9 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο με τα καλύτερα γυμναστήρια + 1 στην Ελλάδα

10 Νοεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Στην εποχή όπου η ευεξία και η αυτοφροντίδα (ή αλλιώς 'self-care') έχουν την τιμητική τους, η διατήρηση της φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έχει γίνει απαραίτητη για πολλούς. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους, αναζητώντας όχι μόνο προορισμούς, αλλά και ξενοδοχεία με επίκεντρο τη γυμναστική που φροντίζουν για τη σωματική τους ευεξία. Ενώ πολλά ξενοδοχεία διαφημίζουν ένα γυμναστήριο ως μία από τις παροχές τους, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προσφοράς ενός μικροσκοπικού δωματίου με έναν και μόνο διάδρομο και της πραγματικής παροχής των καλύτερων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων γυμναστικής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων επισκεπτών.

Αναγνωρίζοντας αυτή την τάση και τις ποικίλες ανάγκες των ταξιδιωτών που αγαπούν τη γυμναστική, η Travelmyth συνέλεξε κάποια από τα κορυφαία ξενοδοχεία με γυμναστήριο σε όλο τον κόσμο. Θέλαμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια απλή λίστα με τις παροχές γυμναστηρίου που μπορεί να προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο που εμβαθύνει σε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα γυμναστήρια των ξενοδοχείων. Από τις ώρες ανοίγματος και κλεισίματός τους μέχρι τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν, ακόμα και μέχρι τη διαθεσιμότητα των μαθημάτων γυμναστικής, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που διασφαλίζουν ότι οι χρήστες μας θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα δεδομένα που τους επιτρέπουν να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους τους για γυμναστική.

Με τόσες διαθέσιμες επιλογές προπόνησης, το κυνήγι για το ιδανικό γυμναστήριο ξενοδοχείου μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο. Αλλά μην ανησυχείτε! Εξετάσαμε προσεκτικά τις παροχές και επιμεληθήκαμε μια λίστα με γυμναστήρια ξενοδοχείων παγκόσμιας κλάσης που συνδυάζουν με τρόπο ιδανικό την πολυτέλεια και τη γυμναστική.

Hotel X Toronto by Library Hotel Collection


Στο γεμάτο ζωντάνια περιβάλλον του Τορόντο, το Hotel X Toronto by Library Hotel Collection αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο για όσους συνδυάζουν την αγάπη τους για την πολυτέλεια με το πάθος τους για γυμναστική. Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή πρόσοψη, το ξενοδοχείο ενσαρκώνει ένα μείγμα σύγχρονης κομψότητας και δέσμευσης για ολιστική ευεξία. Και ενώ οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και η εκπληκτική θέα τραβούν τα βλέμματα, είναι το μνημειώδες γυμναστήριο του ξενοδοχείου, το 10XTO, που αιχμαλωτίζει την καρδιά κάθε λάτρη της γυμναστικής.

Με επιβλητική έκταση 90.000 τετραγωνικών μέτρων, το 10XTO δεν είναι απλώς ένα γυμναστήριο - είναι η ενσάρκωση της αφοσίωσης του Hotel X Toronto by Library Hotel Collection στην ευεξία των επισκεπτών του. Κάθε γωνιά αυτού του εκτεταμένου χώρου είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, από τα υπερσύγχρονα όργανα TechnoGym που προσφέρουν πανοραμική θέα στο κέντρο του Τορόντο και τη λίμνη Οντάριο, μέχρι τα ειδικά στούντιο για hot yoga, spinning και pilates. Οι εγκαταστάσεις γυμναστικής προσφέρουν ακόμη εννέα γήπεδα σκουός με γυάλινους τοίχους και τέσσερα κλειστά γήπεδα τένις, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Και μόλις τελειώσει η προπόνηση, μπορείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει και εδραιώνει τη φήμη του Hotel X Toronto by Library Hotel Collection ως ένα από τα ξενοδοχεία στον Καναδά με πισίνα στην ταράτσα, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα γαλήνιο καταφύγιο. Με την πρόσθετη γοητεία του πρώτου Guerlain Spa του Καναδά, το Hotel X Toronto δεν υπόσχεται απλώς μια εξαιρετική διαμονή - προσφέρει μια εμπειρία όπου η πολυτέλεια και η γυμναστική συμβαδίζουν απόλυτα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στον Καναδά

One&Only Cape Town


Το One&Only Cape Town βρίσκεται στο περίφημο V&A Waterfront στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο που ενσαρκώνει την κομψότητα και την ηρεμία, με πανοραμική θέα στο εμβληματικό Table Mountain. Κάτι περισσότερο από ένα απλό κατάλυμα για όσους αναζητούν την επιτομή της πολυτέλειας, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για τους λάτρεις της γυμναστικής.

Το γυμναστήριο του One&Only Cape Town εκτείνεται σε έναν πολυτελή χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, συνδυάζοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με καινοτόμες προσεγγίσεις γυμναστικής. Είτε πρόκειται για boot camps εντατικών προπονήσεων, είτε για kickboxing, είτε για ευέλικτες προπονήσεις με kettlebell, το γυμναστήριο αυτό διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες προπονούνται σωστά αλλά και αναζωογονούνται. Βυθιστείτε βαθύτερα στο ταξίδι της γυμναστικής σας με ειδικούς προσωπικούς γυμναστές, οι οποίοι δημιουργούν εξατομικευμένες συνεδρίες για τον κάθε επισκέπτη.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας με ολιστικές συνεδρίες γιόγκα hatha και vinyasa, βρίσκοντας γαλήνη μέσα στο καταπράσινο Spa Yoga Pavilion σε μπαλινέζικο στιλ. Πέρα από το γυμναστήριο, το ξενοδοχείο είναι και ένα από τα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στη Νότια Αφρική, υποσχόμενο απαράμιλλη χαλάρωση με φόντο την πολυσύχναστη μαρίνα. Δεν πρόκειται μόνο για τη διατήρηση της φυσική σας κατάστασης, αλλά για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι ευεξίας στην καρδιά του Κέιπ Τάουν.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στη Νότια Αφρική

The Westin Riverfront Resort & Spa, Avon, Vail Valley


Στην καρδιά του Avon, στο Κολοράντο, το The Westin Riverfront Resort & Spa, Avon, Vail Valley, αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας μέσα σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς. Αναγνωρισμένο από το Conde Nast Traveler ως ένα από τα 50 καλύτερα θέρετρα στον κόσμο, το κατάλυμα αυτό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα μαγευτικά βουνά Vail και Beaver Creek. Καθώς οι εποχές αλλάζουν και μεταμορφώνουν την κοιλάδα Vail Valley, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα μείγμα γαλήνιας χαλάρωσης και αναζωογονητικής δραστηριότητας σε αυτόν τον αξιόλογο προορισμό.

Για τους λάτρεις της γυμναστικής, το θέρετρο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κέντρο εξοπλισμένο με τα τελευταία μηχανήματα της TechnoGym και της Peloton. Μια ολοκληρωμένη επιλογή από περισσότερα από 60 μαθήματα ομαδικής άσκησης εβδομαδιαίως διασφαλίζει ότι κάθε επισκέπτης θα βρει το ιδανικό του πρόγραμμα. Και μετά από αυτές τις έντονες συνεδρίες, η εξωτερική πισίνα που λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέρει ένα μέρος για χαλάρωση και ηρεμία. Οι πρόσθετες ανέσεις του θέρετρου, όπως αποδυτήρια, σάουνες και ατμόλουτρα, τονίζουν ακόμα περισσότερο τη δέσμευσή του για ολιστική ευεξία. Αναμφίβολα, το The Westin Riverfront Resort & Spa, Avon, Vail Valley εδραιώνει τη φήμη του ως ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο στο Κολοράντο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ευεξία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στο Κολοράντο

The Vines Resort & Spa


Μέσα στη ρουστίκ γοητεία του Los Sauces, το The Vines Resort & Spa αποτελεί φόρο τιμής στην αγάπη της Αργεντινής για το κρασί, τον πολιτισμό και το φυσικό μεγαλείο. Το The Vines δεν προσφέρει μόνο πολυτελή διαμονή, αλλά και την εμπειρία της ζωής στο έπακρο σε ένα μέρος όπου οι οινοποιητικές παραδόσεις συναντούν την απαράμιλλη ομορφιά.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική, το The Vines Resort & Spa εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες είναι περιτριγυρισμένοι από το μεγαλείο της φύσης, ενώ παράλληλα φροντίζουν για τις ανάγκες ευεξίας τους. Το γυμναστήριο των 275 τετραγωνικών μέτρων δεν είναι απλώς ένας οποιοσδήποτε χώρος προπόνησης - είναι ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τη ρουτίνα γυμναστικής σας με πανοραμική θέα σε καταπράσινους αμπελώνες που βρίσκονται απέναντι από τις επιβλητικές Άνδεις. Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα Life Fitness και Techno Gym, οι επισκέπτες μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία της γυμναστικής τους.

Εκτός από το γυμναστήριο, το θέρετρο προσφέρει μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες, από συνεδρίες γιόγκα μέσα στον αμπελώνα μέχρι γραφικά μονοπάτια για τρέξιμο που διασχίζουν τον χώρο του καταλύματος. Πραγματικά, το The Vines Resort & Spa είναι ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε αμπελώνα στην Αργεντινή όπου η πολυτέλεια, η γυμναστική και η φύση συγκλίνουν άψογα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Αργεντινή

Nutrend World


Στο γραφικό σκηνικό του Όλομουτς της Τσεχίας, το Nutrend World αναδύεται ως ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που εκτιμούν κάθε λεπτομέρεια. Το ξενοδοχείο σε στιλ μπουτίκ, με τη μινιμαλιστική γοητεία και τα δωμάτια μεγάλης κλίμακάς του, έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το ιστορικό τοπίο και τη θέα στο λόφο Svatý Kopeček. Κάθε δωμάτιο αφηγείται μια ιστορία σχολαστικού σχεδιασμού, ενώ τα χειροποίητα continental κρεβάτια αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην άνεση των επισκεπτών. Πέρα όμως από τη σύγχρονη αισθητική του, το Nutrend World προσφέρει μια εμπειρία γυμναστικής που είναι αναμφισβήτητα απαράμιλλη στην περιοχή.

Καταλαμβάνοντας τρία επίπεδα, το γυμναστήριο του ξενοδοχείου έχει γίνει το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της γυμναστικής. Δεν πρόκειται απλώς για τη μεγάλη του έκταση, αλλά για την ποιότητα και την ποικιλία του εξοπλισμού που στεγάζεται στα 1500 τ.μ. του. Από μια αποκλειστική ζώνη καρδιολογίας μέχρι τη μοναδική τεχνολογία ηλεκτρονικής προπόνησης που ενσωματώνεται στα ειδικά κατασκευασμένα μηχανήματα Hammer Strength, κάθε πτυχή είναι σχεδιασμένη για βέλτιστη απόδοση, καθώς διαθέτει τοίχο αναρρίχησης, προπόνηση EMS και ομαδικά μαθήματα. Οι λάτρεις της γιόγκα μπορούν να εξασκηθούν στη βεράντα, με το γαλήνιο σκηνικό του λόφου Svatý Kopeček να προσθέτει μια νότα φυσικής ομορφιάς στις συνεδρίες τους. Επιπλέον, το Nutrend World πρόκειται για ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στην Τσεχία, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες την απρόσκοπτη μετάβαση από την αυστηρή προπόνηση στην αναζωογονητική χαλάρωση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Τσεχία

Grantley Hall


Στο γραφικό Γιορκσάιρ, το Grantley Hall αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας και της ευεξίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το εμβληματικό κατάλυμα, με τα 47 πολυτελώς σχεδιασμένα υπνοδωμάτιά του και μια σειρά από γκουρμέ επιλογές εστίασης, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με αστέρι Michelin Shaun Rankin, προσφέρει την απόλυτη αγγλική κομψότητα. Όμως, για όσους παίρνουν την υγεία και τη γυμναστική τους στα σοβαρά, το ELITE Luxury Gym ασκεί μία ιδιαίτερη γοητεία.

Εκτός του ότι είναι ένα από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Grantley Hall ξεχωρίζει όχι μόνο για την πολυτέλειά του αλλά και για την απαράμιλλη δέσμευσή του στην ολιστική ευεξία και τη γυμναστική. Το τμήμα ELITE επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα ενός γυμναστηρίου, ξεπερνώντας τα τυπικά όρια με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και τον εξοπλισμό του. Αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι εξειδικευμένες θεραπείες, ιδίως ο πρωτοποριακός υποβρύχιος διάδρομος - μια σπανιότητα ακόμη και μεταξύ των πολυτελών γυμναστηρίων. Από τα πρωτοποριακά μηχανήματα LifeFitness που απλώνονται σε δύο ευρύχωρους ορόφους μέχρι τη μοναδική εμπειρία της κρυοθεραπείας και την προσαρμοσμένη ακρίβεια της ανάλυσης σύστασης σώματος, το Grantley Hall δημιουργεί ένα ταξίδι γυμναστικής μοναδικό για κάθε επισκέπτη. Και για όσους επιθυμούν ολοκληρωμένη ευεξία, τους περιμένουν ειδικά σχεδιασμένα πακέτα και χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζουν ότι όλοι οι στόχοι υγείας και γυμναστικής θα ξεπεραστούν με στυλ.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο

F Zeen Kefalonia


Ανάμεσα στις μαγευτικές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου του Ιονίου Πελάγους, το F Zeen Kefalonia αναδύεται ως σύμβολο ηρεμίας και ολιστικής ευεξίας. Αυτό το κατάλυμα μόνο για ενήλικες στο νησί της Κεφαλονιάς στην Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός προορισμός- είναι μια απόδειξη της τέχνης του να ζεις καλά. Αντλώντας έμπνευση από την πανάρχαια ελληνική φιλοσοφία, το οικογενειακά διοικούμενο boutique hotel καλεί τους επισκέπτες να βρουν την εσωτερική γαλήνη και να εκτιμήσουν τις απλές απολαύσεις της ζωής. Πέρα όμως από το γαλήνιο περιβάλλον και τη φιλοσοφία του, η δέσμευση του F Zeen Kefalonia στις παροχές γυμναστικής ενσωματώνεται άψογα στο ήθος του, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες θα βρουν ισορροπία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Οι υπαίθριες εγκαταστάσεις γυμναστικής του ξενοδοχείου είναι μια πανδαισία αισθήσεων. Ασκούμενοι στο γυμναστήριο με τις δύο βεράντες, η προσοχή μας στρέφεται φυσικά στη μαγευτική θέα του Ιονίου Πελάγους. Ο πρώτος όροφος, που είναι αφιερωμένος στο crossfit, τη γυμναστική και τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος, είναι γεμάτος με εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως TRX suspension και kettlebells, ενώ ο δεύτερος όροφος στεγάζει κορυφαία μηχανήματα Technogym, που απευθύνονται στους λάτρεις του cardio. Και για όσους ενδιαφέρονται για ομαδικά μαθήματα, δεν πρέπει να χάσετε τις καθημερινές συνεδρίες γυμναστικής - από HIIT έως διατάσεις - που πραγματοποιούνται στο υπαίθριο γυμναστήριο και στους χώρους για γιόγκα. Επιπλέον, ως ένα από τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που είναι μπροστά σε παραλία, οι αμμώδεις ακτές του F Zeen Kefalonia προσκαλούν τους δρομείς για ένα αναζωογονητικό τζόκινγκ ή έναν ήρεμο πρωινό περίπατο. Και για όσους προτιμούν τις προπονήσεις που είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα, το Reformer Pilates υπόσχεται ενισχυμένη δύναμη, ευελιξία και ισορροπία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Ελλάδα

ARIA Resort & Casino


Μέσα στην αστραφτερή γοητεία του Λας Βέγκας, το ARIA Resort & Casino με πέντε διαμάντια ΑΑΑ προσκαλεί όσους επιθυμούν ένα κράμα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και συναρπαστικής ψυχαγωγίας. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, αλλά και να μείνουν σε δωμάτια και σουίτες τελευταίας τεχνολογίας, όλα εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες στο δωμάτιο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σύγχρονης χλιδής.

Αλλά το ARIA Resort & Casino δεν είναι απλώς ένα από τα ξενοδοχεία με καζίνο στο Λας Βέγκας, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της γυμναστικής. Το γυμναστήριο, το οποίο καταλαμβάνει μια έκταση 557 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει πληθώρα υπερσύγχρονων μηχανημάτων Technogym. Κάθε μηχάνημα, από τα ελλειπτικά μέχρι τους διαδρόμους, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μιμείται τις φυσικές κινήσεις του σώματος, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία άσκησης. Ολοκληρωμένος με την πρωτοποριακή εφαρμογή MyWellness, αυτός ο εξοπλισμός όχι μόνο παρέχει εξατομικευμένες ρουτίνες προπόνησης, αλλά επίσης καταγράφει και αποθηκεύει δεδομένα προπόνησης για τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια στο ταξίδι της γυμναστικής τους, ακόμη και αφού αφήσουν πίσω τους τα νέον φώτα του Λας Βέγκας. Είτε δοκιμάζετε μία νέα πρόκληση στον τοίχο αναρρίχησης είτε απολαμβάνετε τη θέα της λαμπερής πισίνας, το γυμναστήριο του ARIA Resort & Casino είναι το σημείο όπου η πολυτέλεια συναντά τον αθλητισμό, εξασφαλίζοντας μια προπόνηση τόσο μαγευτική όσο και η ίδια η πόλη.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στο Λας Βέγκας

Forte Village Resort - Bouganville


Μέσα στην καταπράσινη αγκαλιά της Σαρδηνίας στην Ιταλία, το Forte Village Resort - Bouganville πρόκεται για ένα θέρετρο που συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με την ευεξία. Περιτριγυρισμένο από την πλούσια μεσογειακή χλωρίδα, το Forte Village Resort - Bouganville προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως κορυφαίο προορισμό για οικογενειακές διακοπές. Στην καρδιά του Forte Village Resort - Bouganville, αυτή η όαση ηρεμίας σας τοποθετεί σε απόσταση αναπνοής από τις λαμπερές πισίνες, τις γαστρονομικές περιπέτειες στα εστιατόριά του και τη μαγευτική γοητεία των βραδινών διασκεδάσεων στην πλατεία.

Ωστόσο, για όσους έχουν μια ακόρεστη όρεξη για κάθε είδους δραστηριότητα, το Forte Village Resort - Bouganville επεκτείνεται πέρα από την απλή χαλάρωση. Βυθιστείτε σε έναν ποικιλόμορφο κόσμο άθλησης, με το θέρετρο να παρουσιάζει ένα φάσμα επιλογών που κυμαίνονται από τη γαλήνια γιόγκα μέχρι τα γεμάτα αδρεναλίνη αθλήματα όπως αυτά της πυγμαχίας, της ξιφασκίας και των μαθημάτων τριάθλου. Ως ένα από τα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές στην Ιταλία, το γυμναστήριό του απευθύνεται τόσο στους αρχάριους όσο και στους πιο έμπειρους, διαθέτοντας εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης υπό την καθοδήγηση διεθνών πρωταθλητών. Και για εκείνους που αποζητούν την ενέργεια της ομαδικότητας, το Fitzone στον αθλητικό χώρο προσφέρει μια ποικιλία από ομαδικές συνεδρίες, από δροσιστικές προπονήσεις Aquagym έως αναζωογονητικά Total Body challenges, περικλείοντας την ολιστική ευεξία στην παραδεισένια αγκαλιά της Ιταλίας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Ιταλία

Alpina Wagrain


Στην καρδιά του Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία βρίσκεται το Alpina Wagrain, ένα κατάλυμα που όχι μόνο περιβάλλεται από την εκπληκτική ομορφιά των ειδυλλιακών βουνών, αλλά είναι επίσης αφιερωμένο στην εσωτερική αναζωογόνηση των επισκεπτών του. Το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα υπαίθριων περιπετειών, από σκι στο βουνό μέχρι εκδρομές με snowboard, αλλά αναγνωρίζει ότι η πραγματική αναζωογόνηση απαιτεί συχνά μια ισορροπία μεταξύ αδρεναλίνης και ηρεμίας.

Εντός του ξενοδοχείου, σας περιμένει ένα φωτεινό γυμναστήριο, εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας. Είτε έχετε περάσει τη μέρα σας κάνοντας πεζοπορία είτε σκι, αν προτιμάτε τη γυμναστική σε κλειστό χώρο, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, από πάγκους για αερόβια άσκηση μέχρι κωπηλατικά μηχανήματα και σάκο του μποξ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Alpina Wagrain ξεχωρίζει ως ένα από τα ξενοδοχεία στην Αυστρία που είναι δίπλα σε σκι λιφτ, επιτρέποντας στους επισκέπτες να μεταβούν αβίαστα από τις πίστες στον χώρο προπόνησής τους. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αναζητήσουν τη βοήθεια κάποιου έμπειρου προσωπικού γυμναστή του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσουν με τη βοήθεια των παροχών ευεξίας. Μια επίσκεψη στη σάουνα ή στο ατμόλουτρο προσφέρει την τέλεια εκτόνωση, ενώ με τα μασάζ που κυμαίνονται από τα παραδοσιακά έως τα θεραπευτικά, κάθε μυς βρίσκει τη δική του στιγμή ανάπαυλας. Στο Alpina Wagrain, η γοητεία των Άλπεων συμπληρώνεται από μια ακλόνητη δέσμευση για ολιστική ευεξία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στην Αυστρία

Η επιδίωξη της ευεξίας είναι ένα παγκόσμιο εγχείρημα που ξεπερνά σύνορα και πολιτισμούς. Καθώς περιηγηθήκαμε στα επιλεγμένα ξενοδοχεία μας, από τη δυναμική ζωντάνια του Τορόντο μέχρι την αλπική γοητεία της Αυστρίας, είναι σαφές ότι οι λάτρεις της γυμναστικής έχουν πολλές επιλογές. Κάθε προορισμός, είτε βρίσκεται ανάμεσα στο εμβληματικό σκηνικό του Κέιπ Τάουν είτε στην αστραφτερή γοητεία του Λας Βέγκας, παντρεύει άψογα την πολυτέλεια με την αφοσίωση στην ευεξία.

Από την καρδιά των πολυσύχναστων πόλεων μέχρι τους γαλήνιους παραθαλάσσιους παραδείσους, κάθε γωνιά του κόσμου έχει καταλύματα με επίκεντρο τη γυμναστική που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Αλλά γιατί να αρκεστείτε μόνο σε ένα γυμναστήριο; Με την Travelmyth, μπορείτε να συνδυάσετε την πολυτέλεια μιας σουίτας για μήνα του μέλιτος με την ευκολία ενός γυμναστηρίου στον χώρο του ξενοδοχείου, ή ίσως ένα ιστορικό ξενοδοχείο με ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αυτόν τον άψογο συνδυασμό!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με γυμναστήριο στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.768

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις