Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: 5 ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα για ατελείωτη θέα

4 Μαρτιου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  The Okura Prestige Bangkok

Αναζητώντας την απόλυτη αστική απόδραση, εκεί όπου ο ορίζοντας συναντά τη γραμμή του νερού της πισίνας, δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με πισίνες στον τελευταίο όροφο, την επιτομή της πολυτέλειας και του αρχιτεκτονικού θαύματος. Φανταστείτε να κολυμπάτε στην κορυφή του κόσμου, με πανοραμική θέα στα πολυσύχναστα αστικά τοπία που εκτυλίσσονται από κάτω σας - αυτή είναι η εμπειρία που προσφέρουν τα εμβληματικά αυτά ξενοδοχεία που είναι ουρανοξύστες στον κόσμο. Από τα ιλιγγιώδη ύψη του Ντουμπάι μέχρι τη γεμάτη ζωντάνια καρδιά του Λος Άντζελες, αυτά τα πανύψηλα καταλύματα υπόσχονται μια πραγματική περιπέτεια πάνω από τα σύννεφα.

Μέσα από αυτό το άρθρο στο blog μας, σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι για να εξερευνήσουμε την επιτομή της «υψηλής» πολυτέλειας σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο. Επιμεληθήκαμε μια λίστα με 5 κορυφαία ξενοδοχεία ουρανοξύστες με πισίνες στον τελευταίο όροφο, οι οποίες δεν είναι απλώς μια από τις πολλές ανέσεις που προσφέρουν, αλλά μια ευκαιρία για να βιώσετε τις πόλεις αυτές από μια άλλη οπτική γωνία. Ανακαλύψτε πώς ο συνδυασμός εκπληκτικής θέας από την πισίνα στην ταράτσα, εξαιρετικού σχεδιασμού και απαράμιλλης εξυπηρέτησης ξεχωρίζει αυτά τα ξενοδοχεία-ουρανοξύστες, προσφέροντας μια απόδραση που ξεπερνά τα συνηθισμένα και ανεβάζει την ταξιδιωτική σας εμπειρία σε νέα ύψη.

The Tower Plaza Hotel Dubai


Το The Tower Plaza Hotel Dubai, που υψώνεται μεγαλοπρεπώς στον καταγάλανο ουρανό του Ντουμπάι, επιβεβαιώνει την παρουσία του ως ένα ξενοδοχείο ουρανοξύστης που κόβει την ανάσα, με ύψος που αγγίζει τα 294 μέτρα και 65 εντυπωσιακούς ορόφους αρχιτεκτονικής λαμπρότητας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία μεταξύ των ξενοδοχείων ουρανοξυστών με πισίνες στον τελευταίο όροφο στο Ντουμπάι. Αυτό το έμβλημα πολυτέλειας όχι μόνο γοητεύει με τον υψηλό και ιδιαίτερο σχεδιασμό του, αλλά προσφέρει επίσης στους επισκέπτες μια απαράμιλλη θέα που εκτείνεται μακριά στο βάθος, περικλείοντας το ζωντανό κέντρο της πόλης. Μέσα σε αυτό το πανύψηλο θαύμα, η πισίνα στον τελευταίο όροφο στέκεται ως μια γαλήνια όαση, προσκαλώντας τους επισκέπτες να κολυμπήσουν στα σύννεφα, με τον ορίζοντα του Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Burj Khalifa και της παραλίας Jumeirah, να ξεδιπλώνεται από κάτω τους. Ο χώρος της πισίνας, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση, εναρμονίζεται υπέροχα με το μεγαλείο του ξενοδοχείου, προσφέροντας ένα κατάλυμα για όσους αναζητούν να αναζωογονηθούν και να απολαύσουν το μεγαλείο του Ντουμπάι.

Φωλιασμένο στην περίφημη οδό Sheikh Zayed Road, το The Tower Plaza Hotel Dubai δεν αποτελεί απλώς μια απόδειξη αρχιτεκτονικής υπεροχής, αλλά και ένα κατάλυμα ιδανικό για ζευγάρια και ρομαντικές αποδράσεις, καθιστώντας το ένα από τα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στο Ντουμπάι. Με 415 ευρύχωρα και κομψά σχεδιασμένα δωμάτια, το ξενοδοχείο υπόσχεται μια ρομαντική απόδραση ανάμεσα στα σύννεφα, όπου τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν παροχές πέντε αστέρων και να μοιραστούν στιγμές ευτυχίας στην πισίνα στον τελευταίο όροφο. Είτε πρόκειται για μια πρόποση στο νέο ξεκίνημα δίπλα στην πισίνα είτε για μια μέρα που θα περάσετε εξερευνώντας τα βασικά επιχειρηματικά και ψυχαγωγικά σημεία της πόλης, αυτό το ξενοδοχείο εξασφαλίζει έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος. Η κεντρική του τοποθεσία, η άμεση πρόσβαση στο σταθμό του μετρό του Emirates Towers και η εγγύτητα σε εστιατόρια και σημεία νυχτερινής ζωής ενισχύουν τη γοητεία του, προσφέροντας ένα μαγευτικό σκηνικό για χαλάρωση και εξερεύνηση στην καρδιά του Ντουμπάι.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στο Ντουμπάι

W Taipei


Το W Taipei, ένα ξενοδοχείο ουρανοξύστης που επαναπροσδιορίζει τον ορίζοντα της πρωτεύουσας της Ταϊβάν, αποτελεί έμβλημα σύγχρονης πολυτέλειας και αρχιτεκτονικού θαύματος στην καρδιά της συνοικίας Xinyi. Αυτό το πανύψηλο κατάλυμα, που βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην κορυφή του σταθμού Taipei City Hall και δίπλα στο εμβληματικό Taipei 101 και την Taipei Arena, προσφέρει μια απαράμιλλη αστική απόδραση. Με το επιβλητικό του ύψος και την περίοπτη θέση του, το W Taipei δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο αλλά ένα σημείο αναφοράς, όπου κάθε δωμάτιο προσφέρει μαγευτική θέα ολόκληρου του κτιρίου Taipei 101, βυθίζοντας τους επισκέπτες στη δυναμική σκηνή της Ταϊπέι. Η πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, μια αστική όαση με φόντο την εκπληκτική θέα της πόλης, προσκαλεί τους επισκέπτες να κάνουν μια βουτιά στα θερμαινόμενα νερά της. Περιτριγυρισμένη από όμορφα διαμορφωμένους κήπους και πλαισιωμένη από εντυπωσιακά γλυπτά από ανοξείδωτο ατσάλι, η περιοχή της πισίνας προσφέρει ένα ιδανικό μείγμα διασκέδασης και χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, υπό τη συνοδεία μουσικής των DJ που θα ανεβάσει τη διάθεση όλων.

Ως ένα από τα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ταϊπέι, το W Taipei εξασφαλίζει μια αξέχαστη διαμονή για όλες τις ηλικίες. Η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, μαζί με την παραλία δίπλα στην πισίνα, προσφέρει στις οικογένειες ένα σημείο για να απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα θαυμάζουν την εκπληκτική θέα της περιοχής Xinyi. Εκτός από την πισίνα, το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε μέλους της οικογένειας. Από τις γαστρονομικές απολαύσεις στο κινέζικο εστιατόριο YEN, που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, μέχρι τα κομψά μπαρ που σερβίρουν ευφάνταστα κοκτέιλ και το χαλαρωτικό σπα για απόλυτη περιποίηση, το W Taipei συμπυκνώνει την ουσία μιας πολυτελούς απόδρασης. Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν δραστήριοι, τους περιμένει το γυμναστήριο FIT, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή στο W Taipei συμβάλλει σε μια εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια, άνεση και αξέχαστες αναμνήσεις στην καρδιά της Ταϊπέι.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στην Ταϊβάν

Marina Bay Sands


Το Marina Bay Sands, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα σχεδιασμένο από τον Moshe Safdie, αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας και καινοτομίας στο πολυσύχναστο αστικό τοπίο της Σιγκαπούρης. Με τους 57 ορόφους του να υψώνονται 200 μέτρα στον ουρανό, αυτό το ξενοδοχείο-ουρανοξύστης ξεπερνά τα συνηθισμένα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία κομψότητας και εκλέπτυνσης. Στο επίκεντρο αυτού του εμβληματικού προορισμού βρίσκεται η παγκοσμίου φήμης πισίνα infinity, η οποία δεσπόζει μεγαλοπρεπώς στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντας μια μεγαλοπρεπή θέα που εκτείνεται σε όλη την πόλη. Αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα, γνωστό ως η μεγαλύτερη υπερυψωμένη πισίνα στον κόσμο με μήκος 150 μέτρων, προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία κολύμβησης ανάμεσα στα σύννεφα.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε μπαρ και club στη Σιγκαπούρη, το Marina Bay Sands προσφέρει όχι μόνο μια μαγευτική διαμονή, αλλά και μία εμπειρία διασκέδασης στον παλμό της νυχτερινής ζωής της πόλης. Αφού αφεθείτε στα γαλήνια νερά της πισίνας infinity και απολαύσετε την πανοραμική θέα του αστικού τοπίου, μπορείτε να εξερευνήσετε την πληθώρα των διαθέσιμων πολυτελών παροχών. Από την πλούσια βλάστηση που καλύπτει τον πλαϊνό χώρο της πισίνας, προσφέροντας πολυπόθητη σκιά, μέχρι τις άνετες ξαπλώστρες που περιμένουν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, κάθε λεπτομέρεια ψιθυρίζει απόλαυση. Η κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου με σημεία νυχτερινής ζωής της πόλης εξασφαλίζει ότι η διασκέδαση συνεχίζεται και πέρα από τα γαλήνια όρια της πισίνας, καθιστώντας το Marina Bay Sands έναν ιδανικό προορισμό πολυτέλειας και καλοπέρασης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στη Σιγκαπούρη

The Okura Prestige Bangkok


Το The Okura Prestige Bangkok, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη καρδιά της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, αποτελεί απόδειξη της σύγχρονης πολυτέλειας, της αρχιτεκτονικής κομψότητας και της εκλέπτυνσης. Στεγασμένο μέσα στον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Park Ventures, ο οποίος φτάνει σε ύψος 142,1 μέτρων και καταλαμβάνει 35 ορόφους, αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων αποτελεί την επιτομή της συγχώνευσης της πολυτέλειας, της άνεσης και της ευκολίας. Κάθε ένα από τα 240 δωμάτια και σουίτες του προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη μέσα από τριπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας μια γαλήνια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της Μπανγκόκ.

Με τοποθεσία στον 25ο όροφο του κτιρίου, η προεξέχουσα πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου το καθιστά ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Μπανγκόκ, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία κολύμβησης. Η δραματική θέα στην πόλη ξεδιπλώνεται από αυτή την υπερυψωμένη όαση, προσφέροντας ένα γαλήνιο σκηνικό για χαλάρωση και αναψυχή. Η πισίνα στον τελευταίο όροφο του The Okura Prestige Bangkok υπόσχεται μια απόδραση από τη βαβούρα της πόλης. Παράλληλα με την πισίνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κοντινή απόσταση από το γυμναστήριο και το σπα, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα παροχών ευεξίας σχεδιασμένο για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο κατάλυμα. Αυτός ο χώρος στον τελευταίο όροφο είναι ιδανικός για να βιώσετε την Μπανγκόκ από μια διαφορετική οπτική γωνία, όπου το νερό της πισίνας συναντά τον ουρανό και η πολυτέλεια συναντά τη γαλήνη, κάνοντας κάθε διαμονή στο The Okura Prestige Bangkok ένα αξέχαστο ταξίδι στα ύψη της απόλαυσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στη Μπανγκόκ

The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live


Στην καρδιά μιας πόλης που φημίζεται για τον δυναμικό πολιτισμό της και τα εμβληματικά της ορόσημα, το The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live αποτελεί υπόδειγμα πολυτέλειας μέσα στη μοντέρνα art deco κομψότητα που χαρακτηρίζει το κέντρο του Λος Άντζελες. Αυτό το ξενοδοχείο 54 ορόφων, που υψώνεται μεγαλοπρεπώς μέσα στο συγκρότημα LA LIVE, είναι η επιτομή της εκλέπτυνσης, προσφέροντας στους επισκέπτες όχι απλώς ένα μέρος για να μείνουν, αλλά μια είσοδο στον γεμάτο ζωντάνια τρόπο ζωής της Νότιας Καλιφόρνιας. Το The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live είναι ένας προορισμός όπου η αίγλη του Λος Άντζελες συναντά την πολυτελή φιλοξενία. Οι επισκέπτες καλούνται να βυθιστούν στα πολυτελή καταλύματα και τη δραματική θέα στον ορίζοντα του κέντρου του Λος Άντζελες, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την άμεση πρόσβαση από το ξενοδοχείο σε σημεία αθλητικού ενδιαφέροντος παγκόσμιας κλάσης, τη διασκέδαση και το ακούραστο πνεύμα του Λος Άντζελες.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live είναι σίγουρα η rooftop πισίνα, που βρίσκεται στον 26ο όροφο και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα που εκτείνεται στον ορίζοντα του Λος Άντζελες και στους λόφους του Χόλιγουντ. Ως ένα από τα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στο Λος Άντζελες, αυτός ο χώρος προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα αναψυχής και πολυτέλειας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν χαλάρωση μετά από μια μέρα συναντήσεων ή εκδηλώσεων. Οι ιδιωτικές πολυτελείς καμπάνες προσθέτουν μια έξτρα πινελιά απόλαυσης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή που περνάτε δίπλα στην πισίνα διαπνέεται από πολυτέλεια και άνεση. Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο της Νότιας Καλιφόρνιας την ημέρα είτε πίνετε το βράδυ κάτω από τα λαμπερά φώτα της πόλης, η πισίνα στον τελευταίο όροφο του The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία, όπου κάθε βουτιά στην πισίνα είναι μια βουτιά στην πολυτέλεια του Λος Άντζελες.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στις ΗΠΑ

Καθώς ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας, κάθε ξενοδοχείο που εξερευνήσαμε ενσαρκώνει την επιτομή της πολυτέλειας, του αρχιτεκτονικού θαύματος και της απαράμιλλης φιλοξενίας, προσφέροντας μοναδικά σημεία θέασης από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε τα πιο μαγευτικά αστικά τοπία του κόσμου. Είτε κολυμπάτε με φόντο τον εμβληματικό ορίζοντα του Marina Bay Sands είτε απολαμβάνετε την κομψότητα του The Ritz-Carlton, Los Angeles L.A. Live, αυτά τα ξενοδοχεία υπόσχονται αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Για όσους εμπνεύστηκαν από τη γοητεία των ξενοδοχείων ουρανοξυστών και την πολυτέλεια των πισινών στον τελευταίο όροφο, το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε περισσότερα ξενοδοχεία ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό και επαναπροσδιορίζουν τη ζωή στην πόλη. Στην Travelmyth, μπορείτε να εμβαθύνετε στην κατηγορία μας Ξενοδοχεία που είναι ουρανοξύστες, ανακαλύπτοντας προορισμούς που παντρεύουν τον ενθουσιασμό του ύψους με την ευδαιμονία της πολυτέλειας. Γιατί να μην συνδυάσετε την αναζήτησή σας με άλλες μοναδικές κατηγορίες; Για παράδειγμα, ένα οικολογικό ξενοδοχείο που είναι ουρανοξύστης, ή ίσως ένα ξενοδοχείο ουρανοξύστης με σπα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και η τέλεια διαμονή απέχει μόλις μερικά κλικ!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες με rooftop πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις