Waterford Castle Hotel & Golf Resort
Γουότερφορντ
8.9
Εξαιρετικό
Από $278
Από $278
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το Waterford Castle Hotel πρόκειται για ένα πέτρινο κάστρο του 15ου αιώνα το οποίο βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί. Πίσω από τα τείχη του θα αντικρίσει κανείς χώρους κατασκευασμένους από λαξευμένη πέτρα και ξύλο καθώς και αυθεντικές ταπετσαρίες. Η διακόσμηση των 19 δωματίων αντανακλά την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο κάστρο πριν από μερικές εκατοντάδες χρόνια χωρίς ωστόσο αυτά να υπολείπονται σε ανέσεις, καθιστώντας το ιδανικό για μια ρομαντική διαμονή ή μια πολυτελή γαμήλια δεξίωση.
Δείτε περισσότερα
 
Lough Eske Castle
Ξενοδοχείο στο Ντόνεγκαλ
Ντόνεγκαλ
8.8
Εξαιρετικό
Από $311
Από $311
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Μόλις οι επισκέπτες εισέλθουν στο Lough Eske Castle, θα νιώσουν σαν να έχουν μεταφερθεί πίσω στο χρόνο, σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό κάστρο της εποχής των Τυδώρ. Κομψά ανακαινισμένο το 2007 προκειμένου να αντοποκριθει στις απαιτήσεις ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με σύγχρονες ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, το κάστρο κατάφερε να διατηρήσει τις ρίζες αλλά και τη μεγαλοπρέπειά του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που καλωσορίζει και μαγεύει κάθε επισκέπτη. Κατά τον 14ο αιώνα φιλοξενούσε τις αριστοκρατικές οικογένειες του Donegal, και έπειτα από μια ταραχώδη ιστορία, το κάστρο μετατράπηκε στο ξενοδοχείο που είναι σήμερα.
Δείτε περισσότερα
 
Ballyseede Castle
Ξενοδοχείο σε Τράλι
Κέρι
9.2
Εξαιρετικό
Από $217
Από $217
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Μέσα σε 30 στρέμματα δάσους, το κάστρο έχει όμορφα μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Χτίστηκε αρχικά τον 16ο αιώνα και έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές από τότε. Καθώς οι επισκέπτες εισέρχονται από την κεντρική είσοδο, αντικρίζουν κολώνες Δωρικού ρυθμού καθώς και μια κομψή δρύινη σκάλα, δημιουργώντας αμέσως μια ατμόσφαιρα ιστορίας και μεγαλοπρέπειας. Το κάστρο είναι ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός για παραμυθένιους γάμους και εκδηλώσεις, καθώς και για ρομαντικές αποδράσεις.
Δείτε περισσότερα
 
Fitzpatrick Castle Hotel
Ξενοδοχείο σε Dalkey
Δουβλίνο
8.1
Πολύ Καλό
Από $161
Από $161
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το αρχικό κάστρο, το Όρος Mapas χτίστηκε το 1740 από τον συνταγματάρχη John Mapas, αν και ορισμένα αρχεία δείχνουν ότι ένα κτίριο βρισκόταν στο σημείο αυτό σε πολύ προγενέστερο χρόνο. Χρησιμοποιήθηκε από τον Ιρλανδικό Δημοκρατικό Στρατό αλλά και τη Βασιλική Χωροφυλακή της Ιρλανδίας κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου Πολέμου της Ιρλανδίας. Το κάστρο αυτό προσφέρει πολλά περισσότερα από όμορφη διακόσμηση, αφού είναι το μοναδικό κάστρο στο Δουβλίνο με Κέντρο Αναψυχής. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο υδρομασάζ και τη Σκανδιναβική σάουνα έπειτα από μια βουτιά στην πισίνα, κι έτσι να συνδυάσουν τις απόλυτα ξεκούραστες διακοπές με έναν προορισμό βουτηγμένο στην ιστορία.
Δείτε περισσότερα
 
Cabra Castle Hotel
Ξενοδοχείο στην Κίνγκσκορτ
Cavan
9.0
Εξαιρετικό
Από $197
Από $197
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Χτισμένο το 1699, τα ερείπια του αρχικού κάστρου είναι ορατά ακόμα και σήμερα στο Wishing Well, κοντά στη Γέφυρα του Cromwell. Σύμφωνα με κάποιες ιστορικές καταγραφές, το κάστρο ανήκε αρχικά στην οικογένεια O'Reilly μέχρι που κατασχέθηκε τον 17ο αιώνα έπειτα από διαταγές του Cromwell. Το κάστρο καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τη διάρκεια των κατακτητικών πολέμων του Cromwell. Το 1813, ο Συνταγματάρχης James Pratt αγόρασε το κάστρο και τα 400 στρέμματα γης που το περιέβαλαν από τον Augustus Foster και μετέφερε το Cabra House μέσα στο κάστρο. Το 1820, μετονόμασε το κάστρο σε Cabra Castle. Έγινε πρώτη φορά ξενοδοχείο το 1964, γνωστό για τα ψηλά ταβάνια του, τις μεγάλες σκάλες και τους ιστορικούς διαδρόμους του.
Δείτε περισσότερα
 
Clontarf Castle Hotel
Ξενοδοχείο στο Δουβλίνο
Δουβλίνο
8.9
Εξαιρετικό
Από $202
Από $202
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το 1172, ο Hugh de Lacy έκτισε το Κάστρο ως έναν εσωτερικό κύκλο άμυνας για την προστασία του Δουβλίνου. Με ιστορία που εκτείνεται 900 χρόνια πίσω, το κάστρο αποτελούσε κατάλυμα των Ναϊτών Ιπποτών κι έπειτα των Ιωαννιτών Ιπποτών το 1308. Το 1014 έγινε η Μάχη του Κλοντάρφ κοντά στο σημείο που βρίσκεται το κάστρο, όπου ο Βασιλιάς της Ιρλανδίας έδιωξε τους στρατούς της Σκανδιναβικής-Ιρλανδικής Συμμαχίας και των Βίκινγκ μακριά από το Κλοντάρφ. Η μάχη διήρκεσε από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, η επίδρασή της όμως στην ιρλανδική ιστορία διαρκεί μέχρι και σήμερα.
Δείτε περισσότερα
 
Lough Rynn Castle
Ξενοδοχείο σε Mohill
Leitrim
8.8
Εξαιρετικό
Από $181
Από $181
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο αυτό χτίστηκε τον 19ο αιώνα και αποτελούσε το σπίτι των προγόνων της πλούσιας οικογένειας Clements και του Κόμη του Leitrim. Ο τρίτος Κόμης του Leitrim ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τη σκληρότητα του χαρακτήρα του, τόσο ως πολίτης όσο και ως πολιτικός. Μετά το πικρό τέλος του, ο Συνταγματάρχης Henry Theophilus Clements πήρε τα ηνία στα χέρια του και αποκατέστησε το κάστρο. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, η οικογένεια των Clements παρέμειναν περίφανοι ιδιοκτήτες του Lough Rynn Castle. Σήμερα, το κάστρο δεσπόζει αγέρωχο στα 300 στρέμματα πλούσια γης που είναι γεμάτα φυσική ομορφιά, προσφέροντας την καλύτερη ιρλανδική φιλοξενία αλλά και ιστορία.
Δείτε περισσότερα
 
Abbeyglen Castle Hotel
Ξενοδοχείο σε Clifden
Γκάλγουεϊ
9.0
Εξαιρετικό
Από $175
Από $175
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Ο John D'Arcy του Κάστρου Clifden έχτισε το Abbeyglen Castle το 1832, το οποίο βρίσκεται φωλιασμένο στο ρομαντικό σκηνικό των Twelve Bens με πανοραμική θέα στον κόλπο Clifden. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε ως ορφανοτροφείο Προτεστάντων για την Ιεραποστολική Κοινότητα της Ιρλανδικής Εκκλησίας το 1854. Εκτός από την ονειρική τοποθεσία του ανάμεσα σε εντυπωσιακά τοπία και την ιπποτική και ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει, το κάστρο ξενοδοχείο προσφέρει επίσης βραβευμένη κουζίνα και ένα κέντρο ευεξίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.
Δείτε περισσότερα
 
Ballynahinch Castle Hotel
Ξενοδοχείο σε Ballynahinch
Γκάλγουεϊ
9.3
Εξαιρετικό
Από $335
Από $335
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Η γη όπου βρίσκεται το κάστρο ανήκε αρχικά στην οικογένεια O'Flaherty και τους Λόρδους του Connaught. Το 1546, όταν η Grace O'Malley ήταν δεκάξι χρονών, παντρεύτηκε τον Donal O’Flaherty και ο γάμος αυτός ένωσε τις δύο πιο ισχυρές οικογένειες της χώρας. Το κάστρο Ballynahinch ήταν ένα από τα πάμπολλα κάστρα που είχαν στην κατοχή τους.
Δείτε περισσότερα
 
Kinnitty Castle Hotel
Ξενοδοχείο σε Kinnitty
Offaly
8.7
Πολύ Καλό
Από $217
Από $217
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Χρονολογείται από το 1209, το Kinnitty είναι ένα εντυπωσιακό γοτθικό κάστρο που βρίσκεται μέσα σε μια εκπληκτική έκταση 650 στρεμμάτων από δάση και πάρκα.
Δείτε περισσότερα
 
Kilronan Castle Hotel & Spa
Ξενοδοχείο σε Ballyfarnon
Ροσκόμον
8.9
Εξαιρετικό
Από $222
Από $222
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο χτίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα και ανήκε στον συνταγματάρχη King Tension. Το όνομά του έχει γαελικές ρίζες, που σημαίνει 'Αββαείο του Ρόναν', θυμίζοντας τα κοντινά ερείπια του αβαείου Ρόναν και το ιερό πηγάδι του Ρόναν και την αγιασμένη πέτρα του που χρησίμευε για να βαφτίζει τους οπαδούς του. Οι Tensions πολέμησαν με την Ιρλανδική Ταξιαρχία στη Γαλλία για λογαριασμό του Bonnie Prince Charlie και συμμετείχαν επίσης στους πολέμους της Χερσονήσου στην Πορτογαλία και την Ισπανία. Η ιστορία συνεχίζεται με την παρουσία τους στη μάχη του Βατερλό, στον πόλεμο των Μπόερ κ.ο.κ. Αυτό το κάστρο μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μακρά ιστορία του με μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά ορόσημα της Ιρλανδίας. Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των πρώην βασιλικών και να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, ενώ θα σας περιποιηθούν παντού, τότε το Κάστρο Kilronan είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.
Δείτε περισσότερα
 
Killiane Castle Country House & Farm
Ξενώνας σε Γουέξφορντ
Wexford
9.4
Εξαιρετικό
Από $114
Από $114
Κατάλυμα που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο χτίστηκε τον 15ο αιώνα. Ο πύργος ύψους 50 ποδιών χρονολογείται από το 1470 και χτίστηκε από τον Thomas Hay, απόγονο του Richard. Το 1641, ο ιδιοκτήτης του, George Cheevers, συμμετείχε στην πολιορκία του Duncannon και στην ομοσπονδία του Kilkenny. Στη συνέχεια, ο Κρόμγουελ τον απομάκρυνε μετά την άλωση του Γουέξφορντ. Το κάστρο δόθηκε στον στρατιώτη του Κρόμγουελ, συνταγματάρχη Μπάνμπερι, ως πληρωμή για τις υπηρεσίες του. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν το κάστρο και τις εγκαταστάσεις του, να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στην κορυφή του πύργου ή να κάνουν έναν απογευματινό περίπατο στα αγροκτήματα.
Δείτε περισσότερα
 
Markree Castle
Ξενοδοχείο στο Σλίγκο
Σλίγκο
9.4
Εξαιρετικό
Από $193
Από $193
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Ως ένα από τα αυθεντικά ξενοδοχεία της Ιρλανδίας, το κάστρο αυτό χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και βρίσκεται σε μια ιδιωτική έκταση γης, ιδανικό για τις πιο ρομαντικές ή χαλαρωτικές διακοπές στην ιρλανδική επαρχία.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Κάστρο (13)
 •     Ρομαντικό (13)
 •     4 αστέρων (12)
 •     Για Οικογένειες (11)
 •     Πάρκινγκ (10)
 •     Ιστορικό (10)
 •     Business (8)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (7)
 •     Πολυτελές (7)
 •     Μπουτίκ-Στυλ (6)
 •     Για Νιόπαντρους (6)
 •     Τένις (4)
 •     Γυμναστήριο (4)
 •     Γκολφ (4)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (4)
 •     Εσωτερική Πισίνα (3)
 •     Πισίνα (3)
 •     Πρακτικές Bιωσιμότητας (3)
 •     Σπα (3)
 •     Θερμαινόμενη Πισίνα (2)
 •     Μικρό (2)
 •     Στοιχειωμένο (2)
 •     Δωρεάν WiFi (1)
 •     5 αστέρων (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις