7 ξενοδοχεία και θέρετρα με τις μεγαλύτερες πισίνες στον κόσμο για τις πιο εντυπωσιακές διακοπές

29 Μαρτιου 2024, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa

Λάτρεις του νερού και της ηλιοθεραπείας στην πισίνα, συγκεντρωθείτε! Αν οι ιδανικές διακοπές σας περιλαμβάνουν χαλάρωση δίπλα σε μια μεγάλη πισίνα ή μια δροσιστική βουτιά σε γαλαζοπράσινα νερά, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εμείς, στην Travelmyth, καταλαβαίνουμε ότι η πισίνα ενός ξενοδοχείου μπορεί να απογειώσει σημαντικά την εμπειρία των διακοπών σας. Γι' αυτόν τον λόγο, βουτήξαμε βαθιά στη βάση δεδομένων μας για να επιμεληθούμε μια λίστα με 7 ξενοδοχεία που διαθέτουν μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο. Ετοιμάστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας μαγιό, βάλτε τα γυαλιά ηλίου σας και ετοιμαστείτε να σας ξεναγήσουμε σε μερικές από τις μεγαλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο!

Marina Bay Sands


Πρώτη στάση μας είναι το αξιοσημείωτο Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, ένα όνομα που παραπέμπει σε πολυτέλεια και μεγαλοπρέπεια. Αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα δεν στέκεται απλά ψηλά στην καρδιά της πόλης, αλλά προσφέρει μία σειρά παροχών που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Διαθέτοντας 57 ορόφους, το κατάλυμα αυτό έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της μεγαλύτερης rooftop πισίνας υπερχείλισης στον κόσμο, ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στα ξενοδοχεία με πισίνα infinity στη Σιγκαπούρη. Με μια βουτιά στην πισίνα αυτή, θα νιώθετε σαν να κολυμπάτε στην κορυφή του κόσμου, κοιτάζοντας το εκθαμβωτικό αστικό τοπίο από κάτω σας, με τον ουρανό να είναι σχεδόν σε απόσταση αναπνοής!

Και μόλις καταφέρετε να ξεκολλήσετε το βλέμμα σας από αυτή τη μαγευτική θέα (το παραδεχόμαστε, είναι αρκετά δύσκολο!), το Marina Bay Sands συνεχίζει να σας περιποιείται με τις πολυτελείς προσφορές του για μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία διαμονής. Χαλαρώστε στις παρεχόμενες ξαπλώστρες και απολαύστε τον ζεστό ήλιο ή αναζητήστε τη σκιά ενός από τους φοίνικες που περιβάλλουν την περιοχή της πισίνας. Ξεχάσατε το αντηλιακό σας ή το μαγιό σας; Μην ανησυχείτε, το κατάστημα δώρων του ξενοδοχείου σας έχει καλυμμένους! Κι όταν σας ανοίξει η όρεξη, μπορείτε να απολαύσετε ένα πεντανόστιμο γεύμα δίπλα στην πισίνα από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια εμπειρία που θα θέσει νέα πρότυπα για τις διακοπές σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Σιγκαπούρη

Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course


Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε στο Καράτσι του Πακιστάν, όπου βρίσκεται το Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course. Αυτή το κατάλυμα προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή διαμονή - υπόσχεται μια περιπέτεια που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στα ύψη χάρη στο water park που διαθέτει. Εκτός όμως από τις πολυτελείς και άνετες παροχές του, το θέρετρο αυτό στεγάζει επίσης τη μεγαλύτερη πισίνα γλυκού νερού στον κόσμο!

Σωστά διαβάσατε, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course διαθέτει η πισίνα Fun Lagoon, που έχει σπάσει παγκόσμια ρεκόρ! Αυτή η τεράστια όαση γλυκού νερού εκτείνεται σε μια επιφάνεια σχεδόν 9 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Αυτό το υδάτινο θαύμα δημιουργήθηκε το 2008 και χωράει πάνω από δύο εκατομμύρια γαλόνια νερού που αντλείται από τοπικά πηγάδια και προσομοιώνει θαλάσσια κύματα που φτάνουν σε ύψος τα 1,2 μέτρα. Από νεροτσουλήθρες μέχρι κούνιες και βάρκες, υπάρχει κάτι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλλά μη νομίζετε ότι η διασκέδαση τελειώνει εδώ - με ένα γήπεδο γκολφ, μια αίθουσα μπόουλινγκ και πολυτελή εστιατόρια, το Dreamworld είναι ο ιδανικός προορισμός για διασκέδαση και χαλάρωση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Πακιστάν

Glenwood Hot Springs Resort


Στην καρδιά του Glenwood Springs, στις ΗΠΑ, βρίσκεται το Glenwood Hot Springs Resort, ένα κατάλυμα που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την ανθρώπινη εφευρετικότητα. Φανταστείτε τον εαυτό σας μετά από μια μέρα πεζοπορίας και εξερεύνησης, να χαλαρώνετε στη μεγαλύτερη θερμαινόμενη πισίνα στον κόσμο, που είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Δεκαπέντε φυσικά μέταλλα εμποτίζουν τα θερμαινόμενα νερά, αναζωογονώντας τους κουρασμένους μυς σας με κάθε βουτιά. Αν επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη και να προπονηθείτε στην κολύμβηση με φόντο το μαγευτικό ορεινό σκηνικό. Και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η αναψυχή αποκτά έναν νέο ορισμό με την ενοικίαση καμπάνας και τη γεμάτη διασκέδαση ζώνη Splash Zone Sopris.

Η πισίνα του Glenwood Springs εκτείνεται σε μια εκπληκτική έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα νερά της, που θερμαίνονται από θερμές πηγές που αναβλύζουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, κάποτε εκτιμήθηκαν για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από τη φυλή των ιθαγενών Ute, οι οποίοι ονόμασαν αυτές τις πηγές 'Yampah', που σημαίνει 'μεγάλο φάρμακο'. Λειτουργεί ως δημόσιο θέρετρο από το 1888 και διαθέτει μια ευρύχωρη κύρια πισίνα που διατηρείται σε θερμοκρασία 33,8 βαθμών Κελσίου και μία θεραπευτική πισίνα - υδρομασάζ που διατηρεί θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου. Αντλώντας πάνω από ένα εκατομμύριο γαλόνια νερού, η κύρια πισίνα προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για προπόνηση στην κολύμβηση, ένα σημείο για καταδύσεις και δύο νεροτσουλήθρες. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το 'μεγάλο φάρμακο', το Glenwood Hot Springs Resort, ένα από τα ξενοδοχεία με σπα στο Κολοράντο, είναι ο τέλειος προορισμός για σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στις ΗΠΑ

Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa


Είστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στους πρόποδες του όρους Τέιδε; Ο επόμενος σταθμός μας είναι το εκπληκτικό Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa, που βρίσκεται στις γραφικές ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού στην Τενερίφη των Καναρίων Νήσων. Αυτό το θαύμα πέντε αστέρων αντικατοπτρίζει τη φυσική ομορφιά του νησιού σε κάθε γωνιά, αλλά είναι η γιγαντιαία πισίνα infinity με θαλασσινό νερό που κλέβει πραγματικά τις εντυπώσεις. Δεν πρόκειται όμως για μια οποιαδήποτε πισίνα - είναι η μεγαλύτερη πισίνα infinity σε όλη την Ευρώπη, ένα εκτεταμένο υδάτινο θαύμα που είναι σαν να αγγίζει τον ορίζοντα!

Μπορείτε να φανταστείτε να απολαμβάνετε ένα φαινομενικά ατελείωτο καλοκαίρι ενώ κολυμπάτε στην τεράστια αυτή πισίνα με αλμυρό νερό που εκτείνεται σε 5000 τ.μ.; Και αν αυτό δεν σας αφήνει άναυδους, το Gran Meliá διαθέτει άλλες πέντε εξωτερικές πισίνες για να διαλέξετε: μια οικογενειακή πισίνα, μια παιδική πισίνα με ένα πειρατικό πλοίο (γιατί όχι;), μια πισίνα για μωρά, μια ήρεμη εσωτερική πισίνα που είναι δίπλα σε ένα σπα και δύο πισίνες μόνο για ενήλικες, μια εκ των οποίων είναι αποκλειστικά για τους επισκέπτες του RedLevel.

Ως ένα από τα ξενοδοχεία με γήπεδα τένις στην Τενερίφη, το θέρετρο συγχωνεύεται αριστοτεχνικά με το μαγευτικό φυσικό του περιβάλλον, σε ιδανική θέση για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα του Ατλαντικού Ωκεανού και του πανύψηλου όρους Τέιδε. Είτε ατενίζετε το ηλιοβασίλεμα από μια παραθαλάσσια σουίτα είτε απολαμβάνετε τις εξαιρετικές γευστικές επιλογές του θέρετρου και το εκτεταμένο σπα 2000 τ.μ., το Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa είναι ένα ειδυλλιακό κατάλυμα που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στη μεγαλοπρέπεια της μεγαλύτερης πισίνας υπερχείλισης με αλμυρό νερό στην Ευρώπη και απολαύστε τη μαγεία της Τενερίφης!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Τενερίφη

San Alfonso del Mar Algarrobo


Ο επόμενος προορισμός μας είναι η Χιλή, όπου μας περιμένει το San Alfonso del Mar Algarrobo, ένα εντυπωσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων. Κατά την άφιξή σας, η ματιά σας σίγουρα θα πέσει στην εξωτερική πισίνα, μια εξαιρετικά μεγάλη λιμνοθάλασσα με κρυστάλλινα νερά. Αυτή η πισίνα-λιμνοθάλασσα δεν είναι απλώς μεγάλη σε έκταση, αλλά κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη τεχνητή λιμνοθάλασσα στον πλανήτη! Πρόκειται για μία αξιοσημείωτη πισίνα που εκτείνεται πάνω από ένα χιλιόμετρο, καλύπτει οκτώ ολόκληρα εκτάρια και περιέχει την εντυπωσιακή ποσότητα των 250 εκατομμυρίων λίτρων νερού.

Αυτή η κολοσσιαία λιμνοθάλασσα, ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από το απίστευτο μέγεθός της. Καθρεφτίζει τη διαφάνεια και τις σαγηνευτικές τιρκουάζ αποχρώσεις των τροπικών θαλασσών, ένα θέαμα που αξίζει να δείτε ακριβώς στην καρδιά της Χιλής. Και εκεί που νομίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο, η λιμνοθάλασσα διατηρεί μια ζεστή θερμοκρασία το καλοκαίρι γύρω στους 26ºC, δηλαδή εννέα βαθμούς θερμότερη από τη γειτονική θάλασσα. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία της θάλασσας της Καραϊβικής στην κεντρική ακτή της Χιλής όταν μένετε στο San Alfonso del Mar Algarrobo, έναν τροπικό παράδεισο όπου το εξαιρετικό γίνεται μέρος της καθημερινότητας.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στη Χιλή

The Pyramid Cancun by Oasis - All Inclusive


Ώρα να αναχωρήσουμε για την επόμενη τοποθεσία, το γεμάτο ζωντάνια Κανκούν, στο Μεξικό, όπου βρίσκεται το πολυτελές The Pyramid Cancun by Oasis - All Inclusive. Τοποθετημένο με άνεση κατά μήκος μιας από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του Κανκούν, το The Pyramid Cancun by Oasis - All Inclusive είναι ένα από τα ξενοδοχεία με πακέτα all-inclusive στο Κανκούν που προσφέρει άπλετο χώρο, άνεση και πολυτελείς παροχές. Από την αυγή μέχρι το σούρουπο, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα μείγμα δραστηριοτήτων, εκπληκτικών παραστάσεων και υψηλής ποιότητας γαστρονομικών εμπειριών που θα κάνουν ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς να εκπλαγούν ευχάριστα. Σε αυτό το θέρετρο η πολυτέλεια συναντά την περιπέτεια και κάθε στιγμή είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Και για όσους αναζητούν λίγη περισσότερη ηρεμία, το θέρετρο διαθέτει αποκλειστικές περιοχές μόνο για ενήλικες. Αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει αναμφίβολα η αξιοσημείωτη πισίνα του θέρετρου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πισίνα στο Κανκούν, που εκτείνεται σε μήκος 437 μέτρων. Είτε ψάχνετε για μια χαλαρή βουτιά είτε για προπόνηση, αυτή η τεράστια πισίνα θα σας εξυπηρετήσει και με το παραπάνω. Όταν έρθει η ώρα για μια παύση από τη δράση, η περιοχή της πισίνας παρέχει άφθονες ευκαιρίες για ηρεμία, με άνετα μπαλινέζικα κρεβάτια και ξαπλώστρες, που συνοδεύονται από υπηρεσίες ποτών και σνακ. Και με την πεντακάθαρη παραλία με την λευκή άμμο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, οι απολαύσεις τόσο της υδάτινης όσο και της παραθαλάσσιας αναψυχής είναι στα χέρια σας. Έτσι, είτε είστε λάτρεις του νερού είτε του ήλιου, το The Pyramid Cancun by Oasis - All Inclusive θα σκαρφαλώσει ψηλά στη λίστα των προορισμών σας για διακοπές.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στο Κανκούν

Titanic Mardan Palace


Καθώς φτάνουμε στο τέλος του άρθρου μας, εξερευνούμε το Titanic Mardan Palace, ένα κατάλυμα 5 αστέρων που βρίσκεται στη φημισμένη Ριβιέρα της Τουρκίας. Διαθέτοντας βραβευμένες υπηρεσίες και μια απαράμιλλη τοποθεσία στην Αττάλεια, αυτό το πολυτελές all-inclusive θέρετρο ενσαρκώνει το αρχιτεκτονικό μεγαλείο των εμβληματικών ορόσημων της Κωνσταντινούπολης. Με πισίνες σε στιλ λιμνοθάλασσας που ξεδιπλώνονται προς μια ιδιωτική αμμώδη παραλία, όλα με φόντο τη λαμπερή Μεσόγειο Θάλασσα, προσφέρει ένα σκηνικό που μοιάζει με όνειρο που ζωντανεύει.

Το επίκεντρο αυτού του υδάτινου παραδείσου είναι αναμφίβολα η εκτεταμένη πισίνα, ένα θέαμα που εκτείνεται σε 5 στρέμματα, στην καρδιά του οποίου βρίσκεται ένα εξαιρετικό εστιατόριο θαλασσινών. Το Titanic Mardan Palace, ωστόσο, προσφέρει μια πολύπλευρη υδάτινη χώρα θαυμάτων που διαθέτει ένα water park ιδανικό για οικογένειες, εξοπλισμένο με έξι νεροτσουλήθρες και μια κύρια πισίνα που εκτείνεται σε 9.700 τετραγωνικά μέτρα. Οι θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες εξασφαλίζουν άνεση όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ οι απομονωμένες ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται στην ήσυχη περιοχή Lake House του θέρετρου προσφέρουν μια νότα ηρεμίας. Εξυπηρετώντας τόσο τους λάτρεις της διασκέδασης όσο και τους λάτρεις της ηρεμίας, αυτό το τελευταίο ξενοδοχείο στη λίστα μας, το οποίο είναι επίσης ένα από τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Τουρκία, εξασφαλίζει ότι κάθε υδάτινη επιθυμία εκπληρώνεται και με το παραπάνω.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Τουρκία

Μετά από αυτή την περιήγηση σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες ανά τον κόσμο, ελπίζουμε να αισθάνεστε εμπνευσμένοι και έτοιμοι να βουτήξετε με τα μούτρα στις επόμενες διακοπές σας. Είτε λαχταράτε να κολυμπήσετε στην κορυφή του αστραφτερού ορίζοντα της Σιγκαπούρης, στην πισίνας γλυκού νερού του Πακιστάν που έχει σπάσει τα ρεκόρ, στην εκπληκτική πισίνα infinity της Τενερίφης, είτε αναζητάτε κάτι εντελώς διαφορετικό, σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχει ένα ιδανικό ξενοδοχείο που σας περιμένει.

Ανακαλύψτε όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία με μία περιήγηση στην εκτεταμένη συλλογή μας από ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο. Με την πλατφόρμα μας, η τέλεια βουτιά είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις