Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα και Ένα Beach Bar: 8 Μοναδικά Παραλιακά Ξενοδοχεία με Beach Bars

7 Σεπτεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Reethi Faru, Bio Luxury Resort

Τα παραλιακά ξενοδοχεία έχουν κάτι αναμφισβήτητα μαγικό. Ο απαλός ήχος των κυμάτων, ο ορίζοντας με τα πανέμορφα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και η χρυσή αμμουδιά δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο για τις απόλυτες διακοπές. Τι θα γινόταν όμως αν προσθέταμε ακόμη ένα επίπεδο πολυτέλειας; Τα beach bars - το αποκορύφωμα για τις ιδανικές παραθαλάσσιες διακοπές!

Η ομορφιά των παραλιακών ξενοδοχείων με beach bar έγκειται στον άψογο συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το ξενοδοχείο σας για ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή ένα ελαφρύ σνακ. Οι απολαύσεις μεταφέρονται κατευθείαν στη ξαπλώστρα σας, επιτρέποντας την απρόσκοπτη θέα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και την αίσθηση της μαλακής άμμου κάτω από τα πόδια σας.

Νιώθετε ήδη ενθουσιασμένοι; Κι εμείς! Γι' αυτό εξερευνήσαμε κοντινές και μακρινές ακτές για να δημιουργήσουμε μία λίστα με 8 ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία που συνδυάζουν τέλεια όλα τα παραπάνω. Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε αυτά τα ξενοδοχεία - διαμάντια που υπόσχονται ένα κοκτέιλ αναμνήσεων που θα σας μείνει αξέχαστο.

Bucuti & Tara Boutique Beach Resort - Adult Only


Το Bucuti & Tara Boutique Beach Resort - Adult Only είναι μία όαση ηρεμίας και ρομαντισμού ανάμεσα στο πολυσύχναστο κέντρο του Oranjestad και την πολυσύχναστη περιοχή Παλμ Μπιτς. Αυτό το θέρετρο, ένα από τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Αρούμπα, κοσμεί τις εκτάσεις της παραλίας Eagle Beach, υποσχόμενο στους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Αρούμπα. Είτε παρακολουθείτε μια δωρεάν ταινία κάτω από τα αστέρια, είτε καταδύεστε στα κρυστάλλινα νερά, είτε απλά απολαμβάνετε χαλαρές στιγμές κολύμβησης, αυτό το θέρετρο εξασφαλίζει μια εμπλουτισμένη εμπειρία με στόχο την απόλυτη χαλάρωση.

Και καθώς πλησιάζει η ώρα του ηλιοβασιλέματος, δεν υπάρχει καλύτερο σημείο από το SandBar. Το υπαίθριο μπαρ, που προορίζεται μόνο για τους επισκέπτες του θέρετρου και την παρέα τους, αποτελεί το απόλυτο μέρος για χαλάρωση ακριβώς πάνω στην παραλία. Αφήστε τους έμπειρους μπάρμαν να φτιάξουν ένα τροπικό κοκτέιλ για εσάς, ενώ θα απολαμβάνετε τη μουσική η οποία είναι τέλεια προσαρμοσμένη τόσο για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα όσο και για τις συζητήσεις υπό το φως του φεγγαριού. Με τον ήχο των κυμάτων να αντηχεί στο βάθος και τη γεύση των πιο φρέσκων νησιωτικών συστατικών στο ποτήρι σας, το SandBar στο Bucuti & Tara γίνεται η επιτομή της παραθαλάσσιας πολυτέλειας.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Αρούμπα

Grecotel Kos Imperial


Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε κατά μήκος της μαγευτικής ακτογραμμής της Κω, με την απέραντη έκταση της Μικράς Ασίας να απλώνεται στον ορίζοντα. Το Grecotel Kos Imperial είναι η επιτομή της πολυτελούς παραθαλάσσιας ζωής, όπου η παραδοσιακή γοητεία της Ελλάδας συναντά τη σύγχρονη γοητεία του "luxe all-inclusive living". Με κάθε σας βλέμμα στο Αιγαίο πέλαγος, μία μαγική εικόνα των φέρι, των θαλαμηγών και των αλιευτικών σκαφών θα σας μαγέψει, συνοδευόμενη με τη δροσερή αύρα της ατμόσφαιρας. Η δέσμευση του Grecotel να συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την απαράμιλλη παραθαλάσσια τοποθεσία του, το καθιστά μία αξέχαστη απόδραση καλοκαιρινών διακοπών. Είτε περπατάτε στους ινσταγκραμικούς κήπους, είτε χαλαρώνετε δίπλα στις πισίνες, είτε απολαμβάνετε γαστρονομικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης, κάθε στιγμή στο Grecotel Kos Imperial διαπνέεται από την κομψότητα και τη ζεστασιά μίας κορυφαίας φιλοξενίας. Και για όσους αναζητούν ηρεμία, μία αποκλειστική ζώνη μόνο για ενήλικες θα σας περιμένει στην παραλία.

Αλλά τι είναι μία παραθαλάσσια διαμονή χωρίς το τέλειο ηλιοβασίλεμα; Το beach bar στο Grecotel Kos Imperial επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του να απολαμβάνει κανείς ένα κοκτέιλ μπροστά στην παραλία. Βυθιστείτε στον πλούσιο κόσμο των κλασικών ιταλικών πιάτων, απολαύστε τις διάφορες σπεσιαλιτέ του ξενοδοχείου και αφεθείτε στο χειροποίητο άρωμα των πιάτων με τυριά και αλλαντικά. Ολοκληρώστε τη μέρα σας στην παραλία με μία δροσιστική μερίδα fresca frutta και παγωτό, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για μία βραδιά αιγαιοπελαγίτικης μαγείας.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Κω

The Beach Tulum


Κρυμμένο στην καρδιά της Ριβιέρα Μάγια βρίσκεται ένα θέρετρο απόλυτης πολυτέλειας που ακούει στο όνομα The Beach Tulum. Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, σχεδιασμένο αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, ενσαρκώνει την ουσία της χλιδάτης χαλάρωσης, ενώ γιορτάζει την ακατέργαστη ομορφιά των ακτών του Tulum στο Μεξικό. Φανταστείτε να περπατάτε σε μία απέραντη έκταση μαλακής λευκής άμμου, με τα χρώματα της θάλασσας της Καραϊβικής να ζωγραφίζουν έναν μαγευτικό καμβά, ενώ οι φοίνικες λικνίζονται απαλά στον ορίζοντα. Αυτό είναι το Ziggy Beach, το μικρό κομμάτι του παραδείσου του Tulum, όπου τα γαλαζοπράσινα κύματα αγκαλιάζουν την άμμο και οι μελωδίες της ζωντανής μουσικής συνοδεύουν το ηλιοβασίλεμα. Είτε χορεύετε στους γοητευτικούς ρυθμούς του σαξόφωνου, της σάλσα ή της ρέγκε, είτε απλά γεύεστε τα καλύτερα πιάτα, κάθε εμπειρία στο The Beach Tulum είναι μία αισθητηριακή απόλαυση, όπως αρμόζει σε ένα πραγματικά πολυτελές ξενοδοχείο στο Μεξικό.

Και για τις στιγμές που επιθυμείτε ένα ποτό δίπλα στη θάλασσα, σας περιμένει το Caracol Bar. Εκεί, η τέχνη του mixology ζωντανεύει με φόντο την εκπληκτική παραλία του Tulum. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα, είτε απολαμβάνετε τη γαλήνη του δωματίου σας, είτε απλά βυθίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο, το μπαρ εξασφαλίζει ότι το αγαπημένο σας κοκτέιλ είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Απολαύστε το Happy Hour και περάστε χρόνο με άλλους ταξιδιώτες ή αξιοποιείστε την αποκλειστική ιδιωτικότητα της παραλίας του ξενοδοχείου, όπου ένα ειδικό κρεβάτι στην παραλία σας περιμένει για μοναδικές στιγμές ηρεμίας. Αφήστε το δέρμα σας να νιώσει τον ζεστό ήλιο, κάντε μία δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά και αφήστε τα υπόλοιπα στο εξυπηρετικό προσωπικό του The Beach Tulum. Εξάλλου, εκεί είναι που η πολυτέλεια συναντά τη μαγική ομορφιά της φύσης.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στο Μεξικό

Reethi Faru, Bio Luxury Resort


Στο ιδιωτικό νησί Filaidhoo στις Μαλδίβες, βρίσκεται το Reethi Faru, Bio Luxury Resort, ένα από τα ξενοδοχεία με βίλες πάνω από τη θάλασσα στις Μαλδίβες, το οποίο αποτελεί το μέρος όπου τα όνειρα για μία ειδυλλιακή απόδραση στην παραλία παίρνουν ζωή. Καθώς τα κρυστάλλινα νερά ακουμπούν τις ατελείωτες εκτάσεις λευκής κοραλλιογενούς άμμου, οι επισκέπτες τυλίγονται σε έναν μαγευτικό παράδεισο, όπου το τροπικό φύλλωμα ενισχύει την αιθέρια γοητεία του νησιού. Κάθε βήμα στο Reethi Faru, Bio Luxury Resort μοιάζει με ένα απαλό βαλς ανάμεσα στην ηρεμία της φύσης και την πολυτέλεια. Η μαγεία ξεδιπλώνεται πραγματικά στην άκρη του νερού, όπου η γραμμή ανάμεσα στα γαλαζοπράσινα νερά και τις αμμώδεις ακτές θολώνει σε ένα αρμονικό μεγαλείο.

Το να απολαύσετε τροπικά ποτά είναι μία εμπειρία από μόνο του στο Reethi Faru. Με έξι μπαρ, το καθένα από τα οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο μενού ποτών που κυμαίνεται από κλασικά διεθνή κοκτέιλ μέχρι πρωτότυπες signature δημιουργίες, οι επισκέπτες έχουν πολλές επιλογές. Το Eastside Bar προσελκύει με την χαλαρή ατμόσφαιρά του, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βυθιστούν σε άνετες καρέκλες απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ. Αν όμως το σκηνικό με τα ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα σε συνδυασμό με ένα αποκλειστικό μενού Gin σας φαίνεται ελκυστικό, το Thari Bar είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Και για εκείνες τις στιγμές περισυλλογής, όταν ο ήλιος που δύει βάφει τον ουρανό σε μία μυριάδα χρωμάτων, το Sunset Bar προσφέρει το τέλειο σκηνικό. Εκεί, με το ποτό της προτίμησής σας, οι αναμνήσεις της ημέρας ξεχειλίζουν, αφήνοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στην καρδιά σας.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στις Μαλδίβες

Branco Mykonos


Χτισμένο στην παραλία Πλατύς Γιαλός, το Branco Mykonos προσφέρει στους επισκέπτες ένα δελεαστικό μείγμα αυθεντικής μυκονιάτικης γοητείας και πολυτελών ανέσεων. Είναι ένα θερέτρο όπου η λευκή μαγεία της Μυκόνου ξεδιπλώνεται κάτω από τα πόδια σας, ένα μωσαϊκό από ηλιόλουστες αμμουδιές, γαλάζια νερά και την υπόσχεση για μέρες γεμάτες ευφορία και γαλήνη. Το ξενοδοχείο προσκαλεί τα ελεύθερα πνεύματα, τους λάτρεις της παραλίας και τις παρέες φίλων, προσκαλώντας τους σε μία αγκαλιά όπου κάθε στιγμή εναρμονίζεται την εμβληματική γοητεία της Μυκόνου. Στο Branco Mykonos, η ζωή είναι ένας χορός ανάμεσα στην απλότητα και στην πολυτέλεια, όλα υπό τη συνοδεία της μουσικής που ρέει απρόσκοπτα από το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, δημιουργώντας μία πραγματικά ακαταμάχητη ατμόσφαιρα και καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο.

Αλλά η πραγματική μαγεία βρίσκεται εκεί όπου τα κύματα συναντούν την ακτή. Τα πρωινά στο Branco ξεκινούν με την απαλή αύρα του Αιγαίου Πελάγους, ακολουθούμενα από απολαυστικό πρωινό που απολαμβάνετε ακριβώς πάνω στην παραλία. Καθώς η μέρα ξεδιπλώνεται, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μποέμικες ξαπλώστρες ή να επιλέξουν μία πιο οικεία απόδραση σε πολυτελή κιόσκια. Ενώ μελωδίες εμπνευσμένες από τη Μύκονο γεμίζουν τον αέρα, οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε θεραπευτικά μασάζ δίπλα στη θάλασσα, να απολαύσουν την αρωματική γοητεία του premium shisha και να δροσιστούν με τα μοναδικά κοκτέιλ του μπαρ, αφήνοντας την ομορφιά του νησιού να τους συντροφεύει. Και καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα, το beach bar του Branco ζωντανεύει, προσελκύοντας τους λάτρεις του ηλιοβασιλέματος στο σαλόνι του με θέα τη θάλασσα, όπου οι αναμνήσεις δημιουργούνται κάτω από τη λάμψη του ανατέλλοντος φεγγαριού. Με την απαράμιλλη θέα στην ακτογραμμή και ένα πνεύμα που αντανακλά το ανέμελο καλοκαιρινό ήθος του νησιού, το Branco Mykonos αποτελεί την επιτομή της παραθαλάσσιας μεγαλοπρέπειας.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στη Μύκονο

La Playa Orient Bay


Αγκαλιάζοντας την καταγάλανη ομορφιά της Καραϊβικής, το La Playa Orient Bay είναι ένα παραδεισένιο στολίδι που βρίσκεται στην αστραφτερή άμμο της παραλίας Orient Bay στον Άγιο Μαρτίνο. Το ξενοδοχείο 4 αστέρων, που αποτελείται από 56 Junior Suites, προσφέρει στους επισκέπτες μία οικεία διαμονή που εκτείνεται σε γραφικές διώροφες μονάδες. Καθώς ανατέλλει ο πρωινός ήλιος, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν το πρωινό τους με τη συνοδεία της θαλασσινής αύρας και την αίσθηση της αμμουδιάς. Κάθε στιγμή στο La Playa Orient Bay αναδεικνύεται από το πολυτελές μείγμα της πισίνας με γλυκό νερό, της ιδιωτικής παραλίας με τις άνετες ξαπλώστρες και τον υπνωτικό ρυθμό των κυμάτων - μία μελωδία που καλεί τους ταξιδιώτες σε έναν κόσμο τροπικής ηρεμίας, όπως μόνο ένα από τα ρομαντικά ξενοδοχεία στα Νησιά Καραϊβικής μπορεί να προσφέρει.

Μέσα σε αυτή τη γαλήνη, το εστιατόριο & μπαρ "La Playa" αποτελεί ένα γαστρονομικό και αισθητηριακό ορόσημο. Ανοιχτό καθημερινά για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, το εστιατόριο συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Ενώ μπορείτε να απολαύσετε ένα κλασικό μενού, η γοητεία του φρέσκου σούσι προσφέρει μία απολαυστική ανατροπή - και όλα αυτά με μία απαράμιλλη θέα στην απέραντη θάλασσα. Το πρόσφατα ανακαινισμένο και κομψά ανανεωμένο εστιατόριο εξασφαλίζει μία απαράμιλλη γευστική εμπειρία, ζωντανεύοντας τις γεύσεις της Καραϊβικής σε κάθε μπουκιά. Όμως το ταξίδι δεν τελειώνει εκεί. Καθώς πλησιάζει το βράδυ, το Beach Bar προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν με το ποτό στο χέρι, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Orient Bay. Καθώς το μπαρ ζωντανεύει από την αυγή μέχρι αργά το απόγευμα, ένα κοκτέιλ, με φόντο τον ήχο της θάλασσας και τον ήλιο που δύει, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης στο La Playa Orient Bay.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στον Άγιο Μαρτίνο

Kahlua Boutique Hotel


Στις ακτές της Χερσονήσου στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρίσκεται το Kahlua Boutique Hotel, ένα μέρος όπου ο ήλιος με τον ορίζοντα και τη θάλασσα συνδυάζονται αρμονικά. Εκεί, κάθε μέρα είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία κάτω από τον λαμπερό ήλιο, με το απαλό άγγιγμα της παράκτιας αύρας και της πλούσιας σε γεύσεις ελληνικής κουζίνας. Και καθώς απολαμβάνετε την ηλιόλουστη ημέρα, το Kahlua Boutique Hotel πάντα έτοιμο με ένα δροσιστικό κοκτέιλ και μία άνετη ξαπλώστρα, δημιουργεί τη διάθεση τόσο για χαλαρές μέρες όσο και για βραδιές διασκέδασης.

Μιλώντας για διασκέδαση, το Kahlua Premium Beach Bar είναι μία γιορτή από μόνο του. Οι μέρες μετατρέπονται άψογα σε νύχτες, καθώς οι ζωντανές παραστάσεις καθορίζουν το σκηνικό και ο ρυθμός γίνεται κολλητικός. Το μπαρ, το οποίο βρίσκεται σε ιδανική θέση δίπλα στη θάλασσα, αποτελεί κέντρο διασκέδασης όλο το εικοσιτετράωρο. Η μέρα μπορεί να ξεκινάει χαλαρά με παγωμένο καφέ και χαλαρωτική μουσική, αλλά καθώς το λυκόφως παίρνει τη σκυτάλη, η διασκέδαση παίρνει τα πρωτεία. Η μουσική πάλλεται, τα κοκτέιλ αφθονούν στο μπαρ και το κέφι του πάρτι φτάνει στο ζενίθ του. Το Beach Bar υπόσχεται επίσης ένα γαστρονομικό ταξίδι με το εκλεκτικό μενού του, που προσφέρει μεσογειακές λιχουδιές και μία επιμελημένη επιλογή κρασιών. Και για τις στιγμές που αναζητάτε περισσότερη αποκλειστικότητα, σας περιμένει ο χώρος VIP, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα πολυτέλειας και ιδιωτικότητας. Βυθιστείτε στον ρυθμό, τις γεύσεις και την απόλυτη ευφορία που φέρνει στη ζωή το Kahlua Boutique Hotel.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Κρήτη

Hôtel Martinez, in The Unbound Collection by Hyatt


Το Hôtel Martinez, in The Unbound Collection by Hyatt, ένα ορόσημο της ιστορίας με τη λάμψη της Γαλλικής Ριβιέρας, κοσμεί την περίφημη Κυανή Ακτή της Γαλλίας από τη δεκαετία του 1920. Καθώς περπατάτε κατά μήκος της φημισμένης Κρουαζέτ, η μεγαλοπρέπεια αυτού του εμβληματικού πολυτελούς θερέτρου 5 αστέρων είναι αδύνατο να σας διαφύγει. Στο πέρασμα των χρόνων, η art deco πρόσοψή του και το ιδιαίτερο πνεύμα του το έχουν καταστήσει όχι απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά έναν θρύλο όπου η λάμψη των Καννών και η ζωντάνια της Ριβιέρας συνδυάζονται αρμονικά. Είναι ένας κόσμος όπου κάθε στιγμή είναι μία γιορτή, όπου οι ψίθυροι του παρελθόντος αντηχούν στους διαδρόμους του και το ζωντανό παρόν στα εστιατόρια και τα μπαρ του.

Και όταν πρόκειται για στιγμές στην παραλία, το "La Plage du Martinez" ξεχωρίζει σαν ένα λαμπερό στολίδι. Υπό την επιδεξιότητα του σεφ Jean Imbert, αυτό το παραθαλάσσιο καταφύγιο συνδυάζει τα γαστρονομικά θαύματα με τη γοητεία της θάλασσας. Καθώς χαλαρώνετε στις ξαπλώστρες, ο ήρεμος ήχος των κυμάτων προσφέρει μία μελωδική καντάδα. Και καθώς πέφτει το βράδυ, η ατμόσφαιρα μεταμορφώνεται. Ο ρυθμός του DJ γεμίζει την ατμόσφαιρα, συνδυαζόμενος άψογα με τους ήχους της θάλασσας. Είτε απολαμβάνετε signature κοκτέιλς στο μπαρ είτε θαυμάζετε το ειδυλλιακό τοπίο, το Hôtel Martinez εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή θα είναι μέσα στην πολυτέλεια και τη γοητεία.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στη Γαλλία

Είναι απαράμιλλη πολυτέλεια να βγαίνεις από μία κομψή σουίτα ξενοδοχείου κατευθείαν στην ηλιόλουστη αμμουδιά μίας παραλίας. Ωστόσο, όταν αυτό συμπληρώνεται από τη φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός beach bar, όπου οι ρυθμοί των κυμάτων ταιριάζουν με τις αισθαντικές μελωδίες της ζωντανής μουσικής και το τσούγκρισμα των ποτηριών των κοκτέιλ, τότε η εμπειρία είναι ασύγκριτη. Από τις ακτές της Καραϊβικής μέχρι την εμβληματική αίγλη της Γαλλικής Ριβιέρας, επιμεληθήκαμε μία λίστα που αποτυπώνει την ουσία της παραθαλάσσιας χλιδής, συνυφασμένη με τη γοητεία των beach bars παγκόσμιας κλάσης.

Αυτοί οι επιλεγμένοι προορισμοί δεν έχουν να κάνουν μόνο με την καταπληκτική θέα ή το απαλό χάδι της θαλασσινής αύρας - περικλείουν έναν τρόπο ζωής. Τα beach bars, με τα γευστικά κοκτέιλ, τις πλούσιες γαστρονομικές επιλογές και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες τους, μετατρέπουν αυτές τις τοποθεσίες από απλά παραθαλάσσια καταφύγια σε κοινωνικά επίκεντρα. Εκεί, δεν παρακολουθείτε απλώς το ηλιοβασίλεμα, αλλά πίνετε στην υγειά του μαζί με άλλους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν για πολύ καιρό αφού ο ήλιος βυθιστεί κάτω από τον ορίζοντα.

Ωστόσο, το ταξίδι της ανακάλυψης είναι ατελείωτο. Εάν η επιλογή μας έχει αναζωπυρώσει το πάθος σας για ταξίδια και πολυτέλεια, σας ενθαρρύνουμε να εμβαθύνετε περισσότερο. Πέρα από αυτές τις ακτές βρίσκονται αμέτρητοι άλλοι θησαυροί που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Εξερευνήστε την εκτεταμένη συλλογή μας από παραλιακά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και αφήστε τη χρυσή αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα beach bars να σας καθοδηγήσουν στην επόμενη περιπέτειά σας.

Δείτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις