Γιατί αξίζει να επισκεφθείτε ένα Adult-only ξενοδοχείο τουλάχιστον μία φορά

23 Σεπτεμβριου 2022, της Travelmyth

Φωτογραφία από  The House by Elegant Hotels - All-Inclusive, Adults Only

Ας είμαστε ειλικρινής... Έχετε ευχηθεί ποτέ να μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας; Να είστε ειλικρινής, βαθιά μέσα σας αυτό το διάλειμμα περιλαμβάνει και ένα διάλειμμα από την οικογένεια και τα παιδιά, σωστά;

Εμείς στην Travelmyth, αποφασίσαμε να κάνουμε την αρχή και να το παραδεχτούμε. Ναι! Χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα! Ένα διάλειμμα από τη δουλειά, τη ρουτίνα της καθημερινότητας, από το στρες, και φυσικά, ένα διάλειμμα από τα παιδιά.

Μην μας παρεξηγείτε, αγαπάμε τα παιδιά! Όλα τα παιδιά, όχι μόνο τα δικά μας! Μερικές φορές όμως θα θέλαμε να ξυπνάμε λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, κατά προτίμηση χωρίς την αίσθηση κάποιου που πηδάει πάνω στο κρεβάτι μας. Για αλλαγή, θα θέλαμε κάποιος άλλος να μας ετοιμάσει το πρωινό μας ενώ χαλαρώνουμε με ένα βιβλίο σε ένα ήσυχο μέρος δίπλα στο νερό, ιδανικά μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία.

Έτσι, όταν έρχεται η ώρα να σχεδιάσουμε τις διακοπές μας και να κλείσουμε το κατάλληλο για εμάς κατάλυμα, η επιλογή είναι προφανής: Adult-only. Είτε επιθυμούμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μας είτε αναζητάμε μια ρομαντική απόδραση με το έτερόν μας ήμισυ, τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες είναι η καλύτερη επιλογή διακοπών.

Δίχως θορυβώδη παιχνίδια στην πισίνα, χωρίς απροσδόκητα πρωινά ξυπνήματα από παιδικές φωνούλες και δίχως τα νερά της πίσινας να βρέχουν το αγαπημένο σας βιβλίο από τις βουτιές των μικρών επισκεπτών του ξενοδοχέιου, τα adult-only ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν πολλά πλεονεκτημάτα, τα καλύτερα από τα οποία είναι αναμφίβολα η ηρεμία και η γαλήνη.


Φωτογραφία από  Minos Palace Hotel & Suites - Adults Only

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα ενός τέτοιου ξενοδοχείου είναι η γνωριμία με ομοϊδεάτες. Είτε αναφερόμαστε σε ένα ξεχωριστό group ανθρώπων, είτε σε ένα reunion με παλιούς συμμαθητές, είτε σε ένα άλλο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του με ένα αναζωογονητικό ταξίδι, είναι όμορφο να γνωρίζουμε καινούργιο κόσμο, να κάνουμε παρέα και να περνάμε ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί με μοναδικές δραστηριότητες για ενήλικες. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας κάνοντας γιόγκα στην παραλία, να απολαύσετε το πρωινό σας και στη συνέχεια να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στα θαλάσσια σπόρ ή να εξερευνήσετε τη γύρω περιόχη κάνοντας πεζοπορία. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι ή να γνωρίσετε νέο κόσμο και να περάσετε αξέχαστες βραδιές με όμορφη παρέα και ποτό.

Για φανταστείτε: Η ώρα του δείπνου πλησιάζει και ο ήλιος δύει αργά μπροστά σας. Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που απολαύσατε μία τέτοια εικόνα με την συνοδεία του αγαπήμενου σας κοκτέιλ πριν την ώρα του δείπνου; Ελπίζουμε αυτή η στιγμή να έρθει σύντομα και να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ανακαλύψει νέες γεύσεις και μοναδικά ποτά. Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεστε σε ένα απλό cheeseburger ή κοτομπουκιές (παρόλο που αν είναι αυτό που επιθυμείτε, μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς να σας κλέψει κάποιος τις τηγανητές σας πατάτες).


Φωτογραφία από  Oberwaid - Das Hotel.

Και φυσικά μην ξεχνάμε όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες. Παροχές οι οποίες είναι ιδανικές για χαλάρωση σε ένα ήσυχο και ιδιωτικό περιβάλλον. Από θεραπείες μασάζ μέχρι γευσιγνωσία κρασιών, από γυναστήριο μέχρι χώρο για τένις και από προσωπικό τζακούζι για την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία μέχρι βόλτες στο φεγγαρόφωτο κατά μήκος μιας ιδιωτικής παραλίας.

Τώρα είναι λογικό να αναρωτιέστε, "Πως γίνεται η ομάδα της Travelmyth να βρίσκεται στο μυαλό μου; Πως ήξεραν ότι χρειαζόμουν ένα τέτοιο διάλειμμα;" Μην ανησυχείτε για το πως το γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι σημαντικό! Αυτό που έχει σημασία είναι πως η ιστοσελίδα μας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από adult-only ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο! Από κλασικούς παραθαλάσσιους προορισμούς μέχρι χειμερινά θέρετρα και συγκροτήματα στην έρημο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τα παιδιά σας για ύπνο, να βάλετε ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί και να περιηγηθείτε στην Travelmyth ξεκινώντας το μοναδικό αυτό ταξίδι των ονειρεμένων σας διακοπών...

Ευρώπη:
Ελλάδα | Κύπρος | Ιταλία | Ισπανία | Γαλλία | Ελβετία | Ηνωμένο Βασίλειο

ΗΠΑ:
Καλιφόρνια | Χαβάη

Μεξικό

Νησιά Καραϊβικής:
Δομινικανή Δημοκρατία | Μπαχάμες | Αγία Λουκία | Μπαρμπέιντος

Μέση Ανατολή:
Τουρκία | Ισραήλ | Αίγυπτος | Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα



Δείτε όλα τα adult only ξενοδοχεία >>

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις