Οικογενειακές αποδράσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2022

1 Ιουνιου 2022, της Travelmyth

Sunny Place Resort

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και με όλα όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια, είναι επιτέλους ευκαιρία να κανονίσουμε μια οικογενειακή εκδρομούλα. Αναζητήσαμε λοιπόν και βρήκαμε ποιά ξενοδοχεία κοντά στην Αθήνα έχουν ακόμα διαθεσιμότητα για 11-13/06/2022 και είναι ταυτόχρονα ιδανικά για οικογένειες. Σε όλα τα παρακάτω ξενοδοχεία, τα παιδιά φιλοξενούνται σε έξτρα κρεβάτι ή καναπέ-κρεβάτι. Για να δείτε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες, επιλέξτε να δείτε τη διαθεσιμότητα και τιμές σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Πελοπόννησος

Airotel Achaia Beach


Από €114/νύχτα (με 1 παιδί) Το παραλιακό θέρετρο Airotel Achaia Beach διαθέτει μεταξύ άλλων, 85 δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, γυμναστήριο και playroom για τους μικρούς επισκέπτες.

Alkyon Resort Hotel & Spa


Από €157/νύχτα (με 1 παιδί) Με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά, ηλεκτρονικά αλλά και κλασσικά παιχνίδια όπως το πινγκ-πονγκ, το ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel & Spa προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για παιδιά, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους γονείς να χαλαρώσουν.

Lido Hotel


Από €122/νύχτα (με 1 παιδί) Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου Lido Hotel δέχονται έξτρα κρεβάτι για παιδί ενώ όλα διαθέτουν θέα είτε θάλασσα, είτε βουνό.

Nafplia Palace Hotel & Villas


Από €562,50/νύχτα (με 1 παιδί) Το Nafplia Palace Hotel & Villas διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών για τους επισκέπτες του αλλά ειδικά για παιδιά, διαθέτει φύλαξη, παρκοκρέβατα και ειδικό μενού γι’ αυτά.

Sunny Place Resort Kilada


Από €133,50/νύχτα (με 1 παιδί) Με διαμερίσματα για οικογένειες και ρηχή πισίνα για παιδιά, το Sunny Place Resort Kilada είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακή απόδραση.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort


Από €157/νύχτα (με 1 παιδί) Το πεντάστερο ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όχι μόνο στους γονείς αλλά και στα παιδιά. Διαθέτει ειδική πισίνα για παιδιά, παιδική ψυχαγωγία με επίβλεψη στο Mini Club και Φύλαξη νηπίων (με έξτρα χρέωση)

Mystras Grand Palace Resort & Spa


Από €174,50/βραδιά (με 1 παιδί) Το ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort & Spa παρέχει υπηρεσίες για μικρούς και μεγάλους αλλά ειδικά για τα παιδιά, διαθέτει παιδική πισίνα, ειδικά κρεβατάκια, φύλαξη παιδιών κ.α.

Amalia Hotel Nafplio


Από €150/νύχτα (με 1 παιδί) Τα παιδιά είναι καλοδεχούμενα στο Amalia Hotel Nafplio καθώς είναι ένα ολοκληρωμένο θέρετρο λίγο έξω από την πόλη.

Kinsterna Hotel


Από €455/νύχτα (με 1 παιδί) Στο Kinsterna Hotel, τα παιδιά και οι έφηβοι θα έρθουν σ' επαφή με τη φύση. Η ποδηλασία, η πεζοπορία, το κολύμπι στην παιδική πισίνα είναι μόνο λίγες απ' τις δραστηριότητες που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Αττική

Cape Sounio Grecotel Boutique Resort


Από €383,50/νύχτα (με 1 παιδί) Το απόλυτο θέρετρο για οικογένειες, το Cape Sounio Grecotel Boutique Resort, προσφέρει υπηρεσίες για παιδιά, προσαρμοσμένες ανάλογα με την ηλικία τους.

Marathon Beach Resort


Από €191/νύχτα (με 1 παιδί) Το ξενοδοχείο Marathon Beach Resort διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών για τους επισκέπτες αλλά ειδικότερα για παιδιά διαθέτει υπηρεσία φύλαξης, παιδική πισίνα και μεγάλα οικογενειακά δωμάτια.

Δελφοί

Fedriades Delphi Hotel


Από €124,50/νύχτα (με 1 παιδί) Στο Fedriades Delphi Hotel οι οικογένειες θα φιλοξενηθούν είτε σε Family δωμάτιο, είτε σε connecting δωμάτια (με ενδιάμεση πόρτα). Υπάρχει ακόμα και game room για τα παιδιά.

Τήνος

Aeolis Tinos Suites


Από €295/νύχτα (με 1 παιδί) Το ξενοδοχείο Aeolis Tinos Suites διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες καθώς και υπηρεσία φύλαξης με επιπλέον χρέωση και παιδικά γεύματα.

Σύρος

Hotel Alkyon


Από €155,50/νύχτα (με 1 παιδί) Εκτός από όμορφα, μεγάλα δωμάτια με παιδικό κρεβάτι, το Hotel Alkyon προσφέρει και βιβλιοθήκη για τους γονείς όσο τα παιδιά ασχολούνται με τα επιτραπέζια παιχνίδια στον ίδιο χώρο.

Άνδρος

Sariza Spring Hotel


Από €60/με νύχτα (1 παιδί) Στο ξενοδοχείο Sariza Spring Hotel με το οικογενειακό περιβάλλον, τα παιδιά μπορούν να παίξουν είτε στην αυλή με τα μεγάλα πλατάνια, είτε στην ειδική αίθουσα παιχνιδιών η οποία διαθέτει τραπέζια μπιλιάρδου και πινγκ πονγκ.

Εύβοια

Avantis Suites Hotel


Από €145/νύχτα (με 1 παιδί) Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που δίνει έμφαση στις οικογένειες. Το Avantis Suites Hotel διαθέτει μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και παιχνιδιών όπως πινγκ πονγκ, θαλάσσια σπορ, γιγάντιο σκάκι, κ.α. Υπάρχει επίσης παιδότοπος με κούνιες και τσουλήθρες, καθώς και παιδική πισίνα με γλυκό νερό.

Hotel Steni


Από €62/νύχτα (με 1 παιδί) Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Hotel Steni βρίσκεται στη Στενή Δίρφυος και προσφέρει πολλές οικογενειακές δραστηριότητες στη φύση.

Οι παραπάνω προτάσεις αφορούν ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά κοντά στην Αθήνα. Για εσάς που δεν έχετε θέμα με την απόσταση ή δε βρίσκεστε στην Αθήνα, εννοείται ότι έχουμε πολλές ακόμα επιλογές για να διαλέξετε. Απλά κάντε κλικ εδώ και βάλτε τις ημερομηνίες που θέλετε για να δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις