“Πρωταθλήτριες” στα ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Ρόδος

1 Ιουνίου 2016 από Travelmyth

Φωτογραφία από Wikimedia Commons

Αν η Ελλάδα φημίζεται για το καλοκαίρι της, τότε τα καλύτερα ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα περιμένουν να σας φιλοξενήσουν. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. 2.683 ξενοδοχεία φιγουράρουν δίπλα στην παραλία σε όλη την Ελλάδα με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκονται στα ελληνικά νησιά.

Μετά από σχετική έρευνα της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων Travelmyth, προέκυψε ότι τα πρωτεία στη λίστα των νησιών με τα περισσότερα παραλιακά ξενοδοχεία κατέχει η Κρήτη με 568 καταλύματα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Από αυτά, 203 είναι στο Νομό Χανίων, 133 στο Νομό Ηρακλείου, 124 στο Νομό Ρεθύμνου και 108 στο Νομό Λασιθίου.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Κέρκυρα με 193 παραλιακά ξενοδοχεία σε όλο το νησί. Μόνο στον Κάβο θα βρείτε 18 και στην Παλαιοκαστρίτσα 14 ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας.

Την τριάδα συμπληρώνει το νησί των ιπποτών, η Ρόδος, με 181 ξενοδοχεία την ώρα που μόνο στο Φαληράκι βρίσκονται 28 ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα εξής νησιά:


Επισημαίνεται ότι τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ξεχωρίζουν καθώς βρίσκονται μπροστά σε παραλία ακόμα και αν υπάρχει ανάμεσα δρόμος, αλλά χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιο άλλο κτίριο. Αναγκαία προϋπόθεση για την κατάταξη ενός ξενοδοχείου στην κατηγορία αυτή είναι η παραλία να είναι προσβάσιμη από το χώρο του ξενοδοχείου. Στην έρευνα έχουν μετρηθεί ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα τουλάχιστον σε ένα από τα μεγαλύτερα sites κρατήσεων.

Ανακαλύψτε όλα τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και συγκρίνετε τιμές στην αντίστοιχη σελίδα μας: Ξενοδοχεία στην Ελλάδα που είναι μπροστά σε παραλίαΛίγα λόγια για την Travelmyth

Η Travelmyth είναι η εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων που προτείνει τα καλύτερα καταλύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Οι χρήστες επιλέγουν βάσει των ενδιαφερόντων τους ανάμεσα σε 47 κατηγορίες όπως ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα, μπουτίκ ξενοδοχεία, ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια και ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές, ενώ προαιρετικά η αναζήτηση μπορεί να περιοριστεί σε κάποια περιοχή η πόλη. Έχοντας περισσότερα από 900.000 ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο η Travelmyth, με τον αλγόριθμο που έχει αναπτύξει τα κατατάσσει έτσι ώστε οι χρήστες της να ανακαλύπτουν τα καλύτερα με βάση τις θεματικές αναζητήσεις τους. Στη συνέχεια, έχουν τη δυνατότητα εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους να συγκρίνουν τιμές σε sites κρατήσεων όπως το Booking, το Hotels.com, η Expedia και άλλα. Για να ολοκληρώσουν την κράτησή τους οι επισκέπτες μεταφέρονται στο site κρατήσεων της επιλογής τους. Η καινοτόμος τεχνολογία της Travelmyth έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται από ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο.
5.292.753

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις