5 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο για να γιορτάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

29 Δεκεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Καθώς έρχεται η 31η Δεκεμβρίου και τα μεσάνυχτα σιγά σιγά πλησιάζουν, μια αίσθηση ενθουσιασμού διαχέεται σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται απλώς για την έναρξη ενός νέου έτους, αλλά για μια παγκόσμια γιορτή που ξεχειλίζει από ελπίδα, ευτυχία και τη γοητεία των νέων ξεκινημάτων. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αγκαλιάσετε αυτή τη μαγευτική στιγμή από το να ζήσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα ξενοδοχείο που την αναδεικνύει σε ένα εξαιρετικό γεγονός; Από τα λαμπερά φώτα των ευρωπαϊκών πόλεων μέχρι τις γεμάτες ζωντάνια γιορτές της Ασίας και την αίγλη της Αμερικής, κάθε προορισμός προσφέρει τη δική του μοναδική εκδοχή σε αυτή την παγκόσμια γιορτή.

Στην καρδιά αυτών των εορτασμών βρίσκονται ξενοδοχεία που δεν προσφέρουν απλώς ένα πολυτελές και άνετο μέρος για να μείνετε, αλλά διοργανώνουν με τη σειρά τους κομψές εκδηλώσεις ή πλούσια πάρτι για να υποδεχτείτε το 2024 με στυλ. Φανταστείτε να γιορτάζετε σε μια ταράτσα στην καρδιά της Νέας Υόρκης, ή να απολαμβάνετε μια οικογενειακή συγκέντρωση σε ένα γραφικό κατάλυμα στα σκωτσέζικα Highlands. Η ποικιλία των επιλογών είναι τόσο μεγάλη και συναρπαστική όσο και οι ίδιοι οι προορισμοί, επιτρέποντάς σας να βρείτε το ιδανικό μέρος για να υποδεχτείτε το νέο έτος, ανεξάρτητα από το στυλ εορτασμού που προτιμάτε.

Αυτό το άρθρο εξερευνά πέντε τέτοια εξαιρετικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Το καθένα από αυτά αποτελεί έναν προορισμό από μόνο του, προσφέροντας μοναδικούς τρόπους για να γιορτάσετε το νέο έτος - είτε ψάχνετε για μια οικεία οικογενειακή συγκέντρωση, είτε για ένα πλούσιο πάρτι, είτε για κάτι ενδιάμεσο. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το ιδανικό μέρος για να υποδεχτείτε το 2024, όπου κάθε αντίστροφη μέτρηση για τα μεσάνυχτα είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί και κάθε διαμονή υπόσχεται αναμνήσεις που κρατούν μια ζωή.

Glenapp Castle


Το Glenapp Castle, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Ayrshire της Σκωτίας, προσφέρει μια πρωτοχρονιάτικη εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που φημίζεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και το μαγευτικό περιβάλλον που κόβει την ανάσα, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα βασίλειο όπου η διαχρονική κομψότητα συνδυάζεται άψογα με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους και μαγευτικά θαλάσσια τοπία, το Glenapp Castle προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για μια παραμονή Πρωτοχρονιάς που θα είναι τόσο μεγαλοπρεπής όσο και προσωπική.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία στη Σκωτία που ήταν παλιά κάστρα, το Glenapp Castle είναι γεμάτο ιστορία και αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια. Αυτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το κάστρο μεταμορφώνεται σε μια εορταστική χώρα των θαυμάτων. Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει σαμπάνια κατά τη διάρκεια του απογευματινού τσαγιού με τη συνοδεία μελωδιών στο πιάνο, να κάθεται αναπαυτικά δίπλα στο τζάκι περιμένοντας ένα πολυτελές γεύμα και να χορεύει κάτω από τα αστέρια υπό τους ήχους της σκωτσέζικης γκάιντας. Τα 110 στρέμματα ιδιωτικού κτήματος του κάστρου προσφέρουν ένα ήσυχο σκηνικό για διακοπές γεμάτες σκωτσέζικες παραδόσεις και εορτασμούς. Στο Glenapp Castle, κάθε πτυχή, από την εξαίσια επίπλωση εποχής μέχρι την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, δημιουργεί ένα αξέχαστο σκηνικό για την Πρωτοχρονιά, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να υποδεχτούν το νέο έτος μέσα σε εξαιρετική ομορφιά και γαλήνη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Σκωτία

The Knickerbocker


Επόμενος προορισμός είναι το The Knickerbocker, ένα στολίδι ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, έτοιμο να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία εορτασμού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ακριβώς πάνω στην πλατεία Times Square. Εδώ, οι επισκέπτες καλούνται να γιορτάσουν μόλις 45 μέτρα κάτω από την εμβληματική μπάλα της Πρωτοχρονιάς της Times Square, απολαμβάνοντας την πιο κοντινή ζωντανή θέα αυτού του παγκοσμίου φήμης γεγονότος. Το The Knickerbocker μετατρέπει αυτή τη γιορτή σε ένα θέαμα πολυτέλειας και ενθουσιασμού, διαθέτοντας μια ποικιλία εκδηλώσεων και παροχών που αποτελούν την επιτομή της χλιδής.

Ως ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη, το The Knickerbocker γίνεται ο κόμβος των εορταστικών εκδηλώσεων της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα καλωσόρισμα με σαμπάνια και μια μεταμεσονύκτια πρόποση με Dom Pérignon, να συμμετάσχουν σε ένα θρυλικό δείπνο με κοινόχρηστα καθίσματα και να απολαύσουν τις εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές. Το κοκτέιλ πάρτι στον τελευταίο όροφο, με ψυχαγωγία, live DJs και πίστα χορού, εξασφαλίζει μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και διασκέδαση. Πρόσθετες παροχές όπως ένα premium ανοιχτό μπαρ, ορεκτικά και άνετες κουβέρτες και θερμαντικά σώματα ενισχύουν την εμπειρία. Για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο αποκλειστική γιορτή, το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιωτικές θέσεις Sky Box με αποκλειστικό μπάτλερ, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία ψηλά πάνω από την πολύβουη Times Square.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη

Divani Caravel


Στην καρδιά της Αθήνας, το Divani Caravel αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για όσους αναζητούν μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αυτό το ξενοδοχείο, γνωστό για το μείγμα πολυτέλειας και παράδοσης, προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία χειμερινών διακοπών στην ιστορική πρωτεύουσα. Οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε έναν κόσμο όπου η κλασική φιλοξενία συναντά τη σύγχρονη άνεση. Ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς εδώ δεν είναι απλώς μια διαμονή, αλλά μια εξόρμηση στην καρδιά της εορταστικής Αθήνας, με πολυτελή καταλύματα και μια εορταστική ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζει το πνεύμα της εποχής.

Το Divani Caravel ξεχωρίζει ως ένα από τα ξενοδοχεία με rooftop πισίνα στην Ελλάδα, προσφέροντας μια γραφική θέα στον αθηναϊκό ορίζοντα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο δείπνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή ένα χαλαρό γεύμα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στην ιδιωτικότητα του δωματίου τους, προσθέτοντας μια οικεία νότα στους εορτασμούς. Ένα εορταστικό δώρο περιμένει σε κάθε δωμάτιο, ενισχύοντας την αίσθηση της εορταστικής ευθυμίας. Η εμπειρία του Divani Caravel δεν είναι παρά η δημιουργία αναμνήσεων με την οικογένεια και τους φίλους, συνδυάζοντας τη χαρά των γιορτών με την κομψότητα της Αθήνας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Αθήνα

The Peninsula Hong Kong


Καθώς ξεδιπλώνεται η εορταστική περίοδος, το The Peninsula Hong Kong, ένα από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Χονγκ Κονγκ, μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό χειμερινό τοπίο. Αγκαλιάζοντας το μεγαλείο της εορταστικής περιόδου, το The Peninsula Hong Kong, που συχνά αναφέρεται ως η «Μεγάλη Κυρία της Άπω Ανατολής», αποτυπώνει την ουσία της χρυσής εποχής των σιδηροδρομικών ταξιδιών, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ξεχωριστή και μαγική εμπειρία. Αυτή η μεταμόρφωση του ξενοδοχείου σε έναν σταθμό που θυμίζει vintage τρένο, γεμάτο με τη γοητεία των ατμομηχανών και τη συγκίνηση των σιδηροδρομικών ταξιδιών, θέτει τα θεμέλια για μια εξαιρετική πρωτοχρονιάτικη γιορτή. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη με πλούσια γεύματα, ενδιαφέρουσες οικογενειακές δραστηριότητες και εορταστικές εκδηλώσεις, που θα κορυφωθούν σε μια πραγματικά ανεπανάληπτη εορταστική εμπειρία.

Το The Peninsula Hong Kong προσφέρει μια γκάμα εορταστικής γαστρονομίας που δεν έχει προηγούμενο, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Χονγκ Κονγκ για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Το Peninsula Express, ένα επικούρειο σιδηροδρομικό ταξίδι, διαθέτει μια πλατφόρμα τρένου πλήρους μεγέθους και ένα εξαιρετικό βαγόνι για μια αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία σε αλπικό περιβάλλον. Τα signature εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου παρουσιάζουν ειδικά μενού και εκδηλώσεις για να εμπνεύσουν μαγικές στιγμές, όπως το απογευματινό τσάι "Teas of Hope", που επιμελήθηκαν διάσημοι σεφ για μια εορταστική απόλαυση. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει εποχιακές απολαύσεις στα εορταστικά καλάθια του, ενσαρκώνοντας το πνεύμα της χρυσής εποχής των ταξιδιών. Για όσους αναζητούν λίγη χαλάρωση μέσα στη γιορτινή βαβούρα, το The Peninsula Spa προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο με ειδικά επιμελημένες εποχιακές θεραπείες, προσθέτοντας στη χαρά και την πολυτέλεια της εορταστικής περιόδου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Χονγκ Κονγκ

W Amsterdam


Η λίστα μας ολοκληρώνεται με το W Amsterdam, το οποίο αντανακλά το ζωηρό πνεύμα και τη σύγχρονη πολυτέλεια του Άμστερνταμ. Με το μοναδικό του σκηνικό σε δύο ιστορικά κτίρια, το W Amsterdam παρέχει ένα δυναμικό σκηνικό για μια αξέχαστη γιορτή. Το Midnight Ball στο The Great Room μεταμορφώνει το χώρο σε ένα εκλεκτικό και ευφορικό βασίλειο, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει τα καλύτερα αξιοθέατα, ήχους και γεύσεις της πόλης. Οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν γκουρμέ προσφορές, να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο W Lounge και να απολαύσουν μια θεαματική μεταμεσονύκτια γιορτή με σαμπάνια, και όλα αυτά με φόντο τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία με δωμάτια με τζάκι στην Ολλανδία, το W Amsterdam προσθέτει μια επιπλέον πινελιά ζεστασιάς και οικειότητας στην εορταστική περίοδο. Το Starlight Soirée στις βεράντες του τελευταίου ορόφου προσφέρει μια δική του αφήγηση, με έναν ορίζοντα φωτισμένο από πυροτεχνήματα και μια νύχτα επιμελημένη με πάθος και χάρισμα. Από ένα ποτό καλωσορίσματος κατά παραγγελία μέχρι το Starlight Glitter Shower τα μεσάνυχτα, το Soirée είναι μια πρόσκληση για να μπείτε σε έναν κόσμο όπου το συνηθισμένο μετατρέπεται σε εξαιρετικό. Οι παροχές του ξενοδοχείου, από την εμβληματική πισίνα WET Deck στον τελευταίο όροφο μέχρι τη ζωντανή ενέργεια των εστιατορίων και των σαλονιών του, διασφαλίζει ότι κάθε στιγμή του εορτασμού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα διαπνέεται από στυλ και ενθουσιασμό.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ

Καθώς πέφτει η αυλαία στο ταξίδι μας σε αυτά τα εξαιρετικά ξενοδοχεία, το καθένα με το μοναδικό του στυλ για τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, είναι σαφές ότι ο κόσμος είναι γεμάτος με μαγευτικά μέρη για να υποδεχτείτε το νέο έτος. Από την ιστορική γοητεία του Glenapp Castle στη Σκωτία μέχρι τη ζωντανή ενέργεια του W Amsterdam, αυτοί οι προορισμοί υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες καθώς αποχαιρετάμε έναν χρόνο και καλωσορίζουμε έναν άλλο.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Στην Travelmyth, καταλαβαίνουμε ότι για κάθε ταξιδιώτη μια ιδανική γιορτή μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε την τεράστια συλλογή μας με πάνω από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και 60 ξεχωριστές κατηγορίες. Είτε η ιδανική σας παραμονή Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τον παφλασμό των κυμάτων σε ένα ξενοδοχείο που είναι μπροστά σε παραλία, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός οικογενειακού θέρετρου, είτε την απόλαυση ενός πολυτελούς καταλύματος με rooftop πισίνα, η Travelmyth απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης του τέλειου προορισμού σας. Με τα εξελιγμένα φίλτρα κατηγοριών μας, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας, αναμειγνύοντας και συνδυάζοντας κατηγορίες ώστε να ευθυγραμμιστούν απόλυτα με τις μοναδικές επιθυμίες και απαιτήσεις σας.

Μην ονειρεύεστε απλώς την τέλεια απόδραση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάντε την πραγματικότητα με την Travelmyth. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας τώρα και βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο για να υποδεχτείτε το νέο έτος, ακριβώς όπως το θέλετε.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις