Zamek Reszel
Resort σε Reszel
Warmian Masurian > Ketrzyn
9.1
Εξαιρετικό
Από $93
Από $93
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το πρώτο παρατηρητήριο του Zamek Reszel χτίστηκε το 1241, αλλά το υπόλοιπο κάστρο κατασκευάστηκε περίπου 100 χρόνια αργότερα. Αν και αρχικά χτίστηκε με βαριά οχύρωση για στρατιωτικούς σκοπούς, μέχρι τον 16ο αιώνα είχε μετατραπεί σε κυνηγετική κατοικία. Στις αρχές του 19ου αιώνα, ολόκληρο το κάστρο καταστράφηκε από πυρκαγιά και όταν ξαναχτίστηκε, τα περισσότερα μεσαιωνικά στοιχεία του αφαιρέθηκαν. Μετά από διάφορες ανακαινίσεις με την πάροδο των ετών, το 2001 άνοιξε ως ξενοδοχείο με εστιατόριο, γκαλερί τέχνης και μουσείο.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Kliczków
Holiday Park σε Kliczkow
Lower Silesian > Boleslawiec
8.5
Πολύ Καλό
Από $77
Από $77
Κατάλυμα που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο Kliczków είναι ένα μεγαλοπρεπές μεσαιωνικό κάστρο γεμάτο ιστορία. Φωλιασμένο σε ένα δάσος κοντά στο Bory Dolnośląskie, δημιουργεί μια μυστηριώδη και μαγευτική ατμόσφαιρα για όλους τους επισκέπτες. Σήμερα, έχει αποκατασταθεί στην πλήρη δόξα του ως συνεδριακό κέντρο και κέντρο αναψυχής και ξενοδοχείο. Τα δωμάτια του Κάστρου του είναι κομψά διακοσμημένα και ικανά να μεταφέρουν κάθε επισκέπτη πίσω στην εποχή της ιπποσύνης και του ρομαντισμού. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα πολυάριθμα ρομαντικά και χαλαρωτικά πακέτα του ξενοδοχείου του κάστρου, περνώντας τις πιο ονειρικές και παραμυθένιες διακοπές.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Dubiecko
Ξενοδοχείο σε Dubiecko
Subcarpathia > Przemysl
9.2
Εξαιρετικό
Από $68
Από $68
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο Dubiecko χτίστηκε στα μέσα του 16ου αιώνα και έχει ανακαινιστεί πολλές φορές από τότε. Σήμερα, το κάστρο στεγάζει ένα ξενοδοχείο που διαθέτει δωμάτια διακοσμημένα σε κλασικό στυλ του 18ου αιώνα και αποπνέει μια μοναδική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, που θυμίζει παλιές εποχές. Από ρομαντικές αποδράσεις μέχρι πολυτελή συνέδρια και χαλαρωτικές διαμονές, αυτό το ξενοδοχείο-κάστρο είναι ό,τι πρέπει για τις πιο συναρπαστικές και μοναδικές διακοπές.
Δείτε περισσότερα
 
Hotel Zamek Gniew
Ξενοδοχείο σε Gniew
Pomerania > Tczew
8.7
Πολύ Καλό
Από $93
Από $93
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Οι πρώτες γραπτές αναφορές για το κάστρο Gniew χρονολογούνται ήδη από τον 13ο αιώνα. Αρχικά, ανήκε στο Τευτονικό Τάγμα και χρησιμοποιήθηκε ως πολιτικό και οικονομικό τους κέντρο λόγω της στρατηγικής του θέσης που επέτρεπε στο Τάγμα να επιβλέπει ολόκληρη την πόλη. Τον 15ο αιώνα περιήλθε στα χέρια του Βασιλείου της Πολωνίας και χρησιμοποιήθηκε ως έδρα του τοπικού κυβερνήτη. Έχοντας υποστεί πολλούς πολέμους και αλλαγές ιδιοκτησίας, το κάστρο ανακαινίστηκε πολλές φορές έκτοτε, μέχρι που έφτασε στη σημερινή του κατάσταση και άνοιξε ως ξενοδοχείο.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Na Skale
Ξενοδοχείο σε Trzebieszowice
Lower Silesian > Klodzko
8.2
Πολύ Καλό
Από $84
Από $84
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο χτίστηκε πάνω στα ερείπια ενός ιπποτικού φρουρίου στον ποταμό Biała Lądecka, τα οποία αργότερα αποτέλεσαν τα θεμέλια του αναγεννησιακού αρχοντικού. Τα τελευταία 500 χρόνια άλλαξε αμέτρητες φορές ιδιοκτησία, αποτελώντας το σπίτι μεγάλων σλαβικών, πρωσικών, ουαλικών και γαλλικών οικογενειών. Λόγω της πολυπολιτισμικής ιδιοκτησίας του, το κάστρο ανακαινίστηκε πολλές φορές, σύμφωνα με το ύφος και τις προτιμήσεις του κάθε ιδιοκτήτη και την εποχή που ζούσε, με αποτέλεσμα το μοναδικό αρχιτεκτονικό μωσαϊκό που είναι σήμερα.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Podewils Krag
Ξενοδοχείο σε Krag
Δυτική Πομερανία > Slawno
7.6
Καλό
Από $54
Από $54
Πληροφορίες Κατηγορίες
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο


Ιστορικό ξενοδοχείο


Ξενοδοχείο για νιόπαντρους


Δείτε περισσότερα
 
Hotel Zamek Lubliniec
Ξενοδοχείο σε Lubliniec
Σιλεσίας > Lubliniec
8.9
Εξαιρετικό
Από $103
Από $103
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο στο οποίο στεγάζεται το σημερινό ξενοδοχείο χτίστηκε γύρω στο 1270 από τον πρίγκιπα Ladislaus τον Πρώτο της Όπολης, αλλά η πρώτη γραπτή αναφορά που αναγνωρίζει την ύπαρξή του βρέθηκε το 1379. Μετά από πυρκαγιά που σημειώθηκε το 1650, το κτίριο ανακαινίστηκε ακολουθώντας το μπαρόκ στυλ. Ανακαινίστηκε και πάλι κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, οπότε απέκτησε τη σημερινή νεοκλασική του εμφάνιση. Το 1893, το κάστρο μετατράπηκε σε νοσοκομείο για ψυχικά ασθενείς και λειτούργησε μέχρι το 1975, αλλά στη συνέχεια περιήλθε σε κατάσταση ερείπωσης. Το 2010, μετά από 5 χρόνια συνεχών ανακαινίσεων, το κάστρο άνοιξε ως το ξενοδοχείο που είναι σήμερα.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Korzkiew
Βίλες σε Korzkiew
Lesser Poland > Κρακοβία
9.9
Εξαιρετικό
Από $345
Από $345
Κατάλυμα που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο στο Korzkiew βρίσκεται σε ένα οχυρό ιπποτών του 14ου αιώνα. Στρατηγικά χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, το κάστρο χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να βοηθήσει στην άμυνα κατά των εχθρικών δυνάμεων. Ωστόσο, έχοντας λάβει μέρος σε τόσους πολλούς πολέμους, το κάστρο καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε μία φορά τον 15ο και μία άλλη τον 18ο αιώνα. Το 1997, ένας διάσημος αρχιτέκτονας αγόρασε το κάστρο και ξεκίνησε εντατικές διαδικασίες αποκατάστασης προκειμένου να επαναφέρει το κάστρο στην πλήρη προηγούμενη αίγλη του. Τώρα που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, το κάστρο κουβαλάει 650 χρόνια ιστορίας ανάμεσα στους τοίχους του και οι επισκέπτες καλούνται να το επισκεφθούν και να το ανακαλύψουν μόνοι τους.
Δείτε περισσότερα
 
Zamek Czocha
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Lesna
Lower Silesian > Luban
8.6
Πολύ Καλό
Από $52
Από $52
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα Τσεχίας-Λουζατίας και χτίστηκε αρχικά το 1247 από τον Τσέχο βασιλιά Βέντσεσλας Α΄ και χρησιμοποιήθηκε ως οχυρό. Μέχρι τον 14ο αιώνα, το κάστρο άλλαξε πολλές φορές χέρια, ενώ περιήλθε πάντα στην κατοχή διαφόρων ευγενών οικογενειών. Το 1909, ένας Γερμανός κατασκευαστής πούρων αγόρασε το κάστρο και ξεκίνησε ανακαινίσεις που αποκατέστησαν την προηγούμενη μεγαλοπρέπειά του από τον 18ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το κάστρο χρησιμοποιήθηκε ως σχολή κρυπτογράφησης από τον στρατό, αλλά μετά το τέλος του πολέμου, λεηλατήθηκε πολλές φορές. Το 1952, το κατέλαβε ο πολωνικός στρατός και το χρησιμοποίησε ως στρατιωτικό θέρετρο διακοπών, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από όλους τους επίσημους χάρτες. Μετατράπηκε σε ξενοδοχείο το 1996 και μέχρι σήμερα προσφέρει την πιο πλούσια διαμονή σε όλους τους επισκέπτες του.
Δείτε περισσότερα
 
Hotel Zamek Pułtusk Dom Polonii
Ξενοδοχείο σε Pultusk
Mazovian > Pultusk
8.1
Πολύ Καλό
Από $102
Από $102
Ξενοδοχείο που ήταν παλιά κάστρο
Το κάστρο στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο έχει μια ιστορία που διατρέχει βαθιά τους αιώνες. Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια των πολέμων που πέρασε, αλλά πάντα επισκευαζόταν, μεταφέροντας την ιστορία του σε κάθε τούβλο και σχισμή. Το 1974, ονομάστηκε Σπίτι της Πολωνικής Διασποράς μαζί με τις γύρω περιοχές και άνοιξε επίσημα τις πύλες του ως ξενοδοχείο το 1989, προσφέροντας διαμονή βουτηγμένη στην ιστορία και τη γοητεία της εποχής σε όλους τους επισκέπτες του.
Δείτε περισσότερα
 
*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι και χρεώσεις. Παρακαλώ ελέγξτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.
Κατηγορίες:
 •     Κάστρο (10)
 •     Δέχεται Σκύλους (10)
 •     Ιστορικό (9)
 •     Business (7)
 •     Πάρκινγκ (7)
 •     Για Οικογένειες (7)
 •     Ρομαντικό (7)
 •     Πρόσβαση ΑΜΕΑ (4)
 •     Εσωτερική Πισίνα (3)
 •     Για Νιόπαντρους (3)
 •     Σπα (3)
 •     Πισίνα (3)
 •     3 αστέρων (3)
 •     Φθηνό (3)
 •     Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (2)
 •     Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους (2)
 •     4 αστέρων (2)
 •     Τένις (1)
 •     Γυμναστήριο (1)
 •     Θερμαινόμενη Πισίνα (1)
 •     Δωρεάν WiFi (1)
 •     Χώρος Παιχνιδιού για Σκύλους (1)
 •     Γιόγκα (1)
×
Άφιξη
×
Κατηγορίες
1
Χάρτης
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις