6 πανέμορφα ξενοδοχεία για διαμονή κάτω από το νερό

6 Απριλιου 2023, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία από @itsrubyrojas

“There's never an end for the sea.” – Samuel Beckett

Γνωρίζετε τη μεγάλη μας αγάπη στην Travelmyth για τη θάλασσα, τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ποιος δεν έχει ονειρευτεί μια φορά στη ζωή του να ζήσει και να κολυμπήσει με τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του βυθού; Κι όμως, υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία και θέρετρα στον κόσμο που κάνουν το όνειρο κάθε λάτρη του νερού πραγματικότητα και προσφέρουν την πιο απίστευτη θέα κάτω από το νερό που θα εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας και θα απογειώσει τις παραθαλάσσιες διακοπές σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Το μοναδικό σκηνικό του ωκεανού, τα θαλάσσια θαύματα και οι διάφορες ζωηρές αποχρώσεις του μπλε δημιουργούν ένα ουράνιο τόξο από χρώματα της θάλασσας και ζωντανές εικόνες που θα αποτυπωθούν στο μυαλό και τη ψυχή σας. Αν αναζητάτε την επόμενη υδάτινη περιπέτεια και τις απόλυτες διακοπές, σε αυτά τα απίστευτα υποβρύχια ξενοδοχεία θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε και να βιώσετε τη θαλάσσια ζωή όπως ποτέ άλλοτε.

Conrad Maldives Rangali Island


Αν ήσασταν πάντα περίεργοι για το πώς μοιάζει η ζωή των γοργόνων, τότε στο Conrad Maldives Rangali Island στις Μαλδίβες γνωστό για το πρώτο πολυτελές κατάλυμα κάτω από το νερό παγκοσμίως, θα σας δώσει μια γεύση από αυτή. Μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε ένα πρωτοποριακό δωμάτιο κάτω από τη θάλασσα και να την αφήσετε να σας απελευθερώσει. Τι θα μπορούσε να είναι πιο αναζωογονητικό από το να ξυπνάτε μπροστά σε μια απέραντη καταγάλανη θάλασσα που θα σας συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας; Αυτό το πολυτελές θέρετρο περιλαμβάνει μια ποικιλία βραβευμένων εστιατορίων που θα σας οδηγήσουν στο πιο απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και στο Ithaa Undersea Restaurant μπορείτε να ζήσετε μια υποβρύχια γευστική εμπειρία. Το μπλε του κοβαλτίου της θάλασσας και οι κοραλλιογενείς κήποι συνδυάζονται αρμονικά με τα ξύλινα έπιπλα συνθέτοντας το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε ένα υπέροχο ιδιωτικό δείπνο με το έτερον ήμισύ σας και τους πολύχρωμους ωκεάνιους γείτονες ή να διοργανώσετε έναν παραμυθένιο γάμο. Απολαύστε την εξωτερική πισίνα 430 τετραγωνικών μέτρων και ενισχύστε όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας στο Over Water Spa, ενώ θαυμάζετε τη μαγευτική θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Atlantis, The Palm


Το Atlantis, The Palm, ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία και η επιτομή της πολυτέλειας στο Ντουμπάι, θα σας προσφέρει την απόλυτη βασιλική μεταχείριση και μια πολυτελή εμπειρία διαμονής κάτω από τη θάλασσα. Αν το μπλε του ωκεανού είναι το αγαπημένο σας χρώμα, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να μείνετε στη σουίτα που βρίσκεται κάτω από το νερό και να νιώσετε σαν να έχετε ένα ιδιωτικό ενυδρείο. Αυτός ο υδάτινος παράδεισος διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που χαρίζουν μια άπειρη θέα στα 65.000 θαλάσσια ζώα του ενυδρείου του ξενοδοχείου. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στη μαρμάρινη μπανιέρα σας, κοιμηθείτε στο άνετο king size κρεβάτι σας δίπλα στα πλάσματα της θάλασσας και δημιουργήστε αναμνήσεις με το άλλο σας μισό. Γευτείτε την κουζίνα παγκόσμιας κλάσης από κορυφαίους σεφ στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Ossiano Dubai, δοκιμάστε υποβρύχια Hatha γιόγκα ανάμεσα στα ψάρια του βυθού και απολαύστε στιγμές ευδαιμονίας με εξειδικευμένες θεραπείες στο βραβευμένο ShuiQi Spa. Κι αν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας και θέλετε να προσφέρετε τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις στα παιδιά σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Aquaventure Waterpark με περισσότερες από 105 νερoτσουλήθρες, το ενυδρείο των 11 εκατομμυρίων λίτρων ή να πάρετε μέρος σε σαφάρι καρχαριών.

Niyama Private Islands Maldives


Το Niyama Private Islands Maldives είναι ένας ειδυλλιακός υδάτινος παράδεισος για όσους χρειάζονται λίγη vitamin sea και οι 134 εντυπωσιακές βίλες και δωμάτιά του θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θαλάσσιων ονείρων. Νιώστε σαν να γίνεστε μέρος του ωκεανού, ενώ δοκιμάζετε περιποιήσεις σπα βασισμένες σε τοπικά συστατικά στις αίθουσες περιποιήσεων πάνω από το νερό και γευματίστε σε έναν υποβρύχιο παράδεισο με εκπληκτική θέα σε κοραλλιογενείς υφάλους, με χρωματιστά ψάρια και καρχαρίες να περνούν από το τραπέζι σας. Το υποβρύχιο εστιατόριο Subsix μοιάζει σίγουρα με υποβρύχιο θαύμα και είναι το ιδανικό μέρος για τους αληθινούς λάτρεις του νερού που θέλουν να οργανώσουν μοναδικές εκδηλώσεις και γκουρμέ δείπνα κάτω από το νερό. Είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση για τον μήνα του μέλιτος είτε ένα συναρπαστικό ταξίδι με την οικογένειά σας, αυτό το μαγευτικό θέρετρο θα σας προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια, εξαιρετικές εμπειρίες και φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

InterContinental Shanghai Wonderland, an IHG Hotel


Το InterContinental Shanghai Wonderland, an IHG Hotel βρίσκεται μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο στη Σαγκάη και είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα με σύγχρονο και με φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμη και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Ο σύγχρονος σχεδιασμός με το υψηλό επίπεδο πολυτέλειας και η μοναδική αισθητική δημιουργούν μια αντίθεση με το μαγευτικό φυσικό τοπίο και τα γήινα χρώματα που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Η χαρακτηριστική σουίτα του με θέα τον βυθό θα γίνει μια υδάτινη όαση όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν εκλεκτά διεθνή πιάτα στα εξαιρετικά εστιατόρια, να διοργανώσουν αξέχαστες επαγγελματικές συναντήσεις στους υπερσύγχρονους συνεδριακούς χώρους και να βιώσουν την απόλυτη αίγλη και τις κορυφαίες ανέσεις κατά τη διάρκεια μιας αξέχαστης διαμονής που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά τους.

Huvafen Fushi


Αν νιώθετε την ανάγκη για μια διαφορετική εμπειρία σπα που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας και θέλετε να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση θαυμάζοντας το μαγευτικό πανόραμα του Ινδικού Ωκεανού, το πρώτο - και μοναδικό - υποβρύχιο σπα του Huvafen Fushi θα γίνει η αγαπημένη σας υδάτινη απόδραση. Γεμίστε τις μπαταρίες σας με καταπραϋντικά μασάζ, αναζωογονητικές περιποιήσεις προσώπου και σώματος σε ένα ιδανικό υποβρύχιο περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής, όπως το δωμάτιο Ocean Pavilion με δύο υπνοδωμάτια και πισίνα γλυκού νερού, το παραλιακό μπανγκαλόου Cube with Pool, το Lagoon μπανγκαλόου με πισίνα και πολλά άλλα. Απολαύστε μια ιδιωτική υποβρύχια γαστρονομική εμπειρία, κάντε καταδύσεις για να ανακαλύψετε τα μυστήρια του υποβρύχιου κόσμου και δοκιμάστε διασκεδαστικά θαλάσσια σπορ. Ένας απόλυτος παράδεισος κορυφαίου σχεδιασμού, υπέρτατης πολυτέλειας και χαλάρωσης με πανοραμική θέα στον ύφαλο, που θα γίνει το καταφύγιο των ονείρων σας στις Μαλδίβες!

You & Me Maldives


Στο You & Me Maldives η αγάπη πλανάται στον αέρα... και κάτω από το νερό. Το όνομα του θερέτρου αντικατοπτρίζεται ακριβώς στη φιλοσοφία και τις υπερπολυτελείς υπηρεσίες του. Ως θέρετρο μόνο για ενήλικες είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας σε ένα καταφύγιο ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Τα ζευγάρια που είναι πραγματικοί λάτρεις της παραλίας μπορούν να περάσουν τις νύχτες τους στη σουίτα You & Me Suite, στη σουίτα Aqua Suite με πισίνα ή στη βίλα Dolphin Pool Villa, όλες εξοπλισμένες με ανέσεις 5 αστέρων, σχεδιασμένες με μοναδικό ρουστίκ στυλ και με θέα στον ωκεανό. Στο υποβρύχιο εστιατόριο H2Ο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές ενώ θαυμάζουν την πανοραμική, κάτω από το νερό θέα του θαλάσσιου περιβάλλοντος των Μαλδιβών και να βυθιστούν σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Περάστε ποιοτικές στιγμές και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με θεραπευτικές υπηρεσίες στο κέντρο σπα, δοκιμάστε διασκεδαστικές δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ και ζήστε μαζί τον πιο γοητευτικό και παθιασμένο μήνα του μέλιτος.

Αν αναζητάτε πάντα μοναδικά μέρη για να μείνετε και αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες, στην Travelmyth μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε την κατηγορία μας «Ασυνήθιστα Ξενοδοχεία» με τις άλλες κατηγορίες μας και να ανακαλύψετε ασυνήθιστα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος, ασυνήθιστα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια, ασυνήθιστα ξενοδοχεία για οικογένειες, ασυνήθιστα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους και πολλά άλλα!

Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στην Ευρώπη
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στην Ασία
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στη Νότια Αμερική
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στη Βόρεια Αμερική
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στην Αφρική
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στη Μέση Ανατολή
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στην Ωκεανία
Δείτε ασυνήθιστα ξενοδοχεία στα νησιά της Καραϊβικής

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις