Έτοιμοι, πάρτε θέσεις, πάμε!: 6 ξενοδοχεία με πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων σε όλο τον κόσμο

14 Οκτωβριου 2022, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Photo:  Grand Hotel Continental

Διακοπές σημαίνει να έχει κανείς ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ενώ για κάποιους ανθρώπους αυτό ισοδυναμεί με το να χάνονται στο κόσμο ενός βιβλίου ή να περνάνε ώρες απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους σειρά στο Netflix, για όλη την περίοδο των διακοπών τους, για κάποιους άλλους διακοπές σημαίνει περισσότερος χρόνος για να είναι δραστήριοι και συνεχώς σε κίνηση. Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία ταξιδιωτών και βρίσκεστε πάντα στην αναζήτηση ξενοδοχείων που συνδυάζουν τόσο τη χαλάρωση σε μία πισίνα όσο και την προπόνηση σε αυτή, τότε κάντε ένα scroll προς τα κάτω για να δείτε μία λίστα με τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων!

Αλλά πρώτα, τι ακριβώς κάνει μία πισίνα να θεωρείται ολυμπιακών διαστάσεων; Συνήθως, οι πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων έχουν μήκος περίπου 50 μέτρα (164 πόδια) και βάθος τουλάχιστον 2 μέτρα (6 πόδια), ενώ πολλές από αυτές διαθέτουν επίσης διαχωριστικές γραμμές για να βοηθούν τους κολυμβητές να προπονούνται και να ολοκληρώνουν τους γύρους τους. Ενώ πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο διαθέτουν τουλάχιστον μία πισίνα, ο αριθμός των ξενοδοχείων που μπορούν να υποστηριξούν και κατ' επέκταση έχουν πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στις εγκαταστάσεις τους δεν είναι τόσο μεγάλος. Έτσι, η ομάδα μας συγκέντρωσε 6 ξενοδοχεία σε 6 διαφορετικές χώρες που διαθέτουν πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, την οποία οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν απολαμβάνοντας παράλληλα τις υπόλοιπες υψηλής ποιότητας παροχές του ξενοδοχείου.

Desert Rose Resort


Μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο και ακριβώς μπροστά από τη δική του ιδιωτική παραλία με άμμο, το Desert Rose Resort στη Χουρκάντα, στην Αίγυπτο, είναι ένα κατάλυμα 5 αστέρων που προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες του. Μεταξύ αυτών υπάρχει μία εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, μόνο για ενήλικες, με διαδρομές κολύμβησης (lap lanes) ενώ γύρω της είναι τοποθετημένες ξαπλώστρες, ομπρέλες καθώς και μερικοί φοίνικες, δημιουργώντας το ειδυλλιακό τοπίο για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε μία χαλαρωτική διαμονή με μία πιο εντατική προπόνηση.

Kipriotis Village Resort


Το Kipriotis Village Resort, ένα πολυτελές θέρετρο στην Κω, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο όμορφους οικογενειακούς προορισμούς, καθώς όχι μόνο διαθέτει διάφορες πισίνες και θαλάσσιες δραστηριότητες για παιδιά αλλά και μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με παιδικό ειδικό χώρο και νεροτσουλήθρες προσφέροντας αξέχαστες και μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εκτός από το κολύμπι, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις διεθνείς γαστρονομικές επιλογές στον μπουφέ που οργανώνεται γύρω από την πισίνα, ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες.

Cheyenne Mountain Resort, a Dolce by Wyndham


Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο με μεγάλη ποικιλία σε υπαίθριες δραστηριότητες σε συνδυασμό με εκπληκτική θέα στο βουνό και την κοιλάδα γύρω σας, τότε το Cheyenne Mountain Resort, a Dolce by Wyndham είναι η ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις σας. Τοποθετημένο στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ, εκτός από το γκολφ, το τένις και τα μαθήματα cardio στο νερό, διαθέτει 5 πισίνες, μία εκ των οποίων είναι πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων μήκους 50 μέτρων με διαδρομές κολύμβησης, η οποία λειτουργεί εποχιακά.

Barceló Lanzarote Active Resort


Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Barceló Lanzarote Active Resort στο Costa Teguise, στην Ισπανία, είναι η ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν δραστήριοι και ενεργοί καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Για το λόγο αυτό, το θέρετρο διαθέτει μία εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με 10 διαδρομές κολύμβησης, η οποία θερμαίνεται στους 26°C. Στην πισίνα προσφέρεται εξοπλισμός έναντι χρέωσης ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμη και να κλείσετε μία ιδιωτική λωρίδα για αποκλειστική χρήση. Να έχετε στο μυαλό σας πως μετά από μία κουραστική προπόνηση μπορείτε να χαλαρώσετε σε μία από τις ξαπλώστρες και να πιείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα.

The Grand Hotel


Στην Ταϊβάν και συγκεκριμένα στο Ταϊπέι κρύβεται ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, το The Grand Hotel, το οποίο συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία του τόπου με αποχρώσεις του χρυσού και του κόκκινου καθώς και τις πολυτελείς ανέσεις του με τη μαγευτική θέα στον ποταμό. Έχοντας τον τίτλο του πρώτου ξενοδοχείου 5 αστέρων στη χώρα, μοιάζει με παλάτι ενώ επίσης διαθέτει μία εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων 50 μ. x 20 μ. με 9 διαδρομές κολύμβησης, όπου μπορείτε να προπονηθείτε με τη συνοδεία των υπέροχων τοπίων της φύσης.

Gstaad Palace


Περιτριγυρισμένο από τα γραφικά ελβετικά βουνά, το Gstaad Palace στο Γκστάαντ στην Ελβετία, θα σας ταξιδέψει σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου η πολυτέλεια και η άνεσή σας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα. Μεταξύ των πολυάριθμων εγκαταστάσεών του, το ξενοδοχείο πέρα του ότι μοιάζει με παλάτι διαθέτει μία εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, διαθέσιμη τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στα υπόλοιπα άτομα της περιοχής. Ένα μέρος της πισίνας έχει μετατραπεί σε ειδικό χώρο με νεροτσουλήθρα για τα παιδιά, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φως του ήλιου καθώς και τα ποτά και τα σνακ τους γύρω από την πισίνα.

Έχετε επισκεφτεί ποτέ ξενοδοχείο με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων; Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας και τις προτάσεις σας σε οποιοδήποτε από τα κοινωνικά μας μέσα δικτύωσης!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest


Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στον κόσμου >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Αίγυπτο >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελλάδα >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στις ΗΠΑ >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ισπανία >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ταϊβάν >>
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελβετία >>




5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις