Neptune Luxury Resort
Resort στο Μαστιχάρι
8.9
Εξαιρετικό
Από $115
Από $115
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Neptune Luxury Resort βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μια πανέμορφη παραλία. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μια ιδιωτική, καλά συντηρημένη παραλία με άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε ή να περπατήσετε κατά μήκος της ακτής. Παρόλο που υπάρχουν απορροφητήρες κυμάτων στο νερό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι και να απολαύσουν τον ήλιο. Ένα από τα καλύτερα μέρη της εμπειρίας στην παραλία είναι να παρακολουθείτε το όμορφο ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα. Υπάρχει επίσης ένα beach bar με καταπληκτική θέα. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία από πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια και δραστηριότητες στην παραλία για να απολαύσουν οι επισκέπτες. Παρόλο που η παραλία μπορεί να φυσάει, είναι ιδανική για windsurfing. Η τοποθεσία, η καθαριότητα και το προσωπικό επαινούνται ιδιαίτερα από τους επισκέπτες. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν την παραλία απογοητευτική ή μικρή, συνολικά το Neptune Luxury Resort προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία παραλίας.
Δείτε περισσότερα
 
Astir Odysseus Kos Resort and Spa
Resort στο Τιγκάκι
8.8
Εξαιρετικό
Από $143
Από $143
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Αν ψάχνετε για μια χαλαρωτική απόδραση στην παραλία, το Astir Odysseus Kos Resort and Spa μπορεί να είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια πολύ ωραία παραλία, όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο ή να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην παραλία. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει την τοποθεσία στην παραλία, παρόλο που η παραλία είναι βραχώδης και σχετικά μικρή. Παρ' όλα αυτά, τα νερά είναι ζεστά και η πιο καθαρή περιοχή της παραλίας είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμα θαλάσσια σπορ στην παραλία. Ωστόσο, το εστιατόριο δίπλα στην παραλία προσφέρει σταθερά εξαιρετικό γεύμα ως μέρος του πακέτου. Αν ψάχνετε για μια αμμώδη παραλία, θα χρειαστεί να οδηγήσετε 10 λεπτά, αλλά αξίζει τον κόπο, καθώς η περιοχή είναι καλά εξοπλισμένη για μια οικογενειακή έξοδο. Συνολικά, το Astir Odysseus Kos Resort and Spa είναι ένα σούπερ θέρετρο με διόδια, με ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία και ιδανική τοποθεσία για παράκτιους περιπάτους.
Δείτε περισσότερα
 
Diamond Deluxe Hotel - Adults Only
Resort στην Κω
8.8
Εξαιρετικό
Από $102
Από $102
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Diamond Deluxe Hotel - Adults Only διαθέτει μια ωραία παραλία με καλές ξαπλώστρες για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες. Η παραλία είναι αρκετά μικρή, ωστόσο είναι άνετη και διαθέτει ξύλινες ξαπλώστρες με άνετα μαξιλάρια. Το ιδιωτικό τμήμα της παραλίας είναι καλά εξοπλισμένο με δωρεάν ξαπλώστρες. Ενώ η παραλία έχει μερικά κύματα, δεν είναι πολύ εύκολο να μπείτε στο νερό λόγω των βράχων. Δυστυχώς, η παραλία είναι μερικές φορές βρώμικη και μπορεί να υπάρχουν σκουπίδια τριγύρω. Οι ομπρέλες μπορεί επίσης να είναι ανεπαρκείς κατά καιρούς. Η πρόσβαση στην παραλία απαιτεί τη διέλευση ενός δρόμου, αλλά βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο και την παραλία. Παρά τις προκλήσεις, το ιδιωτικό τμήμα της παραλίας είναι ευχάριστο και αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική λύση στη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου.
Δείτε περισσότερα
 
Michelangelo Resort & Spa
Resort στον Άγιο Φωκά
8.6
Πολύ Καλό
Από $146
Από $146
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Michelangelo Resort & Spa διαθέτει μια ιδιωτική βραχώδη παραλία προσβάσιμη μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Αυτή η παραλία παρέχει μια ευχάριστη περιοχή με λίγη σκιά, ωραία καθίσματα και ένα beach bar. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τη θάλασσα που είναι ήρεμη και πεντακάθαρη με εκπληκτικά μικρά κύματα. Σε απόσταση δύο λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο βρίσκεται μια καλά εξοπλισμένη βοτσαλωτή παραλία με μία σειρά από ξαπλώστρες και ομπρέλες για τέλεια θέα στη θάλασσα. Η πισίνα υπερχείλισης και η παραλία είναι πραγματικά καταπληκτικές, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εξαιρετική ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες σχολίασαν ότι η παραλία είναι λίγο βραχώδης και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Προτείνουν μια πιο ενεργή υπηρεσία με επιπλέον ξαπλώστρες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στην παραλία. Παρόλα αυτά, το ξενοδοχείο παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν όμορφες διακοπές στην παραλία.
Δείτε περισσότερα
 
Pelagos Suites Hotel & Spa
Ξενοδοχείο στην Κω
8.5
Πολύ Καλό
Από $142
Από $142
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η παραλία κοντά στο Pelagos Suites Hotel & Spa έχει ανάμεικτες κριτικές από τους επισκέπτες. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν την παραλία ωραία με πολλές ξαπλώστρες, άλλοι τη βρήκαν κακή με πολλά πλαστικά απορρίμματα και κανέναν από το ξενοδοχείο να τα φροντίζει. Ορισμένοι επισκέπτες ήταν ευχαριστημένοι με την εγγύτητα στην παραλία, καθώς βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το δρόμο, ενώ άλλοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να οδηγήσουν ή να περπατήσουν για να απολαύσουν καλύτερες παραλίες. Υπήρχαν κάποια θετικά σχόλια για τις νεόκτιστες εγκαταστάσεις και τη θέα στη θάλασσα από την παραλία. Ωστόσο, το ιδιωτικό Hotelstrand δεν ήταν φιλόξενο και χρειαζόταν καθαρισμό. Ορισμένοι επισκέπτες πρότειναν ότι χρειάζονται περισσότεροι κάδοι και συλλογή απορριμμάτων στην τοπική παραλία και ένα μικρό μπαρ θα ήταν μια μεγάλη προσθήκη. Συνολικά, η τοποθεσία του ξενοδοχείου κοντά στην παραλία εκτιμήθηκε, αλλά η ποιότητα της ίδιας της παραλίας διέφερε μεταξύ των επισκεπτών.
Δείτε περισσότερα
 
Mitsis Selection Blue Domes
Resort στην Καρδάμαινα
8.5
Πολύ Καλό
Από $187
Από $187
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Αν αναζητάτε ποιοτικές παραθαλάσσιες διακοπές, το Mitsis Selection Blue Domes βρίσκεται σε μια όμορφη και ιδιωτική κρυστάλλινη καθαρή παραλία με πολλές καρέκλες (με ομπρέλες) στη διάθεσή σας. Η ωραία, μεγάλη παραλία έχει κρυστάλλινα, γαλάζια νερά και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες θεώρησαν ότι οι τιμές για τα θαλάσσια σπορ ήταν απότομες και τα τζετ σκι και οι άλλες δραστηριότητες έκαναν λίγο θόρυβο κατά καιρούς, οι περισσότεροι απόλαυσαν την καλοδιατηρημένη παραλία με τις άνετες καρέκλες και τα καθαρά νερά. Το προσωπικό της παραλίας έλαβε ανάμεικτες κριτικές με ορισμένους επισκέπτες να το βρίσκουν αναποτελεσματικό ή απείθαρχο, αλλά άλλοι εκτίμησαν την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την καλή ατμόσφαιρα που δημιουργούσε το προσωπικό του μπαρ. Αν και η παραλία δεν έχει άμμο, είναι καλά εξοπλισμένη και εξυπηρετείται και η έντονη τιρκουάζ θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν επιλογές για μεσημεριανό γεύμα ή σνακ στην παραλία, αλλά τα τέσσερα εστιατόρια του ξενοδοχείου κάτω από την παραλία προσφέρουν εκπληκτική θέα στο νερό. Συνολικά, η όμορφη και καθαρή παραλία είναι ένα από τα κορυφαία σημεία του Mitsis Selection Blue Domes, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ωραία θέα στη θάλασσα.
Δείτε περισσότερα
 
Mitsis Ramira
Resort στην Κω
8.5
Πολύ Καλό
Από $137
Από $137
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η παραλία του Mitsis Ramira Beach Hotel είναι μια μικτή σακούλα σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών. Ορισμένοι επισκέπτες τη βρήκαν βραχώδη και άβολη για κολύμπι, ενώ άλλοι απόλαυσαν τη μεγάλη και καλά συντηρημένη έκταση της παραλίας με τις πολλές ξαπλώστρες. Η ιδιωτική περιοχή της παραλίας με μπαρ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από ορισμένους επισκέπτες. Οι παροχές της παραλίας, όπως οι ξαπλώστρες και τα μασάζ, αναφέρθηκαν θετικά, αν και ορισμένοι επισκέπτες συνιστούσαν να φοράτε παπούτσια θαλάσσης. Παρά τις ανάμεικτες κριτικές, υπήρχαν πολλά θετικά σχόλια για την καθαριότητα και τη συνολική ελκυστικότητα της παραλίας με λέξεις όπως "chouette", "magnifique" και "herrlicher" που χρησιμοποιήθηκαν για να την περιγράψουν. Ενώ η παραλία μπορεί να μην είναι ιδανική για όλους, φαίνεται ότι αξίζει μια επίσκεψη για όσους αναζητούν ένα άνετο και βολικό μέρος για να χαλαρώσουν δίπλα στη θάλασσα.
Δείτε περισσότερα
 
Dimitra Beach Hotel & Suites
Resort στον Άγιο Φωκά
8.7
Πολύ Καλό
Από $126
Από $126
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Dimitra Beach Hotel & Suites μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευρύ φάσμα εμπειριών στην παραλία, σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών. Ορισμένοι βρήκαν την παραλία Kiesstrand πολύ ωραία και λιγότερο κουραστική από ό,τι περίμεναν με καθαρά νερά, ενώ άλλοι την περιέγραψαν ως βραχώδη και άγρια. Ορισμένοι επισκέπτες λάτρεψαν την προσεγμένη παραλία με άμεση πρόσβαση στο ξενοδοχείο και άνετες ξαπλώστρες, ενώ άλλοι βρήκαν την πετρώδη παραλία μεγάλη απογοήτευση. Ωστόσο, πολλοί παραληρούσαν για τα κρυστάλλινα νερά, την υπέροχη θέα στη θάλασσα και την ονειρεμένη απόδραση στην παραλία και τον ήλιο. Παρά τις ανάμεικτες κριτικές, η παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου με την παραλία να απέχει μόλις λίγα βήματα και η ιδιωτική, απομονωμένη παραλία επαινέθηκαν σταθερά.
Δείτε περισσότερα
 
Mitsis Norida
Resort στην Καρδάμαινα
8.3
Πολύ Καλό
Από $128
Από $128
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Η παραλία στο Mitsis Norida βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με καθαρά νερά και πάντα διαθέσιμες θέσεις. Αν και διαφημίζεται ως αμμώδης, στην πραγματικότητα αποτελείται από πέτρες, οι οποίες μπορεί να μην είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά. Ωστόσο, υπάρχουν ομπρέλες και ένα εξαιρετικό beach bar για να απολαύσετε. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στη δική παραλία του ξενοδοχείου με ξαπλώστρες. Διατίθενται εγκαταστάσεις μπάνιου και ντους και για μια γρήγορη μπουκιά, υπάρχει μια πιτσαρία quiosque. Η άμεση πρόσβαση στην παραλία σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πίτσα και τορτίγια, φρουτοσαλάτες, παγωτό και πολλά άλλα. Ο χώρος της παραλίας, αν και δεν είναι τέλειος, είναι ωραίος και προσφέρει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.
Δείτε περισσότερα
 
Blue Lagoon Village - All Inclusive
Ξενοδοχείο στην Κω
Από $221
Από $221
Πληροφορίες
Ένα πολυτελές συγκρότημα 366 δωματίων χτισμένο μια ανάσα από την αμμουδιά, μόλις 10 χλμ. από την Κέφαλο.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Πολυτελές ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με δωμάτια με τζακούζι


Δείτε περισσότερα
 
OKU Kos
Ξενοδοχείο στο Μαρμάρι
9.3
Εξαιρετικό
Από $252
Από $252
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο με όμορφη και απομονωμένη παραλία, το OKU Kos αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε. Η παραλία είναι καθαρή, ιδιωτική και απολύτως εκπληκτική - στην πραγματικότητα, πολλοί επισκέπτες έχουν πει ότι είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες που γνώρισαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νερό και προσφέρει μια ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα με πανέμορφη θέα στα γειτονικά νησιά. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ατελείωτους περιπάτους κατά μήκος της παραλίας, σταματώντας σε διάφορα beach bars στη διαδρομή. Η παραλία είναι επίσης βολικά εξοπλισμένη με άνετες ξαπλώστρες και άφθονη σκιά. Ένα πράγμα που πραγματικά ξεχωρίζει το OKU Kos είναι το γεγονός ότι ο καφές παραδίδεται απευθείας στην πόρτα σας κάθε πρωί. Συνολικά, οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την τοποθεσία του ξενοδοχείου και την όμορφη, λευκή αμμώδη παραλία του. Αν ψάχνετε για μια χαλαρωτική, παραθαλάσσια απόδραση, το OKU Kos μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.
Δείτε περισσότερα
 
Horizon Beach Resort
Resort στο Μαστιχάρι
8.5
Πολύ Καλό
Από $109
Από $109
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Horizon Beach Resort είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και διαυγή, καθαρά νερά. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην παραλία απευθείας από τα δωμάτιά τους και να απολαύσουν τις πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες για χαλάρωση στην αμμώδη και καλά συντηρημένη παραλία. Ενώ οι ξαπλώστρες και οι πετσέτες παραλίας διατίθενται με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν το κορυφαίο beach bar ή τα κοντινά εστιατόρια για αναψυκτικά. Συνολικά, η τοποθεσία του θέρετρου και η πανέμορφη παραλία το καθιστούν έναν ονειρεμένο προορισμό για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια χαλαρωτική και γραφική απόδραση.
Δείτε περισσότερα
 
Labranda Marine Aquapark
Ξενοδοχείο στο Τιγκάκι
7.9
Καλό
Από $95
Από $95
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Labranda Marine Aquapark είναι ένα ξενοδοχείο που μπορεί να βρεθεί ακριβώς στην παραλία, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για μια απόδραση στην παραλία. Ενώ η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μπορεί να μην είναι η καλύτερη για κολύμπι λόγω μικρών βράχων, οι επισκέπτες χρειάζεται μόνο να κάνουν μια μικρή βόλτα ή να περπατήσουν λίγα λεπτά κατά μήκος της θάλασσας για να βρουν καλύτερες επιλογές. Υπάρχει επίσης διαθέσιμος ιδιωτικός χώρος παραλίας. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει την ωραία τοποθεσία και τις όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση. Παρόλο που το ξενοδοχείο δεν διαθέτει δική του παραλία, μια αμμώδης παραλία βρίσκεται μόλις 400μ. μακριά και είναι καλύτερη για κολύμπι. Ορισμένες περιοχές της παραλίας μπορεί να είναι βρώμικες ή απεριποίητες, αλλά με 5 λεπτά περπάτημα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν πολύ ωραίες αμμουδιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραλία του ίδιου του ξενοδοχείου ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη για παιδιά λόγω της έλλειψης βαθμιαίας κλίσης. Παρά κάποια μικρά μειονεκτήματα, οι επισκέπτες έχουν εντυπωσιαστεί από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Δείτε περισσότερα
 
Caravia Beach Hotel
Resort στο Μαρμάρι
8.4
Πολύ Καλό
Από $152
Από $152
Πληροφορίες
Χαλαρωτικό περιβάλλον με καταπράσινους κήπους, πανέμορφη παραλία και καλά επιπλωμένα και εξοπλισμένα δωμάτια με σπιτικές ανέσεις και σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιδιωτικό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Πολυτελές ξενοδοχείο


Παραλιακό ξενοδοχείο


Δείτε περισσότερα
 
Grecotel Kos Imperial
Resort στο Ψαλίδι
7.6
Καλό
Από $109
Από $109
Πληροφορίες
Το Grecotel Lux Me Kos Imperial είναι ένα κομψό θέρετρο-παλάτι νερού σε ένα τεράστιο κτήμα, που προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διακοπών με τους καταπράσινους τροπικούς κήπους, τις λιμνοθάλασσες και τη βοτσαλωτή παραλία του. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από επιλογές εστίασης, έξι πισίνες και μια πληθώρα δραστηριοτήτων φιλικών προς την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου ενός κέντρου θαλάσσιων σπορ. Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης ένα Elixir Spa για χαλάρωση και διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας. Με μια σειρά επιλογών διαμονής και ανέσεων στα δωμάτια, το Grecotel Lux Me Kos Imperial δημιουργεί αξέχαστες διακοπές που συνδυάζουν άνεση και φυσική ομορφιά.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Παραλιακό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο με σπα


Δείτε περισσότερα
 
Mitsis Summer Palace
Resort στην Καρδάμαινα
8.0
Πολύ Καλό
Από $134
Από $134
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Mitsis Summer Palace διαθέτει πολλαπλές παραλίες που προσφέρουν εξαιρετικές δραστηριότητες και πολυτελείς ξαπλώστρες. Οι επισκέπτες λατρεύουν την κοντινή απόσταση από την παραλία με βότσαλα και πέτρες, όπου περιλαμβάνονται σνακ και ποτά. Το εκπληκτικό Αιγαίο Πέλαγος προσφέρει ένα όμορφο σκηνικό με εύκολη πρόσβαση στην παραλία που είναι ιδανική για κολύμπι με αναπνευστήρα και για να δείτε άφθονα ψάρια. Η πισίνα και οι κήποι είναι επίσης όμορφα συντηρημένοι και απέχουν μόλις λίγα βήματα από την παραλία. Ενώ η παραλία του ξενοδοχείου είναι λίγο βραχώδης, τα νερά είναι καθαρά και διαυγή και οι επισκέπτες απολαμβάνουν να κάνουν βόλτες στις πέτρες ή να απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας. Συνολικά, η παραλία κοντά στο ξενοδοχείο Mitsis Summer Palace λαμβάνει υψηλή βαθμολογία για την καθαριότητα και την εύκολη πρόσβαση.
Δείτε περισσότερα
 
Albergo Gelsomino
Ξενοδοχείο στην Κω
9.4
Εξαιρετικό
Από $161
Από $161
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το Albergo Gelsomino μπορεί να υπερηφανεύεται για την τέλεια τοποθεσία του με μια μικρή παραλία, η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλές άνετες ξαπλώστρες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εξυπηρέτηση του μπαρ ακριβώς στην παραλία και εκτιμούν την προσπάθεια του ξενοδοχείου να συντηρεί τακτικά τις ξαπλώστρες στην παραλία. Η μικρή περιοχή της παραλίας με βότσαλα ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο είναι ένα εξαιρετικό σημείο για κολύμπι με αναπνευστήρα. Υπάρχει επίσης μια πανέμορφη παχιά παραγεμισμένη ξαπλώστρα διαθέσιμη για τους επισκέπτες για να απολαύσουν τον ήλιο. Παρόλο που η παραλία βρισκόταν υπό κατασκευή, η περιοχή της παραλίας του ξενοδοχείου αναφέρθηκε ως ένα χαρακτηριστικό που ξεχώρισε από πολλούς επισκέπτες. Επιπλέον, οι κοντινές μικρές ανασκαφές παρέχουν δωρεάν πρόσβαση σε ποδήλατο για να εξερευνήσετε την περιοχή. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρήκαν την παραλία εντάξει για σύντομη διαμονή, άλλοι τη βρήκαν κατάλληλη για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Τελικά, η περιοχή της παραλίας του ξενοδοχείου είναι ένα βολικό και άνετο σημείο για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες δίπλα στο νερό.
Δείτε περισσότερα
 
White Pearls-Adults Only Luxury Suites
Ξενοδοχείο στην Κω
9.6
Εξαιρετικό
Από $192
Από $192
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία


Ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες


Ξενοδοχείο με δωμάτια με τζακούζι


Δείτε περισσότερα
 
Atlantis Hotel
Resort στην Κω
7.3
Καλό
Από $41
Από $41
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Το ξενοδοχείο Atlantis βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην παραλία, με ορισμένους επισκέπτες να επικαλούνται την άμεση πρόσβαση και το γεγονός ότι βρίσκονται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Η ίδια η παραλία περιγράφεται ως όμορφη με καθαρά νερά και μερικά μπαρ σε κοντινή απόσταση. Αν και ορισμένοι αναφέρουν ένα μικρό αντίτιμο για τις ξαπλώστρες στην παραλία, πολλοί σημειώνουν την ευκολία και την εύκολη πρόσβαση. Τα δωμάτια που βλέπουν στην παραλία συνιστώνται ανεπιφύλακτα, ενώ ορισμένα προσφέρουν ακόμη και ιδιωτικό μπανγκαλόου στην άμμο. Συνολικά, οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την τοποθεσία του ξενοδοχείου και την εγγύτητα στη θάλασσα.
Δείτε περισσότερα
 
Grand Blue Beach Hotel
Ξενοδοχείο στην Καρδάμαινα
8.3
Πολύ Καλό
Από $78
Από $78
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλίαΠερίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Κοντά σε Παραλία»Αν ψάχνετε για διακοπές στην παραλία, το Grand Blue Beach Hotel μπορεί να είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ενώ υπήρχαν μερικές αρνητικές κριτικές σχετικά με την παραλία που είναι μικρή και βραχώδης, συνολικά οι επισκέπτες φάνηκε να απολαμβάνουν το νερό και τη θέα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά σε μια καλύτερη παραλία και στην πόλη. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν πολλές ξαπλώστρες, αλλά με τα κρυστάλλινα νερά και τα πολλά ψάρια στο Kos mare, υπάρχουν πολλά για να απολαύσετε. Και αν έχετε παιδιά, υπάρχουν πολλά για να τα διασκεδάσετε με τις πισίνες του ξενοδοχείου. Συνολικά, αν και η παραλία μπορεί να μην είναι η κύρια ατραξιόν εδώ, είναι σίγουρα μια ωραία προσθήκη στις παροχές του ξενοδοχείου.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Κω.
Κατηγορίες:
 •     Κοντά σε Παραλία (340)
 •     Πισίνα (158)
 •     Πάρκινγκ (155)
 •     Εξωτερική Πισίνα (145)
 •     Για Οικογένειες (93)
 •     Φθηνό (83)
 •     Business (77)
 •     Για Νιόπαντρους (74)
 •     Ρομαντικό (70)
 •     Δωρεάν WiFi (69)
 •     Γυμναστήριο (67)
 •     Δέχεται Σκύλους (66)
 •     Πολυτελές (65)
 •     Παραλιακό (62)
 •     Μικρό (62)
 •     Πισίνα για Παιδιά (59)
 •     Τένις (50)
 •     Σπα (49)
 •     Πρακτικές Bιωσιμότητας (46)
 •     Νυχτερινή Ζωή (46)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (44)
 •     4 αστέρων (38)
 •     5 αστέρων (38)
 •     Ενήλικες Μόνο (34)
 •     3 αστέρων (34)
 •     Πισίνα με Διαδρομές (31)
 •     Γιόγκα (27)
 •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (23)
 •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (23)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (15)
 •     Εσωτερική Πισίνα (13)
 •     Πισίνα με Πανοραμική Θέα (12)
 •     Πισίνα με Νεροτσουλήθρα (10)
 •     Δωμάτια με τζακούζι (7)
 •     Θερμαινόμενη Πισίνα (6)
 •     Υγιεινή & Ασφάλεια (4)
 •     Πισίνα Infinity (3)
 •     Μπουτίκ-Στυλ (3)
 •     Water Park (3)
 •     Lazy River (2)
 •     Πισίνα με Swim Up Bar (2)
 •     Rooftop Πισίνα (2)
 •     Πακέτα all-inclusive (2)
 •     Γκολφ (1)
 •     Ιστορικό (1)
 •     Χώρος Παιχνιδιού για Σκύλους (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις