Ταξίδι στις Άλπεις: 6 Ξενοδοχεία με Θερμαινόμενες Πισίνες Infinity στη Μεγαλύτερη Οροσειρά της Ευρώπης

2 Δεκεμβριου 2022, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία από:  The Cambrian

Αν, όπως και εγώ, προτιμάτε μία εξόρμηση στο βουνό, τότε οι Άλπεις είναι ο ιδανικός προορισμός για σκι με θέα το χιονισμένο τοπίο κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή για ποδηλασία και πεζοπορία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όποια εποχή και αν είναι η αγαπημένη σας, σίγουρα θα έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων για να απολαύσετε με τη συνοδεία πάντα της γραφικής θέας.

Τι καλύτερο από το να βουτήξετε στην πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου σας μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης της περιοχής, με τον δροσερό ορεινό αέρα, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει στο γύρω τοπίο; Επειδή στην Travelmyth γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν να απολαμβάνουν την εμπειρία μιας infinity πισίνας χωρίς να αγχώνονται και να ενοχλούνται από τον κρύο καιρό, επιμεληθήκαμε την απόλυτη λίστα με 6 ξενοδοχεία που παρέχουν θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης, τα οποία όχι μόνο προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στα βουνά και τις πεδιάδες, αλλά ταυτόχρονα θα σας κρατούν ζεστούς καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι στις Άλπεις!

Golserhof


Το ταξίδι μας έχει αφετηρία το Νότιο Τιρόλο, κοντά στο Μεράνο της Ιταλίας, όπου θα βρείτε ένα από τα μικρότερα, αλλά πιο άνετα και πολυτελή ξενοδοχεία 4 αστέρων στην περιοχή, το Golserhof. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπερυψωμένη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στα χιονισμένα (το χειμώνα) ή καταπράσινα (το καλοκαίρι) βουνά, στα τριγύρω χωριά και στους καταπράσινους αμπελώνες που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χαλαρώσετε γύρω από την πισίνα και να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα.

The Cambrian


Το The Cambrian βρίσκεται στο Αντελμπόντεν στην Ελβετία και προσφέρει εκπληκτική θέα στις Ελβετικές Άλπεις και την κοιλάδα Αντελμπόντεν από τη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης και από τα μεγάλα παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ευεξία και τον μοντέρνο σχεδιασμό, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική πολυτελή επιλογή διαμονής με φόντο το αλπικό τοπίο.

Hotel Penzinghof


Περιτριγυρισμένο από το γραφικό πράσινο και τα επιβλητικά βουνά των Άλπεων, το Hotel Penzinghof στο Oberndorf in Tirol στην Αυστρία είναι το τέλειο ξενοδοχείο για τους λάτρεις του σκι και τους επισκέπτες που θέλουν να αφεθούν στη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Με την 18 μέτρων πισίνα υπερχείλισης να βρίσκεται στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου θα έχετε την απόλυτη θέα στα βουνά και το δάσος. Ακολουθώντας οικολογικές πρακτικές, η πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου θερμαίνεται με καύση βιομάζας (ξύλο/pellet), καθιστώντας την ιδανική για τους κρύους μήνες του χρόνου.

Hotel Villa Honegg


Αν ψάχνετε ένα άνετο μπουτίκ ξενοδοχείο 5 αστέρων με εκπληκτική πανοραμική θέα στις Άλπεις, τότε η αναζήτηση σας μπορεί να σταματήσει εδώ. Το Hotel Villa Honegg, μια όμορφη ανακαινισμένη βίλα από τις αρχές του 20ού αιώνα, βρίσκεται στο βουνό Bürgenstock στο Ennetburgen της Ελβετίας. Απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο στις κομψά διακοσμημένες σουίτες και τα δωμάτια, περάστε στιγμές ηρεμίας στο σαλόνι με το τζάκι πίνοντας τον καφέ ή το τσάι σας ή απολαύστε τη μαγευτική θέα στη λίμνη Λουκέρνη και τα βουνά από τη θερμαινόμενη infinity πισίνα, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθήκων, βιώνοντας την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια.

Hotel Belvedere - Fine Dining, Hideaway & SPA


Το Hotel Belvedere - Fine Dining, Hideaway & SPA, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο στο Νότιο Τιρόλο της Ιταλίας, είναι ο ιδανικός προορισμός για μια πολυτελή απόδραση αφού διαθέτει όχι μόνο ένα από τα καλύτερα σπα στις Άλπεις, αλλά και όμορφα αισθητικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες. Είτε επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο το καλοκαίρι είτε το χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε τη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης με θέα τις μαγευτικές Δολομιτικές Άλπεις καθώς απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ με φόντο τον απέραντο ορίζοντα.

die HOCHKÖNIGIN - Mountain Resort


Η απόλυτη διαμονή που συνδυάζει ευεξία με χαλάρωση σας περιμένει στο die HOCHKÖNIGIN - Mountain Resort στο Maria Alm am Steinernen Meer της Αυστρίας. Περιτριγυρισμένο από ένα περιβάλλον που κόβει την ανάσα, με τα γραφικά βουνά και τη μαγική πόλη να ξεδιπλώνονται γύρω σας και με μια σειρά από παροχές ευεξίας που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, το ξενοδοχείο αυτό είναι η ιδανική επιλογή για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές. Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, διατίθεται επίσης μια infinity πισίνα, η οποία θερμαίνεται κατά τους ψυχρότερους μήνες για τις πιο χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές.

Πολλά πολυτελή και κομψά ξενοδοχεία βρίσκονται κρυμμένα στις Άλπεις και περιμένουν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές εμπειρίες διαμονής, για να τα ανακαλύψουν. Γνωρίζοντας πως τα παραπάνω ξενοδοχεία είναι ένα δείγμα από τη λίστα που διαθέτουμε, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους προκειμένου να ανακαλύψετε περισσότερα ξενοδοχεία με πισίνες infinity στις Άλπεις, να τα συνδυάσετε με τις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε την επόμενη απόδραση σας!


Δείτε ξενοδοχεία με infinity θερμαινόμενες πισίνες στην Ελβετία >>
Δείτε ξενοδοχεία με infinity θερμαινόμενες πισίνες στην Ιταλία >>
Δείτε ξενοδοχεία με infinity θερμαινόμενες πισίνες στην Αυστρία >>
Δείτε ξενοδοχεία με infinity θερμαινόμενες πισίνες στη Γερμανία >>
Δείτε ξενοδοχεία με infinity θερμαινόμενες πισίνες στη Γαλλία >>

Μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.778

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις