Grand Hyatt Seoul αποτελεί εμβληματικό σύμβολο πολυτέλειας, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα αστικής φινέτσας και γαλήνιας γραφικής ομορφιάς. Φωλιασμένο ανάμεσα στη μαγευτική θέα του ποταμού Han και του όρους Namsan, το παγοδρόμιο του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε ένα χειμερινό παραμύθι κάθε εποχή. Σε αυτό το παγοδρόμιο, οι επισκέπτες καλούνται να συμμετάσχουν στην πιο μαγευτική και ρομαντική εμπειρία πατινάζ στον πάγο της πόλης. Περιτριγυρισμένο από εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες και την απαλή λάμψη των λαμπερών φώτων, αυτό το παγοδρόμιο ξεπερνά τα συνηθισμένα, μεταμορφώνοντας τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων που μαγεύει και συναρπάζει.

Το Grand Hyatt Seoul, αναγνωρισμένο ως ένα από τα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στη Νότια Κορέα, συνδυάζει τις εταιρικές παροχές του με μια σειρά από μαγευτικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών ρομαντικών παροχών στο παγοδρόμιο. Φανταστείτε ένα ρομαντικό τραπέζι για δείπνο στρωμένο πάνω στον πάγο, με μουσική υπόκρουση, μπουκέτα λουλουδιών και ειδικά εφέ φωτισμού - δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για αξέχαστες στιγμές με το άλλο σας μισό. Η δέσμευση του ξενοδοχείου να δημιουργήσει αυτές τις μαγικές εμπειρίες επεκτείνεται και πέρα από το παγοδρόμιο, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή της διαμονής σας θα διαπνέεται από μια αίσθηση θαύματος και πολυτέλειας, εναρμονιζόμενη απόλυτα με τον γεμάτο ζωντάνια πολιτισμό και την ομορφιά της Νότιας Κορέας. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε για μια ρομαντική απόδραση, το παγοδρόμιο του Grand Hyatt Seoul προσφέρει μια μαγευτική απόδραση σε έναν κόσμο όπου τα χειμωνιάτικα όνειρα ζωντανεύουν.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Νότια Κορέα

Four Seasons Baltimore


Το Four Seasons Baltimore, ένα εκλεπτυσμένο αστικό κατάλυμα που κοσμεί την ακρογιαλιά του Harbor East, συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με μαγευτικές χειμερινές γιορτές. Το Χειμερινό Χωριό του ξενοδοχείου, ένα από τα κορυφαία γεγονότα της σεζόν, καλεί τους επισκέπτες να βυθιστούν στο εορταστικό πνεύμα από την Ημέρα των Ευχαριστιών έως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εν μέσω αυτής της γιορτής, η βεράντα του πέμπτου ορόφου μεταμορφώνεται σε μια γραφική χειμερινή χώρα θαυμάτων, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα συνθετικό παγοδρόμιο 1.800 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό το παγοδρόμιο, που λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα κατά τους χειμερινούς μήνες, προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία πατινάζ, περιτριγυρισμένη από τα λαμπερά φώτα της πόλης και τη γιορτινή διακόσμηση του ξενοδοχείου, δημιουργώντας χαρούμενες αναμνήσεις στην καρδιά της πόλης.

Εκτός από την εμπειρία πατινάζ στον πάγο, το Four Seasons Baltimore ξεχωρίζει ως ένα από τα ξενοδοχεία με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Βαλτιμόρη, συνδυάζοντας την οικολογική άνεση με την πολυτέλεια. Ο εξωτερικός του χώρος, στολισμένος για την περίοδο των γιορτών, δεν διαθέτει μόνο το μαγευτικό παγοδρόμιο, αλλά φιλοξενεί επίσης ημι-ιδιωτικές καμπάνες που διατίθενται προς ενοικίαση, προσφέροντας ένα άνετο καταφύγιο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις εορταστικές προσφορές φαγητού και ποτού της γαστρονομικής ομάδας του ξενοδοχείου. Είτε ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση, είτε για οικογενειακές διακοπές, είτε για μια μοναδική επαγγελματική διαμονή, το Χειμερινό Χωριό στο Four Seasons Baltimore προσφέρει μια αξέχαστη απόδραση σε μια γιορτινή αστική όαση, όπου οι χειμερινές χαρές και οι πολυτελείς ανέσεις συνυπάρχουν αρμονικά.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Βαλτιμόρη

The Dolder Grand - City and Spa Resort Zurich


Το The Dolder Grand - City and Spa Resort Zurich στη Ζυρίχη, ένα πολυτελές ξενοδοχείο που χτίστηκε το 1899, προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο που εκτείνεται πέρα από τα τυπικά όρια της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο. Στολισμένο με μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει πάνω από 100 έργα, μεταξύ των οποίων και πρωτότυπα έργα των Τακάσι Μουρακάμι και Σαλβαδόρ Νταλί, αυτό το διάσημο θέρετρο πόλης προσφέρει 175 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, γεύματα παγκόσμιας κλάσης και ένα εκτεταμένο σπα 4.000 τετραγωνικών μέτρων. Με φόντο τις γραφικές εικόνες της Ζυρίχης, τη λίμνη και τις Άλπεις, το The Dolder Grand - City and Spa Resort Zurich αποτελεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό τόσο για χαλάρωση όσο και για περιπέτεια.

Αν και το The Dolder Grand - City and Spa Resort Zurich δεν διαθέτει το δικό του παγοδρόμιο, το παγοδρόμιο Dolder βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Αυτό το παγοδρόμιο δεν αποτελεί μόνο το αποκορύφωμα της χειμερινής περιόδου, αλλά κατέχει επίσης τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα υπαίθρια παγοδρόμια στην Ευρώπη. Με έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων, το παγοδρόμιο Dolder αναδεικνύεται σε ένα ζωντανό κέντρο χειμερινής χαράς και δραστηριοτήτων. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση, επιτρέποντάς τους να βιώσουν απρόσκοπτα την εμπειρία του πατινάζ στον πάγο. Είτε συμμετέχουν στο παιχνίδι "Chneble", είτε δοκιμάζουν το χόκεϊ επί πάγου, είτε απλώς κάνουν πατινάζ στον πάγο, επισκέπτες όλων των ηλικιών βρίσκουν απόλαυση σε αυτή την εκτεταμένη χειμερινή παιδική χαρά. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές στην Ελβετία, το The Dolder Grand - City and Spa Resort Zurich προσφέρει μια εξαιρετική χειμερινή εμπειρία που συνδυάζει ιδανικά ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια της Ευρώπης με το μεγαλείο και την άνεση του ξενοδοχείου, δημιουργώντας χειμερινές αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες για μια ζωή.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Ζυρίχη

Pillar and Post Inn & Spa


Στην καρδιά της πόλης Niagara-on-the-Lake, το Pillar and Post Inn & Spa αποπνέει μια αίσθηση εξοχικής κομψότητας που έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία του που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων παντρεύει την πλούσια ιστορία με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υπόσχεται διαμονή πρώτης κατηγορίας. Μέσα σε αυτή την ιστορική γοητεία, το ξενοδοχείο αποκαλύπτει τον Κήπο Christmas Wonderland, μια εποχιακή μεταμόρφωση που αποτυπώνει την ουσία της χειμερινής μαγείας. Από την 1η Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, οι Κήποι στο Pillar and Post Inn & Spa μετατρέπονται σε ένα εορταστικό καταφύγιο, που λάμπει από φώτα και αντηχεί από γιορτινή μουσική. Στο κέντρο όλων αυτών βρίσκεται το παγοδρόμιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γλιστρήσουν και να περιστραφούν μέσα σε ένα σκηνικό αστραφτερού χειμωνιάτικου μεγαλείου, που ζεσταίνεται από τις φωτιές και το χαρούμενο πνεύμα της εποχής.

Πέρα από τις παγωμένες απολαύσεις του παγοδρομίου, το Pillar and Post Inn & Spa ξεχωρίζει ως ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στον Καναδά, προσφέροντας ένα εκτεταμένο καταφύγιο 13.000 τετραγωνικών μέτρων για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Μετά από στιγμές διασκέδασης στον πάγο, οι επισκέπτες μπορούν να αποσυρθούν στο σπα για μια ζεστή και αναζωογονητική εμπειρία. Αυτός ο άψογος συνδυασμός εορταστικών υπαίθριων δραστηριοτήτων και απολαυστικών εσωτερικών ανέσεων καθιστά το Pillar and Post Inn & Spa έναν μοναδικό προορισμό. Είτε απολαμβάνοντας τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει το Niagara-on-the-Lake, είτε αγκαλιάζοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο κάτω από τα αστέρια κατά τη διάρκεια μιας γιορτινής ταινίας, είτε πίνοντας εκλεκτά vintage κρασιά, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει μια περίοδο διακοπών γεμάτη χαρά, γοητεία και αξέχαστες αναμνήσεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στον Καναδά

Edgewood Tahoe Resort


Το Edgewood Tahoe Resort, αντανακλώντας την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για να αναζωπυρώσει και να αναζωογονήσει το πνεύμα σας. Κάθε πτυχή της διαμονής σας, από τις προσεκτικά επιμελημένες λεπτομέρειες μέχρι τις θερμές αλληλεπιδράσεις με το προσωπικό, είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί στιγμές πολυτέλειας και σύνδεσης. Το Edgewood Tahoe Resort, εκτός από πολυτελή διαμονή και ζεστή φιλοξενία, είναι επίσης αφοσιωμένο στην προστασία του μαγευτικού περιβάλλοντος του Τάχο μέσω βιώσιμων πρακτικών και μηχανικής με πιστοποίηση LEED.

Αυτόν τον χειμώνα, το Edgewood Tahoe Resort, αναγνωρισμένο ως ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, μεταμορφώνεται σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, προσφέροντας μια σειρά από επιμελημένες εμπειρίες ιδανικές για οικογένειες και φίλους. Το Edgewood on Ice παρουσιάζει μια εκπληκτική εμπειρία πατινάζ στον πάγο με φόντο τα χιονισμένα βουνά και την παρθένα ομορφιά της Νότιας Λίμνης Τάχο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πατινάζ στον πάγο, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του θέρετρου, και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις σε ένα αξεπέραστο περιβάλλον. Αυτή η εμπειρία στην καρδιά της απέραντης υπαίθρου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες οικογενειακές παραδόσεις μέσα στο φυσικό μεγαλείο του Edgewood Tahoe Resort, όπου η πολυτέλεια, η περιπέτεια και η βαθιά σύνδεση με τη φύση συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια χειμερινή εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Νεβάδα

Καθώς το ταξίδι μας σε αυτά τα ξενοδοχεία φτάνει στο τέλος του, είναι σαφές ότι κάθε ξενοδοχείο προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα. Από την αστική γοητεία του The William Vale στη Νέα Υόρκη μέχρι τη γαλήνια πολυτέλεια του Edgewood Tahoe Resort, αυτά είναι αναμφίβολα μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία με παγοδρομία, όπου κάθε διαμονή μετατρέπεται σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο παραμύθι.

Αυτοί οι προορισμοί, ο καθένας με τη δική του μοναδική γοητεία, αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από απλούς τόπους διαμονής - αντ' αυτού, είναι πύλες για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων, είτε κάνετε πατινάζ κάτω από τα φώτα της πόλης της Σεούλ είτε ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Ελβετίας. Ενσαρκώνουν, λοιπόν, την ουσία της Travelmyth να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν την τέλεια διαμονή τους, εξυπηρετώντας όσους αναζητούν όχι απλώς διακοπές, αλλά μια εμπειρία πιο προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ταξιδιώτη.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε αυτούς τους μαγικούς προορισμούς και να ανακαλύψετε τη χαρά του πατινάζ στον πάγο σε περιβάλλοντα που είναι τόσο μοναδικά και ξεχωριστά όσο και τα ταξιδιωτικά σας όνειρα. Και μην ξεχνάτε, είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση, μια οικογενειακή περιπέτεια ή ένα πολυτελές καταφύγιο, η ιδανική ξενοδοχειακή εμπειρία σας περιμένει. Και με την Travelmyth, η εύρεση αυτής της εμπειρίας απέχει μόλις μερικά κλικ. Ετοιμάστε λοιπόν τα παγοπέδιλά σας, βγείτε στον πάγο και αφήστε τη μαγεία αυτών των εξαιρετικών ξενοδοχείων να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο χειμερινών θαυμάτων και απόλαυσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις