8 ασυνήθιστα ξενοδοχεία που επαναπροσδιορίζουν τα επαγγελματικά ταξίδια

14 Μαΐου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Fairmont Baku, Flame Towers

Ποιος είπε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια πρέπει να είναι βαρετά; Αν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς, τότε τα ξενοδοχεία που βρίσκονται συνήθως σε κάποιο κεντρικό σημείο, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, με δωμάτια και σουίτες που διαθέτουν ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας business ταξιδιώτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του θα έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι σας. Όλα αυτά είναι σαφώς απαρίτητα για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ταξίδι, αλλά κάποιες φορές θέλουμε κάτι λίγο διαφορετικό, ίσως και... ασυνήθιστο.

Στην Travelmyth, γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητα, ακόμη και όταν ταξιδεύετε για δουλειά. Γι' αυτό, δοκιμάσαμε να συνδυάσουμε τη συλλογή μας από Ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια και Ασυνήθιστα ξενοδοχεία, προκειμένου να εντοπίσουμε κάποια ξενοδοχεία για επαγγελματικούς σκοπούς που έχουν κάτι το ξεχωριστό. Το αποτέλεσμα; Μια λίστα με 8 business ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που θα κάνουν το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι να μοιάζει λιγότερο με δουλειά και περισσότερο με μια συναρπαστική απόδραση.

Περιλαμβάνοντας από αίθουσες συσκέψεων υψηλής τεχνολογίας σε ξενοδοχεία που αψηφούν τα αρχιτεκτονικά πρότυπα, μέχρι κορυφαίες επαγγελματικές παροχές σε τοποθεσίες που συνήθως δεν θα συνδέατε με ένα επαγγελματικό ταξίδι, το άρθρο μας πρόκειται να σας μεταφέρει σε μέρη μοναδικά όπου τα πάντα είναι πιθανά.

Jumeirah Burj Al Arab Dubai


Το ταξίδι μας ξεκινά στο εξαιρετικό Jumeirah Burj Al Arab Dubai στο Ντουμπάι. Αυτό το ξενοδοχείο απέχει πολύ από ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο για business ταξιδιώτες, καθώς τραβά την προσοχή με τη ασυνήθιστη κατασκευή του σε σχήμα ιστίου που υψώνεται σε ύψος 321 μέτρων. Χτισμένο στο δικό του τεχνητό νησί, αποτελεί απόδειξη της πολυτελούς καινοτομίας, προσφέροντας μια επαγγελματική εμπειρία που είναι εξίσου εντυπωσιακή με την αρχιτεκτονική του.

Το Jumeirah Burj Al Arab Dubai επαναπροσδιορίζει την έννοια του επαγγελματικού ξενοδοχείου με τις κορυφαίες εγκαταστάσεις του. Τα ιδιωτικά γραφεία στις σουίτες, εξοπλισμένα με iMac και δωρεάν Wi-Fi, σας κρατούν συνδεδεμένους και παραγωγικούς. Για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, τα υπερσύγχρονα συστήματα PA και οι εγκαταστάσεις παραγωγής εξασφαλίζουν άψογες παρουσιάσεις. Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα εξατομικευμένες δραστηριότητες ομαδικής ανάπτυξης, πακέτα ευεξίας για meetings και πολυτελείς ιδιωτικές γαστρονομικές εμπειρίες. Εντυπωσιάστε τους εταιρικούς πελάτες σας στη χλιδάτη Προεδρική σουίτα δύο υπνοδωματίων, που διαθέτει δύο μπαρ και ιδιωτική βιβλιοθήκη.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Jumeirah Burj Al Arab Dubai είναι επίσης ένα από τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι με πισίνα infinity, προσθέτοντας περισσότερη πολυτέλεια και διασκέδαση στη διαμονή σας, ανεξάρτητα από τον λόγο της επίσκεψής σας. Στο ξενοδοχείο αυτό, κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να συνδυάζει την εργασία με την ευχαρίστηση, κάνοντας τη διαμονή σας ένα μοναδικό μείγμα παραγωγικότητας και απαράμιλλης πολυτέλειας.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στη Μέση Ανατολή

Hotel Unique


Στο πολυσύχναστο αστικό τοπίο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το επόμενο ξενοδοχείο στη λίστα μας, το εύστοχα ονομαζόμενο Hotel Unique, αψηφά τις συμβάσεις με την αξιοσημείωτη δομή του που μοιάζει με πλοίο. Κατασκευασμένο από τον αρχιτέκτονα Ruy Ohtake και σχεδιασμένο από τον João Armentano, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο εξάπτει τη φαντασία και κάνει την κάθε διαμονή μοναδική.

Το Hotel Unique δεν είναι μόνο ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, αλλά και ένα κατάλυμα για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς. Ο χώρος εκδηλώσεων του ξενοδοχείου αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια εταιρική εκδήλωση, διαθέτοντας συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλα όσα θα χρειαστείτε για μία επιτυχημένη εταιρική συνάντηση. Η επαγγελματική ασφάλεια και οι εξαιρετικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου διασφαλίζουν ότι η εταιρική σας εκδήλωση θα αφήσει την καλύτερη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Για όσους προτιμούν έναν πιο προσωπικό χώρο εργασίας, ορισμένες σουίτες είναι εξοπλισμένες με ευρύχωρα γραφεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συνδυάσουν αβίαστα εργασία και αναψυχή. Από το ιδιωτικό σας δωμάτιο μέχρι τους κοινόχρηστους χώρους, κάθε γωνιά του Hotel Unique έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει, υποσχόμενη μια επαγγελματική διαμονή τόσο ασυνήθιστη όσο και το σχήμα του ξενοδοχείου.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στη Νότια Αμερική

JW Marriott Shanghai at Tomorrow Square


Προετοιμαστείτε για απογείωση με το JW Marriott Shanghai at Tomorrow Square, τον επόμενο σταθμό μας σε αυτό το ασυνήθιστο ταξίδι στα business ξενοδοχεία. Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο βρίσκεται ανάμεσα στα ψηλότερα κτίρια της Σαγκάης, με τη μοναδική δομή του σε σχήμα πυραύλου να φτάνει προς τον ουρανό, σαν να είναι έτοιμη για εκτόξευση στο διάστημα. Το ξενοδοχείο, ένα από τα ξενοδοχεία- ουρανοξύστες στη Σαγκάη, προσφέρει επίσης κι ένα φωτεινό θέαμα τη νύχτα, με τα βιολετί και μοβ φώτα του να πάλλονται στον ορίζοντα της πόλης, προσθέτοντας μια πινελιά κοσμικής ατμόσφαιρας στο νυχτερινό τοπίο της Σαγκάης.

Μην αφήνετε όμως την διαστημική του εμφάνιση να σας ξεγελάσει - το JW Marriott Shanghai at Tomorrow Square είναι ένα ιδανικό σημείο για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Η στρατηγική κεντρική του θέση σας τοποθετεί στην καρδιά της Σαγκάης, ενώ οι αίθουσες συνεδριάσεων υψηλής τεχνολογίας του προσφέρουν έναν ήσυχο χώρο για να εργαστείτε. Με 18 αποκλειστικές αίθουσες συνεδριάσεων και πάνω από 1.231 τετραγωνικά μέτρα συνεδριακού χώρου, οι επαγγελματικές σας ανάγκες καλύπτονται και με το παραπάνω. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως γραμματειακή υποστήριξη και υπηρεσίες μετάφρασης, καθώς και Wi-Fi, όλα προσανατολισμένα στη διευκόλυνση των εργασιακών σας απαιτήσεων, διασφαλίζοντας ότι έχετε όλα τα απαραίτητα για να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα την εργασία σας απευθείας από το ξενοδοχείο.

Όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα δουλειάς, μπορείτε να ξεκουραστείτε στην πολυτελή ατμόσφαιρα του δωματίου σας ή να αναζωογονηθείτε στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Από το αξιοσημείωτο σχήμα του μέχρι τις ανώτερες παροχές για business ταξιδιώτες, το JW Marriott Shanghai at Tomorrow Square είναι ένα κατάλυμα γεμάτο δημιουργικότητα, κάνοντας τα επαγγελματικά ταξίδια μια εξωπραγματική εμπειρία.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στην Κίνα

Radisson Blu Hotel Frankfurt


Ένα ορόσημο σύγχρονου σχεδιασμού στην καρδιά της Γερμανίας, το Radisson Blu Hotel Frankfurt μαγνητίζει τους επισκέπτες με τη μοναδική κυκλική πρόσοψή του. Το ξενοδοχείο εντοπίζεται εύκολα από τον αυτοκινητόδρομο A648 και διαθέτει βολική τοποθεσία, καθώς βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από τη Messe Frankfurt και σε απόσταση 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης.

Πέρα από τον καινοτόμο σχεδιασμό του, το Radisson Blu Hotel Frankfurt είναι ένα κατάλυμα για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Διαθέτοντας έναν ευρύχωρο συνεδριακό χώρο 1.915 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να χωριστεί σε 17 προσαρμόσιμες αίθουσες συνεδριάσεων, το ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα την εργασία με την ευχαρίστηση. Κάθε αίθουσα συσκέψεων, που λούζεται από το φυσικό φως που εισέρχεται μέσα από μεγάλα πανοραμικά παράθυρα, προσφέρει μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική για τις επαγγελματικές συσκέψεις σας.

Παράλληλα, μια ψηλοτάβανη αίθουσα εκδηλώσεων, μια βεράντα για υπαίθριες συγκεντρώσεις και ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για δημιουργικά εργαστήρια ενισχύουν την ευελιξία των επαγγελματικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής για συνέδρια, όπως δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και DigiChart, και υποστηριζόμενο από πολύγλωσσο προσωπικό, το Radisson Blu Hotel Frankfurt εξασφαλίζει την επιτυχία των επαγγελματικών σας εγχειρημάτων, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα επαγγελματικά ταξίδια.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στη Γερμανία

The Collective Paper Factory


Στην καρδιά της Νέας Υόρκης, το The Collective Paper Factory προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα ιστορίας και καινοτομίας. Το ξενοδοχείο, που κάποτε ήταν ένα εργοστάσιο χαρτιού, αποτελεί σήμερα μια ζωντανή μαρτυρία του παρελθόντος. Μετατρέπει τη βιομηχανική κληρονομιά σε έναν εμπνευσμένο, καλλιτεχνικά σχεδιασμένο χώρο, διατηρώντας τον ιστορικό του χαρακτήρα και προσφέροντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη, κομψή ατμόσφαιρα.

Ιδανικό για business ταξιδιώτες που επιθυμούν μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης, το The Collective Paper Factory ξεπερνά την έννοια του παραδοσιακού ξενοδοχείου. Με διάφορους κοινόχρηστους χώρους εργασίας και σαλόνια στη διάθεσή σας, έχετε την ευελιξία να επιλέξετε ένα περιβάλλον που να ταιριάζει με τη δική σας ροή εργασίας. Σχεδιάζετε μια εταιρική εκδήλωση; Οι προσαρμόσιμοι χώροι εκδηλώσεων του Collective, συνολικής έκτασης 930 τετραγωνικών μέτρων, έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν συνέδρια, σεμινάρια, εκδηλώσεις δικτύωσης ή εργαστήρια, εξυπηρετώντας τις εταιρικές σας ανάγκες σε ένα χαλαρό και ταυτόχρονα ξεχωριστό περιβάλλον. Επιπλέον, είναι ένα από τα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη που βρίσκονται κοντά σε μπαρ και κλαμπ, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εξερευνήσουν την έντονη νυχτερινή ζωή της πόλης ως μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα από τη δουλειά.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στις ΗΠΑ

Fairmont Baku, Flame Towers


Το Fairmont Baku, Flame Towers βρίσκεται μέσα στο εμβληματικό συγκρότημα Flame Towers και αποτελεί σύμβολο της γεμάτης ζωντάνιας πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν. Με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του, εμπνευσμένη από τις φλόγες, το ξενοδοχείο αποτελεί απόδειξη του δυναμικού πνεύματος του Μπακού και αποτελεί ένα αξιοθέατο από μόνο του. Ο συνδυασμός σύγχρονου σχεδιασμού με κεντροασιατικές πινελιές στα δωμάτια και τις σουίτες, σε συνδυασμό με τη σαρωτική θέα στην πόλη ή την καταγάλανη Κασπία Θάλασσα, προσφέρουν ένα εξαιρετικό μείγμα πολυτέλειας και άνεσης.

Για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, το Fairmont Baku, Flame Towers προσφέρει μια εξίσου εντυπωσιακή εμπειρία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 2.500 τετραγωνικά μέτρα κομψών, ευέλικτων χώρων, προσαρμοσμένων για εκδηλώσεις με κύρος. Είτε διοργανώνετε μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας σας, μια παρουσίαση προϊόντων ή ένα πλούσιο επίσημο γεύμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πολυτελείς αίθουσες χορού, εννέα αίθουσες συνεδριάσεων και εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους. Ταυτόχρονα, τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ευρύχωρο γραφείο εργασίας και πανοραμικά παράθυρα για έναν τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στο Αζερμπαϊτζάν

Kobe Meriken Park Oriental Hotel


Με τοποθεσία κοντά στο Meriken Park στην πολυσύχναστη περιοχή του λιμανιού του Κόμπε, στην Ιαπωνία, το Kobe Meriken Park Oriental Hotel παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον μείγμα γαλήνης και εκλέπτυνσης. Περιτριγυρισμένο από τον ωκεανό σε τρεις πλευρές, η μοναδική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου αντικατοπτρίζει την εικόνα ενός λευκού κύματος, τονίζοντας την ηρεμία του περιβάλλοντος. Ως φιλοξενούμενος, θα έχετε εκπληκτική θέα στο λιμάνι, τον ωκεανό και την πόλη, ενώ θα βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από τα φημισμένα αξιοθέατα της πόλης, όπως ο πύργος του λιμανιού του Κόμπε και το Ναυτικό Μουσείο του Κόμπε.

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα μοναδικό συνδυασμό εργασίας και αναψυχής, το Kobe Meriken Park Oriental Hotel επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από αίθουσες δεξιώσεων διαφόρων μεγεθών, κατάλληλες για συναντήσεις και εκδηλώσεις όλων των τύπων. Μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών διασφαλίζει την επιτυχία της επαγγελματικής σας εκδήλωσης, και όλα αυτά με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του γύρω ωκεανού. Και μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά σας, μπορείτε να αποσυρθείτε στο δωμάτιό σας, σχεδιασμένο στο πνεύμα της κυματοειδούς αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου. Με την εύκολη πρόσβασή του σε βασικούς συγκοινωνιακούς κόμβους, το ξενοδοχείο αποτελεί εξαιρετική βάση για να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με την εξερεύνηση της περιοχής του Κανσάι.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στην Ιαπωνία

Art Series - The Cullen


Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, στην καρδιά της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, είναι το Art Series - The Cullen. Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια εμπειρία τόσο τολμηρή και μοναδική όσο και ο αείμνηστος Αυστραλός καλλιτέχνης από τον οποίο πήρε το όνομά του, ο Adam Cullen. Κάθε γωνιά του ξενοδοχείου είναι ένας καμβάς που αναδεικνύει τη ζωντανή καλλιτεχνική δημιουργία του Cullen, καθιστώντας όχι απλώς ένα μέρος διαμονής, αλλά μια ζωντανή έκθεση τέχνης. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με Art Series Signature κρεβάτια για απόλυτη άνεση, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και παράθυρα που ανοίγουν σε εκπληκτική θέα, όλα σχεδιασμένα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια δημιουργική νότα.

Όταν πρόκειται για εργασία, το The Cullen ξεπερνά τα συνηθισμένα, προσφέροντας καινοτόμους χώρους γεμάτους με έργα τέχνης που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ευέλικτες ρυθμίσεις, το ξενοδοχείο εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εκδηλώσεων. Είτε πρόκειται για μια συνάντηση στελεχών στην ταράτσα του Art Series - The Cullen, είτε για μια μεγάλη γιορτή στο πολυτελές, διακοσμημένο με έργα τέχνης ρετιρέ Lady Luck, είτε για μια συνεδρία brainstorming στον 134 τετραγωνικών μέτρων χώρο Growler, το Art Series - The Cullen προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό για κάθε επαγγελματική περίσταση. Ως ένα από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Αυστραλία, είναι σαφές ότι το The Cullen προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία διαμονής σε κάθε ταξιδιώτη.

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στην Αυστραλία

Καθώς ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στον κόσμο των Ασυνήθιστων ξενοδοχείων για επαγγελματικά ταξίδια, είναι προφανές ότι η μοναδική αρχιτεκτονική, ο καινοτόμος σχεδιασμός και οι πρώτης τάξεως επαγγελματικές παροχές και ανέσεις μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Από το Burj Al Arab Jumeirah στο Ντουμπάι σε σχήμα ιστίου μέχρι την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του The Cullen στη Μελβούρνη, αυτά τα ξενοδοχεία σπάνε το καλούπι και επαναπροσδιορίζουν το πώς μπορεί να είναι ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Αλλά το άρθρο μας αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Η Travelmyth προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα ξενοδοχείων που συνδυάζουν το ασυνήθιστο με το λειτουργικό, καλύπτοντας κάθε μοναδική προτίμηση και επαγγελματική ανάγκη. Ενδιαφέρεστε να βρείτε περισσότερα ξενοδοχεία που ξεπερνούν τα συμβατικά όρια; Τότε συνδυάστε την εκτεταμένη συλλογή μας με τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία με τα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια και ξεκινήστε την εξερεύνηση!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως στην Travelmyth, έχετε τη δυνατότητα να συνδυάζετε κατηγορίες στην αναζήτηση ξενοδοχείων. Είτε αναζητάτε ένα ξενοδοχείο με σπα για επαγγελματικά ταξίδια, είτε ένα ξενοδοχείο με μπουτίκ χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει κάποιες πρακτικές βιωσιμότητας, είτε ένα ξενοδοχείο που είναι μπροστά σε παραλία και δέχεται σκύλους για το επόμενο ταξίδι σας, η τέλεια διαμονή σας περιμένει!

Δείτε όλα τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.309.213

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

49.805

Περιοχές

209.065

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις