6 ρομαντικά ξενοδοχεία κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα με τζάκι και τζακούζι στο δωμάτιο

29 Σεπτεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Au Coeur Des Neiges & SPA

Μετά από μια συναρπαστική μέρα στις πίστες του σκι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αποσύρεστε σε ένα δωμάτιο όπου η απαλή λάμψη του τζακιού φωτίζει το περιβάλλον σας. Καθώς ο εξωτερικός κόσμος καλύπτεται από χιόνι, εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο βυθίζεστε στο ολόδικό σας τζακούζι, με τη ζεστασιά να σας τυλίγει και τους δύο. Όλη η φασαρία του εξωτερικού κόσμου χάνεται και αντικαθίσταται από τον ηρεμιστικό ήχο των αναμμένων κούτσουρων που τριζοβολούν στο τζάκι. Είναι μια εμπειρία που πολλοί αποζητούν - ένα μείγμα ρομαντισμού, περιπέτειας και πραγματικής χαλάρωσης, μια ιδανική χειμερινή απόδραση.

Η ανακάλυψη τέτοιων εξαιρετικών διαμαντιών είναι αυτό ακριβώς που κάνουμε στην Travelmyth. Γι' αυτό, κοσκινίσαμε την τεράστια βάση δεδομένων μας για να επιμεληθούμε μια λίστα ξενοδοχείων για εσάς. Αυτά, όμως, δεν είναι οποιαδήποτε ξενοδοχεία - πρόκειται για ρομαντικά καταφύγια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς σκι στον κόσμο. Και, φυσικά, το καθένα από αυτά προσφέρει αυτό το βασικό δίδυμο τζάκι - τζακούζι στο δωμάτιο, εξασφαλίζοντας ότι η ρομαντική σας απόδραση σας θα είναι απλά ιδανική.

Αν λοιπόν ονειρεύεστε μια ειδυλλιακή χειμερινή απόδραση που συνδυάζει σκι με προσωπικές στιγμές σε πολυτελή ορεινά καταλύματα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Επιτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε σε έξι ξενοδοχεία που θα πραγματοποιήσουν αυτό ακριβώς το όνειρό σας.

Crystal's View Bed & Breakfast


Στην καρδιά του γραφικού Βόρειου Βανκούβερ, στον Καναδά, το Crystal's View Bed & Breakfast είναι ένα από τα ξενοδοχεία με δωμάτια με τζάκι στη Βρετανική Κολομβία. Με το που εισέρχεστε σε αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων, η πανοραμική θέα στα βουνά του κέντρου του Βανκούβερ θα σας αιχμαλωτίσει αμέσως, πλαισιωμένη τέλεια από τον απέραντο ορίζοντα του ωκεανού. Με τοποθεσία κοντά στη λεωφόρο Lonsdale Avenue, το ξενοδοχείο αυτό συνδυάζει άψογα την έντονη ενέργεια της πόλης με το ηρεμιστικό άγγιγμα της φύσης. Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μερικά από τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, αντιπροσωπεύοντας το πνεύμα του Βόρειου Βανκούβερ, ένα μέρος όπου η αστική ζωή και η φυσική ομορφιά συγκλίνουν αρμονικά.

Ένα μέρος του Crystal's View Bed & Breakfast που ξεχωρίζει είναι, αναμφίβολα, η Deluxe Vivaldi Suite. Η σουίτα αυτή, όπως υποδηλώνει το όνομά της, αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της ηρεμίας. Με ένα τζάκι στο δωμάτιο, η ατμόσφαιρα αποκτά έναν ακόμη πιο ζεστό και φιλόξενο τόνο. Η ιδιωτική βεράντα σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της πόλης και της θάλασσας, ενώ το διπλό τζακούζι στο δωμάτιο υπόσχεται απαράμιλλη χαλάρωση. Φανταστείτε να βυθίζεστε στη ζεστή του αγκαλιά, διώχνοντας κάθε ίχνος από την κούραση της ημέρας. Υπάρχει, επίσης, και η πολυτελής σουίτα Rossini - μια ενσάρκωση της απόλυτης κομψότητας. Σχεδιασμένη από γνωστό τοπικό διακοσμητή εσωτερικών χώρων, κάθε γωνιά της αφηγείται μια ιστορία. Η σουίτα διαθέτει πολυτελείς κουρτίνες, έργα τέχνης και ένα γραφείο εργασίας-αντίκα που φέρνει στον νου τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Αλλά το τζάκι είναι αυτό που καθορίζει πραγματικά την ατμόσφαιρα, παρέχοντας ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα στις πίστες σκι. Καθώς βολεύεστε, οι φλόγες που τρεμοπαίζουν ρίχνουν μια χρυσή λάμψη, προσθέτοντας στη ρομαντική αύρα της σουίτας.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζάκι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στον Καναδά

The Rees Hotel & Luxury Apartments


Το The Rees Hotel & Luxury Apartments βρίσκεται στις γαλήνιες όχθες της λίμνης Wakatipu και προσφέρει ένα μαγευτικό μείγμα φινέτσας και φυσικής ομορφιάς. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ξενοδοχεία της Νέας Ζηλανδίας με γυμναστήριο, διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες μπορούν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Καθώς η μαγευτική οροσειρά The Remarkables αντανακλάται στη λίμνη, οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα βασίλειο χλιδής και κομψότητας. Το Rees διαθέτει πληθώρα πολυτελών επιλογών διαμονής, από δωμάτια μέχρι κατοικίες δίπλα στη λίμνη.

Ωστόσο, μεταξύ των πιο περιζήτητων είναι τα δωμάτια με τζάκι, προσφέροντας στους επισκέπτες το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές βραδιές. Καταλαμβάνοντας δύο ορόφους, αυτές οι κατοικίες διαθέτουν όχι μία, αλλά δύο βεράντες. Φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει σε ένα ιδιωτικό τζακούζι, με τις απαλές φυσαλίδες του νερού να συμπληρώνουν το απαλό μουρμουρητό της λίμνης, με τις χιονισμένες κορυφές να στέκονται σιωπηλοί μάρτυρες των στιγμών οικειότητας. Καθώς πέφτει η νύχτα, το μοντέρνο τζάκι στο δωμάτιο ρίχνει μια ζεστή, χρυσή απόχρωση, δίνοντας τον τόνο για μια βραδιά ρομαντισμού και σύνδεσης με το άλλο σας μισό.

Αυτή η απαράμιλλη ρομαντική ατμόσφαιρα ενισχύεται περαιτέρω από την προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου. Ο χειμώνας στο Κουινστάουν είναι ένα αξιοθέατο από μόνο του, καθώς πρόκειται για έναν πολυσύχναστο κόμβο για τους λάτρεις του σκι, όπου η ζωντανή ενέργεια της πόλης συγχωνεύεται αβίαστα με την εκλεπτυσμένη αύρα του ξενοδοχείου. Η κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου με μερικά από τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα της Νέας Ζηλανδίας υπόσχεται συναρπαστικές ημέρες στις πίστες, ενώ το ξενοδοχείο εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα είναι πάντα έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά τους παρέχοντάς τους ντουλάπια αποθήκευσης και επιλογές ενοικίασης εξοπλισμού σκι στις εγκαταστάσεις του. Είτε πρόκειται για τη γοητεία των μαγευτικών βουνών, είτε για τις ρομαντικές στιγμές δίπλα στο τζάκι, είτε για την υπόσχεση συναρπαστικών περιπετειών σκι, το The Rees Hotel & Luxury Apartments αποτελεί τρανή απόδειξη της μαγείας του χειμώνα στο Κουινστάουν.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζάκι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στη Νέα Ζηλανδία

Stein Eriksen Lodge Deer Valley


Μέσα στο αλπικό μεγαλείο του Deer Valley βρίσκεται ένα καταφύγιο πολυτέλειας και μεγαλοπρέπειας - το Stein Eriksen Lodge Deer Valley. Ανακηρυγμένο ως το καλύτερο ξενοδοχείο για σκι στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2022 από τα World Ski Awards, αυτό το κατάλυμα είναι η επιτομή της ιδανικής χειμερινής διαμονής. Με τις ρίζες του στην κληρονομιά του Ολυμπιονίκη Stein Eriksen και τη νορβηγική καταγωγή του, το ξενοδοχείο αναδύει μια αύρα διαχρονικής κομψότητας που συνδυάζει άψογα την ευρωπαϊκή γοητεία με το σύγχρονο στιλ. Ειδικότερα, τα δωμάτια με τζάκι προσδίδουν ζεστασιά και οικειότητα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ως το πρωτοπόρο πολυτελές κατάλυμα στο Παρκ Σίτι της Γιούτα, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αφηγείται ιστορίες μιας περασμένης εποχής, όπου ο απαλός ήχος των κουνιστών καρεκλών συναντά τον ήχο των τζακιών που τριζοβολούν ρυθμικά. Πρόκειται για ένα περιβάλλον όπου ο ρομαντισμός δεν είναι απλώς παρών, αλλά βρίσκεται στον ίδιο τον αέρα που αναπνέετε, τονισμένος από την εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης και τη ζεστή φιλοξενία που είναι συνώνυμη με το όνομα Stein Eriksen.

Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει το Stein Eriksen Lodge Deer Valley να ξεχωρίζει είναι η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εμφανής στη μοναδικότητα κάθε Deluxe υπνοδωματίου. Ως ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στη Γιούτα, η προνομιακή του τοποθεσία εξασφαλίζει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα. Κάθε δωμάτιο αφηγείται τη δική του ιστορία, στολισμένο με ένα μωσαϊκό από πλούσιες αποχρώσεις και κορυφαία υλικά. Με έκταση από 34 έως 65 τετραγωνικά μέτρα, τα δωμάτια αυτά προσκαλούν τους επισκέπτες να αφεθούν σε μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Φανταστείτε ένα χειμωνιάτικο βράδυ, όπου οι χιονισμένες κορυφές έξω αποτελούν σιωπηλούς μάρτυρες των ρομαντικών στιγμών σας δίπλα σε ένα τζάκι αερίου. Και μόλις ξημερώσει, βγείτε στο μπαλκόνι για να δείτε το μεγαλείο του Deer Valley, γνωρίζοντας ότι οι πίστες του σκι βρίσκονται ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Με όλες τις ανέσεις που θα σας προσφέρουν μια απαράμιλλη ρομαντική απόδραση, το Stein Eriksen Lodge Deer Valley βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή των πολυτελών καταλυμάτων για σκι.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζακούζι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Au Coeur Des Neiges & SPA


Το ξενοδοχείο Au Coeur Des Neiges & SPA στο Κουρμαγιέρ δεν είναι απλώς ένα μέρος για ξεκούραση, αλλά ένα χειμερινό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Φωλιασμένο στην καρδιά του Κουρμαγιέρ της Ιταλίας, αυτό το πολυτελές σαλέ αιχμαλωτίζει την ουσία των Άλπεων με την κατασκευή του που συνδυάζει ξύλο και πέτρα, απηχώντας την ακατέργαστη κομψότητα των μαγευτικών βουνών που το περιβάλλουν. Τα σαλέ, που θυμίζουν ένα οικείο αλπικό χωριό, περικλείουν μια ζεστασιά και μια θαλπωρή που μοιάζει με ένα σπίτι μακριά από το σπίτι. Σε απόσταση αναπνοής από το πολυσύχναστο κέντρο του Κουρμαγιέρ, το θέρετρο εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες είναι πάντα κοντά στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε μια όαση πολυτέλειας και άνεσης.

Αυτό που κάνει το Au Coeur Des Neiges & SPA να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ο εξαιρετικός σχεδιασμός και οι ανέσεις του, αλλά και η διάκρισή του ως ένα από τα ξενοδοχεία στην Ιταλία που είναι δίπλα σε σκι λιφτ. Μετά από μια μέρα στις πίστες με τον κρύο αέρα του βουνού να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο καταφύγιο του θέρετρου και να χαλαρώσετε μπροστά από το ιδιωτικό σας τζάκι ή μέσα στο ολόδικό σας τζακούζι. Οι γαστρονομικές απολαύσεις από τον σεφ Giovanni D'Antonio διεγείρουν τον ουρανίσκο, εξυμνώντας την απλότητα και την αυθεντικότητα της αλπικής κουζίνας. Και για όσους αναζητούν μια βαθύτερη σύνδεση με την ηρεμία, το κέντρο σπα και ευεξίας του θέρετρου, με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό των Άλπεων, προσφέρει ένα αιθέριο καταφύγιο αναζωογόνησης με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το τζακούζι, τη σάουνα και το χαμάμ. Με κάθε στοιχείο στο Au Coeur Des Neiges & SPA σχεδιασμένο να εμπνέει κάθε στιγμή ρομαντισμό και χαλάρωση, το κατάλυμα αυτό αποτελεί την επιτομή της αλπικής πολυτέλειας και γοητείας.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζακούζι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στην Ιταλία

Hallstatt Hideaway - Adults only


Το Hallstatt Hideaway - Adults only σας προσκαλεί να κάνετε μία παύση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να σκεφτείτε και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Αυτό το καταφύγιο ηρεμίας, και ένα από τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Αυστρία, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Χάλστατ της Αυστρίας, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, περιτριγυρισμένη από πανύψηλα βουνά και με αδιάκοπη πανοραμική θέα στη λίμνη Χάλστατ. Σαν ζωγραφισμένη από καλλιτέχνη, η όχθη της λίμνης ξεδιπλώνεται ακριβώς στο κατώφλι του ξενοδοχείου, προτρέποντας τους επισκέπτες να βυθιστούν στη γαλήνη της φύσης και στη ρυθμική ηρεμία των κυμάτων της λίμνης.

Στο εσωτερικό του, το Hallstatt Hideaway - Adults only είναι μια συμφωνία πολυτέλειας και άνεσης. Οι κομψές σουίτες του είναι σχεδιασμένες με υδρομασάζ στο δωμάτιο, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία σπα χωρίς να εγκαταλείπετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Και για όσους αναζητούν ένα επιπλέον επίπεδο απόλαυσης, οι σουίτες υψηλών προδιαγραφών διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως ιδιωτική βεράντα, ένα ζεστό τζάκι στο δωμάτιο για ρομαντικές βραδιές και μια προσεκτικά επιμελημένη ιδιωτική βιβλιοθήκη. Η κουζίνα προσκαλεί τους λάτρεις της μαγειρικής να ετοιμάσουν τα δικά τους γεύματα, ενώ η υπόσχεση για πρωινό στο κρεβάτι προσθέτει μια επιπλέον πινελιά περιποίησης.

Ίσως, όμως, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το υπαίθριο υδρομασάζ που διατίθεται σε επιλεγμένα δωμάτια. Καθώς ο δροσερός αλπικός αέρας φιλάει το δέρμα σας, η ζεστή αγκαλιά του υδρομασάζ κάτω από τον ουρανό των αστεριών δημιουργεί μια εικόνα ρομαντισμού που οι λέξεις δύσκολα μπορούν να αποτυπώσουν. Και όταν νιώθετε την επιθυμία για περιπέτεια, οι χώροι για ψάρεμα και οι πίστες για σκι είναι εύκολα προσβάσιμα, καθιστώντας το Hallstatt Hideaway - Adults only όχι απλώς ένα κατάλυμα, αλλά έναν χώρο για μυριάδες εμπειρίες, τόσο γαλήνιες όσο και συναρπαστικές.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζάκι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στην Αυστρία

La Petri Studios with Fireplace & View


Καθώς φτάνουμε στο τέλος του άρθρου μας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το La Petri Studios with Fireplace & View στο Μέτσοβο, έναν ιδανικό ρομαντικό προορισμό που συνδυάζει την παραδοσιακή γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Φωλιασμένο στην καρδιά του Μετσόβου, ενός τόπου όπου ο χρόνος μοιάζει να επιβραδύνεται και με την παράδοση να κατέχει κεντρική θέση, το La Petri Studios with Fireplace & View βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πολυσύχναστη κεντρική πλατεία. Ωστόσο, η κοντινή του απόσταση με τον Αβερώφειο Κήπο προσφέρει ένα ήρεμο καταφύγιο, μία στιγμή γαλήνης μέσα στη ζωντάνια της πόλης.

Τα στούντιο του καταλύματος είναι αριστοτεχνικά κατασκευασμένα, τιμώντας την αρχιτεκτονική κληρονομιά του Μετσόβου. Το ξύλο συναντά την πέτρα, υφαίνοντας ένα μωσαϊκό ρουστίκ κομψότητας, όπου κάθε δωμάτιο έχει και μια μοναδική προσωπικότητα, που ζωντανεύει με γήινες αποχρώσεις και καλόγουστη διακόσμηση. Κάθε δωμάτιο δεν προσφέρει μόνο τη ζεστασιά του τζακιού, αλλά και εκπληκτική θέα στην οροσειράς της Πίνδου. Τον χειμώνα, αυτές οι κορυφές ντύνονται με έναν λευκό μανδύα, ενώ το καλοκαίρι αποκαλύπτει μια παλέτα με τις καλύτερες αποχρώσεις της φύσης. Για όσους αναζητούν ένα μείγμα ρομαντισμού και περιπέτειας, τα κοντινά χιονοδρομικά κέντρα σας καλούν. Και μετά από μια μέρα στις πίστες ή εξερευνώντας την πόλη, τι καλύτερο από το να επιστρέψετε σε ένα άνετο δωμάτιο, όπου σας περιμένει η λάμψη του τζακιού και ίσως ένα τζακούζι; Με τη συγχώνευση της παράδοσης, της άνεσης και της φύσης, το La Petri Studios with Fireplace & View αποτελεί μια ιδανική ρομαντική χειμερινή απόδραση.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζάκι στο δωμάτιο κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα

Οι μαγευτικοί προορισμοί που παρουσιάσαμε σε αυτό το blog post δεν είναι παρά μια απλή εισαγωγή στον απέραντο κόσμο των ρομαντικών αποδράσεων που συνυφαίνονται όμορφα με την περιπέτεια και την πολυτέλεια. Κάθε ξενοδοχείο, με την ξεχωριστή γοητεία του, καλεί τα ζευγάρια να αφεθούν σε εμπειρίες που είναι τόσο οικείες όσο και συναρπαστικές.

Αλλά γιατί να περιοριστείτε μόνο σε αυτές τις επιλογές; Το ιδανικό κατάλυμα θα μπορούσε να είναι εκείνο όπου μπορείτε να συνδυάσετε τον ρομαντισμό ενός δωματίου με τζάκι, την κοντινή απόσταση ενός χιονοδρομικού κέντρου και την πολυτέλεια ενός τζακούζι στο δωμάτιό σας. Ή ίσως σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον άλλοι συνδυασμοί, προσαρμοσμένοι στις μοναδικές σας επιθυμίες.

Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από την επιμελημένη συλλογή μας, όπου η γοητεία των ρομαντικών ξενοδοχείων με τζακούζι και τζάκι κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα σας καλεί. Αλλά μη σταματάτε εκεί - μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες κατηγορίες προκειμένου να διαμορφώσετε την ιδανική για εσάς απόδραση. Γιατί κάπου μέσα στην τεράστια ποικιλία μας, το τέλειο ξενοδοχείο που μιλάει στην ψυχή σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Δείτε όλα τα ρομαντικά ξενοδοχεία με τζάκι στο δωμάτιο και τζακούζι κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις