Μπάνιο με θέα: 8 δωμάτια ξενοδοχείων με μαγευτική θέα από την μπανιέρα τους

20 Οκτωβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Keemala

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μπάνιο στην μπανιέρα μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού ή περιήγησης στα αξιοθέατα. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να συνδυάσετε το μπάνιο σας με μια υπέροχη θέα που σας κόβει την ανάσα, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να φύγετε από την άνεση του δωματίου σας; Φανταστείτε να βυθίζεστε στην μπανιέρα ενώ ατενίζετε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό, ένα αστικό τοπίο γεμάτο ζωντάνια και φώτα τη νύχτα ή μια γαλήνια, πανοραμική θέα στο βουνό. Ακούγεται σαν όνειρο, έτσι δεν είναι;

Εδώ στην Travelmyth, πιστεύουμε ότι τα ταξιδιωτικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Με την εκτεταμένη βάση δεδομένων μας με πάνω από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία ταξινομημένα σε 60 διαφορετικές κατηγορίες, βρήκαμε μερικά κρυμμένα διαμάντια που προσφέρουν ακριβώς αυτό: μπανιέρες σε δωμάτια ξενοδοχείων με θέα τόσο όμορφη, που δεν θα θέλετε να φύγετε ποτέ! Σε αυτό το blog post, λοιπόν, θα σας ξεναγήσουμε εικονικά σε 8 ξενοδοχεία που παρέχουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες μπάνιου.

Ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε έναν κόσμο πολυτέλειας, χαλάρωσης και οπτικής απόλαυσης καθώς ταξιδεύουμε μαζί σε αυτά τα μοναδικά καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Είτε είστε λάτρεις των ταξιδιών και ψάχνετε για την επόμενη μοναδική διαμονή σας είτε απλά χρειάζεστε μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος της καθημερινότητας, αυτό το άρθρο είναι βέβαιο ότι θα σας ταξιδέψει και θα σας αφήσει να ονειρεύεστε τις επόμενες διακοπές σας.

Breathless Cancun Soul Resort & Spa - Adults Only - All Inclusive


Με τοποθεσία ανάμεσα στη μαγευτική Καραϊβική Θάλασσα και την ήσυχη λιμνοθάλασσα Nichupte, το Breathless Cancun Soul Resort & Spa - Adults Only - All Inclusive προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στην παραλία, προσαρμοσμένη για τον κοσμοπολίτη ταξιδιώτη. Περάστε στιγμές πολυτέλειας σε μία από τις 429 σουίτες, που διαθέτουν κομψή διακόσμηση και ουδέτερες πινελιές, ενώ απολαμβάνετε την έντονη ενέργεια του Κανκούν και την ηρεμία της παραλίας. Απολαύστε τον μαγευτικό ορίζοντα από μία από τις δύο πισίνες υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο, γνωρίζοντας ότι το γεμάτο ζωντάνια Κανκούν στριπ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στο Κανκούν, το xhale club του ξενοδοχείου αυτού προσφέρει VIP μεταχείριση και ενισχυμένη πολυτέλεια, καθιστώντας το πραγματικά ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση. Αφεθείτε στην αποκλειστικότητα των ιδιωτικών σαλονιών, της ταράτσας και της πισίνας υπερχείλισης που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Κανκούν, τον ωκεανό και τη λιμνοθάλασσα. Το καλύτερο, ωστόσο, πρέπει να είναι η μαγευτική θέα στον ωκεανό από τις μπανιέρες στις σουίτες xhale Junior Suite Ocean Front και xhale club Junior Suite Upper Ocean Front. Απλά φανταστείτε, καθώς η μέρα τελειώνει, ότι χαλαρώνετε στην πολυτελή μπανιέρα σας, με τον μαγευτικό ωκεανό να απλώνεται μπροστά σας, συνοδευόμενος από το ηρεμιστικό άρωμα της θάλασσας - μια στιγμή που περικλείεται ιδανικά στο σλόγκαν "Live Big, Breathe Deep" του Breathless Cancun Soul Resort & Spa - Adults Only - All Inclusive.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Μεξικό

Six Senses Ninh Van Bay


Ο επόμενος προορισμός μας είναι το μοναδικό Six Senses Ninh Van Bay, που βρίσκεται μέσα στα μαγευτικά τοπία του Βιετνάμ. Αυτό το εξαιρετικό θέρετρο σας δίνει την ψευδαίσθηση μιας απομακρυσμένης νησιωτικής απόδρασης, ενώ εναρμονίζεται με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. Το θέρετρο βρίσκεται σε έναν δραματικό κόλπο, με θέα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας του Ανατολικού Βιετνάμ. Είναι προσβάσιμο μόνο από το νερό και πλαισιώνεται από μαγευτικούς βραχώδεις σχηματισμούς, μια παραλία με λευκή άμμο και μία σειρά από πανύψηλα βουνά που ενισχύουν τη μαγική γοητεία του τόπου. Προσφέρει μια στενή σχέση με τη φύση που δύσκολα θα βρείτε οπουδήποτε αλλού.

Το ιδανικό κατάλυμα για σας σε αυτό το κομμάτι του παραδείσου είναι η εξαίσια Rock Pool Villa. Αυτό το απομονωμένο καταφύγιο βρίσκεται ανάμεσα σε εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς στο δυτικό άκρο του κόλπου Ninh Van, μακριά από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές του θέρετρου, υποσχόμενη απόλυτη ιδιωτικότητα. Κάθε βίλα διαθέτει μια ιδιωτική πισίνα που έχει σκαλιστεί απρόσκοπτα στους βράχους, καθώς και ξεχωριστούς χώρους ύπνου και καθιστικού, προσφέροντας μια κομψή, ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Η μοναδική χειροποίητη ξύλινη μπανιέρα της βίλας αυτής υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία, καθώς σας επιτρέπει να απολαύσετε την εκπληκτική φυσική ομορφιά του περιβάλλοντός σας και να περάσετε μια στιγμή απόλυτης γαλήνης. Απλά να θυμάστε, κάθε Rock Pool Villa είναι μοναδική, υποσχόμενη μια ξεχωριστή, αξέχαστη εμπειρία, γιατί στο Six Senses Ninh Van Bay, καμία μπανιέρα με θέα δεν είναι ίδια με κάποια άλλη!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Βιετνάμ

JW Marriott Maldives Resort & Spa


Συνεχίζουμε για τον επόμενο προορισμό μας, την επιτομή της τροπικής πολυτέλειας - το JW Marriott Maldives Resort & Spa. Φωλιασμένο στην άκρη των εκθαμβωτικών γαλάζιων νερών της ατόλης Shaviyani στις Μαλδίβες, αυτό το θέρετρο πρόκειται για ένα ιερό απαράμιλλης κομψότητας. Φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει σε κομψές βίλες πάνω από το νερό ή σε βίλες στην παραλία, η καθεμία εξοπλισμένη με πολυτελή κρεβάτια, ιδιωτικές πισίνες και ξύλινες βεράντες με πανοραμική θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Η τοποθεσία του θέρετρου είναι ειδυλλιακή, και η κάθε βίλα προσφέρει μυριάδες ανέσεις για να διασφαλίσει μια διαμονή τόσο χαλαρωτική όσο και πολυτελή.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την πανέμορφη Overwater Pool Villa. Δεν είναι μόνο η ιδιωτική πισίνα ή το άψογο μείγμα πολυτέλειας και άνεσης που την κάνει να ξεχωρίζει. Η πραγματική μαγεία βρίσκεται στην πολυτελή μπανιέρα της. Φανταστείτε να κάνετε μπάνιο στην ιδιωτικότητα της βίλας σας και να βλέπετε την εκπληκτική έκταση του Ινδικού Ωκεανού να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, από την άνεση της μπανιέρας σας! Εναλλακτικά, ορισμένες βίλες προσφέρουν πλούσια θέα στους καταπράσινους τροπικούς κήπους του θέρετρου. Πρόκειται για ένα αρμονικό μείγμα πολυτέλειας, άνεσης και φυσικής ομορφιάς, που υπόσχεται μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το JW Marriott Maldives Resort & Spa ενσαρκώνει πραγματικά τη φράση «ένα δωμάτιο με θέα», απογειώνοντάς την σε απαράμιλλα ύψη, κερδίζοντας δικαιωματικά τη θέση του ανάμεσα στα ξενοδοχεία με overwater bungalows στις Μαλδίβες.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες

Keemala


Καθώς συνεχίζουμε την περιήγησή μας, φτάνουμε στην Ταϊλάνδη, στο εκπληκτικό Keemala. Ένα πολυτελές κατάλυμα που βρίσκεται μέσα στην καταπράσινη βλάστηση του Πουκέτ, αυτό το θέρετρο έχει σχεδιαστεί ως ένα γαλήνιο καταφύγιο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βυθιστούν πραγματικά σε μια εμπειρία εμπνευσμένη από τις τοπικές παραδόσεις και το απόλυτο μεγαλείο της φύσης. Το θέρετρο Keemala, ένα από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Πουκέτ, βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα ως φόντο για τις στιγμές αναζωογόνησής σας.

Οι Bird's Nest Pool Villas του ξενοδοχείου αυτού εμπνέονται από τον τρόπο ζωής της φυλής Rung-Nok (που σημαίνει «φωλιά»), γνωστής για το καλλιτεχνικό και δημιουργικό της πνεύμα. Κάθε βίλα περιβάλλεται από ένα εξωτερικό υφαντό που θυμίζει φωλιά πουλιού, προσφέροντας ένα εξαιρετικό μείγμα πολυτέλειας και ηρεμίας για το οποίο φημίζεται το Keemala. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο μπάνιο με ντους μουσώνων και αυτόνομη μπανιέρα, μπροστά σε μια θέα που προκαλεί δέος. Είτε είναι το λαμπερό γαλάζιο του κόλπου Καμάλα, είτε το καταπράσινο τροπικό δάσος, είτε το αισθητικά ευχάριστο θέρετρο που τραβάει το βλέμμα σας, είναι σίγουρο πως σας περιμένει ένα απολαυστικό μπάνιο. Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα ζεστό μπάνιο, με το φως του φεγγαριού να φωτίζει τον ουρανό, καθώς αναζωογονείτε τις αισθήσεις σας και οξύνετε την όρασή σας, όπως ακριβώς έκανε η φυλή Rung-Nok κάτω από τα αστέρια.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ταϊλάνδη

Signiel Seoul


Ο επόμενος σταθμός μας είναι στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όπου ανακαλύπτουμε το πολυτελές ξενοδοχείο Signiel Seoul, ένα από τα ξενοδοχεία στη Σεούλ που είναι ουρανοξύστες. Το Signiel Seoul, υπό τη διαχείριση της LOTTE HOTELS & RESORTS, τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο της Νότιας Κορέας με πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας, λειτουργεί ως υπόδειγμα της κορεατικής φινέτσας και φιλοξενίας, παρέχοντας μια πολυτελή εμπειρία για επισκέπτες από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Στην καρδιά αυτού του πολυώροφου ξενοδοχείου, ανάμεσα στον 87ο και τον 101ο όροφο, βρίσκονται τα δωμάτια Premier Suite, τα οποία προσφέρουν θέα στον ορίζοντα και το αστικό τοπίο της Σεούλ, παρέχοντας στους επισκέπτες έναν υπέροχο χώρο για να χαλαρώσουν. Καθώς βυθίζεστε σε ένα ζεστό μπάνιο, φανταστείτε το απέραντο αστικό τοπίο να απλώνεται από κάτω σας, κάνοντας αντίθεση με το ήρεμο μπάνιο σας. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή. Το Royal Suite Room, το οποίο θεωρείται σύμβολο κορεατικού κύρους και προορίζεται για VIPs, απογειώνει ακόμη περισσότερο αυτή την εμπειρία. Με ένα πολυτελώς εξοπλισμένο τζακούζι που προσφέρει επίσης πανοραμική θέα της Σεούλ, αυτή η σουίτα εξασφαλίζει ότι κάθε μπάνιο θα σας μείνει αξέχαστο. Είτε καλωσορίζετε μια νέα μέρα είτε την αποχαιρετάτε, η θέα από την μπανιέρα στο Signiel Seoul υπόσχεται μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Νότια Κορέα

Four Seasons Hotel Sydney


Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε στις ηλιόλουστες ακτές του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Τοποθετημένο στην άκρη του λιμανιού του Σίδνεϊ, το Four Seasons Hotel Sydney είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα εκλεπτυσμένης χλιδής. Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου σας τοποθετεί στην καρδιά της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιοχής, δίπλα στο ιστορικό The Rocks και το Circular Quay, και συνυφαίνει την έντονη κοινωνική σκηνή του Σίδνεϊ, τις ποικίλες υπαίθριες περιπέτειες και τα high-end ψώνια ακριβώς στο κατώφλι σας, καθιστώντας το ένα ιδανικό ξενοδοχείο για επαγγελματικά ταξίδια στο Σίδνεϊ. Ωστόσο, τα πιο προσωπικά και μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του ξενοδοχείου πέντε αστέρων βρίσκονται μέσα στα δωμάτιά του.

Η σουίτα ενός υπνοδωματίου Opera Royal, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, είναι η επιτομή της αποκλειστικής πολυτέλειας και της αίγλης. Προτιμώμενη από νεόνυμφους, αξιωματούχους και στελέχη επιχειρήσεων, αυτή η σουίτα εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες χαλάρωσης όσο και διασκέδασης. Ένα ιδιωτικό μπαρ και τραπεζαρία, σε συνδυασμό με ένα σαλόνι, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα είτε για χαλάρωση είτε για κοινωνική συναναστροφή. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στη σουίτα είναι η υπερμεγέθης μπανιέρα που προσφέρει απαράμιλλη θέα. Εδώ, μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τη θέα της Όπερας του Σίδνεϊ. Αυτή την εκπληκτική θέα μπορείτε να τη θαυμάσετε όχι μόνο από την κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό σας, αλλά και από την μπανιέρα σας, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο μεγαλοπρέπειας και πολυτέλειας στην εμπειρία του μπάνιου σας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Αυστραλία

NIHI Sumba


Καθώς συνεχίζουμε την εξερεύνηση πολυτελών προορισμών, βρισκόμαστε στην Ινδονησία, στο κατώφλι του απίστευτου NIHI Sumba. Αυτό το μοναδικό θέρετρο δεν είναι απλώς μια απόδραση από τα συνηθισμένα - είναι μια αναζωογονητική εμβύθιση σε μια ζωή με σκοπό και σύνδεση με το περιβάλλον. Το NIHI Sumba δεσμεύεται στην «άγρια» πολυτέλεια και την απεριόριστη ελευθερία, προσκαλώντας τους επισκέπτες του να ασχοληθούν με έναν κόσμο μεγαλύτερο από τον εαυτό τους. Είναι ένα καταφύγιο για τους λάτρεις της περιπέτειας και τους περιπλανώμενους, για όσους ξεχειλίζουν από ατελείωτο πάθος και περιέργεια. Φτάνοντας με ανοιχτή καρδιά, οι επισκέπτες φεύγουν με τη ζωή τους εμπλουτισμένη.

Για τον απαιτητικό επισκέπτη, το Raja Marangga Duplex αποτελεί απόδειξη της απόλυτης πολυτέλειας. Μόλις ξυπνήσετε, το πρώτο θέαμα που αντικρίζουν τα μάτια σας είναι η απέραντη έκταση του γαλάζιου ωκεανού, ένα αναζωογονητικό πανόραμα που δίνει τον τόνο της ημέρας. Το Duplex συνδυάζει τοπικά αρχιτεκτονικά μοτίβα με άνεση υψηλών προδιαγραφών. Η διώροφη βίλα ενός υπνοδωματίου διαθέτει εξωτερική μπανιέρα που υπόσχεται ηρεμία και απομόνωση, ενώ προσφέρει εκπληκτική θέα στο περιβάλλον πράσινο και την υπνωτική θάλασσα. Είτε χαλαρώνετε στο οικογενειακό δωμάτιο στον κάτω όροφο είτε βγαίνετε στην πλατφόρμα στην κορυφή των δέντρων από το υπνοδωμάτιό σας στον επάνω όροφο, κάθε στιγμή στο Raja Marangga Duplex είναι μια πολυτελής εμπειρία, αληθινή στο πνεύμα του NIHI Sumba.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ινδονησία

Hotel Punta Tragara


Η περιήγησή μας ολοκληρώνεται με ένα ταξίδι στο ηλιόλουστο νησί Κάπρι, στο Hotel Punta Tragara, στη Νάπολη της Ιταλίας. Αυτό το μαγευτικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν βράχο, με θέα τη διαχρονική ομορφιά των βράχων Faraglioni, που ξεπροβάλλουν σαν αρχαίοι τιτάνες από την καταγάλανη θάλασσα. Το Hotel Punta Tragara προσκαλεί τους επισκέπτες να βυθιστούν στη μαγεία του νησιού, πλούσιου σε ιστορία και τυλιγμένου σε μια μαγευτική ηρεμία, όπου η απαλή αύρα με άρωμα θάλασσας και τα ανθισμένα λουλούδια δημιουργούν μια αισθητηριακή εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η Art Suite στο Hotel Punta Tragara αποτελεί την επιτομή της κομψότητας. Καλωσορίζει το λαμπερό φως του ήλιου του Κάπρι μέσα από εκτεταμένα παράθυρα και βεράντες, ρίχνοντας μια ζεστή λάμψη πάνω στο καλαίσθητο μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων εσωτερικών σχεδίων. Κάθε στοιχείο της σουίτας είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για να διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ιδιωτικότητα, άνεση και κορυφαία εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το κορυφαίο σημείο της σουίτας είναι αναμφισβήτητα η υπέροχη μπανιέρα, που προσφέρει μια καθαρή, απεριόριστη θέα στους εντυπωσιακούς βράχους Faraglioni. Καθώς βυθίζεστε στην μπανιέρα, σας υποδέχεται η μαγευτική έκταση της γαλάζιας θάλασσας, δημιουργώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία. Η σουίτα επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της χρήσης φυσικών υλικών και πολυτελών ανέσεων, ενώ η αισθητική της συνδυάζεται άψογα με το μοντέρνο και το κλασικό στυλ. Το αποκορύφωμα των προσφορών της σουίτας είναι μια εκπληκτική πανοραμική βεράντα στην ταράτσα, καθιστώντας την Art Suite μια γιορτή του μύθου, της φύσης και του πνεύματος.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ιταλία

Ολοκληρώνοντας την εξερεύνηση των ξενοδοχείων με μαγευτική θέα από την μπανιέρα, ελπίζουμε να σας έχουμε κινήσει την περιέργεια να εξερευνήσετε περαιτέρω αυτή τη μοναδική πτυχή των πολυτελών ταξιδιών. Από το ζωηρό μπλε των Μαλδίβων μέχρι τον καταπράσινο θόλο του Πουκέτ, από τον γεμάτο ζωντάνια ορίζοντα της Σεούλ μέχρι το εμβληματικό Faraglioni του Κάπρι, αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν ένα μείγμα άνεσης, πολυτέλειας και αξέχαστης αισθητηριακής εμπειρίας.

Τώρα, το επόμενο βήμα είναι στα χέρια σας! Η σελίδα μας φιλοξενεί πάνω από 60 κατηγορίες για να τις εξερευνήσετε, προσφέροντάς σας μια πλατφόρμα για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο. Συνδυάστε τις προτιμήσεις σας όπως επιθυμείτε - αν ένα «Ξενοδοχείο με πισίνα με πανοραμική θέα» για τις δροσιστικές βουτιές σας ακούγεται δελεαστικό, τότε δοκιμάστε να το συνδυάσετε με την κατηγορία «Πολυτελή ξενοδοχεία» για τις πινελιές πολυτέλειας που κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Κάντε όποιο συνδυασμό θέλετε για να βρείτε την τέλεια απόδραση - έναν χώρο που ανταποκρίνεται στην επιθυμία σας για άνεση, θέα, πολυτέλεια και πολλά άλλα.

Ο κόσμος είναι ένας εκπληκτικός καμβάς εμπειριών που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Μην περιορίζετε τη διαμονή σας μόνο σε ένα δωμάτιο - αναζητήστε εμπειρίες που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις. Ξεκινήστε λοιπόν την εξερεύνηση τώρα, δημιουργήστε τον ιδανικό συνδυασμό κατηγοριών και βυθιστείτε στον κόσμο των ταξιδιών όπως ποτέ άλλοτε. Εξάλλου, ο κόσμος δεν είναι μόνο για να τον βλέπεις, αλλά για να τον βιώνεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις