Leonardo Laura Beach & Splash Resort
Resort στην Πάφο
8.5
Πολύ Καλό
Από $146
Από $146
Ξενοδοχείο με water park
Το Leonardo Laura Beach & Splash Resort είναι ένας υπέροχος οικογενειακός προορισμός που καλύπτει 20.000 τ.μ. γης και περιλαμβάνει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και εκπληκτικούς ώριμους κήπους και το υδάτινο πάρκο Splash. Με 412 δωμάτια και σουίτες, το θέρετρο είναι υπερσύγχρονο, με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους που δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τέλειες παραθαλάσσιες διακοπές. Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για τους επισκέπτες που διαμένουν αλλού, ενώ διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το σνακ μπαρ προσφέρει νόστιμες μπουκιές και δροσιστικά ποτά για όταν σας πιάσει η πείνα. Οι λάτρεις της αδρεναλίνης θα λατρέψουν το Crusader με το τούνελ Typhoon, το οποίο μεταφέρει τους αναβάτες μέσω ενός float tube σε μια συναρπαστική ελεύθερη πτώση με στροφές που θα τους κόψουν την ανάσα. Η ελεύθερη πτώση Kamikaze Free Fall είναι μια άλλη συναρπαστική τσουλήθρα με μια ξαφνική, απότομη πτώση που θα κάνει τους επισκέπτες να φτάσουν στη μέγιστη ταχύτητα σε χρόνο μηδέν πριν προσγειωθούν με ασφάλεια στο νερό. Για έναν ανταγωνισμό σώμα με σώμα, το Multi-Lane Mat Racer είναι μια κλασική και δημοφιλής επιλογή, ενώ η Float Slide προσφέρει μια συναρπαστική διαδρομή για δύο άτομα, ιδανική για παιδιά ή για να την απολαύσουν μαζί ένας ενήλικας και ένα παιδί. Οι ενήλικες που αναζητούν συγκινήσεις θα πρέπει να δοκιμάσουν το Tornado Bowl, το οποίο διαθέτει ξαφνικές αλλαγές ρυθμού και ιλιγγιώδεις περιστροφές. Εκτός από τις τσουλήθρες, το πάρκο προσφέρει επίσης πισίνες δραστηριοτήτων με τσουλήθρες για τους μικρούς επισκέπτες, έναν ασφαλή χώρο κολύμβησης για νήπια και μια πισίνα με κύματα για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιορισμοί ύψους και βάρους, με μόνο άτομα άνω των 120 εκατοστών να επιτρέπεται να μπαίνουν σε όλες τις τσουλήθρες εκτός από την πισίνα δραστηριοτήτων για παιδιά.
Δείτε περισσότερα
Περίληψη των κριτικών που σχετίζονται με την κατηγορία «Water Park»Το Leonardo Laura Beach & Splash Resort βρίσκεται σε προνομιακό σημείο και είναι εξοπλισμένο με ένα εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο που προσφέρει στους επισκέπτες μια περιπετειώδη και διασκεδαστική εμπειρία. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες απολαμβάνουν το υδάτινο πάρκο των εγκαταστάσεων, το οποίο διαθέτει διάφορες πισίνες, νεροτσουλήθρες και αξιοθέατα όπως η πισίνα με τα κύματα, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσουν για ώρες τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες. Οι ουρές είναι εκπληκτικά σύντομες και οι νεροτσουλήθρες είναι καλές, εξασφαλίζοντας ότι όλη η οικογένεια θα περάσει καλά. Το υδάτινο πάρκο splash είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και το ιδανικό μέρος για να δροσιστείτε τις ζεστές ημέρες. Παρά τα μερικά προβλήματα με ορισμένες από τις μεγαλύτερες νεροτσουλήθρες, το υδάτινο πάρκο είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον και υπάρχει ακόμη και τμήμα που απευθύνεται σε μικρά παιδιά, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών.
Δείτε περισσότερα
 
King Evelthon Beach Hotel & Resort
Resort στην Πάφο
7.7
Καλό
Από $94
Από $94
Ξενοδοχείο με water park
Το King Evelthon Beach Hotel & Resort βρίσκεται στην παρθένα παραλία του κόλπου του Χλώρακα και είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που λειτουργεί όλο το χρόνο και σίγουρα θα αφήσει άφωνους τους επισκέπτες. Σε μια τεράστια έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων διαμορφωμένων κήπων, το θέρετρο διαθέτει το δικό του υδάτινο πάρκο, το οποίο βρίσκεται προς το πίσω μέρος της ιδιοκτησίας. Το υδάτινο πάρκο λειτουργεί εποχιακά από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, και δεν περιορίζεται μόνο στους κατοίκους του ξενοδοχείου, αλλά είναι επίσης ανοιχτό στο κοινό έναντι αμοιβής. Το υδάτινο πάρκο χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα, ένα για ενήλικες και ένα για παιδιά. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα διάφορα αξιοθέατα του πάρκου, συμπεριλαμβανομένων επτά συναρπαστικών νεροτσουλήθρων. Αυτές οι τσουλήθρες κυμαίνονται από τη Μαύρη Τρύπα και τη Συμπαγή μέχρι την Πολλαπλή Τσουλήθρα, την Ελεύθερη Πτώση, το Rafting, τη Διαστημική Τρύπα και άλλες. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και να προσφέρουν μια εμπειρία που οι επισκέπτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Για όσους αναζητούν κάτι πιο χαλαρωτικό, το πάρκο διαθέτει επίσης ένα τεμπέλικο ποτάμι που περιβάλλει τις τσουλήθρες και ένα τζακούζι όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά θα εκτιμήσουν την παιδική πισίνα που είναι εξοπλισμένη με μικρότερες νεροτσουλήθρες. Το θέρετρο διαθέτει επίσης δύο παιδικά κλαμπ, ένα κοντά στην πισίνα των παιδιών και ένα άλλο στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Αυτά τα κλαμπ είναι πλήρως εποπτευόμενα, προσφέροντας μια σειρά από δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Με το εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο και τα παιδικά κλαμπ, αυτό το ξενοδοχείο είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των επισκεπτών και θα τους αφήσει να θέλουν περισσότερα.
Δείτε περισσότερα
 
Louis Phaethon Beach
Resort στην Πάφο
8.4
Πολύ Καλό
Από $136
Από $136
Ξενοδοχείο με water park
Το Louis Phaethon Beach είναι ένα all-inclusive ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Πάφο και διαθέτει ένα φανταστικό υδάτινο πάρκο που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Το υδάτινο πάρκο λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο και διαθέτει 6 νεροτσουλήθρες και 2 μεγάλες πισίνες, μία εκ των οποίων είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά με υδάτινα χαρακτηριστικά και άλλες εγκαταστάσεις υδάτινου πάρκου. Η κύρια πισίνα είναι περίπου 550 τ.μ. με τη μία πλευρά της να έχει διαστάσεις περίπου 15m x 15m και να χρησιμεύει ως πισίνα υποδοχής για τις νεροτσουλήθρες και την άλλη πλευρά της να έχει διαστάσεις περίπου 30m x 10m και να χρησιμεύει ως χώρος κολύμβησης και διασκέδασης, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης μια γωνιά τζακούζι με δέκα θέσεις και τρία υδάτινα χαρακτηριστικά. Το υδάτινο πάρκο διαθέτει επίσης μια δεύτερη παιδική πισίνα, διαστάσεων 17m x 15m (255τ.μ.) με επικλινή πλευρά για εύκολη είσοδο και έξοδο. Αυτή η πισίνα έχει οκτώ παιχνίδια νερού και τρεις μικρές νεροτσουλήθρες ως κεντρικό αξιοθέατο. Ο πύργος έχει ύψος περίπου οκτώ μέτρα και διαθέτει την πλατφόρμα εκκίνησης για τους τρεις τύπους νεροτσουλήθρων μήκους από 35 έως 85 μέτρα. Η πιο σύντομη τσουλήθρα έχει τέσσερις λωρίδες, ιδανικές για αγώνες, αλλά οι επισκέπτες κάτω από το ελάχιστο ύψος των 120 εκατοστών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις νεροτσουλήθρες. Εκτός από τα υδάτινα χαρακτηριστικά, το πάρκο διαθέτει περίπου 2000 τ.μ. πλακόστρωτου χώρου ηλιοθεραπείας, με επιπλέον χώρο στο γκαζόν. Επαγγελματίες ναυαγοσώστες εποπτεύουν το υδάτινο πάρκο για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες.
Δείτε περισσότερα
 
Aliathon Ionian
Ξενοδοχείο στην Πάφο
8.7
Πολύ Καλό
Ξενοδοχείο με water park
Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου, το Aliathon Resort προσφέρει δύο ξεχωριστά θέρετρα, το καθένα με τη δική του μοναδική αρχιτεκτονική και στυλ. Το Aliathon Ionian, ειδικότερα, έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τους επισκέπτες στο γραφικό ελληνικό νησί της Σύμης. Αυτό το θέρετρο είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν διακοπές γεμάτες δράση, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μια επιλογή από ψυχαγωγία και αθλήματα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση. Φωλιασμένο ανάμεσα στην περιοχή του Ψαροχώριου και την περιοχή του ξενοδοχείου Ioanian & Swim-up suite, το resort's splash pool είναι ένα μίνι υδάτινο πάρκο που καλύπτει έκταση 430 τ.μ. Η διαδραστική παιδική πισίνα είναι γεμάτη με μια ποικιλία από μικρές τσουλήθρες, παιχνίδια νερού και καταρράκτες, καθιστώντας την το ιδανικό σημείο για να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά για ώρες. Σε βολική τοποθεσία δίπλα από την πισίνα πλατσουρίσματος, το Kid's Club, η πισίνα δραστηριοτήτων και η παιδική χαρά προσφέρουν πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας για παιδιά όλων των ηλικιών. Για όσους αναζητούν κάτι πιο περιπετειώδες, η πίστα High Rope είναι μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε. Αυτή η συναρπαστική δραστηριότητα είναι η μοναδική στο είδος της στην Κύπρο και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ακόμα και τους πιο γενναίους επισκέπτες. Οι γονείς που επιθυμούν να χαλαρώσουν με ένα αναψυκτικό, ενώ προσέχουν τα μικρά τους, θα εκτιμήσουν το μπαρ της πισίνας, το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις βήματα μακριά από την πισίνα. Με άνετα καθίσματα και χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο.
Δείτε περισσότερα
 
Aqua Sol Water Park Resort
7.6
Καλό
Ξενοδοχείο με water park
Το Aqua Sol Holiday Village είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν χαλαρωτικές και διασκεδαστικές διακοπές. Εκτός από τις δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα, το θέρετρο διαθέτει επίσης ένα νέο υδάτινο πάρκο στις εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση και να κάνουν χρήση της σειράς συναρπαστικών αξιοθέατων του, συμπεριλαμβανομένων έξι συναρπαστικών νεροτσουλήθρων που είναι ιδανικές για όσους αγαπούν την αδρεναλίνη. Για όσους προτιμούν έναν πιο χαλαρό ρυθμό, ο τεμπέλικος ποταμός που περιβάλλει το παιδότοπο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε βόλτες και να απολαύσετε το τοπίο. Στο splash pad, οι νεότεροι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον πύργο Jungle Aqua Tower, ο οποίος προσθέτει μια εξωτική και περιπετειώδη αίσθηση στην όλη εμπειρία. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν μεγάλο κουβά νερού, καταρράκτες και διάφορα άλλα παιχνίδια νερού.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Water Park (5)
 •     Πισίνα (5)
 •     Εξωτερική Πισίνα (5)
 •     Εσωτερική Πισίνα (4)
 •     Πισίνα με Νεροτσουλήθρα (4)
 •     Πισίνα για Παιδιά (4)
 •     Θερμαινόμενη Πισίνα (2)
 •     Lazy River (2)
 •     Πισίνα με Swim Up Bar (2)
 •     Δωμάτια με Ιδιωτική Πισίνα (1)
 •     Πισίνα Infinity (1)
 •     Πισίνα με Τεχνητά Κύματα (1)
 •     Γυμναστήριο (5)
 •     Σπα (5)
 •     Business (5)
 •     Πάρκινγκ (5)
 •     Για Οικογένειες (5)
 •     Ρομαντικό (5)
 •     Κοντά σε Παραλία (5)
 •     Τένις (4)
 •     4 αστέρων (4)
 •     Για Νιόπαντρους (3)
 •     Οικολογικό (3)
 •     Παραλιακό (3)
 •     Πολυτελές (2)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (1)
 •     Γκολφ (1)
 •     Δωρεάν WiFi (1)
 •     5 αστέρων (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις