1901 Hermoupolis

Ερμούπολη , , Paleon Patron Germanou 37-39 (Προβολή στο Χάρτη)


Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Δεν μπορέσαμε να βρούμε διαθέσιμες προσφορές από αυτόν τον πάροχο.
Ελέγξτε για διαθεσιμότητα στις σελίδες των συνεργατών μας:
Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες ή να δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ερμούπολη
Πληροφορίες Απέχει 6 λεπτά από την παραλία και 300μ. από το λιμάνι της Σύρου. Προσφέρει μπαρ και χαμάμ στις εγκαταστάσεις του.
Περίληψη των κριτικώνΤο 1901 Hermoupolis είναι ένα όμορφα ανακαινισμένο παλιό σπίτι που προσφέρει εξαιρετική φιλοξενία και κορυφαίες υπηρεσίες. Η ασυναγώνιστη τοποθεσία του ξενοδοχείου, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και το λιμάνι από τα δωμάτια και τα μπαλκόνια, κάνοντας τη διαμονή στην Ερμούπολη αξέχαστη. Τα δωμάτια είναι ζεστά, άνετα και καλά επιπλωμένα με vintage σχέδια και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, ακόμη και μηχανή εσπρέσο. Το ξενοδοχείο είναι άψογα καθαρό και όμορφα παρουσιασμένο, προσφέροντας ένα ήσυχο περιβάλλον μακριά από τα πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Το προσωπικό επαινείται συνεχώς για την εξαιρετική φιλοξενία και τη φιλικότητά του, υπερβαίνοντας κάθε όριο για να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Τα κρεβάτια είναι εξαιρετικά άνετα με στρώματα και μαξιλάρια υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έναν ξεκούραστο ύπνο. Συνολικά, το 1901 Hermoupolis παρέχει έναν κομψό, άνετο και όμορφα σχεδιασμένο χώρο για να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Σύρο.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα κοντά σε παραλία

Κατάλυμα που δέχεται σκύλους

  Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  

Δέχεστε σκύλους σε όλα τα δωμάτια;
Ναι
Υπάρχει επιπλέον χρέωση;
Δωρεάν! Δεν υπάρχει επιπλέον χρεώση. Οι σκύλοι μένουν δωρεάν.
Οι ιδιοκτήτες σκύλων θα πρέπει να σας ενημερώσουν πριν το check-in;
Ναι, Κατά τη διάρκεια της κράτησης
Δείτε περισσότερα...

Κατάλυμα κοντά σε μπαρ και club

Κατάλυμα με λίγα δωμάτια

Κατάλυμα που έχει λάβει επιπλέον μέτρα υγιεινής και ασφάλειας
Άφιξη
Χρειάζεται οι επισκέπτες να έχουν πιστοποιητικά υγείας (τεστ) πριν από την άφιξη;
Όχι
Πραγματοποιείτε ελέγχους θερμοκρασίας κατά την άφιξη των επισκεπτών;
Όχι
Δείτε περισσότερα...

Κατάλυμα που οι σκύλοι διαμένουν δωρεάν

Δωμάτια
Σουίτα με Βεράντα και θέα στη Θάλασσα Αυτή η σουίτα διαθέτει ηχομόνωση, καθιστικό και μπουρνούζι. Προσφέρει ευρύχωρη, ιδιωτική βεράντα με θέα στην Ερμούπολη. Το δωμάτιο περιλαμβάνει λευκά είδη Laura Ashley και στρώματα Tempur.

Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στη Θάλασσα Αυτό το δίκλινο δωμάτιο προσφέρει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ανεμιστήρα οροφής, κλιματισμό και ηλεκτρικό βραστήρα. Περιλαμβάνει στρώματα Tempur.

Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στον Κήπο Αυτό το δίκλινο δωμάτιο προσφέρει μίνι μπαρ και ηλεκτρικό βραστήρα.

Σχετικά με το 1901 Hermoupolis
Προβολή Χάρτη
Κριτικές Επισκεπτών
9.3
Εξαιρετικό
Τοποθεσία
Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο με ασυναγώνιστη τοποθεσία, τότε μην κοιτάξετε παραπέρα από το 1901 Hermoupolis. Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, καθιστώντας το εξαιρετικά βολικό για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την τοπική περιοχή με τα πόδια. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν πολλές σκάλες για να ανέβετε από την πόλη, η θέα από το μπαλκόνι αξίζει τον κόπο. Οι επισκέπτες λατρεύουν την εκπληκτική θέα της πόλης και του λιμανιού από τα δωμάτια και τα μπαλκόνια και εκτιμούν την ήσυχη ατμόσφαιρα μακριά από τα πολυσύχναστα μέρη της πόλης. Παρά την ανάβαση για να φτάσετε στο ξενοδοχείο, εξακολουθεί να παραμένει σούπερ κεντρικό με εύκολο πάρκινγκ και μπορείτε να φτάσετε ακόμη και με αυτοκίνητο. Συνολικά, το 1901 Hermoupolis βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, είναι προσβάσιμο από πολλές διαδρομές και προσφέρει απίστευτη θέα που θα κάνει τη διαμονή σας στην Ερμούπολη αξέχαστη.

Δωμάτια
Τα δωμάτια στο 1901 Hermoupolis είναι εξαιρετικά με υπέροχα vintage σχέδια και μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στην πόλη και τον κόλπο. Οι επισκέπτες διαπίστωσαν ότι τα δωμάτια είναι άνετα, βολικά και καλά επιπλωμένα με άνετα κρεβάτια και μαξιλάρια. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γούστο και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, ακόμη και μηχανή εσπρέσο. Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος είναι υπέροχος με εκπληκτική θέα στην πόλη και τον κόλπο κάτω από αυτήν. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα όμορφα ανακαινισμένο παλιό κτίριο και το εσωτερικό του είναι άψογα καθαρό και όμορφα παρουσιασμένο. Το δωμάτιο 2 είναι ιδιαίτερα ωραίο με όλες τις ανέσεις, καθαρό και ήσυχο και μακριά από τα πολυσύχναστα σημεία της πόλης αλλά και προσβάσιμο. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν τα δωμάτια μικρά, άλλοι παραληρούσαν για τα ευρύχωρα και καλά διακοσμημένα σχέδια. Συνολικά, τα δωμάτια στο 1901 Hermoupolis παρέχουν έναν κομψό, άνετο και όμορφα σχεδιασμένο χώρο για να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Σύρο.

Κρεβάτια
Το 1901 Hermoupolis είναι ένα ξενοδοχείο που κατανοεί την αξία ενός καλού ύπνου. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την άνεση των κρεβατιών, περιγράφοντάς τα ως "σούπερ άνετα", "υπέροχα άνετα" και "πολύ άνετα". Τα στρώματα επαινούνται για την υψηλή ποιότητά τους και τα μαξιλάρια σημειώνονται επίσης ως παράγοντας που συμβάλλει σε μια ξεκούραστη νύχτα. Ακόμη και οικογένειες με παιδιά εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν βρήκαν άνετα διπλά κρεβάτια αντί για τα ζητούμενα μονά κρεβάτια. Τα δωμάτια είναι καλά επιπλωμένα και διακοσμημένα, ενώ ορισμένα διαθέτουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και μπαλκόνια. Με τέτοια άνετα κρεβάτια για να ξεκουραστούν, οι επισκέπτες είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσουν νιώθοντας ανανεωμένοι και έτοιμοι να εξερευνήσουν την όμορφη πόλη της Ερμούπολης.

Καθαριότητα
Αν ψάχνετε για μια κομψή, άνετη και καθαρή διαμονή στη Σύρο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το 1901 Hermoupolis. Αυτό το όμορφα ανακαινισμένο παλιό σπίτι είναι πεντακάθαρο και έχει υπέροχη διακόσμηση με καθαρούς εσωτερικούς χώρους και εξαιρετική καθαριότητα. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε και είναι πολύ ωραία με άνετα κρεβάτια. Ορισμένα βρίσκονται μακριά από τα πολυσύχναστα σημεία της πόλης, προσφέροντας ένα ήσυχο περιβάλλον, ενώ παράλληλα είναι προσβάσιμα. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο με καταπληκτική θέα στην πόλη και τον κόλπο κάτω από το ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την καθαριότητα του ξενοδοχείου, η οποία περιγράφεται ως πεντακάθαρο, πολύ καθαρό και La propreté est parfaite και τη φιλική και κομψή ατμόσφαιρα, όπως περιγράφεται με τη φράση: "Το μέρος ήταν πολύ κομψό και φιλικό". Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετική, όπως αναφέρεται με τη φράση, "excellent rapport qualité-prix, hôtel très propre". Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας είτε με σύντροφο, αυτό το ξενοδοχείο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Προσωπικό
Το προσωπικό του 1901 Hermoupolis επαινείται συνεχώς για την εξαιρετική φιλοξενία και τη φιλικότητά του. Είτε πρόκειται για την ιδιοκτήτρια, τη Βίκυ, τον οικοδεσπότη ή άλλα μέλη της ομάδας, οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την προθυμία τους να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τη διαμονή τους ευχάριστη. Πολλοί αξιολογητές σημειώνουν ότι τους παρέλαβαν και τους άφησαν στο πλοίο, τους προσέφεραν χρήσιμες συμβουλές για μέρη που πρέπει να επισκεφθούν και τους έκαναν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Η Vicky, ειδικότερα, χαιρετίζεται ως ένας υπέροχος οικοδεσπότης που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με οποιοδήποτε αίτημα. Από τη στιγμή που φτάνουν οι επισκέπτες, τους περιποιείται μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με προσεκτικό και εξυπηρετικό προσωπικό που είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει σε κάθε ανάγκη. Το ίδιο το ξενοδοχείο επαινείται επίσης για την υπέροχη τοποθεσία του και το όμορφα ανακαινισμένο παλιό του σπίτι. Συνολικά, οι επισκέπτες συστήνουν το 1901 Hermoupolis για το εξαιρετικό προσωπικό και τις κορυφαίες υπηρεσίες του.


Όχι, το 1901 Hermoupolis δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το 1901 Hermoupolis δεν διαθέτει σπα.

Ναι, το 1901 Hermoupolis δέχεται σκύλους.Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της κατηγορίας "Δέχεται Σκύλους".

Όχι, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο 1901 Hermoupolis.

Όχι, το 1901 Hermoupolis δεν διαθέτει γυμναστήριο.
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο στην Ερμούπολη

  • 9.6 Εξαιρετικό

  • Από $279

  • Ξενοδοχείο στην Ερμούπολη

  • 9.0 Εξαιρετικό

  • Από $131

  • Ξενοδοχείο στην Ερμούπολη

  • 9.4 Εξαιρετικό

  • Από $103

  • Ξενοδοχείο στην Ερμούπολη

  • 8.8 Εξαιρετικό

  • Από $81



5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις