Ξενώνας Διόχρη (Guesthouse Diochri)
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.5
Εξαιρετικό
Από $89
Από $89
Πληροφορίες
Κομψά καταλύματα με ενεργειακά τζάκια, LCD 32 ιντσών και πλούσιο, παραδοσιακό πρωινό που σερβίρεται καθημερινά.
\n
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΟι επισκέπτες του Ξενώνα Διοχρή είναι σταθερά εντυπωσιασμένοι από την εκπληκτική τοποθεσία και την εκπληκτική θέα στους οπωρώνες της κοιλάδας, τους αμπελώνες, το όρος Κυλλήνη και τον Κορινθιακό Κόλπο. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία και σκι, ενώ η ειρηνική και ήσυχη ατμόσφαιρα του γύρω χωριού είναι ιδανική για μια χαλαρωτική απόδραση. Το νόστιμο και καλά προετοιμασμένο πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο με όμορφη θέα και τα δωμάτια περιγράφονται ως πολύ καθαρά, μοντέρνα, καλά εξοπλισμένα και άνετα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό είναι φιλικό, εξυπηρετικό και πάντα διαθέσιμο για να βοηθήσει και τα ειδικά κατασκευασμένα κρεβάτια Cocomat είναι εξαιρετικά άνετα. Το άνετο τζάκι προσθέτει ζεστασιά και ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και η άφθονη προμήθεια καυσόξυλων είναι δωρεάν. Συνολικά, οι επισκέπτες είχαν μια υπέροχη εμπειρία στο ξενοδοχείο και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τα άψογα καθαρά δωμάτια.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωμάτια με τζάκι


Κατάλυμα για νιόπαντρους


Ρομαντικό κατάλυμα


Δείτε περισσότερα
 
Υάδες Mountain Resort
Ξενοδοχείο στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.8
Εξαιρετικό
Από $183
Από $183
Πληροφορίες Περίληψη των κριτικώνΤο Υάδες Mountain Resort είναι μια εκπληκτική τοποθεσία που αποτυπώνει την ουσία της ηρεμίας και της φυσικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την εκπληκτική θέα, τις ανέσεις, το προσωπικό, τη φάρμα, το κρασί, το πρωινό, το τζάκι και το κρεβάτι - όλα συμβάλλουν σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το θέρετρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε απόσταση 30 λεπτών από την παραλία και μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, καθιστώντας το ιδανική απόδραση από τη φασαρία της πόλης. Το πρωινό στο Yades Mountain Resort έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες, με πολλούς να το περιγράφουν ως εξαιρετικό και άφθονο με μια ποικιλία από φρεσκομαγειρεμένα παραδοσιακά προϊόντα που σερβίρονται καθημερινά. Τα δωμάτια στο Υάδες Mountain Resort έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες με πολλούς να εντυπωσιάζονται από τα άνετα και καθαρά καταλύματα, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής σουίτας Cave Suite και των ξύλινων σαλέ. Η καθαριότητα του θέρετρου επαινέθηκε επίσης ιδιαίτερα με τους επισκέπτες να το περιγράφουν ως "εξαιρετικά καθαρό", "άψογα συντηρημένο" και "σχολαστικά φροντισμένο". Το προσωπικό του Υάδες Mountain Resort είναι απίστευτα φιλικό και φιλόξενο, υπερβαίνοντας κάθε όριο για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και σαν στο σπίτι τους. Συνολικά, το Υάδες Mountain Resort προσφέρει μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία με εξαιρετική αξία.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο που έχει υιοθετήσει κάποιες πρακτικές βιωσιμότητας


Ξενοδοχείο για οικογενειακές διακοπές


Ξενοδοχείο που δέχεται σκύλους


Δείτε περισσότερα
 
Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa (Pliadon Gi Mountain Resort & Spa)
Ξενοδοχείο στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.2
Εξαιρετικό
Από $277
Από $277
Πληροφορίες
20 ανεξάρτητες σουίτες που προσφέρουν υπηρεσίες θέρετρου πέντε αστέρων και εκπληκτική θέα στο βουνό της Ζήρειας.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Πολυτελές ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο για νιόπαντρους


Ξενοδοχείο με σπα


Δείτε περισσότερα
 
Ξενώνας Βαθύσκια (Vathyskia Guesthouse)
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.6
Εξαιρετικό
Από $67
Από $67
Πληροφορίες
Με μια δεκαετία εξαιρετικής φιλοξενίας, ο ξενώνας Vathyskia είναι ένα γραφικό κατάλυμα στο ορεινό τοπίο των Τρικάλων στην Κορινθία. Περιλαμβάνει τρεις συνοικίες και βρίσκεται περίπου 1000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, προσφέροντας εκπληκτική φυσική ομορφιά και ηρεμία όλο το χρόνο. Το όνομα 'Vathyskia' είναι μια αναφορά στη βαθιά σκιά και την πλούσια βλάστηση της περιοχής. Ο ξενώνας, ένα αρμονικό μείγμα πέτρινης κατασκευής και περιβάλλοντος πρασίνου, προσφέρει μια γαλήνια, άνετη ατμόσφαιρα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει φιλόξενα μπαλκόνια όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ και να απολαύσουν τη μαγευτική θέα του κοντινού βουνού και του Κορινθιακού κόλπου. Το καθημερινό παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ συμπληρώνει το ξεκίνημα της κάθε ημέρας, με την επιλογή της υπηρεσίας στο δωμάτιο για όσους επιθυμούν μια ιδιωτική εμπειρία γεύματος.
\n
\nΣτην περιοχή που είναι γνωστή για τις δυναμικές καιρικές συνθήκες, ο ξενώνας αποτελεί ένα οπτικά μαγευτικό σκηνικό που ενισχύει τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών. Παρά το γαλήνιο περιβάλλον του, ο ξενώνας είναι εύκολα προσβάσιμος, καθώς απέχει 143 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 123 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Η γειτνίαση με το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας, μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά, αποτελεί πρόσθετο πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Ο ξενώνας είναι εξοπλισμένος με πλήθος ανέσεων, όπως φρέσκα λευκά είδη, καλλυντικά, μίνι μπαρ στο δωμάτιο και υπηρεσία δωματίου, εξασφαλίζοντας μια άνετη διαμονή για τους επισκέπτες του. Οι πρόσθετες προσφορές περιλαμβάνουν δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi και βρεφικές κούνιες για όσους ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Συνδυάζοντας φυσικό μεγαλείο, χαλάρωση και εξαιρετική φιλοξενία, ο ξενώνας Vathyskia ξεχωρίζει ως ένας αξέχαστος προορισμός στα Τρίκαλα Κορινθίας.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΟ ξενώνας Vathyskia είναι μια μαγική και μαγευτική απόδραση από τη φασαρία της Αθήνας. Η τοποθεσία είναι ειδυλλιακή με εκπληκτική θέα στο βουνό και το δάσος από τα ιδιωτικά μπαλκόνια. Το προσωπικό είναι φιλικό και παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στους επισκέπτες. Το πρωινό λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές με παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικές μαρμελάδες και vegan επιλογές. Τα δωμάτια είναι όμορφα και άνετα με καλόγουστη διακόσμηση και μεγάλα μπάνια. Η καθαριότητα είναι εξαιρετική με πολλούς επισκέπτες να το αποκαλούν το πιο καθαρό κατάλυμα που έχουν μείνει ποτέ. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό με τους επισκέπτες να σχολιάζουν συνεχώς τη ζεστασιά, την ευγένεια και τη βοήθειά τους. Τα κρεβάτια είναι άνετα με καλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα, προϊόντα περιποίησης και πετσέτες. Το άνετο τζάκι στο δωμάτιο προσθέτει στην απολαυστική εμπειρία με άφθονο ξύλο και μπανιέρα υδρομασάζ. Συνολικά, ο ξενώνας Vathyskia συνιστάται ανεπιφύλακτα για μια αξέχαστη διαμονή.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωμάτια με τζάκι


Κατάλυμα για νιόπαντρους


Ρομαντικό κατάλυμα


Δείτε περισσότερα
 
Ξενώνας Πέρα Αλώνια (Pera Alonia Guest House)
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.6
Εξαιρετικό
Από $83
Από $83
Πληροφορίες
Ο ξενώνας Πέρα Αλώνια, ένας παραδοσιακός πετρόχτιστος ξενώνας που βρίσκεται στην είσοδο των Τρικάλων της Κορίνθου, αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτίρια που στεγάζουν ευρύχωρα, άνετα δωμάτια και σουίτες. Κάθε κατάλυμα, διακοσμημένο σε γήινους τόνους και με παραδοσιακά σχέδια, είναι επιπλωμένο με υψηλής ποιότητας συστήματα ύπνου Coco-Mat για βέλτιστη άνεση. Ο ξενώνας προσφέρει επίσης γενναιόδωρους χώρους στον κήπο και μεγάλα μπαλκόνια από τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στις κορυφές του όρους Ζήρεια και τον Κορινθιακό κόλπο. Η βολική τοποθεσία, οι πολυτελείς ανέσεις και η εκπληκτική θέα συνδυάζονται για να κάνουν τον ξενώνα Πέρα Αλώνια ιδανική τοποθεσία για μια γαλήνια και αξέχαστη διαμονή.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΟ ξενώνας Πέρα Αλώνια είναι ένα όμορφο και χαλαρωτικό καταφύγιο που βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη τοποθεσία με εξαιρετική θέα στα γύρω βουνά. Τα ευρύχωρα, φωτεινά και άνετα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή, όπως κουζίνα, άνετα κλινοσκεπάσματα, ενώ ορισμένα διαθέτουν ακόμη και τζακούζι και τζάκι για πρόσθετη πολυτέλεια. Το πρωινό αναφέρεται σταθερά ως "πολύ καλό", "πλούσιο" και "εξαιρετικό" με μια "τεράστια ποικιλία" επιλογών που ανανεώνονται καθημερινά. Οι οικοδεσπότες είναι εξαιρετικοί με τους επισκέπτες να αναφέρουν επανειλημμένα την ευγένεια και τη φιλοξενία τους. Το προσωπικό είναι ευγενικό, προσεκτικό, φιλικό και πρόθυμο να κάνει τα πάντα για τους επισκέπτες. Ο ξενώνας μπορεί να υπερηφανεύεται για την άψογη καθαριότητα με πολλούς κριτές επισκεπτών να σημειώνουν τα πεντακάθαρα δωμάτια και τα καλοδιατηρημένα σεντόνια. Το τζάκι στα δωμάτια παρέχει μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα και οι οικοδεσπότες φέρνουν καθημερινά ξύλα για να εξασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες έχουν άφθονα. Συνολικά, το Pera Alonia Guest House είναι ένα ονειρεμένο μέρος για να μείνετε με φανταστικές ανέσεις, ήρεμη ατμόσφαιρα και εξαιρετικούς οικοδεσπότες.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωμάτια με τζάκι


Κατάλυμα με δωμάτια με τζακούζι


Κατάλυμα για νιόπαντρους


Δείτε περισσότερα
 
Ξενώνας Παλαιόκαστρο (Paliokastro Guesthouse)
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.3
Εξαιρετικό
Από $90
Από $90
Πληροφορίες
Ο ξενώνας Παλιόκαστρο, κρυμμένος σε ένα γοητευτικό δρομάκι στην καρδιά των Κάτω Τρικάλων Κορινθίας, προσφέρει ένα ήσυχο κατάλυμα με ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις. Αυτός ο παραδοσιακός ξενώνας χρησιμεύει ως εξαιρετική βάση για την εξερεύνηση των Τρικάλων, της Ζήρειας και των μοναδικών πεζοπορικών μονοπατιών των Τρικάλων Κορινθίας. Τα loft διαμερίσματα προσφέρουν εκπληκτική θέα στο βουνό και λειτουργούν ως ιδανικά σημεία εκκίνησης για την εξερεύνηση των μαγευτικών ορεινών περιοχών της Κορινθίας. Ανεξάρτητα από την εποχή, η ζεστασιά και η παραδοσιακή φιλοξενία του Παλιόκαστρου εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή.
\n
\nΟ ξενώνας προσφέρει επίσης ευρύχωρα στούντιο, εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις όπως αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, υδρομασάζ, μικρή κουζίνα, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση και DVD, δωρεάν internet και ασφαλή χώρο στάθμευσης. Αυτά τα στούντιο, ενώ προσφέρουν εκπληκτική θέα στα κοντινά βουνά, αποτελούν ιδανική αφετηρία για την εξερεύνηση της γραφικής ορεινής Κορινθίας. Ο ξενώνας Παλιόκαστρο συμπυκνώνει την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας, παρουσιάζοντας ένα μείγμα παραδοσιακής γοητείας με σύγχρονη πολυτέλεια.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΟ ξενώνας Παλιόκαστρο είναι ένα γοητευτικό και ήσυχο καταφύγιο που βρίσκεται στη μέση της φύσης με εκπληκτική θέα. Οι επισκέπτες εκτιμούν την όμορφη τοποθεσία και τη φιλοξενία, περιγράφοντάς το ως ένα μοναδικό σημείο για να εξερευνήσετε τα όμορφα Τρίκαλα και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Το πρωινό είναι φρέσκο και φτιαγμένο με τοπικά προϊόντα, ενώ ειδική μνεία γίνεται στη Μαρία, μέλος του προσωπικού, για τη φροντίδα της στην παράδοσή του στα δωμάτια των επισκεπτών. Τα δωμάτια είναι άνετα και καλοδιατηρημένα με σύγχρονες ανέσεις και το highlight είναι το εκπληκτικό τζακούζι. Το προσωπικό είναι φιλικό και κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης αισθάνεται άνετα και ευπρόσδεκτος. Το τζάκι σε κάθε δωμάτιο προσθέτει στη ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με άφθονο ξύλο που παρέχεται. Συνολικά, ο ξενώνας Παλιόκαστρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά μια άνετη και αναζωογονητική διαμονή με εξαιρετική φιλοξενία.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωμάτια με τζάκι


Κατάλυμα που έχει υιοθετήσει κάποιες πρακτικές βιωσιμότητας


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Ξενώνας Στροφυλιά
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.5
Εξαιρετικό
Πληροφορίες
Ο Ξενώνας Στροφυλιά, στα Κάτω Τρίκαλα, τον παλαιότερο οικισμό της Κυλλήνης (Ζήρεια), αποτελεί ιδανικό κατάλυμα για κάθε εποχή. Τοποθετημένο σε υψόμετρο 900 μέτρων, αυτό το παραδοσιακό κατάλυμα απέχει 145 χλμ. από την Αθήνα και 125 χλμ. από την Πάτρα. Προσφέρει στους επισκέπτες ένα γαλήνιο κατάλυμα σε μια πόλη γνωστή για την παραδοσιακή γοητεία της, τα καταπράσινα τοπία, τα πηγαία νερά, τους αμπελώνες και το μοναδικό κλίμα της. Ο ξενώνας διαθέτει δύο ευρύχωρα διαμερίσματα, 50 τ.μ. το καθένα, ικανά να φιλοξενήσουν άνετα έως και τέσσερις επισκέπτες.
\n
\nΤο στούντιο 1 είναι εξοπλισμένο με ενεργειακό τζάκι, καθιστικό με διπλό καναπέ-κρεβάτι, υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι-size και κουζίνα, με πρόσθετες ανέσεις όπως στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν καφέ και τσάι. Το στούντιο 2 είναι μια ευέλικτη σουίτα ανοιχτού χώρου με μοναδικό διαχωριστικό έπιπλο με υπέρδιπλο κρεβάτι, γωνιακό καναπέ-κρεβάτι, ενεργειακό τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, έξυπνη τηλεόραση, WiFi και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με θέα στις πλαγιές της Ζήρειας και μόλις 50μ. από την ιστορική πλατεία του χωριού, τα αρχαία πλατάνια, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και τις παραδοσιακές ταβέρνες, ο ξενώνας Στροφυλιά εξασφαλίζει μια αξέχαστη διαμονή βυθισμένη στην ομορφιά των Τρικάλων Κορινθίας.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΣυνολικά, οι επισκέπτες είχαν μια φανταστική εμπειρία στο Ξενώνας Στροφυλιά, επαινώντας τον ζεστό και φιλικό ιδιοκτήτη, Σταύρο, που έκανε τη διαμονή τους απίστευτα φιλόξενη. Τα δωμάτια ήταν καθαρά, ευρύχωρα και η βεράντα ήταν ιδιαίτερα άνετη. Οι επισκέπτες εκτίμησαν τη διακριτικότητα του Σταύρου, που έκανε την εμπειρία πολύ ευχάριστη. Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν στα καταλύματα στο εγγύς μέλλον.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με πάρκινγκ


Κατάλυμα που είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες


Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Theasis suites-Ορεινή Φιλοξενία
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.1
Εξαιρετικό
Από $83
Από $83
Πληροφορίες Περίληψη των κριτικώνΤο Theasis Suites είναι ένα ξενοδοχείο που συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική απόδραση. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια φανταστική τοποθεσία με υπέροχη θέα και κοντινές δραστηριότητες στο βουνό. Οι επισκέπτες εκτιμούν τα άνετα και καθαρά δωμάτια, ορισμένα από τα οποία διαθέτουν μπανιέρες υδρομασάζ και τζάκι. Το προσωπικό είναι φιλικό, προσεκτικό και πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών, αποτελώντας παράδειγμα της ελληνικής φιλοξενίας. Το self-service πρωινό προσφέρει ποικιλία υλικών και τα είδη πρωινού τοποθετούνται καθημερινά στα δωμάτια. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρίσκουν το πρωινό αποδεκτό, άλλοι το θεωρούν καλής ποιότητας, συμπληρωμένο με τοπικά γευστικά προϊόντα. Η καθαριότητα του ξενοδοχείου είναι άψογη, με πολλούς επισκέπτες να αναφέρουν ότι τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα. Το τζάκι αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς επισκέπτες με άφθονα ξύλα που παρέχονται για εύκολο φωτισμό. Συνολικά, το Theasis Suites προσφέρει μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία με εκπληκτική θέα, στοργικό προσωπικό και άνετα καταλύματα.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα που δέχεται σκύλους

Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  

Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  


Κατάλυμα που έχει λάβει επιπλέον μέτρα υγιεινής και ασφάλειας


Κατάλυμα με δωμάτια με τζάκι


Δείτε περισσότερα
 
Hanna House
Εξοχική κατοικία στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
10
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Πολυτελές κατάλυμα


Κατάλυμα που δέχεται σκύλους


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Πέτρινο Σαλέ (Stone Chalet)
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.7
Εξαιρετικό
Πληροφορίες
Ο ξενώνας Πέτρινο Σαλέ, φτιαγμένος με μεράκι και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες που αναζητούν ένα μείγμα χαλάρωσης, διασκέδασης και άνεσης. Ιδανικό για κάθε εποχή, η κεντρική του θέση μέσα στο χωριό παρέχει στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση στην κεντρική πλατεία, μέσα σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε φυσική ομορφιά. Τα δωμάτια του ξενώνα είναι ευρύχωρα και ζεστά, διακοσμημένα με γούστο, ξύλινα έπιπλα και άνετα κρεβάτια, εξασφαλίζοντας μια οικεία και ξεκούραστη εμπειρία για όλους όσους το επισκέπτονται.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικώνΤο Πέτρινο Σαλέ (Stone Chalet) είναι ένα ιδιαίτερα προτεινόμενο ξενοδοχείο που προσφέρει ένα φανταστικό και μαγευτικό τοπίο στην κεντρική περιοχή των Τρικάλων-Κορίνθου. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για το εξαιρετικό προσωπικό, την εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο και την ήσυχη ατμόσφαιρα που δεν είναι απομονωμένη. Το πρωινό είναι ένα must-try, το οποίο περιγράφεται ως τέλειο, νόστιμο, εξαιρετικό, πλούσιο και σπιτικό με πάθος χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά προϊόντα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις και απόλυτα καθαρά, αναδεικνύοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με όμορφα, γοητευτικά και υπέροχα πετρόχτιστα δωμάτια. Το ξενοδοχείο είναι σχολαστικά συντηρημένο, αρμονικά ενσωματωμένο στο φυσικό περιβάλλον και εξαιρετικά καθαρό. Το προσωπικό περιγράφεται ως εκπληκτικό, ενεργητικό, χαρούμενο, ευγενικό, φιλικό και προσιτό, κάνοντας τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να διαμένουν με παλιούς φίλους. Η τοποθεσία σημειώνεται επίσης ως εξαιρετική, με πολλές συστάσεις που παρέχονται για μέρη που μπορείτε να πάτε και πράγματα που πρέπει να δείτε. Συνολικά, το Πέτρινο Σαλέ (Stone Chalet) είναι ένας προορισμός που πρέπει να μείνει για όσους αναζητούν εκπληκτική φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε μια γραφική τοποθεσία.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωρεάν WiFi


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Ξενώνας Ίταμος
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.6
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Erofili
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.7
Εξαιρετικό
Από $148
Από $148
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με πάρκινγκ


Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Αρχοντικό Τρικάλων
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.4
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα που δέχεται σκύλους

Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  


Κατάλυμα με δωρεάν WiFi


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Katoikies Aiolos
Σαλέ στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
Από $262
Από $262
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Adrastia
Βίλες στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.5
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Filiadra Mountain Suites
Ξενώνας στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.6
Εξαιρετικό
Από $149
Από $149
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα για νιόπαντρους


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Κατάλυμα με λίγα δωμάτια


Δείτε περισσότερα
 
Υάς Residence
Διαμερίσματα στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.1
Εξαιρετικό
Από $195
Από $195
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα που δέχεται σκύλους


Δείτε περισσότερα
 
Φιλάνθη (Filanthi)
Παραθεριστική κατοικία στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.6
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
Heartbeat Mountain Escapes
Σαλέ στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
10
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα που δέχεται σκύλους


Κατάλυμα με δωρεάν WiFi


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
4 ΕΠΟΧΕΣ
Παραθεριστική κατοικία στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
9.8
Εξαιρετικό
Πληροφορίες Κατηγορίες
Κατάλυμα με δωρεάν WiFi


Κατάλυμα με πάρκινγκ


Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
  •     Πάρκινγκ (694)
  •     Δωρεάν WiFi (430)
  •     Δέχεται Σκύλους (398)
  •     Μικρό (232)
  •     Για Οικογένειες (228)
  •     Κοντά σε Παραλία (204)
  •     Σκι (141)
  •     3 αστέρων (132)
  •     Πισίνα (121)
  •     Εξωτερική Πισίνα (102)
  •     Για Νιόπαντρους (81)
  •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (79)
  •     Πολυτελές (72)
  •     Ρομαντικό (60)
  •     Δωμάτια με τζάκι (47)
  •     4 αστέρων (46)
  •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (46)
  •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (42)
  •     Ενήλικες Μόνο (36)
  •     Business (30)
  •     Φθηνό (29)
  •     Παραλιακό (28)
  •     Πρακτικές Bιωσιμότητας (24)
  •     Νυχτερινή Ζωή (14)
  •     Σπα (12)
  •     Γιόγκα (11)
  •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (9)
  •     Δωμάτια με τζακούζι (9)
  •     Θερμαινόμενη Πισίνα (6)
  •     Υγιεινή & Ασφάλεια (6)
  •     Γυμναστήριο (6)
  •     Εσωτερική Πισίνα (5)
  •     Μπουτίκ-Στυλ (5)
  •     Ιστορικό (5)
  •     Πισίνα με Πανοραμική Θέα (4)
  •     Πισίνα για Παιδιά (4)
  •     Πισίνα Infinity (3)
  •     Αμπελώνας (3)
  •     Χώρος Παιχνιδιού για Σκύλους (2)
  •     Τένις (2)
  •     Μοναστήρι (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις