7+1 ξενοδοχεία με χωμάτινα γήπεδα τένις που θα σας μείνουν αξέχαστα

17 Νοεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Grand Hotel Tremezzo

Το τένις πρόκειται όχι μόνο για ένα συναρπαστικό άθλημα αλλά και έναν εξαιρετικό τρόπο για να κρατήσει κανείς τόσο το σώμα όσο και τον νου του σε εγρήγορση, ενώ παράλληλα ακονίζει και τις κοινωνικές του δεξιότητες. Πολλοί φανατικοί παίκτες και οπαδοί έχουν κάποιο τύπο γηπέδου που προτιμούν, αλλά υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και διαχρονικό στο να παίζεις σε ένα χωμάτινο γήπεδο. Η πιο «αργή» επιφάνειά τους, κατασκευασμένη κυρίως από θρυμματισμένο σχιστόλιθο, πέτρα ή τούβλα, προσφέρει μια μοναδική πρόκληση, καθώς η μπάλα αναπηδά πιο ψηλά και επιβραδύνει, κάνοντας τους παίκτες να στραφούν σε στρατηγικές τεχνικές και μακρύτερα ράλι. Επιπλέον, τα χωμάτινα γήπεδα είναι πιο ήπια για το σώμα, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι παίκτες σε σκληρότερες επιφάνειες.

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες διαμονής στους χρήστες μας, η ομάδα της Travelmyth έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο για την κατηγορία «Ξενοδοχεία με γήπεδο τένις». Αυτό διασφαλίζει ότι η λίστα μας περιλαμβάνει μόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία με γήπεδα τένις που πραγματικά διαθέτουν χωμάτινα γήπεδα, μεταξύ άλλων εξαιρετικών παροχών. Έτσι λοιπόν, εμβαθύναμε σε κάθε πτυχή της εμπειρίας του τένις, από τη διαθεσιμότητα των γηπέδων και τον τύπο της επιφάνειάς τους μέχρι τις προσφορές μαθημάτων και την παροχή εξοπλισμού. Αναγνωρίζοντας τη γοητεία των χωμάτινων γηπέδων τένις και την αυξανόμενη ζήτηση από τους ταξιδιώτες που αγαπούν το άθλημα αυτό, εντοπίσαμε ξενοδοχεία με γήπεδα τένις παγκόσμιας κλάσης που όχι μόνο υπόσχονται πολυτέλεια και άνεση, αλλά και τηρούν πιστά την υπόσχεσή τους να παρέχουν κορυφαίες εγκαταστάσεις τένις.

Είτε, λοιπόν, είστε ένας έμπειρος παίκτης που θέλει να βελτιώσει την τεχνική του σε χωμάτινο γήπεδο είτε απλά αναζητάτε μία vintage εμπειρία τένις σε ένα πλούσιο περιβάλλον, αυτά τα θέρετρα τένις με χωμάτινα γήπεδα υπόσχονται μια εκπληκτική εμπειρία. Πάρτε τη ρακέτα σας και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε μερικά από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία στον κόσμο με χωμάτινα γήπεδα τένις, έτοιμα να απογειώσουν τόσο το παιχνίδι σας όσο και τη διαμονή σας!

Rancho Valencia Resort and Spa


Η ηλιόλουστη πολιτεία της Καλιφόρνια δεν είναι γνωστή μόνο για τις μαγευτικές ακτές και τα εμβληματικά αξιοθέατα, αλλά και για το Rancho Valencia Resort and Spa, ένα ορόσημο πολυτέλειας στην καρδιά του Rancho Santa Fe. Αυτό το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της ισπανικής αποικιακής χασιέντα και εκτείνεται σε 45 στρέμματα, στολισμένο με καταπράσινους κήπους και ελαιώνες εσπεριδοειδών, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στην Καλιφόρνια. Ενώ το θέρετρο φημίζεται για τις 49 κασίτας και τις 3 πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες του, οι οποίες θέτουν τα χρυσά πρότυπα χλιδής, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για τους λάτρεις του τένις είναι ο χώρος που είναι αφιερωμένος για κάθε δραστηριότητα σχετική με το άθλημα.

Το τένις στο Rancho Valencia Resort and Spa είναι μία καλά εδραιωμένη παράδοση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει στεφθεί διαδοχικά ως το #1 Tennis Resort της Νότιας Καλιφόρνιας από το Tennis Magazine από το 2008. Αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει για τους λάτρεις του χωμάτινου γηπέδου είναι το τρίο των γηπέδων European Red Clay, που συνδυάζονται άψογα με 13 γήπεδα πρωταθλήματος Plexipave, δημιουργώντας έναν χώρο ιδανικό για τους παίκτες του τένις. Αυτά τα χωμάτινα γήπεδα προσφέρουν μια μοναδική πρόκληση, έναν χορό στρατηγικής και δεξιοτεχνίας μέσα στο σκηνικό των καταπράσινων κήπων.

Οι παίκτες, είτε αρχάριοι είτε έμπειροι, μπορούν να απολαύσουν φιλικούς αγώνες ή να επιλέξουν να προπονηθούν υπό την αιγίδα έμπειρων επαγγελματιών τένις, ακονίζοντας τις ικανότητές τους σε αυτές τις χωμάτινες επιφάνειες. Και για τους νεότερους λάτρεις του τένις, η Ακαδημία τένις Rafael Nadal υπόσχεται ένα δυνατό πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, καλλιεργώντας την επόμενη γενιά σπουδαίων τενιστών. Στο Rancho Valencia Resort and Spa, κάθε σερβίς, βολέ και ράλι γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση, εδραιώνοντας τη θέση του ως τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του τένις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Καλιφόρνια

Foxhills Club & Resort


Φωλιασμένο μέσα στα γραφικά τοπία του Σάρρεϋ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το βραβευμένο Foxhills Club & Resort country club αποτελεί απόδειξη της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη καρδιά του Λονδίνου, αυτό το κτήμα 400 στρεμμάτων δεν διαθέτει μόνο τρία γήπεδα γκολφ, καθιστώντας το ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε γήπεδα γκολφ στην Αγγλία, αλλά και μια πλούσια κληρονομιά τένις που αντανακλάται στα άψογα γήπεδά του. Εκτός από τα γκριν του γκολφ και τους παραδεισένιους χώρους σπα, το Tennis Club στο Foxhills Club & Resort προσκαλεί τους λάτρεις του τένις με τις ποικίλες επιλογές γηπέδων - έντεκα για την ακρίβεια. Ανάμεσα σε αυτά, είναι τα τρία γήπεδα συνθετικού χώματος που μαγνητίζουν ιδιαίτερα την προσοχή όσων λαχταρούν μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή εμπειρία τένις στο αγγλικό έδαφος.

Στο Foxhills Club & Resort, το τένις δεν είναι απλώς ένα άθλημα, αλλά μια συλλογική εμπειρία. Η συμμετοχή του συλλόγου σε διάφορα πρωταθλήματα με κύρος, όπως το Surrey League, το National League και το Woking District league, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στο παιχνίδι. Από τα καλοκαιρινά κοινωνικά τουρνουά για τους νέους μέχρι τις ολοκληρωμένες ομαδικές συνεδρίες προπόνησης τένις για τα μέλη, οι προσφορές απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ενθουσιωδών τενιστών. Οι διπλωματούχοι προπονητές της λέσχης, με την πλούσια τεχνογνωσία τους, προσφέρουν εξατομικευμένα μαθήματα, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες τελειοποιούν κάθε ρεβέρ, βολέ και σερβίς. Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε κάποιος που πατάει για πρώτη φορά στο χωμάτινο γήπεδο, το Foxhills Club & Resort υπόσχεται μια εμπειρία τένις που συνδυάζει την παράδοση με την κορυφαία προπόνηση, με φόντο το γραφικό σκηνικό των εκτεταμένων πράσινων τοπίων του Σάρρεϋ.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στο Ηνωμένο Βασίλειο

The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino


Με φόντο το μαγευτικό Ιόνιο Πέλαγος, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino στα Ρίκια στην Πελοπόννησο, αποτελεί την επιτομή της φινέτσας και της μεγαλοπρέπειας. Αυτό το χλιδάτο θέρετρο όχι μόνο διαθέτει μεγαλοπρεπείς διαδρόμους με κίονες και απαράμιλλη θέα στην ακτογραμμή, αλλά είναι επίσης και ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στην Ελλάδα. Ωστόσο, πέρα από την άπειρη θέα του και τη γοητεία του καταπράσινου τοπίου, βρίσκεται ένας θησαυρός για τους λάτρεις του τένις - το Κέντρο Τένις Μουράτογλου.

Δημιουργημένο για να ταιριάζει με τα κλασικά μεσσηνιακά τοπία, το κέντρο βρίσκεται ανάμεσα σε καταπράσινα ελαιόδεντρα, προσφέροντας πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Υπόσχεται εμπειρίες τένις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με 12 υπερσύγχρονα γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων χωμάτινων γηπέδων απαράμιλλης ποιότητας. Σε αυτά τα χωμάτινα εδάφη, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν την αντοχή τους και την ικανότητα λήψης αποφάσεων, περιτριγυρισμένοι από την γαλήνια αγκαλιά της φύσης. Η φιλοσοφία προπόνησης του Μουράτογλου, γνωστή παγκοσμίως, προσφέρει στους επισκέπτες ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στο τένις, καθοδηγώντας τους από τα στοιχειώδη μέχρι τις προηγμένες τεχνικές.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Ελλάδα

Grand Hotel Tremezzo


Το Grand Hotel Tremezzo βρίσκεται στις γαλήνιες δυτικές όχθες της λίμνης Κόμο και αποτελεί μια μεγαλοπρεπή μαρτυρία της πλούσιας ιστορίας και του πολιτισμού της Ιταλίας. Ένα λαμπερό κόσμημα από την εποχή του αρ νουβό, αυτό το σύμβολο όχι μόνο προσφέρει μαγευτική θέα που εκτείνεται σε όλη την αστραφτερή λίμνη προς το Bellagio και τα βουνά Grigne, αλλά είναι επίσης αναγνωρισμένο ως ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Ενώ τα πολυτελή καταλύματα, η ιδιωτική παραλία και οι εξαιρετικές πισίνες του δίνουν μια εικόνα χλιδής, το χωμάτινο γήπεδο τένις του ξενοδοχείου είναι ένα κρυφό στολίδι, που βρίσκεται μέσα στο πλούσιο ιδιωτικό πάρκο του.

Καθώς πατάτε το πόδι σας σε αυτό το χωμάτινο γήπεδο, να είστε προετοιμασμένοι για μια εμπειρία τένις που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Παίζοντας τένις εδώ, δεν μπορείτε παρά να μαγευτείτε από την ομορφιά της λίμνης, των βουνών και των γραφικών χωριών που πλαισιώνουν κάθε στιγμή στο γήπεδο. Με τη στρατηγική του τοποθέτηση και τον προσεγμένο φωτισμό, το γήπεδο προσκαλεί για συναρπαστικούς αγώνες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και για όσους αναζητούν την τελειότητα στα χτυπήματά τους, το ξενοδοχείο προσφέρει όχι μόνο κορυφαίες ρακέτες και μπάλες, αλλά και ειδικούς εκπαιδευτές κατόπιν αιτήματος. Το τένις στο Grand Hotel Tremezzo προσφέρει κάτι περισσότερο από έναν απλό αγώνα- είναι μια εμπειρία που πλαισιώνεται από τη μαγευτική θέα της λίμνης Κόμο στην Ιταλία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Ιταλία

Puente Romano Beach Resort


Το Puente Romano Beach Resort, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την παράκτια γοητεία της Μαρμπέλλας, στην Ανδαλουσία της Ισπανίας. Καθώς διασχίζετε αυτό το γοητευτικό κατάλυμα σε στιλ ανδαλουσιανού χωριού, ένα φάσμα γαστρονομικών θαυμάτων, συναρπαστικών βοτανικών κήπων και φημισμένων αθλητικών συλλόγων ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Ωστόσο, για όσους έχουν πάθος με το τένις, το φημισμένο τένις κλαμπ του Puente Romano Beach Resort είναι αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση. Αναγνωρισμένο ως κορυφαίος προορισμός για επαγγελματικό τένις στη νότια Ευρώπη, το κλαμπ παρουσιάζει δέκα αριστοτεχνικά σχεδιασμένα γήπεδα, με κυρίαρχη εστίαση στα 8 πεντακάθαρα χωμάτινα γήπεδα του.

Ο ρυθμικός απόηχος της συνάντησης της μπάλας με τη ρακέτα σε αυτά τα χωμάτινα γήπεδα αντανακλά την κληρονομιά θρύλων του τένις, όπως ο Μπιορν Μποργκ, ο Μπόρις Μπέκερ και ο Τζον ΜακΕνρό. Με την ένταξή του στο RFET (Real Federación Española de Tenis), το κλαμπ δεν διαθέτει μόνο εξαιρετικά γήπεδα, αλλά και μυριάδες παροχές υψηλού επιπέδου, από ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο εξοπλισμένο με μηχανήματα TechnoGym μέχρι ένα αναζωογονητικό καταφύγιο σπα γεμάτο με σάουνες και χαμάμ. Καθώς το λυκόφως πέφτει, ρίχνοντας μια χρυσή λάμψη στο χώμα, οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν στις ευρύχωρες σουίτες τους ή ίσως σε μια από τις απομονωμένες βίλες του θέρετρου, το οποίο έχει διακριθεί ως ένα από τα ξενοδοχεία με ιδιωτική πισίνα στην Ισπανία. Στο Puente Romano Beach Resort, το τένις γίνεται μια γιορτή της κομψότητας, της κληρονομιάς και της διαχρονικής γοητείας της Μεσογείου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Ισπανία

Castello del Sole Beach Resort&SPA


Ανάμεσα στις εκπληκτικές εκτάσεις των μαγευτικών τοπίων της Ελβετίας βρίσκεται το Castello del Sole Beach Resort&SPA, ένα καταφύγιο πολυτέλειας και χαλάρωσης. Πέρα από τη χλιδάτη πρόσοψή του και την εκτεταμένη έκταση 140 εκταρίων φυσικού πλούτου, που περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, οινοποιείο και ένα καταφύγιο πουλιών, το θέρετρο προσφέρει μια κατ' εξοχήν εμπειρία τένις. Για τους λάτρεις του παιχνιδιού, το Castello del Sole Beach Resort&SPA σας καλεί να παίξετε μέσα στο μεγαλείο του περιβάλλοντός του. Τέσσερα πεντακάθαρα υπαίθρια χωμάτινα γήπεδα τένις, με φόντο το γραφικό σκηνικό της λίμνης Maggiore και τα εκτεταμένα κτήματα, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Για όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους, διατίθεται εξατομικευμένη προπόνηση, μετατρέποντας κάθε αγώνα σε μια επίδειξη φινέτσας και δεξιοτεχνίας.

Ωστόσο, η γοητεία του Castello del Sole Beach Resort&SPA εκτείνεται πέρα από τα γήπεδα τένις. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με εσωτερική πισίνα στην Ελβετία, το θέρετρο εξασφαλίζει μια ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους στο τένις, η συνεργασία του θέρετρου με τον πρώην επαγγελματία και νικητή του Davis Cup, Marco Chiudinelli, εγγυάται ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης. Κατά τη διάρκεια 11 ωρών προπόνησης, οι συμμετέχοντες επωφελούνται από την έμπειρη τεχνογνωσία του Chiudinelli, βελτιώνοντας την τεχνική και τη στρατηγική τους με φόντο τον μαγευτικό καμβά της λίμνης Maggiore. Σε συνδυασμό με αναζωογονητικές συνεδρίες στο Castello SPA και γκουρμέ προτάσεις που προέρχονται από τον κήπο του θέρετρου και το παρακείμενο αγρόκτημα, είναι μια πρόσκληση τόσο για την αριστεία στο τένις όσο και για την γαλήνια απόλαυση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Ελβετία

Fairmont Royal Palm Marrakech


Με τοποθεσία στους πρόποδες της οροσειράς του Άτλαντα, το Fairmont Royal Palm Marrakech αποτελεί το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και της ηρεμίας, σε απόσταση αναπνοής από τους φρενήρεις ρυθμούς του Μαρακές στο Μαρόκο. Αυτό το κατάλυμα δεν προσφέρει μόνο πολυτελείς χώρους διαμονής και εξαιρετικό φαγητό, αλλά αποτελεί επίσης έναν ονειρικό προορισμό για τους λάτρεις του τένις. Τέσσερα σχολαστικά σχεδιασμένα χωμάτινα γήπεδα τένις, που φωτίζονται για όσους προτιμούν να παίζουν μέχρι αργά, βρίσκονται πίσω από το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του θέρετρου. Αυτά τα γήπεδα, ένα αρμονικό μείγμα παράδοσης και νεωτερικότητας, προσκαλούν τόσο τους έμπειρους παίκτες όσο και τους εκκολαπτόμενους λάτρεις να επιδοθούν σε ζωηρές αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τη γαλήνια ατμόσφαιρα αυτού του μαροκινού καταλύματος.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε γήπεδα γκολφ στο Μαρακές, το Fairmont Royal Palm Marrakech έχει ενσωματώσει τις παροχές για τένις στο φάσμα των πολυτελών εμπειριών που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη. Η Ακαδημία τένις Royal Palm αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης. Προσφέροντας μια σειρά από εξατομικευμένα μαθήματα, εντατικά προγράμματα κατάρτισης και ελίτ αγώνες, η ακαδημία επιμελείται εμπειρίες τένις για τους λάτρεις του τένις όλων των ηλικιών. Είτε πρόκειται για την τελειοποίηση ενός σερβίς υπό το άγρυπνο μάτι ενός επαγγελματία προπονητή, είτε για τη συμμετοχή σε τουρνουά υψηλών απαιτήσεων, είτε απλά για την απόλαυση της χαράς του αθλήματος με το γέλιο της οικογένειας και των φίλων για συνροφιά, η ακαδημία εξασφαλίζει ότι κάθε ανάμνηση τένις που δημιουργείται εδώ είναι τόσο διαχρονική όσο και τα γύρω τοπία. Καθώς ο φλογερός ήλιος του Μαρακές βυθίζεται στον ορίζοντα, τα χωμάτινα γήπεδα στο Fairmont Royal Palm Marrakech ζωντανεύουν με πάθος, ακρίβεια και την υπόσχεση αξέχαστων στιγμών.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στο Μαρόκο

Desert Rose Resort


Καθώς κορυφώνεται το ταξίδι μας σε μερικά από τα πιο εξαιρετικά ξενοδοχεία για τένις στον κόσμο, βρισκόμαστε στο κατώφλι του Desert Rose Resort στη Χουργκάντα της Αιγύπτου. Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο, αυτό το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες μία πληθώρα εμπειριών κάτω από τον ήλιο, από την εκτεταμένη ιδιωτική παραλία του μήκους 1 χιλιομέτρου μέχρι τις πολυτελείς επιλογές διαμονής. Ανάμεσα στις αμέτρητες προσφορές των 5 εξαιρετικών εστιατορίων και των 11 φιλόξενων μπαρ, οι λάτρεις του τένις βρίσκουν καταφύγιο στις ειδικές εγκαταστάσεις τένις του θέρετρου. Τρία πεντακάθαρα χωμάτινα γήπεδα, κατασκευασμένα από μη δεσμευμένα ορυκτά αδρανή, προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού κάτω από την αχανή έκταση του αιγυπτιακού ουρανού. Αυτά τα γήπεδα, που είναι ελεύθερα κατά τις ώρες με ηλιοφάνεια, ζωντανεύουν με τους προβολείς το βράδυ, καθιστώντας τα ιδανικά για όσους επιθυμούν να προκαλέσουν τους αντιπάλους τους καθώς το δροσερό αεράκι της ερήμου ψιθυρίζει ιστορίες αρχαίων θαυμάτων.

Το Desert Rose Resort δεν είναι απλώς ένας παράδεισος για τους λάτρεις του τένις. Ως ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα με νεροτσουλήθρα στη Χουργκάντα, το κατάλυμα αυτό διασφαλίζει ότι η χαλάρωση μετά τον αγώνα είναι τόσο συναρπαστική όσο και αναζωογονητική. Ρακέτες παρέχονται σε όσους δεν έχουν μαζί τους, ενώ τα γήπεδα αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης του θέρετρου να προσφέρει μια διαφορετική και ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις στην Αίγυπτο

Ένα κομψό άθλημα όπως το τένις ταιριάζει απόλυτα με τη μεγαλοπρέπεια αυτών των παγκοσμίου φήμης πολυτελών θέρετρων. Καθώς κάθε σερβίς και βολέ εμπλουτίζεται με πανοραμική θέα, παροχές παγκόσμιας κλάσης και μια πινελιά πολυτέλειας, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν ένα μοναδικό μείγμα αθλητισμού και χαλάρωσης. Για τους λάτρεις του τένις και τους παραθεριστές, αυτές οι επιλογές αντιπροσωπεύουν την κορυφή των θέρετρων τένις που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Αλλά το ταξίδι μας δεν σταματά εδώ. Αν οι ιστορίες για χωμάτινα γήπεδα δίπλα σε λαμπερές παραλίες, ρεβέρ υπό τη σκιά των βουνών και σερβίς μέσα σε ιστορικά μεγαλεία έχουν αναζωπυρώσει τη λαχτάρα σας για περιπλάνηση, σας περιμένει ένας κόσμος γεμάτος περιπέτειες. Εξερευνήστε τον κόσμο των ξενοδοχείων που διαθέτουν τα δικά τους γήπεδα τένις και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας. Η πλήρης λίστα των ξενοδοχείων με γήπεδα τένις σας περιμένει για να ανακαλύψετε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς τένις σε όλο τον κόσμο και να αφήσετε το πάθος σας για το παιχνίδι να σας καθοδηγήσει στα ταξίδια σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γήπεδο τένις σε ολόκληρο τον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις