Από την Πισίνα στην Άμμο: 9 Παγκοσμίου Φήμης Θέρετρα με Πισίνες σε Παραλίες με Άμμο

17 Ιουλιου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Marquis Los Cabos, an All - Inclusive, Adults - Only & No Timeshare Resort

Έχετε ονειρευτεί ποτέ πως θα ήταν να χαλαρώνετε δίπλα από μία πισίνα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι, ενώ τα πόδια σας ακουμπούν τη ζεστή, χρυσή άμμο; Ναι, καλά διαβάσατε! Στο σημερινό blog post αναφερόμαστε στα σπάνια εκείνα, μαγευτικά θέρετρα όπου η πισίνα τους απέχει μόλις λίγα βήματα από μία αμμώδη παραλία. Φαντάζει ονειρικό, σωστά; Στην Travelmyth, κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Γι αυτό, θα σας ταξιδέψουμε σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία με πισίνες που βρίσκονται πάνω σε παραλίες με άμμο.

Από πισίνες ξενοδοχείων της Ασίας που φαίνεται να συγχωνεύονται με το γαλαζοπράσινο της θάλασσας, μέχρι τις πολυτελείς πισίνες που μοιάζουν με οάσεις στην καρδιά αμμωδών αφρικανικών παραδείσων και εώς τις μοναδικές πισίνες που κοσμούν τις ακτές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και των νησιών της Καραϊβικής, ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι παγκόσμιας εμβέλειας. Με τον ηρεμιστικό ρυθμό των κυμάτων να είναι το κύριο soundtrack αυτού του ταξιδιού, η δροσερή αύρα του ωκεανού συνδυάζεται άψογα με την ανακουφιστική ζεστασιά της αμμουδιάς ενώ, ο συνδυασμός της πισίνας με την παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά θα απογειώσουν την εμπειρία της διαμονής σας.

Χαλαρώστε, πάρτε το αντηλιακό σας και ετοιμαστείτε για μία υδάτινη περιπέτεια που υπόσχεται τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους - μοναδικές πισίνες και αμμώδεις παραλίες μαζί! Να είστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος του blog post, θα θέλετε να πάρετε το μαγιό σας και να φύγετε γι αυτούς τους παραθαλάσσιους παράδεισους. Λοιπόν, είστε έτοιμοι;

Sheraton Senggigi Beach Resort


Πρώτο στη λίστα μας είναι το ονειρεμένο Sheraton Senggigi Beach Resort στην Ινδονησία, στο οποίο θα ανακαλύψετε την πραγματική εμπειρία της χαλάρωσης μπροστά από τη θάλασσα. Φανταστείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία κάτω από τον λαμπερό ήλιο στην παραλία Senggigi Beach, με ένα κοκτέιλ στο χέρι μακρία από τη βαβούρα της καθημερινότητας. Δεν ακούγεται ονειρικό;

Ας εντρυφήσουμε, λοιπόν, στις σημαντικές λεπτομέρειες του θερέτρου: την εμβληματική εξωτερική πισίνα. Ανοιχτή καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ., η πισίνα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία, με τη δροσερή ατμόσφαιρα του Λομπόκ να προσθέτει μία ευχάριστη νότα στην όλη εμπειρία. Είναι κάτι περισσότερο από μία πισίνα - είναι ένα τροπικό καταφύγιο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου το γλυκό άρωμα της φύσης αναμιγνύεται με τον αλμυρό θαλασσινό αέρα. Στην πισίνα, μπορείτε να κάνετε μία βουτιά, να απολαύσετε την ηλιόλουστη μέρα σε μία ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα ή να απολαύσετε στιγμές με τα μικρά σας. Ακόμα, παρέχονται πετσέτες, ώστε να μπορείτε να στεγνώσετε και να βουτήξετε ξανά.

Ενώ η πισίνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, το Sheraton Senggigi Beach Resort διαθέτει ένα σύνολο πολλαπλών ιδιαίτερων στοιχείων. Με το δωρεάν πρωινό, για την έναρξη της μέρας σας, τα εκλεκτά γαστρονομικά πιάτα του Λομπόκ και τα φυσικά αξιοθέατα, σίγουρα θα ικανοποιηθεί κάθε προσδοκία σας. Ανεξάρτητα από το πώς περνάτε τη μέρα σας, η πισίνα μπροστά από την παραλία περιμένει να σας καλωσορίσει ξανά και ξανά στα δροσιστικά της νερά. Τι περιμένετε; Βουτήξτε!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ινδονησία

Velassaru Maldives


Στη συνέχεια της τροπικής περιοδείας μας, θα κάνουμε island hopping στο φημισμένο Velassaru Maldives. Τοποθετημένο στις κρυστάλλινες θάλασσες στις Μαλδίβες, το θέρετρο αυτό είναι ο προσωπικός σας επίγειος παράδεισος. Κάντε εικόνα τον εαυτό σας να χαλαρώνει στην απαλή λευκή άμμο, πίνοντας ένα ποτό, ενώ το βλέμμα σας ταξιδεύει ανάμεσα στη μαγευτική λιμνοθάλασσα και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο των κυμάτων που χτυπούν απαλά την ακτογραμμή; Αυτός είναι ο ήχος της γαλήνης.

Ετοιμαστείτε για μία βουτιά στην εκτεταμένη πισίνα υπερχείλισης, το στολίδι του Velassaru, η οποία είναι τοποθετημένη ακριβώς στην άκρη της παραλίας. Η πισίνα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στον απέραντο γαλάζιο ορίζοντα και το τροπικό τοπίο, όπου ο ουρανός και ο ωκεανός γίνονται ένα. Το εντυπωσιακό αυτό σκηνικό αποτελεί τον ιδανικό χώρο, είτε για μία δροσιστική βουτιά, είτε για στιγμές χαλάρωσης, είτε για μία ρομαντική βουτιά κατά το σούρουπο.

Αλλά το Velassaru δεν περιορίζεται μόνο στην πισίνα του. Ως ένα από τα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες με βίλες πάνω από τη θαλάσσα, το θέρετρο προσφέρει κομψά ιδιωτικά δωμάτια κατά μήκος της ακτογραμμής, γκουρμέ γαστρονομικές εμπειρίες σε πέντε εστιατόρια και δύο μπαρ και δραστηριότητες που κυμαίνονται από την εξερεύνηση των κοραλλιογενών υφάλων μέχρι την κρουαζιέρα με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Έπειτα από μία γεμάτη μέρα, η πισίνα υπερχείλισης πάνω στην παραλία σας καλεί να βουτήξετε στα γαλάζια νερά της. Με κορυφαίες υπηρεσίες και μία μοναδική, γαλήνια ατμόσφαιρα, το Velassaru Maldives μετατρέπει τη διαμονή κάθε επισκέπτη σε πολυτελή και αξέχαστη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στις Μαλδίβες

Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal


Ας μεταφερθούμε στο Μεξικό και την εκθαμβωτική ομορφιά του, όπου βρίσκεται το Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal. Ως έμβλημα πολυτέλειας, το θέρετρο μαγνητίζει τα βλέμματα ήδη από την είσοδο, η οποία είναι το μοναδικό ιδιωτικό τούνελ στο Μεξικό. Αλλά η πραγματική μαγεία αρχίζει όταν τελικά φτάνετε σε έναν μαγευτικό κόσμο που είναι εμποτισμένος με την κληρονομιά του μεξικανικού πολιτισμού και της μεξικανικής κουζίνας, ενώ παράλληλα βρίσκεται ανάμεσα σε μία εκπληκτή βραχώδη πλαγιά και τον μαγευτικό Ειρηνικό Ωκεανό. Φανταστείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία στο δικό σας ευρύχωρο δωμάτιο, το καθένα από τα οποία προσφέρει ιδιωτική πισίνα και μαγευτική θέα στον ωκεανό.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στο Μεξικό, θα παρατηρήσετε πως συγχωνεύεται άψογα με την απέραντη έκταση του γαλαζοπράσινου ωκεανού δημιουργώντας μία οπτική ψευδαίσθηση που συγχωνεύει την πισίνα με τη θάλασσα. Ακριβώς πάνω στην παραλία, η πισίνα υπερχείλισης ενώνει αρμονικά την πολυτέλεια με την ακαταμάχητη γοητεία της αμμώδους παραλίας.

Ωστόσο, το Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal δεν είναι γνωστό μόνο για την πισίνα του. Είναι ένα ιδιωτικό καταφύγιο, με το ακατέργαστο και άγριο τοπίο του να οδηγεί στη μαγευτική γαλανή θάλασσα. Η ίδια η ιδιωτική παραλία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα, ενώ παράλληλα προσφέρει εκπληκτική θέα στην πλαγιά του βράχου και στην θαλάσσα, κάνοντας την ιδανικό προορισμό για τις ζεστές βραδιές. Έτσι, είτε θέλετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε ή απλά να βυθιστείτε στο μεγαλείο του Μεξικού, το μοναδικό μείγμα πολυτέλειας και φύσης του θέρετρου εξασφαλίζει μία αξέχαστη διαμονή. Και για να λέμε την αλήθεια, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στην ιδέα του να κάνει ηλιοθεραπεία σε μία πισίνα υπερχείλισης, τέλεια τοποθετημένη στην αμμώδη παραλία, απολαμβάνοντας την απέραντη θέα στον ωκεανό; Σίγουρα όχι εμείς!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Μεξικό

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park


Επόμενος προορισμός η Πελοππόνησος στην Ελλάδα και το Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park. Εκεί, οι αρχαίοι μύθοι συναντούν τη σύγχρονη καθημερινότητα συνδυασμένη με μία χρυσαφένια αμμώδη παραλία, η οποία διαθέτει γαλάζια σημαία για τη διατήρηση των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Η άμμος είναι μαλακή, τα νερά είναι καθαρά και η θάλασσα είναι ζαφειρένια, με ήπια κλίση που προσφέρει έναν ασφαλή προορισμό για τα παιδιά και τους αρχάριους κολυμβητές.

Στην καρδιά ενός από τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα βρίσκεται ο εκτεταμένος, χλωριωμένος και εγκεκριμένος από το πρωτόκολλο υγείας χώρος με τις πισίνες του ξενοδοχείου. Κάθε μία από αυτές τις πισίνες προσφέρει μία μοναδική εμπειρία, ενώ η παραθαλάσσια τοποθεσία τους προσφέρει μία απαράμιλλη θέα στην αμμώδη παραλία και την καταγάλανη θάλασσα. Κολυμπήστε στην κύρια πισίνα με το γλυκό νερό, απελευθερώστε το περιπετειώδες πνεύμα σας στην πισίνα με το lazy river και τις νεροτσουλήθρες, χαλαρώστε στη διαμορφωμένη πισίνα με θαλασσινό νερό ή παρακολουθήστε τα μικρά σας να κάνουν βουτιές στην παιδική πισίνα. Πρόκειται για μία υδάτινη χώρα θαυμάτων που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία, επιτρέποντάς σας να περάσετε από το χώρο της πισίνας στην παραλία, με λίγα μόλις βήματα, και να χαλαρώσετε κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Πλέον μιλάμε για μία μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την άνεση της πισίνας με την ομορφιά της παραλίας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελλάδα

Sandals Grande St. Lucian Spa and Beach All Inclusive Resort - Couples Only


Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σε αυτόν τον παράδεισο μόνο για ενήλικες του Sandals Grande St. Lucian Spa and Beach All Inclusive Resort - Couples Only, ένα ειδυλλιακό καταφύγιο που έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες των ζευγαριών. Αυτό το γραφικό θέρετρο βρίσκεται λίγα μέτρα από τα νερά του Rodney Bay, που φημίζεται ως το πιο ήρεμο σημείο της Αγίας Λουκίας. Με φόντο την εκπληκτική ομορφιά των ηφαιστειακών βουνών που ξεπροβάλλουν από τη γαλάζια θάλασσα, το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες θέα 360 μοιρών που μοιάζει βγαλμένη από καρτ ποστάλ. Φανταστείτε να ξεκινάτε τη μέρα σας με μία χαλαρή βόλτα στην παραλία ακτίνας ενός μιλίου, με τη μαλακή άμμο κάτω από τα πόδια σας και τη μαγευτική θέα των ηφαιστειακών βουνών στον ορίζοντα να λειτουργούν ως το τέλειο σκηνικό για τη ρομαντική σας απόδραση.

Μέσα σε αυτό το μοναδικό κατάλυμα, θα βρείτε μία ποικιλία από πέντε μεγάλες πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας εντυπωσιακής πισίνας που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να βρεθείτε από την παραλία στα δροσερά νερά της πισίνας με λίγα μόλις βήματα. Ο συνδυασμός της πισίνας με τη θάλασσα και τον ουρανό δημιουργεί έναν απέραντο ορίζοντα, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μία συναρπαστική εμπειρία. Μετά το μπάνιο σας, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο δίπλα στην πισίνα, με το αγαπημένο σας ποτό, και απλά να απολαύσετε την απαράμιλλη θέα. Σε αυτή την ονειρική τοποθεσία, θα ανακαλύψετε την παραθαλάσσια πολυτέλεια, όπου η άμμος, η θάλασσα και η πισίνα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο ρομαντικό καταφύγιο. Έτσι, αν αναζητάτε έναν παράδεισο για ζευγάρια για το μήνα του μέλιτος ή την επέτειό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Sandals Grande St. Lucian, το οποίο τυγχάνει επίσης να είναι ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στην Αγία Λουκία. Δεν είναι απλώς ένα θέρετρο- είναι ο ιδανικός προορισμός για μοναδικές αναμνήσεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Αγία Λουκία

Novotel Phu Quoc Resort


Το μαγικό Novotel Phu Quoc Resort είναι ένα 5 αστέρων κατάλυμα, έτοιμο να προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Μόλις λίγα βήματα από την παραλία Truong Beach, μία από τις πιο γνωστές αμμώδεις παραλίες του Βιετνάμ, αυτό το θέρετρο προσφέρει κάτι παραπάνω από απλά μία πολυτελή παραθαλάσσια τοποθεσία - σας προσκαλεί στη γαλήνια ομορφιά του Κόλπου της Ταϊλάνδης. Γνωστή για την εκθαμβωτική λευκή άμμο και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, η παραλία Truong, επίσης γνωστή ως Bai Truong, δημιουργεί το σκηνικό για μία αξέχαστη τροπική απόδραση. Ανεξάρτητα από το αν κάνετε οικογενειακές διακοπές, αν σχεδιάζετε μία ρομαντική απόδραση, αν οργανώνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και αν ονειρεύεστε τον τέλειο γάμο, το Novotel Phu Quoc Resort καλωσορίζει όλους και όλες με μία εκθαμβωτική επιλογή από πολυτελή δωμάτια και απομονωμένα μπανγκαλόου εξοπλισμένα με τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες.

Ωστόσο, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θερέτρου είναι η εκπληκτική πισίνα που κοσμεί την αμμώδη παραλία. Η παραδεισένια ακτή δίπλα στην πισίνα συνδυάζει τέλεια τη χάρη του ωκεανού με την άνεση της πισίνας, δίνοντάς σας την ελευθερία να ταλαντεύεστε ανάμεσα στα ρυθμικά κύματα του ωκεανού και τα ήρεμα νερά της πισίνας. Μετά από μία βουτιά, μπορείτε να ξαπλώσετε σε μία ξαπλώστρα, με το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο χέρι, καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα, δημιουργώντας μία πανδεσία χρωμάτων στον ουρανό. Είναι αυτές οι στιγμές, όπου η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα, που θα εκτιμήσετε πραγματικά το μοναδικό συνδυασμό της παραλίας και της πισίνας που συγχωνεύονται στο Novotel Phu Quoc Resort. Καθώς οι αποχρώσεις της δύσης εξαφανίζονται, θα ανυπομονείτε ήδη για μία ακόμη ημέρα μπροστά από ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα. Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για μία διαμονή, αλλά για μία εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη μέσα σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Βιετνάμ

Calilo


Το μαγικό νησί της Ίου στην Ελλάδα, πέρα από τα πανέμορφα τοπία του φιλοξενεί και το Calilo · ένα μοναδικό θέρετρο στο οποίο η φύση και η τέχνη συνδυάζονται αρμονικά. Φτιαγμένο από πέτρα και περιτριγυρισμένο από 1.000 στρέμματα προστατευόμενης γης, είναι ο ιδανικός προορισμός για μία ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Με φόντο τα έξι μίλια χρυσής άμμου και την καταγάλανη θάλασσα, το Calilo αποτελεί μία απόδραση από τον κόσμο, καθιστώντας το ένα πραγματικά ιδανικό ξενοδοχείο για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.

Η κύρια πισίνα στο Calilo είναι το επίκεντρο της γαλήνης καθώς είναι τέλεια τοποθετημένη στην αμμώδη παραλία. Η ρηχή είσοδός της, καθιστά την πισίνα ιδανική για όλους όσους θέλουν να κάνουν μία βουτιά μέσα σε αυτή. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τον ζεστό ήλιο, να νιώσετε τη ζεστή αμμουδιά κάτω από τα πόδια σας και να απολαύσετε τα αναζωογονητικά νερά της πισίνας. Η φιλοσοφία του Calilo ενθαρρύνει τους επισκέπτες να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, απολαμβάνοντας τις αισθήσεις της άμμου, του αλατιού και του ήλιου. Είναι ένας τόπος που μοιάζει πραγματικά με όνειρο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να γίνουν ένα με τον περιβάλλοντα χώρο και να ζήσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης

Σας ιντριγκάρει η γοητεία του Calilo; Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από ένα θέρετρο που συνδυάζει άψογα την πισίνα με την αμμώδη παραλία, ένας συνδυασμός με τον οποίο η φύση ξεδιπλώνει τα θαύματά της και η γαλήνη γίνεται τρόπος ζωής. Ξεκινήστε και εσείς ένα εξαιρετικό ταξίδι χαλάρωσης σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία στην Ελλάδα

Marquis Los Cabos, an All - Inclusive, Adults - Only & No Timeshare Resort


Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες που υπόσχεται πολυτέλεια, απομόνωση και, φυσικά, μία απίστευτη πισίνα στην παραλία, τότε το Marquis Los Cabos, an All - Inclusive, Adults - Only & No Timeshare Resort θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Μέσα στο μαγικό τοπίο του Los Cabos, αυτό το θέρετρο είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν οι διακοπές τους να συνδυάζονται με τη λέξη πολυτέλεια. Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξυπνάει σε μία από τις 209 σουίτες με θέα στη θάλασσα ή σε μία από τις 25 μαγευτικές Casitas, που βρίσκονται μόλις λίγα βήματα από τον ωκεανό. Απολαύστε έναν περίπατο, ανάμεσα από το όμορφο τοπίο, όπου τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά της Θάλασσας του Κορτέζ συνδυάζονται αρμονικά με τους ζεστούς χρυσαφένιους τόνους της ερήμου. Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό θέαμα που θα σας τραβήξει την προσοχή και είναι βέβαιο ότι θα σας μείνει αξέχαστο.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει; Οι δύο πισίνες υπερχείλισης πάνω στην αμμώδη παραλία, ένα άψογο μείγμα πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς. Είναι το σημείο όπου το ατελείωτο γαλάζιο της πισίνας συναντά την απεραντοσύνη του ωκεανού, δημιουργώντας ένα θέαμα που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Μπορείτε κυριολεκτικά να μεταβείτε από την άμμο στα δροσερά νερά της πισίνας και στη ζεστασιά της θάλασσας, όλα αυτά μέσα σε λίγα βήματα. Με την απέραντη θάλασσα να απλώνεται μπροστά σας, η θέα που προσφέρουν αυτές οι πισίνες είναι πραγματικά μαγευτική. Δεν είναι απλά η άμεση προσβασιμότητα, αλλά και η αξέχαστη εμπειρία που προσφέρει. Και στο ενδιάμεσο, γιατί να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπα ή να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από τα πέντε μοναδικά εστιατόρια; Στο Marquis Los Cabos, κάθε μέρα μοιάζει με μία νέα περιπέτεια.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία στο Μεξικό

Ambre - Adults only


Ο τελικός μας προορισμός είναι ένα παραδεισένιο στολίδι, γνωστό ως Ambre - Adults only στον Μαυρίκιο. Ως ένα από τα ξενοδοχεία για ενήλικες στον Μαυρίκιο, το Ambre υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε έναν ονειρικό κόσμο όπου η δροσερή αύρα του δίνει μία ιδιαίτερη αίσθηση καθώς χαλαρώνετε στη μαλακή άμμο της παραλίας. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στο μοναδικό σκηνικό - κάτω από την απαλή ζεστασιά του ήλιου στην ψιλή άμμο, όπου το αναζωογονητικό άρωμα του ωκεανού πλανάται στον αέρα μαζί με το απαλό ήχο των κυμάτων. Η εμπειρία εκεί είναι κάτι περισσότερο από μία απλή βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής- είναι μία βουτιά στη γοητεία του νησιού και την εκλεπτυσμένη κομψότητα που χαρακτηρίζει το Ambre. Όλο αυτό φαντάζει ονειρικό, έτσι δεν είναι;

Σαν να μην έφτανε η γοητεία του νησιού, το θέρετρο διαθέτει δύο μαγευτικές πισίνες που κόβουν την ανάσα, οι οποίες βρίσκονται ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία. Το αποκορύφωμα είναι μία κρυστάλλινη μπλε πισίνα υπερχείλισης που συνδυάζεται άψογα με την απέραντη έκταση του Ινδικού Ωκεανού, δημιουργώντας μία ψευδαίσθηση απεραντοσύνης. Αν και δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να μοιάζει ο παράδεισος, μία βουτιά σε αυτή την πισίνα με τον ορίζοντα να ξεδιπλώνεται μπροστά σας, μοιάζει σαν να είναι ένα κομμάτι του στη γη. Και αν δεν θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας στην πισίνα, να θυμάστε ότι το Ambre προσφέρει περισσότερα από ένα απλό μέρος για να χαλαρώσετε. Με μία ποικιλία από εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και εγκαταστάσεις σπα στη διάθεσή σας, κάθε στιγμή στο Ambre είναι μία ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Και με αυτό, ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στις πιο ιδιαίτερες πισίνες παραθαλάσσιων ξενοδοχείων στον κόσμο. Ελπίζουμε να αισθάνεστε εμπνευσμένοι και έτοιμοι να βουτήξετε στην επόμενη περιπέτειά σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον Μαυρίκιο

Και έτσι ολοκληρώνεται η συναρπαστική περιήγησή μας σε αυτά τα μοναδικά θέρετρα, το καθένα με τη δική του μοναδική γοητεία. Πιστεύουμε ότι ήδη φαντάζεστε τον εαυτό σας να πίνει κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, να κάνει βόλτες στην αμμώδη παραλία και να απολαμβάνει τη μαγευτική θέα. Είτε σχεδιάζετε μία ρομαντική ή οικογενειακή απόδραση ή απλά αναζητάτε μία αναγκαία προσωπική ανάπαυλα από την καθημερινότητα, καθένας από αυτούς τους απίστευτους προορισμούς σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε στιγμές χαλάρωσης.

Έχουμε περιγράψει μόνο λίγα από αυτά που προσφέρουν αυτά τα μαγικά παραθαλάσσια θέρετρα. Το κάθε ένα ξεχωριστά με την εκπληκτική πισίνα του στην αμμώδη παραλία, υπόσχεται διακοπές που θα θυμάστε για μία ζωή. Με τη φαντασία σας να έχει ήδη πάρει φόρα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το πραγματικό ταξίδι.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο απόλαυσης και χαλάρωσης εξερευνώντας περαιτέρω τις κατηγορίες για τα ξενοδοχεία στην ιστοσελίδα μας. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ξενοδοχεία με πισίνα και παραλιακά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει με τις διακοπές των ονείρων σας. Βυθιστείτε λοιπόν και αφεθείτε σε έναν νέο κόσμο χαλάρωσης. Η επόμενη αξέχαστη απόδρασή σας είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Κάντε αυτές τις ονειρικές διακοπές πραγματικότητα και κλείστε τη διαμονή σας σήμερα!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία μπροστά από παραλία στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις