Horizon Blu Boutique Hotel
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.7
Πολύ Καλό
Από $139
Από $139
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Οι επισκέπτες του Horizon Blu Boutique Hotel εκστασιάζονται για τη γραφική τοποθεσία του ακριβώς πάνω στην παραλία. Η εγγύτητα του ξενοδοχείου στην παραλία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και την υπέροχη θέα στη θάλασσα από τα μπαλκόνια των ευρύχωρων δωματίων. Η ίδια η παραλία περιγράφεται ως καθαρή και όμορφη με άνετες ξαπλώστρες και ακόμη και ένα beach bar. Η τοποθεσία είναι επίσης βολική για εύκολη μετακίνηση στην παραλία με ποδήλατα που διατίθενται προς ενοικίαση. Η περιοχή γύρω από την παραλία είναι ζωντανή με τοπικά beach bars και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες σημειώνουν ότι η παραλία θα μπορούσε να είναι καλύτερα συντηρημένη με ορισμένες περιοχές να είναι βρώμικες και δύσκολα προσβάσιμες. Συνολικά, το Horizon Blu Boutique Hotel προσφέρει μια υπέροχη παραθαλάσσια τοποθεσία για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά των ελληνικών ακτών.
Δείτε περισσότερα
 
Elite City Resort
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.4
Πολύ Καλό
Από $120
Από $120
Παραλιακό ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά από μία οργανωμένη αμμώδη παραλία, εξοπλισμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπάρχει επίσης ένα beach bar, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες μία ποικιλία δροσιστικών ποτών και σνακ που θα ενισχύσει την εμπειρία τους στην παραλία.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Elite City Resort διαθέτει μια εκπληκτική τοποθεσία ακριβώς δίπλα στην παραλία. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει ιδιαίτερα την παραλία για την ομορφιά και την καθαριότητά της, ενώ πολλοί σημειώνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ξαπλωστρών και πετσετών παραλίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμη και υπόγεια πρόσβαση στην παραλία για μεγαλύτερη ευκολία. Με την ιδανική τοποθεσία του, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να διασχίσουν το δρόμο ή να κάνουν έναν σύντομο περίπατο για να φτάσουν στην παραλία. Συνολικά, η παραλία στο Elite City Resort αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες και κάνει τις διακοπές τους αξέχαστες.
Δείτε περισσότερα
 
Akti Taygetos - Conference Resort
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.7
Πολύ Καλό
Από $82
Από $82
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Akti Taygetos - Conference Resort διαθέτει παραλία με πρόσβαση με ανελκυστήρα, παρέχοντας μια πολυτελή εμπειρία παραλίας για τους επισκέπτες του. Ενώ ορισμένοι αξιολογητές σημείωσαν ότι η παραλία είχε μικρά και μεγάλα βότσαλα, άλλοι ανέφεραν ότι τα νερά ήταν όμορφα και κρυστάλλινα. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα υπέροχο beach bar με υπέροχα κοκτέιλ και εκπληκτική θέα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την αράδα στις ξαπλώστρες που παρέχονται στην παραλία και να κολυμπήσουν στα σμαραγδένια νερά. Όσοι αναζητούν περισσότερες επιλογές παραλίας μπορούν να περπατήσουν ή να οδηγήσουν σε κοντινές όμορφες παραλίες. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραλία του ξενοδοχείου δεν είναι κατάλληλη για περπάτημα ξυπόλητων ποδιών ή για περπάτημα με τα πόδια λόγω του βότσαλου. Παρόλα αυτά, οι εξωτερικοί χώροι, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας και της παραλίας, είναι καθαροί και καλά συντηρημένοι. Συνολικά, το Akti Taygetos - Conference Resort προσφέρει μια χαλαρωτική και άνετη εμπειρία στην παραλία, ιδανική για όσους θέλουν να περάσουν τις μέρες τους δίπλα στον ωκεανό.
Δείτε περισσότερα
 
Pharae Palace
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
9.0
Εξαιρετικό
Από $87
Από $87
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το ξενοδοχείο Pharae Palace είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην παραλία και το κέντρο της πόλης. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτιά τους και το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία απέναντι από το δρόμο και παρέχει καρέκλες, ομπρέλες, πετσέτες θαλάσσης και ακόμη και το δικό του beach club. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τη χαλάρωση και την ξεκούραση δίπλα στη θάλασσα και η κοντινή απόσταση από την παραλία αντιστάθμισε τυχόν άλλες ελλείψεις. Ορισμένοι επισκέπτες σημείωσαν ότι η μικρή περιοχή της παραλίας του ξενοδοχείου δεν προορίζεται μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά συνολικά η τοποθεσία του ξενοδοχείου και η πρόσβαση στην παραλία επαινέθηκαν ιδιαίτερα. Η ίδια η παραλία περιγράφηκε ως όμορφη με πολλά καφέ και εστιατόρια κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου. Ενώ ορισμένες ανέσεις, όπως οι καρέκλες θαλάσσης, δεν ήταν διαθέσιμες εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, οι επισκέπτες εξακολουθούσαν να αγαπούν την εύκολη πρόσβαση στην παραλία και θα ήθελαν να επιστρέψουν, ειδικά το καλοκαίρι.
Δείτε περισσότερα
 
Messinian Bay
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.6
Πολύ Καλό
Από $109
Από $109
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το ξενοδοχείο Messinian Bay βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην παραλία με θέα τον όμορφο κόλπο της Μεσσήνης. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, η οποία είναι ορατή τόσο από τα ιδιωτικά μπαλκόνια όσο και από την υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία διαθέτει ένα ασυναγώνιστο ηλιοβασίλεμα. Αν και η ιδιωτική παραλία ήταν μικρή, οι επισκέπτες εκτίμησαν την αποκλειστικότητά της, αν και μια μεγαλύτερη οργανωμένη δημόσια παραλία ήταν εύκολα προσβάσιμη μόλις πέντε λεπτά μακριά. Με τα δωμάτια να βλέπουν προς τη θάλασσα, οι επισκέπτες λάτρεψαν τη θέση του ξενοδοχείου, η οποία επέτρεψε μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία στην παραλία. Συνολικά, η ασυναγώνιστη παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία για τους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Grecotel Filoxenia Hotel
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
7.9
Καλό
Από $134
Από $134
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το ξενοδοχείο Grecotel Filoxenia διαθέτει ένα όμορφο ακίνητο σε ιδανική τοποθεσία με μια φανταστική παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου στην παραλία ή να απολαύσουν την πισίνα και την παρακείμενη θάλασσα. Η παραλία διαθέτει καθαρά νερά και ναυαγοσώστη που παρέχει καθημερινά καθαρές πετσέτες. Παρά το γεγονός ότι σε ορισμένες κριτικές αναφέρθηκαν περιττώματα σκύλων, η πλειοψηφία επαίνεσε την ωραία παραλία, την ιδιωτική πρόσβαση και το όμορφο περιβάλλον. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραλία είναι βοτσαλωτή, οπότε συνιστάται να έχετε μαζί σας παπούτσια νερού. Το σπα προσφέρει εξαιρετικά μασάζ και το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης beach bar και εστιατόριο. Μη χάσετε τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και την πανοραμική θέα στα γύρω βουνά.
Δείτε περισσότερα
 
Ξενοδοχείο Mantinia Bay (Mantinia Bay Hotel)
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Καλαμάτα
8.6
Πολύ Καλό
Από $67
Από $67
Παραλιακό ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και στην καρδιά της Μικρής Μαντίνειας, που φημίζεται για τις δαντελωτές παραλίες και τα καταγάλανα νερά της.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Ξενοδοχείο Mantinia Bay (Mantinia Bay Hotel) προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία στην παραλία, σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών. Η παραλία βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο και είναι εύκολα προσβάσιμη. Παρά το γεγονός ότι είναι βραχώδης, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ζεστά, καθιστώντας την ιδανική για κολύμπι. Στους πελάτες του ξενοδοχείου παρέχονται δωρεάν καρέκλες παραλίας. Το beach bar βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ποτά και σνακ. Επιπλέον, ο πυθμένας είναι επίπεδος και αμμώδης, γεγονός που είναι ιδανικό για περπάτημα κατά μήκος της ακτογραμμής. Συνολικά, η τοποθεσία και η ποιότητα της παραλίας συμβάλλουν στο να γίνει το ξενοδοχείο Ξενοδοχείο Mantinia Bay (Mantinia Bay Hotel) ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της παραλίας.
Δείτε περισσότερα
 
Ξενοδοχείο Όστρια (Hotel Ostria)
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.2
Πολύ Καλό
Από $91
Από $91
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Ξενοδοχείο Όστρια (Hotel Ostria) διαθέτει προνομιακή τοποθεσία ακριβώς στην παραλία, σύμφωνα με τους επισκέπτες που έχουν μείνει εκεί. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτιά τους και εκτιμούν ότι διαθέτουν ιδιωτική παραλία με άφθονες ξαπλώστρες αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το καφέ του ξενοδοχείου, το οποίο έχει επίσης θέα στη θάλασσα, είναι ένα άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στην παραλία περιγράφεται από τους επισκέπτες ως εξαιρετική, όμορφη και καταπληκτική. Πολλοί επισκέπτες έχουν επίσης αναφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο και το γεγονός ότι βρίσκεται στο τέλος της προβλήτας, καθιστώντας το μια επιλογή για διαμονή στην Καλαμάτα. Συνολικά, για τους ταξιδιώτες που αναζητούν γραφικές παραθαλάσσιες διακοπές, η παραθαλάσσια τοποθεσία του Ξενοδοχείο Όστρια (Hotel Ostria) αποτελεί κορυφαία επιλογή.
Δείτε περισσότερα
 
Ξενοδοχείο Αλεξάνδρειο (Hotel Alexandrion)
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
7.7
Καλό
Από $44
Από $44
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Ξενοδοχείο Αλεξάνδρειο (Hotel Alexandrion), που βρίσκεται στην Καλαμάτα, προσφέρει παραθαλάσσια καταλύματα που οι επισκέπτες δεν χορταίνουν. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στην παραλία, παρέχοντας μια ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν χρόνο δίπλα στη θάλασσα. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι ευγενικός και φιλόξενος, προσθέτοντας στη θετική ατμόσφαιρα του χώρου. Η τοποθεσία είναι ιδανική όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για τα κοντινά εστιατόρια. Το ξενοδοχείο προσφέρει μπαλκόνι με άμεση θέα στη θάλασσα που οι επισκέπτες θαυμάζουν. Το κατάλυμα είναι προσιτό και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παραλία. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι η καλύτερη με τους επισκέπτες να αναφέρουν ότι βρίσκεται στην άκρη της θάλασσας και ότι η θέα είναι υπέροχη. Συνολικά, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ωραία και άνετη διαμονή ακριβώς στην παραλία.
Δείτε περισσότερα
 
Hotel Flisvos
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.1
Πολύ Καλό
Από $72
Από $72
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Αν ψάχνετε για ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα, μην κοιτάξετε παραπέρα από το Hotel Flisvos. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τη φανταστική τοποθεσία που είναι ιδανική για να απολαύσετε τις παραθαλάσσιες διακοπές σας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από την παραλία και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η τοποθεσία περιγράφεται από τους επισκέπτες ως τέλεια και το ξενοδοχείο επαινείται για την καθαριότητα και την άμεση γειτνίαση με τη θάλασσα. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε στην παραλία, είτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της προκυμαίας είτε να απολαύσετε ένα ποτό σε ένα από τα κοντινά beach bars, το Hotel Flisvos είναι η ιδανική βάση. Επιπλέον, με την παραλία ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο, δεν θα χρειαστεί να πάτε μακριά για να νιώσετε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας.
Δείτε περισσότερα
 
Ξενοδοχείο Χάϊκος (Haikos Hotel)
Ξενοδοχείο στην Καλαμάτα
8.5
Πολύ Καλό
Από $66
Από $66
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Ξενοδοχείο Χάϊκος (Haikos Hotel) μπορεί να υπερηφανεύεται για την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία του, για την οποία οι επισκέπτες εκστασιάζονται. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του πολυσύχναστου πεζόδρομου, ιδανικό για βραδινές βόλτες. Για τους λάτρεις της παραλίας, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την αμμώδη ακτή. Οι επισκέπτες εκτιμούν την ευκολία του να μπορούν απλά να διασχίσουν το δρόμο για να φτάσουν στην παραλία. Το ξενοδοχείο παρέχει έναν ασφαλή χώρο στάθμευσης, γεγονός που το καθιστά βολικό για όσους έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο. Η θέα από το ξενοδοχείο είναι επίσης εντυπωσιακή, με πολλούς επισκέπτες να σημειώνουν το όμορφο πανόραμα της θάλασσας. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου λέγεται ότι είναι απλά τέλεια με τα πάντα να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Συνολικά, οι επισκέπτες εκτιμούν την προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου και το πανέμορφο περιβάλλον που προσφέρει.
Δείτε περισσότερα
 
Sea front Villa
Βίλα στην Καλαμάτα
8.4
Πολύ Καλό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό κατάλυμα


Πολυτελές κατάλυμα


Κατάλυμα κοντά σε παραλία


Δείτε περισσότερα
 
37 ακόμη ξενοδοχεία στη γύρω περιοχή
Avia Holiday Homes 4.4 km από Καλαμάτα
Διαμερίσματα στην Αβία
9.8
Εξαιρετικό
Από $108
Από $108
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό κατάλυμα


Κατάλυμα με πάρκινγκ

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων  


Κατάλυμα κοντά σε παραλία


Δείτε περισσότερα
 
Theodora Apartments 4.5 km από Καλαμάτα
Διαμερίσματα στην Αβία
9.5
Εξαιρετικό
Από $66
Από $66
Παραλιακό κατάλυμαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Τα διαμερίσματα Theodora διαθέτουν μια αξιοζήλευτη τοποθεσία με πρόσβαση σε μια κρυφή, απομονωμένη παραλία σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Η παραλία είναι ένα πανέμορφο σημείο με καταγάλανα νερά και ελάχιστους επισκέπτες. Οι επισκέπτες έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ή περισσότερες βοτσαλωτές παραλίες, μερικές από τις οποίες είναι προσβάσιμες μέσω σκαλοπατιών, όπου μπορούν να χαλαρώσουν σε άνετες ξαπλώστρες και να απολαύσουν τη θέα. Η παραλία είναι πολύ καθαρή και ήσυχη χωρίς θόρυβο από διερχόμενα αυτοκίνητα. Ορισμένες παραλίες έχουν αμμώδη πυθμένα μόλις περάσετε τα βότσαλα. Τα διαμερίσματα απολαμβάνουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην οροσειρά του Τιγκέτου. Είναι μια τέλεια απόδραση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.
Δείτε περισσότερα
 
Akrogiali Beach Apartments 4.9 km από Καλαμάτα
Διαμερίσματα στο Ακρογιάλι
9.2
Εξαιρετικό
Από $83
Από $83
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό κατάλυμα


Κατάλυμα κοντά σε παραλία


Κατάλυμα που δέχεται σκύλους


Δείτε περισσότερα
 
Moireas Apartments 5.0 km από Καλαμάτα
Διαμερίσματα στο Ακρογιάλι
8.4
Πολύ Καλό
Από $78
Από $78
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό κατάλυμα


Κατάλυμα κοντά σε παραλία


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Buca Beach Resort 7.9 km από Καλαμάτα
Ξενοδοχείο στη Μεσσήνη
Από $174
Από $174
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό ξενοδοχείο


Πολυτελές ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Δείτε περισσότερα
 
Λιόδεντρα (Liodentra) 10.7 km από Καλαμάτα
Διαμερίσματα στην Καρδαμύλη
9.8
Εξαιρετικό
Από $163
Από $163
Πληροφορίες
Το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 50μ. από την παραλία Ριτσά και διαθέτει εξωτερική πισίνα, κήπο και παραδοσιακά πέτρινα καταλύματα με θέα στον Ταΰγετο.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Παραλιακό κατάλυμα


Κατάλυμα κοντά σε παραλία


Κατάλυμα που δέχεται σκύλους


Δείτε περισσότερα
 
Grekis Beach Hotel and Apartments 11.6 km από Καλαμάτα
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Πεταλίδι
8.3
Πολύ Καλό
Από $85
Από $85
Πληροφορίες Κατηγορίες
Παραλιακό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Ξενοδοχείο με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Sunrise Village Beach Hotel 12.3 km από Καλαμάτα
Ξενοδοχείο στο Καλαμάκι
7.5
Καλό
Από $103
Από $103
Παραλιακό ξενοδοχείοΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Παραλιακό»Το Sunrise Village Beach Hotel διαθέτει παραλία με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γαλήνια και αποκλειστική παράκτια εμπειρία. Αν και υπάρχει χρέωση για την πρόσβαση, η παραλία είναι καλά συντηρημένη και ιδανική για χαλάρωση κάτω από τον ήλιο. Ορισμένοι επισκέπτες επιχείρησαν να επισκεφθούν τα κοντινά beach bars για μια αλλαγή σκηνικού, αλλά η παραλία παραμένει το σημείο αναφοράς. Παρά τα παράπονα ορισμένων επισκεπτών που κρατούσαν ξαπλώστρες και δεν τις χρησιμοποιούσαν, η παραλία είναι ένα ήσυχο καταφύγιο. Άλλοι επισκέπτες σημείωσαν επίσης την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα καθαρά νερά. Συνολικά, η παραλία του ξενοδοχείου αποτελεί κορυφαίο χαρακτηριστικό για όσους αναζητούν μια ήρεμη παραθαλάσσια απόδραση.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Παραλιακό (49)
 •     Κοντά σε Παραλία (49)
 •     Πάρκινγκ (34)
 •     Δέχεται Σκύλους (17)
 •     Πισίνα (13)
 •     Για Οικογένειες (13)
 •     Business (12)
 •     Εξωτερική Πισίνα (12)
 •     Μικρό (10)
 •     Για Νιόπαντρους (10)
 •     Φθηνό (10)
 •     Δωρεάν WiFi (10)
 •     Ρομαντικό (8)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (7)
 •     4 αστέρων (7)
 •     Πρακτικές Bιωσιμότητας (5)
 •     Σπα (4)
 •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (4)
 •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (4)
 •     Τένις (3)
 •     3 αστέρων (3)
 •     Γυμναστήριο (3)
 •     Πολυτελές (3)
 •     5 αστέρων (3)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (3)
 •     Πισίνα Infinity (2)
 •     Πισίνα με Πανοραμική Θέα (2)
 •     Γκολφ (2)
 •     Πισίνα για Παιδιά (2)
 •     Εσωτερική Πισίνα (1)
 •     Υγιεινή & Ασφάλεια (1)
 •     Ενήλικες Μόνο (1)
 •     Μπουτίκ-Στυλ (1)
 •     Γιόγκα (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις