Tria Adelphia

8.6
Πολύ Καλό


Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Πληροφορίες
Περίληψη των κριτικώνΤο Tria Adelphia είναι ένα ξενοδοχείο σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες παραλίες και τα καλύτερα σημεία του νησιού. Το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του Φίλιππου, της Ελένης και του Γιάννη, λαμβάνει συνεχώς υψηλούς επαίνους από τους επισκέπτες για την εξαιρετική φιλικότητα και εξυπηρετικότητά τους. Τα δωμάτια είναι καθαρά και μοντέρνα, ενώ ορισμένα έχουν θέα στη θάλασσα. Αν και ορισμένοι επισκέπτες έχουν αναφέρει δυσφορία με τα κρεβάτια, πολλοί τα απολαμβάνουν και τον μεγάλο, καθαρό χώρο της πισίνας. Το πρωινό περιλαμβάνεται, αν και ορισμένοι επισκέπτες το βρήκαν χωρίς ποικιλία. Ωστόσο, το εστιατόριο του ξενοδοχείου συνιστάται ανεπιφύλακτα, με τους επισκέπτες να επαινούν την σπιτική, νόστιμη κουζίνα και την τεράστια σχέση ποιότητας-τιμής. Συνολικά, το Tria Adelphia είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια ήσυχη, χαλαρωτική απόδραση.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο που έχει υιοθετήσει κάποιες πρακτικές βιωσιμότητας

Ξενοδοχείο με πισίνα

  Εξωτερική Πισίνα  


Ξενοδοχείο με δωρεάν WiFi

Ξενοδοχείο με πάρκινγκ

Ξενοδοχείο που είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες

Ξενοδοχείο με λίγα δωμάτια

Ξενοδοχείο 3 αστέρων

Ξενοδοχείο με εξωτερική πισίνα

Δωμάτια
Deluxe Στούντιο Διαθέτει κλιματισμό, μικρή κουζίνα με ψυγείο και τραπεζαρία, καθώς επίσης μπαλκόνι με θέα στην εξοχή.

Μεζονέτα Ευρύχωρο δωμάτιο με κλιματισμό, μικρή κουζίνα με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και τραπεζαρία. Περιλαμβάνει μπαλκόνι με θέα στην εξοχή.

Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου Ευρύχωρο διαμέρισμα με μικρή κουζίνα, τραπεζαρία και μπαλκόνι με θέα.

Διώροφο Διαμέρισμα This apartment features a pool with a view. Boasting a private entrance, this air-conditioned apartment features 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower. Guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave in the fully equipped kitchen. The apartment also comes with a barbecue. The apartment features soundproof walls, a tea and coffee maker, a seating area as well as a terrace with sea views. The unit has 4 beds.

Στούντιο Διαμέρισμα The pool with a view is the standout feature of this apartment. Boasting a private entrance, this air-conditioned apartment comes with 1 bedroom and 1 bathroom with a shower. Guests will find a stovetop, a refrigerator and kitchenware in the kitchen. The apartment also includes a barbecue. The apartment features soundproof walls, a tea and coffee maker, a wardrobe as well as a terrace with sea views. The unit has 2 beds.

Στούντιο This studio's special feature is the pool with a view. Guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a tea and coffee maker in the fully equipped kitchen. The studio also offers a barbecue. The studio provides air conditioning, a private entrance, a terrace with garden views as well as a private bathroom featuring a shower. The unit offers 2 beds.

Διαμέρισμα This apartment features a pool with a view. Boasting a private entrance, this air-conditioned apartment features 2 bedrooms and 1 bathroom with a shower. Guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and an oven in the well-equipped kitchen. The apartment also comes with a barbecue. The apartment features soundproof walls, a tea and coffee maker, a seating area as well as a terrace with garden views. The unit has 4 beds.

Σχετικά με το Tria Adelphia
ΜΗ.Τ.Ε.: 1161024
Κριτικές Επισκεπτών
8.6
Πολύ Καλό
Τοποθεσία
Το Tria Adelphia βρίσκεται σε μια υπέροχη περιοχή θέρετρου με πολλά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, καθώς και σε λογική απόσταση με τα πόδια (περίπου 10-15 λεπτά) από την παραλία. Βρίσκεται επίσης κοντά σε καλές ταβέρνες και 3 ωραίες παραλίες που είναι προσβάσιμες σε 5-8 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται αρκετά μακριά από το θορυβώδες κέντρο της πόλης για να προσφέρει μια ήρεμη διαμονή, αλλά αρκετά κοντά ώστε να είναι σε απόσταση αναπνοής αν θέλετε να αλλάξετε σκηνικό. Ο Γιάννης, ο ιδιοκτήτης, παρέχει μεταφορά από το αεροδρόμιο σε πολύ χαμηλότερο κόστος από άλλες υπηρεσίες. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το πάρκινγκ και είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθεσία για όσους έχουν αυτοκίνητο, καθώς η γύρω περιοχή είναι ιδανική για οδηγικές περιπέτειες. Από τα μπαλκόνια, υπάρχει όμορφη θέα στον Αρίλλα και τη θάλασσα. Παρά τον περιστασιακό θόρυβο της κυκλοφορίας, το Tria Adelphia είναι στρατηγικά καλά τοποθετημένο και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και τα τοπικά εστιατόρια και μπαρ. Για όσους προτιμούν πιο ήσυχες διακοπές, η τοποθεσία είναι ιδανική, αλλά ίσως είναι καλύτερο να νοικιάσετε αυτοκίνητο, καθώς είναι λίγο μακριά για να περπατήσετε μέχρι την παραλία για μερικούς επισκέπτες. Συνολικά, το Tria Adelphia βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία σε μια όμορφη περιοχή με εύκολη πρόσβαση στις ωραιότερες παραλίες και τα πιο δημοφιλή σημεία που έχει να προσφέρει το νησί.

Πρωινό
Οι επισκέπτες του Tria Adelphia είχαν ανάμεικτες απόψεις σχετικά με το πρωινό που παρέχεται στο ξενοδοχείο. Κάποιοι έχουν επαινέσει τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματα και την εξαιρετική επιλογή με ιδιαίτερη απόλαυση του μπέικον και του λουκάνικου. Πολλοί επισκέπτες σημείωσαν επίσης την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα του προσωπικού. Οι μερίδες του πρωινού θεωρήθηκαν επαρκείς για να αφήσουν τους επισκέπτες να αισθάνονται χορτάτοι. Ωστόσο, αρκετοί επισκέπτες είχαν αρνητικά σχόλια, επισημαίνοντας την επανάληψη των ίδιων ειδών πρωινού κάθε μέρα, που συχνά αποτελούνται από ζαμπόν, τυρί, τοστ και αυγά. Άλλοι βρήκαν το πρωινό φτωχό ή χωρίς ποικιλία, χωρίς να παρέχονται πολλές επιλογές. Παρά τις επικρίσεις αυτές, οι επισκέπτες εκτίμησαν την ευκολία του πρωινού που περιλαμβάνεται στην τιμή και ορισμένοι από αυτούς απόλαυσαν την επιλογή σπιτικών γευμάτων για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο εστιατόριο. Το πρωινό σερβίρεται στις 9 π.μ. και μπορεί να χρειαστεί περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί.

Βραδινό
Αν ψάχνετε για ένα μέρος με εξαιρετικά βραδινά γεύματα, τότε το Tria Adelphia αξίζει σίγουρα να το ελέγξετε. Σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών, το φαγητό μαγειρεύεται φρέσκο και έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ψητό γεμιστό χοιρινό με ψητές πατάτες και λαχανικά είναι ιδιαίτερα αγαπημένο, μαζί με το θρυλικό ψητό αρνί σούβλας κάθε Κυριακή. Το φαγητό του εστιατορίου έχει πραγματικά καλή αξία και οι επισκέπτες έχουν σχολιάσει το εξαιρετικό τοπικό σπιτικό φαγητό, το οποίο θεώρησαν ακόμη καλύτερο από αυτό της πόλης. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι μια βολική επιλογή για όσους επιθυμούν να γευματίσουν επιτόπου. Ενώ ορισμένες κριτικές πρότειναν ότι το φαγητό είναι καλό για μια γρήγορη μπουκιά, άλλοι είπαν ότι είναι νόστιμο, σπιτικό και ότι δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο για δεδομένη τιμή στην περιοχή. Έτσι, αν σκοπεύετε να μείνετε στο Tria Adelphia, φροντίστε να δοκιμάσετε το εστιατόριό τους και να αφεθείτε στη νόστιμη κουζίνα τους.

Δωμάτια
Αν ψάχνετε για ένα άνετο και καθαρό δωμάτιο ξενοδοχείου, το Tria Adelphia σας έχει καλύψει. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με άφθονο χώρο για όλες τις αποσκευές και τα ρούχα σας. Θα έχετε επίσης μια μικρή κουζίνα, ιδανική για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι τα μονά κρεβάτια μπορεί να μην είναι κατάλληλα για ζευγάρια. Τα κρεβάτια μπορεί να είναι λίγο άβολα, αλλά αλλάζουν τακτικά, μαζί με τα σεντόνια. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά, ενώ ορισμένοι επισκέπτες σημειώνουν ότι το δωμάτιό τους ήταν απολύτως πεντακάθαρο. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι ενημερωμένα και μοντέρνα και ορισμένα έχουν θέα στη θάλασσα. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν κάποια προβλήματα με τις ανέσεις, όπως ένα ντους που ήταν πολύ μικρό, ανεπαρκές σαμπουάν και προϊόντα μπάνιου και βασικά έπιπλα χωρίς πολύχρωμα μαξιλάρια ή διακόσμηση τοίχου. Ορισμένα δωμάτια είχαν επίσης σκουριασμένες βρύσες ντους ή κακή ηχομόνωση. Παρ' όλα αυτά, πολλοί επισκέπτες απόλαυσαν τη διαμονή τους στα μεγάλα διαμερίσματα που ήταν καθαρά και ευρύχωρα, ορισμένα από τα οποία διέθεταν μπαλκόνι ή βεράντα με όμορφη θέα στη θάλασσα. Ο χώρος της πισίνας ήταν επίσης πεντακάθαρος. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν προβλήματα όπως σκληρά στρώματα, σπασμένες βρύσες ντους ή δυσλειτουργία του κλιματισμού, άλλοι απόλαυσαν τη φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα, την καθημερινή καθαριότητα και την άνετη διαμονή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή με κοντινές παραλίες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήρεμη απόδραση.

Κρεβάτια
Τα κρεβάτια στο Tria Adelphia έχουν λάβει ανάμεικτες κριτικές από τους επισκέπτες. Ενώ ορισμένοι έχουν αναφέρει δυσφορία με τα παλιά στρώματα με ελατήριο, την έλλειψη διπλών κρεβατιών και τα άβολα μαξιλάρια, άλλοι έχουν επαινέσει το μέγεθος και την άνεση των κρεβατιών. Ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν ότι τα διπλά κρεβάτια είναι στην πραγματικότητα δύο μονά κρεβάτια που σπρώχνονται μεταξύ τους με ένα κενό στη μέση, το οποίο μπορεί να είναι άβολο. Επιπλέον, ορισμένοι επισκέπτες ανέφεραν προβλήματα με τα κουνούπια και την έλλειψη κουνουπιέρας, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι ο κλιματισμός μπορεί να επηρεαστεί από το άνοιγμα της μπαλκονόπορτας. Παρά τις επικρίσεις, πολλοί επισκέπτες έχουν απολαύσει τη διαμονή τους και εκτιμούν το εκπληκτικό περιβάλλον του ξενοδοχείου.

Καθαριότητα
Οι επισκέπτες του Tria Adelphia έχουν επαινέσει την καθαριότητα του ξενοδοχείου, με πολλούς να το περιγράφουν ως καθαρισμένο σε υψηλό επίπεδο, πολύ καθαρό και πεντακάθαρο. Τα δωμάτια διατηρούνται καθαρά και οργανωμένα, ενώ οι πετσέτες αλλάζονται τακτικά. Η πισίνα και οι χώροι του ξενοδοχείου είναι επίσης καλά συντηρημένοι και πεντακάθαροι. Ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν ότι το προσωπικό ήταν φιλικό και φορούσε μάσκες, ενώ άλλοι εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα της καθαριότητας. Συνολικά, το Tria Adelphia λαμβάνει υψηλή βαθμολογία για την καθαριότητα από τους επισκέπτες του.

Προσωπικό
Το Tria Adelphia είναι ένα ξενοδοχείο που διευθύνεται από μια εξαιρετικά φιλόξενη και φιλική οικογένεια. Οι επισκέπτες αναφέρουν επανειλημμένα την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του προσωπικού, αναφέροντας συγκεκριμένα τον Φίλιππο, την Ελένη και τον γιο τους Γιάννη ως οικοδεσπότες που κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα. Το πρωινό εγκωμιάζεται ως υπέροχο με ποικιλία επιλογών και το προσωπικό περιγράφεται ως πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και ποτέ δεν είναι υπερβολικά δύσκολο. Η εξυπηρέτηση αξιολογείται ως 5 αστέρων με τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι τους συμπεριφέρονται σαν να είναι οι καλύτεροι φίλοι. Η οικογένεια περιγράφεται ως υπέροχη και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους με μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα σε όλο το ξενοδοχείο. Συνολικά, το προσωπικό του Tria Adelphia συνιστάται ανεπιφύλακτα για την εξυπηρετικότητα, τη φιλικότητα και τον επαγγελματισμό του.

Πισίνα
Αν σχεδιάζετε χαλαρωτικές διακοπές, το Tria Adelphia είναι ο τέλειος προορισμός με μια φανταστική πισίνα στη διάθεσή σας. Η βαθιά, καλά συντηρημένη πισίνα εξυπηρετεί τόσο τους ενήλικες όσο και τα μικρά παιδιά, με ξεχωριστό τμήμα για τα τελευταία. Το ακίνητο παρέχει επίσης επαρκείς θέσεις στάθμευσης, υπηρεσίες αυτοκινήτων και καθαρές ανέσεις. Μπορείτε να απολαύσετε μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με WIFI, Air-Con και εξαιρετικές υπηρεσίες εστιατορίου που σερβίρει παραδοσιακά φαγητά. Ο χώρος της πισίνας είναι όμορφα σχεδιασμένος, προσφέροντας άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε στην ηλιόλουστη βεράντα με αρκετές ξαπλώστρες για να διαλέξετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι περιορισμένες, αλλά, δεδομένου ότι το νερό είναι πεντακάθαρο, το αναπληρώνει με το παραπάνω. Αν είστε αρκετά τυχεροί, θα βρείτε μουσική να παίζει την ώρα που κολυμπάτε, κάνοντας τη διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη.

Εξωτερική Πισίνα
Οι επισκέπτες του Tria Adelphia έχουν πολλά θετικά να πουν για την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες εκτιμούν την καθαριότητα της πισίνας και την ανακούφιση που προσφέρει μετά από μια ζεστή μέρα στην παραλία. Ο χώρος της πισίνας επαινείται επίσης για το ότι είναι ωραίος και τακτοποιημένος με μεγάλη ποικιλία από ξαπλώστρες. Και, φυσικά, υπάρχει η εκπληκτική θέα της ίδιας της πισίνας. Οι οικογένειες λατρεύουν το πόσο διασκεδαστική και ασφαλής είναι η πισίνα για τα παιδιά, ενώ άλλοι εκτιμούν το βάθος της πισίνας. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ο χώρος της πισίνας του ξενοδοχείου είναι ήσυχος και γαλήνιος, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έχουν την απαραίτητη χαλάρωση. Με άφθονες ξαπλώστρες διαθέσιμες, είναι εύκολο να απολαύσετε την πισίνα χωρίς να νιώθετε συνωστισμό. Συνολικά, ο χώρος της πισίνας στο Tria Adelphia λαμβάνει υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες που εκτιμούν εξίσου τη χαλάρωση και τη διασκέδαση.


Ναι, το Tria Adelphia διαθέτει πισίνα/πισίνες που ανήκουν σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κατηγορίες: Εξωτερική Πισίνα.

Όχι, το Tria Adelphia δεν διαθέτει σπα.

Όχι, το Tria Adelphia δεν δέχεται σκύλους.

Ναι, υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο Tria Adelphia.

Όχι, το Tria Adelphia δεν διαθέτει γυμναστήριο.

Τοποθεσία Προβολή Χάρτη
Περισσότερες Επιλογές
  • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Αρίλλα

  • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Αρίλλα

  • 8.7 Πολύ Καλό

  • Από $68

  • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Αρίλλα

  • Resort στον Αρίλλα



5.654.980

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

49.805

Περιοχές

209.065

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις