7 ξενοδοχεία με υπηρεσίες μασάζ και σπα για σκύλους για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές με το κατοικίδιό σας

9 Φεβρουαριου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Για πολλούς, οι σκύλοι είναι κάτι περισσότερο από απλά κατοικίδια - αποτελούν μέρος της οικογένειας και αξίζουν την ίδια πολυτέλεια και περιποίηση με τους ανθρώπους. Ως ένδειξη αναγνώρισης της άνευ όρων αγάπης και της χαράς που φέρνουν στη ζωή μας, γιατί να μην εξασφαλίσετε ότι και αυτά θα λάβουν μια δόση χλιδής στην επόμενη απόδρασή σας; Ενώ πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα είναι πλέον φιλικά προς τους σκύλους, μερικά από αυτά έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, καθώς δεν καλωσορίζουν απλώς τους σκύλους, αλλά τους παρέχουν την ίδια φροντίδα όπως και σε κάθε δίποδο επισκέπτη.

Στην Travelmyth, βάζουμε τα δυνατά μας για να προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για όλους, συμπεριλαμβανομένων των τετράποδων συντρόφων σας. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να εξυπηρετήσουμε όσους ταξιδεύουν με τους σκύλους τους, δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο για την κατηγορία μας «Ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους». Εκτός από τις συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία κατοικίδιων ζώων και τις σχετικές χρεώσεις, το ερωτηματολόγιό μας εμβαθύνει στις λεπτομέρειες. Διερευνούμε τα πάντα, από τις προτιμήσεις δωματίων και τους κανονισμούς για τα λουριά μέχρι τις ειδικές παροχές, όπως λιχουδιές, παιχνίδια, ακόμη και υπηρεσίες σπα. Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τα ξενοδοχεία που όχι μόνο καλωσορίζουν τους σκύλους, αλλά πραγματικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, διασφαλίζοντας ότι τόσο το κατοικίδιο όσο και ο ιδιοκτήτης θα έχουν μια αξέχαστη διαμονή. Έτσι, είτε αναρωτιέστε αν ο τετράποδος φίλος σας είναι ελεύθερος να ανέβει στο κρεβάτι σας, είτε αν δικαιούται ένα πολυτελές μασάζ, σας έχουμε καλυμμένους!

Αν λοιπόν αναζητάτε την επόμενη απόδρασή σας και θέλετε ένα κατάλυμα όπου τόσο εσείς όσο και το κατοικίδιό σας θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε περιποιήσεις σπα, τότε ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε 7 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο με υπηρεσίες σπα και μασάζ για τους πιστούς σας τετράποδους φίλους!

The Cadogan, A Belmond Hotel, London


Ανάμεσα στις κομψές συνοικίες του Λονδίνου, το The Cadogan, A Belmond Hotel, London αναδύεται ως ένα ήρεμο και πολυτελές κατάλυμα. Καθώς βγαίνετε από τη μεγαλοπρεπή είσοδό του, έχετε τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε στο Knightsbridge με τα πολυτελή καταστήματά του ή να βρεθείτε μέσα στην καλλιτεχνική ζωντάνια του Chelsea. Στο τέλος των περιπλανήσεών σας, επιστρέφετε στο ξενοδοχείο, όπου κάθε γωνιά ακτινοβολεί ζεστασιά - είτε πρόκειται για το τζάκι που σας περιμένει αναμμένο είτε για την πολυτελή σουίτα σας με όλες τις ανέσεις, θα νιώθετε σαν να επιστρέφετε στο σπίτι σας.

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στο Λονδίνο, το The Cadogan, A Belmond Hotel, London αντιπαραβάλλει άψογα την εργασία με την απαράμιλλη πολυτέλεια, ακόμα και για τους τετράποδους συντρόφους μας. Τα αξιολάτρευτα σκυλάκια δεν είναι απλώς φιλοξενούμενοι, αλλά αξιοσέβαστοι VIPs, καθώς τους παρέχεται ένα κρεβάτι που διασφαλίζει ότι τα όνειρά τους είναι τόσο γλυκά όσο και τα δικά σας, και ένα μενού σχεδιασμένο ειδικά για τους ουρανίσκους τους. Το αποκορύφωμα είναι ωστόσο ο εμβληματικός χώρος του Pet Pavilion, όπου ο τετράποδος φίλος σας μπορεί να απολαύσει μια συνεδρία απαράμιλλης περιποίησης, εξασφαλίζοντας την πιο πολυτελή διαμονή. Στο The Cadogan, A Belmond Hotel, London, κάθε μέλος της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων και των τετράποδων μελών, χρίζει της πιο πολυτελούς μεταχείρισης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στο Λονδίνο

Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira


Μέσα στην καταπράσινη αγκαλιά της Μαδέρας, το Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira αποτελεί έμβλημα διαχρονικής μεγαλοπρέπειας. Τοποθετημένο με χάρη πάνω από το γραφικό λιμάνι της Φουνκάλ, περιβάλλεται από καταπράσινους υποτροπικούς κήπους που μοιάζουν να ψιθυρίζουν ιστορίες από την πλούσια ιστορία του που διανύει 130 χρόνια. Το Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira αποτελεί συχνά σημείο αναφοράς, προσφέροντας πανοραμική θέα, πρωτοποριακές γαστρονομικές δημιουργίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση που θυμίζει μια περασμένη εποχή.

Αλλά η χλιδή δεν προορίζεται μόνο για τους δίποδους επισκέπτες τους. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Πορτογαλία, το Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira ανεβάζει και την καλοπέραση των σκύλων σε απαράμιλλα ύψη. Σε συνεργασία με το Dogtel School, Resort and Spa, το Reid's δημιούργησε έναν χώρο όπου το κατοικίδιό σας δεν είναι απλώς ένα ζώο, αλλά ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Από βόλτες στους εμβληματικούς κήπους του Reid's μέχρι εξειδικευμένες συνεδρίες περιποίησης σώματος, κάθε εμπειρία είναι σχεδιασμένη ώστε να αφήσει τον τετράποδο φίλο σας απόλυτα ικανοποιημένο. Με παροχές που κυμαίνονται από προσωπικές συνεδρίες γυμναστικής μέχρι ειδική πισίνα για σκύλους, ακόμα και κτηνιατρικές υπηρεσίες, η ευεξία του κατοικίδιου σας γίνεται προτεραιότητα στο ξενοδοχείο αυτό. Ενώ εσείς χαλαρώνετε στην πισίνα υπερχείλισης, απολαμβάνοντας τον μαγευτικό ορίζοντα της Πορτογαλίας, να είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας λαμβάνει εξίσου βασιλική περιποίηση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στην Πορτογαλία

Capella Singapore


Στο νησί Σεντόσα στη Σιγκαπούρη, βρίσκεται το Capella Singapore, ένα αρμονικό μείγμα ιστορίας και νεωτερικότητας. Στο επίκεντρό του βρίσκονται τα ανακαινισμένα αποικιακού στιλ μπανγκαλόου Tanah Merah, που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1880. Αυτά τα μπανγκαλόου ψιθυρίζουν ιστορίες μιας άλλης εποχής, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για τις πολυτελείς εμπειρίες που ξεδιπλώνονται μέσα στους καταπράσινους κήπους και τη γραφική θέα στη θάλασσα. Αντλώντας έμπνευση από τη μετάφραση του Tanah Merah στα μαλαισιανά - «κόκκινη γη» - οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Foster + Partners οραματίστηκαν αυτό το στολίδι της Σιγκαπούρης ως επιτομή της γαλήνης, εξασφαλίζοντας την άψογη ενσωμάτωσή του με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το λαμπρό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Ωστόσο, πέρα από τη γοητεία της ιστορίας και του σχεδιασμού του, το Capella Singapore κατέχει τη θέση ενός από τα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στη Σιγκαπούρη, προσφέροντας ένα ρομαντικό καταφύγιο για ζευγάρια. Εκτός όμως από ρομαντικές αποδράσεις, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει και μία πληθώρα παροχών και για τα τετράποδα μέλη της οικογένειας. Αναγνωρίζοντας τον δεσμό μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων και των αγαπημένων τους συντρόφων, το ξενοδοχείο παρουσιάζει τη λειτουργία Pet Spa-cation, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να εξασφαλίσουν ότι ο τετράποδος φίλος τους θα απολαύσει τα οφέλη ενός Ayurveda Spa - μιας αναζωογονητικής εμπειρίας που αντανακλά την αγάπη και τη συντροφικότητα που αυτά τα κατοικίδια ζώα φέρνουν στη ζωή μας. Είτε πρόκειται για βόλτα στους εκτεταμένους χώρους του καταλύματος, είτε για απόλαυση της VIP (Very Important Pet) περιποίησης, είτε για υποδοχή με ένα ειδικά επιμελημένο πακέτο Addiction Pet Foods, κάθε στιγμή στο Capella υπόσχεται να είναι τόσο αξέχαστη για τα κατοικίδια όσο και για τους ιδιοκτήτες τους.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στη Σιγκαπούρη

Las Ventanas Al Paraiso, A Rosewood Resort


Με τοποθεσία στην ηλιόλουστη ερημική ακτογραμμή του Λος Κάβος, το Las Ventanas Al Paraiso, A Rosewood Resort, ενσαρκώνει την απόλυτη χλιδή. Το θέρετρο αποτελεί απόδειξη της άψογης εξυπηρέτησης, της απαράμιλλης προσοχής στη λεπτομέρεια και της αρχιτεκτονικής μεγαλοπρέπειας που συνδυάζεται άψογα με τη λευκή άμμο και τα γαλάζια νερά του Κάβο σαν Λούκας. Η μαγεία του Las Ventanas Al Paraiso, A Rosewood Resort δεν έγκειται μόνο στη μεγαλοπρεπή παρουσία του, αλλά και στις παροχές του που αποσκοπούν στο να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα, σε βαθμό που ακόμη και τα αγαπημένα τους κατοικίδια περιβάλλονται από πολυτέλεια.

Μπαίνοντας σε αυτόν τον παράδεισο, είναι προφανές ότι το Las Ventanas Al Paraiso, A Rosewood Resort δεν είναι απλώς ένα από τα ξενοδοχεία στο Μεξικό που είναι μπροστά σε παραλία, αλλά ένα βασίλειο όπου άνθρωπος και κατοικίδιο απολαμβάνουν απαράμιλλη πολυτέλεια. Από τα ειδικά μενού που έχουν επιμεληθεί αποκλειστικά για τα απαιτητικά γούστα των τετράποδων επισκεπτών μέχρι τα αναζωογονητικά μασάζ που διώχνουν το άγχος και την ένταση, κάθε ανάγκη είναι σίγουρο πως θα ικανοποιηθεί. Οι αποκλειστικοί μπάτλερ του θέρετρου, διασφαλίζουν ότι τα κατοικίδια ζώα απολαμβάνουν την καλύτερη μεταχείριση που περιλαμβάνει βόλτες στην παραλία, μενού κατά παραγγελία, ακόμη και εξειδικευμένα μαθήματα γιόγκας για σκύλους. Και αν είναι τα γενέθλια του τετράποδου φίλου σας, το θέρετρο μπορεί να διοργανώσει μια μεγάλη γιορτή με ό,τι επιθυμεί ο σκύλος σας. Είτε χαλαρώνουν σε φορητές καμπάνες για κατοικίδια δίπλα στην παραλία είτε απολαμβάνουν γκουρμέ γεύματα για ζωάκια, τα κατοικίδια στο Las Ventanas Al Paraiso, A Rosewood Resort βιώνουν ένα κομμάτι του παραδείσου, χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τη δική σας διαμονή.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στο Μεξικό

Margaritaville Resort Palm Springs


Το Margaritaville Resort Palm Springs βρίσκεται στην ηλιόλουστη όαση του Παλμ Σπρινγκς και συνδυάζει τη ρετρό αρχιτεκτονική με τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός νησιού. Διαθέτοντας εκτεταμένους χώρους με δύο πισίνες, πληθώρα επιλογών εστίασης και 398 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια, το θέρετρο υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση. Στην καρδιά αυτού του καταλύματος βρίσκεται το St. Somewhere Spa, το μεγαλύτερο του είδους του στο Palm Springs, όπου τόσο οι άνθρωποι όσο και οι τετράποδοι σύντροφοί τους καλωσορίζονται σε έναν κόσμο αναζωογόνησης και πολυτέλειας.

Με θέση ανάμεσα στα ξενοδοχεία με σπα στην Καλιφόρνια που επεκτείνει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του και στους σκυλίσιους επισκέπτες, το Margaritaville Resort Palm Springs ανεβάζει την περιποίηση σε νέο επίπεδο με τις παροχές του προγράμματος "Pampered Pooch". Αναγνωρίζοντας τα θεραπευτικά θαύματα του μασάζ όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα κατοικίδιά τους, το θέρετρο προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες κάθε σκύλου. Από τους καταπραϋντικούς ρυθμούς του "Pampered Pooch Massage", που συνδυάζει τις τεχνικές σουηδικού μασάζ, σιάτσου και μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης, μέχρι την απαλή φροντίδα του "Puppy Love Massage" για τα κουτάβια και το διακριτικό άγγιγμα του "Spoiled Senior Massage" για τους πιο ώριμους σκύλους, κάθε συνεδρία υπόσχεται ηρεμία και ευεξία για τον πιστό σας σύντροφο. Εξάλλου, στη χώρα της απόδρασης και της διασκέδασης, γιατί να έχουν μόνο οι άνθρωποι δικαίωμα στην περιποίηση;

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στην Καλιφόρνια

Pan Pacific London


Μέσα στο πλούσιο μωσαϊκό της ιστορίας σχεδόν 800 χρόνων του Λονδίνου, το Pan Pacific London είναι η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας συνυφασμένης με τη διαχρονική γοητεία της πόλης. Καθώς οι επισκέπτες διασχίζουν τους δρόμους, μπορούν να θαυμάσουν αρχιτεκτονικά θαύματα όπως ο εμβληματικός καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου του 17ου αιώνα, να ανακαλύψουν τις ιστορίες της πόλης στο Μουσείο του Λονδίνου και να απολαύσουν την πανοραμική θέα κατά μήκος του ποταμού Τάμεση. Ωστόσο, εντός των τειχών αυτού του κορυφαίου καταλύματος, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που χρίζουν περιποίησης με υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης. Το Pan Pacific London αναγνωρίζει τον κομβικό ρόλο που παίζουν τα κατοικίδια στη ζωή των επισκεπτών του και προσφέρει μια πλούσια γκάμα παροχών που είναι προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τους τετράποδους συντρόφους.

Το Pan Pacific London θεωρείται ως ένα από τα ξενοδοχεία με θερμαινόμενη πισίνα στο Λονδίνο, και δεν είναι μόνο ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους που αναζητούν ηρεμία από τη βαβούρα της καθημερινότητας, αλλά και μια όαση για τα κατοικίδια ζώα. Το πρόγραμμά τους "Paws at Pan Pacific" αναδεικνύει τη βαθιά ριζωμένη δέσμευση του ξενοδοχείου να διασφαλίσει ότι κάθε μέλος της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των τετράποδων, θα απολαύσει την πολυτέλεια στο έπακρο. Καθώς εσείς χαλαρώνετε με τις signature θεραπείες σπα ή απολαμβάνετε ένα χαλαρό απογευματινό τσάι, το κατοικίδιό σας μπορεί να απολαύσει τη δική του μορφή χαλάρωσης, από περιποίηση στο κοντινό Shoreditch Dog House μέχρι συναρπαστικές βόλτες στην πόλη. Και αν το κατοικίδιό σας χρειάζεται μια δόση πνευματικής αναζωογόνησης, ο Pet Concierge, που βρίσκεται δίπλα στη ρεσεψιόν, μπορεί να οργανώσει μοναδικές εμπειρίες, από θεραπείες ρέικι για σκύλους μέχρι γιόγκα για γατάκια ή κουτάβια.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Nirvana Cosmopolitan


Καθώς ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στα πιο αναζωογονητικά καταλύματα για εσάς και τα αγαπημένα σας κατοικίδια, ο τελικός μας προορισμός, το ξενοδοχείο Nirvana Cosmopolitan στην Τουρκία, ξεχωρίζει ως η επιτομή της πολυτέλειας με μια δόση μεσογειακής γοητείας. Ανάμεσα στις αμέτρητες παροχές του, το Luxy Pet Hotel αναδεικνύεται ως ένας χώρος όπου οι αγαπημένοι σας τετράποδοι φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πληθώρα περιποιήσεων. Φανταστείτε λοιπόν ένα κατάλυμα που διαθέτει εξειδικευμένα δωμάτια για κατοικίδια ζώα, εκτός από λόμπι, ρεσεψιόν και ιδιωτικούς χώρους δραστηριοτήτων στον χώρο του ξενοδοχείου. Κι ενώ εσείς απολαμβάνετε την παραθαλάσσια ατμόσφαιρα, τα κατοικίδιά σας μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες που κυμαίνονται από χαλαρωτικά μασάζ από έμπειρους κτηνιάτρους μέχρι σχολαστικό πεντικιούρ και βούρτσισμα.

Επιπλέον, καθιερώνοντας το κύρος του ως ένα από τα ξενοδοχεία με water park στην Τουρκία, το Nirvana Cosmopolitan προσφέρει μια απόδραση για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων. Η υπηρεσία περιποίησης κατοικίδιων εξασφαλίζει ότι το κατοικίδιό σας επιστρέφει από τις διακοπές του τόσο λαμπερό όσο αισθάνεστε κι εσείς, με το τρίχωμά του να θρέφεται οργανικά, να διαμορφώνεται ανάλογα με τη ράτσα του και να φτιάχνεται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. Και όχι μόνο! Ενώ εσείς γευματίζετε με θέα στη θάλασσα, τα κατοικίδιά σας μπορούν να σας συνοδεύουν στα εστιατόρια με βεράντα που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια. Και αν χρειαστούν κάποια είδη πρώτης ανάγκης ή ένα ολοκαίνουργιο ρούχο, το Pet Supply Shop είναι ένας χώρος βιολογικών, πρώτης κατηγορίας προϊόντων.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στην Τουρκία

Καθώς περιπλανούμαστε στους πολυτελείς διαδρόμους αυτών των ξενοδοχείων, ένα πράγμα γίνεται φανερό: η αγάπη για τα κατοικίδια ζώα δεν έχει όρια. Κάθε κατάλυμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, εξασφαλίζει ότι ενώ εσείς απολαμβάνετε την περιποίηση και την κομψότητα που σας αξίζει, οι τετράποδοι σύντροφοί σας δεν μένουν πίσω. Σε έναν κόσμο όπου τα ταξίδια με κατοικίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για πολλούς, η εύρεση του ιδανικού καταλύματος που υποδέχεται τόσο εσάς όσο και το κατοικίδιό σας με ανοιχτές αγκάλες είναι ανεκτίμητη.

Όσοι από εσάς βρήκατε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον και θέλετε να βρείτε περισσότερα φιλικά προς τα κατοικίδια καταλύματα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την επιμελημένη συλλογή μας από «Ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους». Μην αμελήσετε να εξερευνήσετε και τις εξειδικευμένες υποκατηγορίες μας, όπως «Ξενοδοχεία με υπηρεσία φύλαξης σκύλων» για τις φορές που θέλετε να κάνετε μία βόλτα μόνοι σας ή ίσως τα «Ξενοδοχεία όπου οι σκύλοι διαμένουν δωρεάν», εξασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σας παραμένει εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας. Και να θυμάστε, η πλατφόρμα μας είναι ευέλικτη: μπορείτε να συνδυάσετε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες μας για να σχεδιάσετε μια διαμονή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Όταν λοιπόν σας έρθει η επιθυμία να ταξιδέψετε και είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο ταξίδι μαζί με τον τετράποδο σύντροφό σας, θα ξέρετε ακριβώς πού να απευθυνθείτε! Εξάλλου, η ουσία των ταξιδιών δεν είναι μόνο κάποιος νέος προορισμός, αλλά η δημιουργία μόνιμων αναμνήσεων με τους αγαπημένους μας, είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε κατοικίδια.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις