Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Δεν μπορέσαμε να βρούμε διαθέσιμες προσφορές από αυτόν τον πάροχο.
Ελέγξτε για διαθεσιμότητα στις σελίδες των συνεργατών μας:
Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες ή να δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Μακρινίτσα
Πληροφορίες
Περίληψη των κριτικώνΤο 1822 Makrinitsa Suites είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο με εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο. Παρόλο που υπάρχουν περίπου 80 σκάλες για να ανέβετε, το τοπίο και η θέα είναι εντυπωσιακά. Το πρωινό είναι καταπληκτικό, εξαιρετικό και μάλιστα έργο τέχνης με φρέσκα, τοπικά και σπιτικά προϊόντα. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα, κομψά σχεδιασμένα και πολύ άνετα με πολύ άνετα κρεβάτια. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό, με ευγενικές οικοδέσποινες και προσεκτικό προσωπικό που κάνουν μια φανταστική διαμονή. Παρόλο που ορισμένα δωμάτια έχουν μικροπροβλήματα, το ίδιο το κτίριο του ξενοδοχείου είναι μια παλιά, μοναδική και όμορφη κατασκευή. Συνολικά, οι επισκέπτες συνιστούν ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο για μια καθαρή και άνετη διαμονή με ζεστή φιλοξενία και εξαιρετική υπηρεσία πρωινού.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο

Ξενοδοχείο για νιόπαντρους

Ξενοδοχείο που δέχεται σκύλους

Ρομαντικό ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο με λίγα δωμάτια

Δωμάτια
Junior Σουίτα Boasting a private entrance, this air-conditioned suite includes 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. In the kitchen, guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a tea and coffee maker. This suite has a minibar, flat-screen TV with satellite channels, garden views, as well as chocolate for guests. The unit has 2 beds.

Δίκλινο Δωμάτιο Featuring free toiletries and bathrobes, this double room includes a private bathroom with a walk-in shower and a hairdryer. Guests can make meals in the kitchen that features a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a tea and coffee maker. The air-conditioned double room features a flat-screen TV with satellite channels, a private entrance, soundproof walls, a minibar as well as garden views. The unit has 1 bed.

Superior Σουίτα This suite's standout feature is the fireplace. Boasting a private entrance, this air-conditioned suite includes 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a walk-in shower and a hairdryer. In the fully equipped kitchen, guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a tea and coffee maker. This suite has a minibar, flat-screen TV with satellite channels, sea views, as well as chocolate for guests. The unit has 2 beds.

Superior Σουίτα με King-Size Kρεβάτι This suite provides a fireplace. This spacious suite includes 2 living rooms, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a walk-in shower and free toiletries. Meals can be prepared in the kitchen, which has a stovetop, a refrigerator and kitchenware. The air-conditioned suite offers a flat-screen TV with satellite channels, a private entrance, a minibar, a tea and coffee maker as well as sea views. The unit has 2 beds.

Σχετικά με το 1822 Makrinitsa Suites
Προβολή Χάρτη
Κριτικές Επισκεπτών
9.3
Εξαιρετικό
Τοποθεσία
Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε στη Μακρινίτσα με εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο, το 1822 Makrinitsa Suites είναι η τέλεια επιλογή. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις ένα λεπτό μακριά από το κέντρο και διαθέτει μια γραφική τοποθεσία πάνω από την κεντρική πλατεία. Παρόλο που ορισμένοι επισκέπτες έχουν σημειώσει ότι υπάρχουν περίπου 80 σκάλες για να ανέβετε (υπάρχει, ωστόσο, ανελκυστήρας), εξακολουθούν να βρίσκουν το τοπίο και τη θέα εντυπωσιακές. Η ίδια η πόλη είναι γοητευτική, με εγκάρδιους ντόπιους και το προσωπικό στις σουίτες είναι πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Παρόλο που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για άτομα με κινητικά προβλήματα ή οικογένειες με μικρά παιδιά που χρησιμοποιούν καροτσάκια, όσοι επιλέξουν να κάνουν την ανάβαση προς το ξενοδοχείο σίγουρα θα εκπλαγούν από το τέλειο τοπίο που τους υποδέχεται. Ωστόσο, αν οδηγείτε, να γνωρίζετε ότι το "πάρκινγκ" που αναφέρεται είναι στην πραγματικότητα απλώς δημόσιος χώρος στην είσοδο του χωριού, ο οποίος δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί, ειδικά με χιονισμένο καιρό. Παρ' όλα αυτά, με μια τόσο καταπληκτική τοποθεσία, ίσως προτιμήσετε να μείνετε στη θέση σας και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα.

Πρωινό
Ένα πράγμα για το οποίο οι επισκέπτες παραληρούν στο 1822 Makrinitsa Suites είναι το πρωινό! Το περιγράφουν ως καταπληκτικό, εξαιρετικό, εξαιρετικό και ακόμη και ως έργο τέχνης. Πολλοί εκτιμούν τη χρήση φρέσκων, τοπικών και σπιτικών προϊόντων με κάποιους να αναφέρουν το νόστιμο σπιτικό κέικ μήλου. Το πρωινό είναι ποικίλο με πολλές επιλογές και ορισμένοι επισκέπτες εκτίμησαν ότι το πρωινό σερβίρεται προσωπικά με χαμόγελο. Ο χώρος του πρωινού προσφέρει επίσης φανταστική θέα στον κόλπο και την πόλη του Βόλου. Συνολικά, οι επισκέπτες συστήνουν ανεπιφύλακτα αυτό το πλούσιο και με αγάπη προετοιμασμένο πρωινό, το οποίο αποτελεί κορυφαίο σημείο της διαμονής τους.

Δωμάτια
Το 1822 Makrinitsa Suites προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες και σουίτες με εκπληκτική θέα από τα δωμάτια και τη βεράντα. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα, κομψά σχεδιασμένα και πολύ άνετα με πολύ άνετα κρεβάτια. Είναι καλά εξοπλισμένα με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, πλήρως εξοπλισμένα και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας. Τα μεγάλα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ζεστά και καθαρά, ορισμένα με θέα στον Παγασητικό Κόλπο, θέρμανση που ζεσταίνει το δωμάτιο σε ένα λεπτό και πρόσφατα ανακαινισμένα μοντέρνα μπάνια με πολλές ανέσεις. Ωστόσο, ορισμένα δωμάτια έχουν μικροπροβλήματα όπως φθαρμένα έπιπλα, χαλιά, τοίχους με μούχλα, υγρασία, πόρτες που δεν κλείνουν και μια δυσδιάκριτη μυρωδιά. Παρά τα προβλήματα, το ίδιο το κτίριο του ξενοδοχείου είναι μια παλιά, μοναδική και όμορφη κατασκευή με ξύλινες οροφές και δοκάρια, αν και οι ανακαινίσεις δεν αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου.

Καθαριότητα
Αν ψάχνετε για μια καθαρή και άνετη διαμονή στη Μακρινίτσα, τότε το 1822 Makrinitsa Suites μπορεί να είναι η τέλεια απόδραση για εσάς! Σύμφωνα με τους επισκέπτες, το ξενοδοχείο είναι πεντακάθαρα καθαρό και όλα ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα. Τα δωμάτια είναι άψογα, δίνοντας μια ζεστή και οικεία αίσθηση. Παρόλο που υπήρξαν μερικά μεμονωμένα περιστατικά με όχι και τόσο τέλεια καθαριότητα, οι περισσότεροι επισκέπτες συμφωνούν ότι τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα με μια ευχάριστη μυρωδιά να γεμίζει τον αέρα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ!

Προσωπικό
Το προσωπικό του 1822 Makrinitsa Suites λαμβάνει υψηλούς επαίνους από τους επισκέπτες, με πολλούς να αναφέρουν ονόματα όπως η Αρετή, η Αναστασία και η Κατερίνα για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη φιλικότητά τους. Οι ευγενικές οικοδέσποινες και το προσεκτικό προσωπικό κάνουν μια φανταστική διαμονή με την κα Αρετή, ειδικότερα, να κερδίζει διθυραμβικές κριτικές. Ακόμα και με την πρόκληση της απότομης διαδρομής με τα πόδια προς το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες υποδέχονται με ζεστή φιλοξενία και εξαιρετικές υπηρεσίες πρωινού. Αν αναζητάτε ένα φιλόξενο, φιλικό προσωπικό, το 1822 Makrinitsa Suites δεν θα σας απογοητεύσει.


Όχι, το 1822 Makrinitsa Suites δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το 1822 Makrinitsa Suites δεν διαθέτει σπα.

Ναι, το 1822 Makrinitsa Suites δέχεται σκύλους.

Όχι, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο 1822 Makrinitsa Suites.

Όχι, το 1822 Makrinitsa Suites δεν διαθέτει γυμναστήριο.
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο στη Μακρινίτσα

  • 8.5 Πολύ Καλό

  • Από $58

  • Ξενώνας στη Μακρινίτσα

  • 9.6 Εξαιρετικό

  • Από $76

  • Ξενώνας στη Μακρινίτσα

  • 9.2 Εξαιρετικό

  • Από $75

  • Ξενοδοχείο στη Μακρινίτσα

  • 9.3 Εξαιρετικό

  • Από $48



5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις