Εντυπωσιακές rooftop πισίνες infinity για να κολυμπήσετε ανάμεσα στα σύννεφα

19 Σεπτεμβριου 2022, της Ιωάννας Χαντζηνταβίδου

Φωτογραφία από Unsplash

Δεν μπορούμε να κρύψουμε την τεράστια αγάπη μας για τις πισίνες! Και ξέρουμε αυτό το καταπληκτικό συναίσθημα της πρώτης βουτιάς στην πισίνα όταν φτάνετε στο ξενοδοχείο των ονείρων σας. Απλά απολαυστικό! Η σεζόν κοντεύει στο τέλος της και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσει η καλοκαιρινή περίοδος από μία διαμονή που παρέχει την απόλυτη χαλάρωση με infinity πισίνες. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ζήσετε μία μοναδική και ιδανική εμπειρία διακοπών, αποφασίσαμε να ανέβουμε μερικά επίπεδα και να σας προτείνουμε τρόπους ώστε να συνδυάσετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με την ανεμπόδιστη θέα της πόλης.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι πισίνες υπερχείλισης στην ταράτσα του ξενοδοχείου είναι η υπέρτατη καλοκαιρινή επιλογή κάθε hot season. Άλλωστε, σε ποιον δεν θα άρεσε να αισθάνεται ένα με τα σύννεφα και τον ουρανό καθώς απολαμβάνει τον ήλιο μέσα στην πισίνα; Στην Travelmyth μπορείτε να συνδυάσετε την κατηγορία πισίνας υπερχείλισης με την κατηγορία πισίνας στην ταράτσα και να ανακαλύψετε μερικές από τις πιο κομψές infinity πισίνες στην ταράτσα που συνδυάζουν τόσο την εκπληκτική θέα όσο και την την μοναδική τοποθεσία με τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Φορέστε το αγαπημένο σας μαγιό και βουτήξτε σε μία από τις παρακάτω Instagram-ικές πισίνες!

Marina Bay Sands


Με ύψος 57 ορόφων, το Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία με την μεγαλύτερη infinity πισίνα σε ταράτσα σε όλο τον κόσμο. Βουτήξτε στα καταγάλανα νερά και βιώστε την απόλυτη χαλάρωση, κολυμπώντας σε μια πισίνα που μοιάζει με παραμυθένια όαση ανάμεσα στη θάλασσα και τον ουρανό. Οι καταπράσινοι φοίνικες δημιουργούν το ιδανικό τροπικό περιβάλλον για να κάνετε ηλιοθεραπεία και να απολαύσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ.

JW Marriott Hotel Marina


Το JW Marriott Hotel Marina είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βρίσκεται μπροστά από τη μεγαλύτερη μαρίνα του κόσμου και προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα. Η πολυτελής πισίνα infinity που βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές τόσο σε εσάς όσο και στα παιδιά σας στα οποία διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για περισσότερες στιγμές χαλάρωσης υπάρχει καθιστικό και εστιατόριο δίπλα στην πισίνα όπου προσφέρονται μοναδικές γευστικές επιλογές.

InterContinental Malta, an IHG Hotel


Το InterContinental Malta, an IHG Hotel στη Μάλτα αποτελείται από 19 ορόφους, στον τελευταίο από τους οποίους βρίσκεται μία infinity πισίνα. Χαλαρώστε στη παραδεισένια πισίνα του ξενοδοχείου και θαυμάστε την θέα του νησιού που ξεχύνεται μπροστά στα μάτια σας καθώς απολαμβάνετε αμέτρητες ανέσεις και μοναδικές υπηρεσίες. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα δροσιστικά ποτά και τα νόστιμα πιάτα από το μπαρ και το εστιατόριο SKYBEACH δίπλα από την πισίνα και κάτω από τον καταγάλανο ουρανό.

Hotel Aqua Citta Naha


Το εντυπωσιακό Hotel Aqua Citta Naha στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στην εξωτική πόλη Νάχα, διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και μοναδικότερες πισίνες υπερχείλισης σε ταράτσα. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε καθώς το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και η πανοραμική θέα της πόλης σας κρατούν συντροφιά. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και ξεφύγετε από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα σας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχέιου, το οποίο σας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία και αξεχάστες αναμνήσεις.

The Okura Prestige Bangkok


Το The Okura Prestige Bangkok είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου. Στον 25ο όροφο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική θέα της πόλης του Μπανγκόκ μέσα από την υπέρτατη infinity πισίνα μήκους 25 μέτρων. Αν αναζητάτε ένα ξενοδοχείο με κύρος και ποιότητα υπηρεσιών, η κομψή και ιδιαίτερη αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη πισίνα θα σας αφήσει μαγεμένους. Για τους λάτρεις του καλού φαγητού το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές επιλογές στο βραβευμένο εστιατόριο Yamazato ενώ για όσους επιθυμούν να αναζωογονήσουν το πνεύμα και την ψυχή τους μπορούν να επισκεφτούν το μοναδικό Okura Spa.

JW Marriott Panama


Βουτήξτε και ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην υπέροχη πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο του JW Marriott Panama στον Παναμά, μπροστά από την πανέμορφη θέα και την κοσμοπολίτικη ομορφιά της πόλης, και νιώστε ένα με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας που ξεχύνονται μπροστά από το ξενοδοχείο. Οι απαράμιλλες υπηρεσίες, οι πολυτελείς ανέσεις και ο μοντέρνος σχεδιασμός διακρίνονται ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια του ξενοδοχείου και θα σας προσφέρουν μια εξαιρετική διαμονή που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να πιείτε εντυπωσιακά και μοναδικά τροπικά κοκτέιλ στο μπαρ δίπλα στην πισίνα και να δοκιμάσετε αυθεντικά τοπικά πιάτα στο εστιατόριο, όλα με την υπογραφή του ξενοδοχείου.

Savoy Palace - The Leading Hotels of the World - Savoy Signature


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μοιάζει η ζωή των γοργόνων; Η πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο του Savoy Palace - The Leading Hotels of the World - Savoy Signature στην Πορτογαλία θα γίνει το αγαπημένο σας hot spot ενώ απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στα γαλαζοπράσινα νερά. Η infinity πισίνα στην ταράτσα του ξενοδοχείου προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα και το τέλειο σημείο για να αισθάνεστε σαν να επιπλέετε στον ουρανό, ενώ θαυμάζετε το εκπληκτικό πορτογαλικό τοπίο που βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας.

The Pavilions Phuket


Προσπαθείτε να βρείτε την ιδανική ρομαντική απόδραση στην Ταϊλάνδη, να κάνετε ένα αξέχαστο δώρο στο σύντροφό σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Χτισμένες σε ένα λόφο σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Πουκέτ αυτές οι βίλες, η καθεμία με τη δική της infinity πισίνα, είναι η επιτομή της ηρεμίας σε ένα καταφύγιο απόλυτης ιδιωτικότητας. Γιορτάστε τον έρωτα σας με το άλλο σας μισό στο The Pavilions Phuket και απολαύστε όλες τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει το μοναδικό αυτό θέρετρο. Ξαπλώστε κάτω από τον ήλιο και δροσιστείτε σε αυτές τις πισίνες υπερχείλισης που θα γίνουν το υδάτινο κέντρο των ονείρων σας!

Γνωρίζετε σε ποια τοποθεσία υπάρχουν οι περισσότερες infinity πισίνες στην ταράτσα; Η Ασία κατέχει τα υψήλοτερα νούμερα με 469 ξενοδοχεία . Η Ευρώπη έρχεται δεύτερη με 96 ξενοδοχεία, ενώ η Βόρεια Αμερική διαθέτει 55 ξενοδοχεία, και η Νότια Αμερική 34!


Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με infinity πισίνες στην ταράτσα στην Ταϊλάνδη >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με infinity πισίνες στην ταράτσα στην Μαλαισία >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με infinity πισίνες στην ταράτσα στην Ινδονησία >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με infinity πισίνες στην ταράτσα στο Μεξικό >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με infinity πισίνες στην ταράτσα στην Ισπανία >>

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | TikTok UK | LinkedIn | Pinterest




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις