Hotel TRIADA

9.0
Εξαιρετικό


Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Πληροφορίες
Περίληψη των κριτικώνΤο Hotel TRIADA αποτελεί μια ιδιαίτερα συνιστώμενη επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια βολική τοποθεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα Λιμενάρια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την παραλία, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τοπικά αξιοθέατα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, οι επισκέπτες εκτιμούν την ήσυχη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια είναι χαριτωμένα, άνετα και καθαρά με καθημερινή καθαριότητα και το προσωπικό είναι εξαιρετικό, με πολλούς επισκέπτες να επαινούν την ευγένεια, τη βοήθεια και τη φιλικότητά τους. Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με την παραλία είναι ένα κορυφαίο σημείο αναφοράς με εκπληκτική θέα στην παραλία από τα μπαλκόνια. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες των Λιμεναρίων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους στο νησί.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Ξενοδοχείο κοντά σε παραλία

Ξενοδοχείο για οικογενειακές διακοπές

Φθηνό ξενοδοχείο

Δωμάτια
Σχετικά με το Hotel TRIADA
ΜΗ.Τ.Ε.: 1243079
Κριτικές Επισκεπτών
9.0
Εξαιρετικό
Τοποθεσία
Το Hotel TRIADA αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια βολική τοποθεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την παραλία, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τοπικά αξιοθέατα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, οι επισκέπτες τόνισαν την ήσυχη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Επιπλέον, το ξενοδοχείο είναι καθαρό και παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαμονή. Για όσους επιθυμούν να νοικιάσουν σκούτερ ή να εξερευνήσουν το νησί, οι εγκαταστάσεις ενοικίασης είναι διαθέσιμες σε κοντινή απόσταση. Συνολικά, το Hotel TRIADA παρέχει μια εξαιρετική τοποθεσία για τους επισκέπτες των Λιμεναρίων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους στο νησί.

Δωμάτια
Το Hotel TRIADA διαθέτει δωμάτια που είναι χαριτωμένα, άνετα και καθαρά με καθημερινή καθαριότητα. Παρά τον θόρυβο και το μικρό μέγεθος σε ορισμένες περιπτώσεις, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εξυπηρετικό και αναβάθμισε τους επισκέπτες σε μεγαλύτερα, ευρύχωρα δωμάτια με καλή θέα χωρίς επιπλέον κόστος. Τα δωμάτια είναι απλά, αλλά μοιάζουν με τις φωτογραφίες και ορισμένα έχουν πολλαπλά μπάνια. Το ξενοδοχείο διατηρεί υποδειγματική καθαριότητα και κλιματισμό. Συνολικά, το ξενοδοχείο προσφέρει ωραία και καθαρά δωμάτια.

Καθαριότητα
Το Hotel TRIADA είναι ένα όμορφο και λειτουργικό ξενοδοχείο που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή. Το εξαιρετικό προσωπικό εξασφαλίζει υποδειγματική καθαριότητα με καθημερινή καθαριότητα των δωματίων και φρέσκες πετσέτες και λευκά είδη κάθε μέρα και κάθε δύο ημέρες αντίστοιχα. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης, όπως σαμπουάν, σαπούνι και χαρτί υγείας. Τα δωμάτια είναι άνετα και πολύ καθαρά με εξαιρετική καθαριότητα που παρέχεται από το προσωπικό καθαριότητας. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση και ένα άνετο τετράκλινο δωμάτιο με κουνουπιέρες σε κάθε παράθυρο.

Προσωπικό
Το προσωπικό στο Hotel TRIADA είναι εξαιρετικό με πολλούς επισκέπτες να επαινούν την ευγένεια, τη βοήθεια και τη φιλικότητα του. Ο Γιώργης και ο Γιώργος, ειδικότερα, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους επισκέπτες για τη φιλόξενη και φιλόξενη συμπεριφορά τους. Οι επισκέπτες εκτιμούν την προσοχή και την προθυμία του προσωπικού να παρέχει συμβουλές και βοήθεια σε τουριστικές ερωτήσεις. Ο ιδιοκτήτης περιγράφεται ως συμπαθής, ευγενικός και εξυπηρετικός, κάνοντας τις επαφές με τους επισκέπτες μια ευχαρίστηση. Συνολικά, το προσωπικό του ξενοδοχείου αποτελεί το αποκορύφωμα της διαμονής στο Hotel TRIADA, υπερβαίνοντας κάθε όριο για να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Κοντά σε Παραλία
Το Hotel TRIADA προσφέρει μια φανταστική τοποθεσία για όσους επισκέπτονται την παραλία, με τη στενή του εγγύτητα στην ακτή να αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς στις κριτικές των επισκεπτών. Οι επισκέπτες επαινούν την τοποθεσία του ξενοδοχείου, η οποία απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία και περιβάλλεται από εξαιρετικές επιλογές εστιατορίων. Τα μπαλκόνια προσφέρουν επίσης εκπληκτική θέα στην παραλία για όσους θέλουν να απολαύσουν το τοπίο από την άνεση του δωματίου τους. Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά ιδανικό για όσους λαχταρούν διακοπές στην παραλία και με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, οι επισκέπτες είναι σίγουροι ότι θα έχουν μια χαλαρωτική διαμονή.


Όχι, το Hotel TRIADA δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το Hotel TRIADA δεν διαθέτει σπα.

Όχι, το Hotel TRIADA δεν δέχεται σκύλους.

Όχι, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο Hotel TRIADA.

Όχι, το Hotel TRIADA δεν διαθέτει γυμναστήριο.

Τοποθεσία Προβολή Χάρτη
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο στα Λιμενάρια

  • 8.7 Πολύ Καλό

  • Από $58

  • Ξενοδοχείο στα Λιμενάρια

  • Από $56

  • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στα Λιμενάρια

  • 8.4 Πολύ Καλό

  • Από $120

  • Ξενοδοχείο στα Λιμενάρια



5.654.980

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

49.805

Περιοχές

209.065

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις